اقتصادنیوز: معاون امنیتی و انتظامی استانداری خوزستان، برخی اخبار منتشر شده در فضای مجازی درباره حمله دوباره رژیم جنایتکار آمریکا به زیرساختهای مرزی شلمچه را تکذیب کرد.
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، ولی الله حیاتی شامگاه امروز جمعه در گفتگویی رسانهای اعلام کرد: برخی اخبار منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر حمله دوباره رژیم جنایتکار آمریکا به زیرساختهای مرزی شلمچه صحت ندارد و تکذیب میشود.
وی با اشاره به اهمیت دقت در انتشار اخبار مرتبط با مناطق مرزی از مردم و کاربران فضای مجازی خواست اخبار را صرفاً از مراجع رسمی و منابع معتبر دنبال کنند.
همچنین بخوانید شهادت یکی از نیروهای ارتش در حمله آمریکا به شلمچه +عکس کشف بمب ۵٠٠ پوندی در مسیر راهآهن شلمچه-بصره تندباد شدید در راه چذابه و شلمچه / زائران اربعین مراقب باشند حرکت دسته عزاداری به سمت مرز شلمچه ممنوع است