قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

طرح جنجالی اینفانتینو/ واگذاری بخشی از مالکیت جام جهانی به سرمایه‌گذاران خصوصی کلید می خورد؟

اقتصادنیوز: اینفانتیونو در حال بررسی فروش ۲۰ تا ۳۰ درصد از سهام یک شرکت جدید است که برخی مدیران و چهره‌های فوتبال با این طرح مخالف‌اند و نگران هستند که ورود سرمایه‌گذاران باعث شود برای درآمد بیشتر، جام جهانی بزرگ‌تر شود یا تعداد برگزاری مسابقات افزایش پیدا کند.
 طرح جنجالی اینفانتینو/ واگذاری بخشی از مالکیت جام جهانی به سرمایه‌گذاران خصوصی کلید می خورد؟

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از چندثانیه، گزارش‌ها می‌گویند جیانی اینفانتینو، رئیس فیفا، در حال بررسی فروش ۲۰ تا ۳۰ درصد از سهام یک شرکت جدید است که مدیریت جام جهانی را بر عهده خواهد داشت. ارزش این شرکت ممکن است حدود ۱۵ میلیارد پوند باشد.

فیفا همچنان کنترل اصلی این شرکت را حفظ می‌کند، اما سرمایه‌گذاران خصوصی و کشورهای عضو فیفا می‌توانند بخشی از سهام آن را در اختیار بگیرند.

برخی مدیران و چهره‌های فوتبال با این طرح مخالف‌اند و نگران هستند که ورود سرمایه‌گذاران باعث شود برای درآمد بیشتر، جام جهانی بزرگ‌تر شود یا تعداد برگزاری مسابقات افزایش پیدا کند.

گفته شده اینفانتینو پس از پایان ریاستش در فیفا در سال ۲۰۳۱، ممکن است مدیریت این شرکت جدید را بر عهده بگیرد.

  همچنین بخوانید فیفا از جوایز نجومی جام جهانی ۲۰۲۶ رونمایی کرد درآمد نجومی جام جهانی ۲۰۲۶ برای فیفا/ تیم‌های حاضر در جام جهانی ۲۰۳۰ از ۴۸ به ۶۴ تیم می رسد؟ تصمیم عجیب ترامپ درباره رئیس فیفا/ ترامپ اینفانتینو را به جای دبیرکل سازمان ملل می نشاند؟ عکسی از دختران پادشاه اسپانیا در جام جهانی که وایرال شد





 سه مرحله در تحول محافظه‌کاری از منظر راجر اسکروتن | محافظه‌کاری مدرن و سازگاری با ارزش‌های لیبرال | محافظه‌کاری و لیبرالیسم دو روی یک سکه‌اند؟
۵ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

سه مرحله در تحول محافظه‌کاری از منظر راجر اسکروتن | محافظه‌کاری مدرن و سازگاری با ارزش‌های لیبرال | محافظه‌کاری و لیبرالیسم دو روی یک سکه‌اند؟

اقتصادنیوز: محافظه‌کاران و لیبرال‌ها هر دو در برابر نظام‌های مبتنی بر مدیریت مطلق و برنامه‌ریزی از بالا، از آزادی و نظام‌های آزاد دفاع می‌کنند. در اندیشه راجر اسکروتن نقطه‌ای وجود دارد که در آن محافظه‌کاری و لیبرالیسم به هم می‌رسند: دفاع همزمان از وحدت ملی، مرزها، جامعه مشخص و نهادهای کهن از یک سو، و دفاع جدی از آزادی از سوی دیگر.

 انیمیشن ۲ هزار دلاری که در گیشه چین نولان و مارول را پشت سر گذاشت
۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

انیمیشن ۲ هزار دلاری که در گیشه چین نولان و مارول را پشت سر گذاشت

نیو لای قرار بود یکی از شکست‌های فراموش‌شده سینمای چین باشد؛ اما یک موج تمسخر در شبکه‌های اجتماعی، این انیمیشن دو نفره و کم‌هزینه را به یکی از عجیب‌ترین پدیده‌های گیشه تبدیل کرد.

 قیمت طلا امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405/ افزایش قیمت طلا
۲ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت طلا امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405/ افزایش قیمت طلا

اقتصادنیوز: قیمت طلا امروز با افزایش 13 دلاری نسبت به روز گذشته، 4515 (چهار هزار و پانصد و پانزده) دلار نرخ‌گذاری شد.

 زندانی خولین آلوارز: حبس‌کشیده اتلتیکو! (عکس)
۱۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

زندانی خولین آلوارز: حبس‌کشیده اتلتیکو! (عکس)

فوتو شوت اتلتیکو مادرید کار دست این باشگاه داد. تصویر جدید خولین آلوارز به دستمایه اینستاگرام و توییتر برای شوخی تبدیل شده است.

 پیش‌فروش خودرو با ۳۶۰ میلیون تومان؛ فرصت جدید سایپا برای خریداران
۶ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

پیش‌فروش خودرو با ۳۶۰ میلیون تومان؛ فرصت جدید سایپا برای خریداران

در این گزارش شرایط ثبت نام پیش فروش سایپا در مرداد ۱۴۰۵ را بخوانید.

 قیمت یک عدد شلیل به ۴۱ هزار تومان رسید!
۶ ساعت قبل / سایت خبرفوری

قیمت یک عدد شلیل به ۴۱ هزار تومان رسید!

انتشار این ویدیو از قیمت سرسام‌آور شلیل در بازار میوه طی ساعات اخیر مورد توجه کاربران قرار گرفته است.