قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

برگزاری آیین افتتاح صدور گواهینامه بانوان در هفته‌های آینده

اقتصادنیوز: معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: آغاز رسمی صدور گواهینامه بانوان پس از اعلام زمان آیین افتتاح از سوی پلیس راهور، در هفته‌های آینده انجام خواهد شد.
 برگزاری آیین افتتاح صدور گواهینامه بانوان در هفته‌های آینده

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، زهرا بهروزآذر معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در حاشیه نشست تخصصی مشاورزان زنان و خانواده که در وزارت بهداشت برگزار شد در جمع خبرنگاران با اعلام آخرین وضعیت صدور گواهینامه بانوان گفت: تمامی فرایندهای حقوقی و قانونی مربوط به صدور گواهینامه انجام شده و در حال حاضر هیچ مانع قانونی برای اجرای این طرح وجود ندارد.

وی اظهار کرد: فرایندهای حقوقی و قانونی صدور گواهینامه بانوان به طور کامل طی شده است و اکنون هیچ مشکلی برای صدور گواهینامه وجود ندارد.

وی افزود: در حال حاضر منتظر هستیم که پلیس راهور و فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در هفته‌های آینده زمان برگزاری آیین افتتاح و آغاز رسمی صدور گواهینامه را اعلام کنند.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده تأکید کرد: «ما نیز در کنار همکاران‌مان در پلیس راهور و فرماندهی انتظامی هستیم و به محض اعلام زمان از سوی آن‌ها، اطلاع‌رسانی لازم انجام خواهد شد.

وی تاکید کرد: منتظر اعلام زمان برای مراسم افتتاح از سوی پلیس راهور هستیم، ما نیز در کنار آنها خواهیم بود، به محض اینکه زمان مورد نظر از سوی پلیس اعلام شود، این موضوع اجرایی خواهد شد.

غربالگری نقش مهمی در پیشگیری از سرطان‌های شایع زنان دارد

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به شیوع سرطان‌های پستان و دهانه رحم در میان زنان گفت: هر دو سرطان با پیشگیری و تشخیص زودهنگام قابل کنترل هستند و غربالگری می‌تواند نقش مهمی در کاهش شیوع و بهبود روند درمان این بیماری‌ها داشته باشد.

در حوزه زنان، دو سرطان بسیار مهم داریم که یکی سرطان پستان و دیگری سرطان دهانه رحم است و هر دو قابل پیشگیری هستند.

وی با اشاره به اینکه سرطان دومین عامل مرگ‌ومیر در کشور است، افزود: میزان ابتلا و مرگ‌ومیر ناشی از سرطان در ایران از میانگین‌های جهانی پایین‌تر است، اما برای ما مهم است که هرچه بیشتر بتوانیم کمک کنیم تا میزان شیوع سرطان در کشور کاهش یابد.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده ادامه داد: بخش مهمی از این موضوع …



 طرح اصلاح قانون مهریه کلید خورد
۱ ساعت قبل / سایت اقتصاد ۲۴

طرح اصلاح قانون مهریه کلید خورد

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس تأکید کرد: ما در اصلاح قانون مهریه سمت کانون خانواده را گرفتیم و در بخش‌هایی این اصلاحیه به سود بانوان است، اما به دلیل برخی تبلیغات که بعضاً خیرخواهانه هم نیست در مورد محتوای این طرح سیاه‌نمایی شده است.



 ببینید|پهلویسم نه از شرافت سیاسی برخوردار است و نه خرد سیاسی - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ببینید|پهلویسم نه از شرافت سیاسی برخوردار است و نه خرد سیاسی - تسنیم

پرویز امینی گفت: دوگانه‌ای که ابتدا میان «جمهوری اسلامی و پهلوی» ساخته بودند، اکنون دائماً در حال توسعه است.

 گرما در اروپا حداقل 30 هزار قربانی گرفته است
۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

گرما در اروپا حداقل 30 هزار قربانی گرفته است

نتایج یک بررسی نشان داد که از آغاز تابستان حداقل 30 هزار نفر در اروپا در اثر گرما جان خود را از دست داده‌اند.

 محسن رضایی: آمریکایی‌ها از حملات نظامی ناامید شدند - تسنیم
۴۸ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

محسن رضایی: آمریکایی‌ها از حملات نظامی ناامید شدند - تسنیم

محسن رضایی تاکید کرد که تکامل در راهبردهای دفاعی ایران اتفاق افتاده است.

 مچ‌اندازی ارزی در امارات | آیا واشنگتن می‌تواند تهران را از طریق کشور همسایه کنترل کند؟ |  دبی در نقطه‌ای قرار گرفته که منافع سه بازیگر بزرگ در آن به هم رسیده‌اند
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

مچ‌اندازی ارزی در امارات | آیا واشنگتن می‌تواند تهران را از طریق کشور همسایه کنترل کند؟ | دبی در نقطه‌ای قرار گرفته که منافع سه بازیگر بزرگ در آن به هم رسیده‌اند

اقتصادنیوز:دبی امروز در نقطه‌ای قرار گرفته که منافع سه بازیگر بزرگ در آن به هم رسیده‌اند. آمریکا می‌خواهد مسیرهای مالی و تجاری ایران را محدود کند. ایران به دنبال حفظ دسترسی خود به تجارت و منابع ارزی است. امارات نیز می‌خواهد هم فشار واشنگتن را مدیریت کند و هم جایگاه دبی را در اقتصاد منطقه حفظ کند. به همین دلیل، آینده این گلوگاه تجاری می‌تواند یکی از مهم‌ترین متغیرهای اقتصاد ایران در ماه‌های پیش‌رو باشد.

 بالاخره لیلی به مجنون رسید/ مرگ خودخواسته دختر راه حل نبود (+صدا)
۲ ساعت قبل / سایت عصرایران

بالاخره لیلی به مجنون رسید/ مرگ خودخواسته دختر راه حل نبود (+صدا)

«بزن آرسن‌خان، بزن! شما نزنی کی بزنه؟ که اگر پدر و برادرهاش بفهمند چه خبطی ازش سر زده، سرش را گوش تا گوش می‌برند.»

 پیام کمپین تازه ترامپ علیه ایران چیست؟ | آخرین خبر
۱ ساعت قبل / سایت آخرین خبر

پیام کمپین تازه ترامپ علیه ایران چیست؟ | آخرین خبر

اکو ایران/متن پیش رو در اکو ایران منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست با توجه به اینکه تقریباً تمام بخش‌های انرژی، مالی و حمل و نقل ایران از قبل تحت پوشش تحریم‌های ایالات متحده قرار دارند، به نظر می‌رسد هدف ترامپ اعمال تحریم‌های ثانویه بر کشورهایی است که تمام روابط خود را با ایران



سایت خبرفوری

بازداشت ۸ نفر از عوامل نزاع و درگیری در سعادت‌آباد تهران/ ویدئو

هم‌صدایی کم‌سابقه سران قوا درباره جنگ؛ چرا تندروها با پایان «عزتمندانه» مخالف‌اند؟
سایت فرارو

هم‌صدایی کم‌سابقه سران قوا درباره جنگ؛ چرا تندروها با پایان «عزتمندانه» مخالف‌اند؟

نگاهی به اظهارات سران سه قوه در یک ماه اخیر نشان می‌دهد که به‌ویژه قالیباف و پزشکیان، هرچه رفتار و اظهارات جریان تندرو رادیکال‌تر شده، با صراحت بیشتری درباره شرایط موجود سخن گفته‌اند. موضوعی که با واکنش‌های مجازی و حقیقی آنان در تریبون‌های مختلف نیز همراه شده است.
پول داریم یا نداریم؟ روایت دوگانه از دخل ارزی
سایت جوان آنلاین

پول داریم یا نداریم؟ روایت دوگانه از دخل ارزی

بانک مرکزی: ۱/۴ میلیارد دلار اضافه شده به ذخایر اسکناس از بازار داخلی جمع‌آوری شده است
ترامپ، «میانجیِ محبوب» در مذاکره با ایران را از دست می‌دهد؟ | رمزگشایی از اختلاف اصلی عمان و آمریکا در تنگه هرمز
سایت اقتصادنیوز

ترامپ، «میانجیِ محبوب» در مذاکره با ایران را از دست می‌دهد؟ | رمزگشایی از اختلاف اصلی عمان و آمریکا در تنگه هرمز

اقتصادنیوز: واقعیت روشن است: نقشی که عمان طی سال‌ها برای واشنگتن به‌عنوان یک میانجی قابل اعتماد ایفا می‌کرد، دست‌کم تا زمانی که ترامپ در کاخ سفید است، پایان یافته است.
«بازی وسطی» آمریکا با چین، هند و ترکیه بر سر ایران
سایت افکارنیوز

«بازی وسطی» آمریکا با چین، هند و ترکیه بر سر ایران

مت کرونیگ، پژوهشگر ارشد شورای آتلانتیک، می‌گوید فشار اقتصادی جدید آمریکا می‌تواند صادرات نفت ایران را کاهش دهد، اما برای وادار کردن تهران به پذیرش توافق مورد نظر واشنگتن، به زمان بیشتری نیاز دارد.
سهم ۱۳درصدی صنعت ساختمان از بازار کار
سایت اکونگار

سهم ۱۳درصدی صنعت ساختمان از بازار کار

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گفت: صنعت ساختمان ۱۳ درصد بازار کار را به خود اختصاص داده است.