قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۰۱

توافق امنیتی ایران و عراق روی میز پزشکیان/ ناامنی در تهران و بغداد جدا از هم نیست

اقتصادنیوز:رئیس‌جمهور در نشست مشترک هیئت‌های عالی‌رتبه ایران و عراق با تأکید بر ارتقای همه‌جانبه روابط، بر ضرورت تدوین برنامه جامع همکاری‌های راهبردی و اجرای کامل توافقنامه امنیتی تأکید کرد و نخست‌وزیر عراق نیز با بیان اینکه هیچ نقطه‌ای از خاک این کشور به محلی برای تهدید ایران تبدیل نخواهد شد، بر توسعه همکاری‌های اقتصادی و علمی دو کشور تأکید کرد.
 توافق امنیتی ایران و عراق روی میز پزشکیان/ ناامنی در تهران و بغداد جدا از هم نیست

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور در نشست مشترک هیئت‌های عالی‌رتبه جمهوری اسلامی ایران و عراق با ابراز خرسندی از میزبانی نخست‌وزیر و هیئت عالی‌رتبه عراقی بر عزم دو کشور برای ارتقای همه‌جانبه روابط تأکید کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران خواهان آن است که مناسبات تهران و بغداد، با اتکا به پیشینه تاریخی، فرهنگی و دینی دو ملت، در تمامی حوزه‌های سیاسی، اقتصادی، تجاری، علمی، کشاورزی، صنعتی، امنیتی و زیرساختی به بالاترین سطح ممکن ارتقا یابد.

بنا بر روایت ایسنا، رئیس‌جمهور با اشاره به عمق پیوندهای فرهنگی و اعتقادی دو ملت، مراسم عظیم اربعین حسینی را جلوه‌ای بی‌بدیل از این پیوندها توصیف کرد و افزود: میزبانی کریمانه مردم و دولت عراق از میلیون‌ها زائر ایرانی، صحنه‌هایی کم‌نظیر از همدلی، برادری و همبستگی را رقم زده که برای جهانیان شگفت‌انگیز و شایسته قدردانی است.

 پزشکیان همچنین با اشاره به حضور گسترده و باشکوه مردم عراق در آیین تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی، این حضور را نمادی از عمق روابط تاریخی، فرهنگی و دینی دو ملت دانست و اظهار داشت: چنین صحنه‌هایی بیانگر پیوندهای ریشه‌داری است که فراتر از مناسبات سیاسی، ملت‌های ایران و عراق را به یکدیگر متصل کرده است. رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت فعال‌تر شدن سازوکارهای مشترک میان دو کشور، خواستار تشکیل منظم کمیسیون‌های مشترک و تسریع در اجرای توافقات و تفاهم‌نامه‌های دوجانبه شد و تصریح کرد: لازم است همه توافقات با پیگیری مستمر دستگاه‌های مسئول، هرچه سریع‌تر وارد مرحله اجرا شود و وزرای ذی‌ربط با ارائه راهکارهای عملی، روند توسعه همکاری‌ها را شتاب بخشند.

پزشکیان همچنین بر ضرورت تدوین «برنامه جامع همکاری‌های راهبردی» میان جمهوری اسلامی ایران و جمهوری عراق تأکید کرد و آن را نقشه راه توسعه روابط بلندمدت دو کشور دانست.

رئیس‌جمهور با اشاره به تجربه کشورهای اروپایی در تسهیل رفت‌وآمد، تجارت و همکاری‌های اقتصادی، اظهار داشت: کشورهای منطقه نیز می‌توانند با تکیه بر اشتراکات تاریخی، فرهنگی و دینی، زمینه تسهیل تردد شهروندان، فعالان اقتصادی، دانشگاهیان و گردشگران را فراهم کرده و موانع توسعه همکاری‌های منطقه‌ای را برطرف سازند.

پزشکیان توسعه شبکه‌های حمل‌ونقل ریلی و جاده‌ای را از اولویت‌های جمهوری اسلامی ایران برشمرد و گفت: ایران توسعه زیرساخت‌های ارتباطی با کشورهای همسایه را آغاز کرده و علاقه‌مند است عراق نیز به این شبکه متصل شود تا با ایجاد یک شبکه یکپارچه حمل‌ونقل، همکاری‌های مشترک در حوزه‌های ترانزیت، سرمایه‌گذاری، بازارهای مشترک و توسعه بنادر بیش از پیش گسترش یابد.

رئیس جمهور امنیت را از مهم‌ترین عرصه‌های همکاری تهران و بغداد دانست و با تأکید بر اینکه امنیت دو کشور به یکدیگر پیوند خورده است، خاطرنشان کرد: ناامنی در هر یک از دو کشور، آثار مستقیم بر کشور دیگر خواهد داشت؛ از این رو، توسعه همکاری‌های امنیتی ضرورتی راهبردی برای هر دو طرف است.

پزشکیان همچنین بر اجرای کامل توافقنامه امنیتی میان ایران و عراق، به‌ویژه پاکسازی مناطق مرزی از حضور گروهک‌های معاند، تأکید کرد و افزود: جمهوری اسلامی ایران ترجیح می‌دهد این موضوع از مسیر همکاری، تعامل و راهکارهای مسالمت‌آمیز میان دو کشور به نتیجه برسد.

رئیس جمهور با ابراز امیدواری نسبت به نتایج این سفر گفت: انتظار داریم توافقات حاصل‌شده با سرعت وارد مرحله اجرا شود؛ چرا که اراده دو کشور بر آن است که این توافقات از سطح اسناد و تفاهم‌نامه‌ها فراتر رفته و به دستاوردهای عملی برای دو ملت تبدیل شود. حضور نخست‌وزیر عراق و هیئت عالی‌رتبه همراه وی می‌تواند آغازگر فصل تازه‌ای در روابط راهبردی تهران و بغداد باشد.

در این نشست نخست‌وزیر عراق نیز با تأکید بر جایگاه ویژه جمهوری اسلامی ایران در سیاست خارجی کشورش، توسعه و تعمیق همکاری‌های دوجانبه را ضرورتی راهبردی توصیف کرد.

علی فالح الزیدی با تأکید بر اینکه امنیت جمهوری اسلامی ایران برای عراق از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، تصریح کرد: هیچ نقطه‌ای از خاک عراق اجازه نخواهد یافت به محلی برای تهدید یا ایجاد ناامنی علیه جمهوری اسلامی ایران تبدیل شود.

نخست‌وزیر عراق همچنین با اشاره به نقش جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با تروریسم، اظهار داشت: ملت عراق هرگز حمایت‌های ایران در مقابله با گروه تروریستی داعش را فراموش نخواهد کرد؛ حمایتی که صرفاً در سطح مواضع سیاسی نبود، بلکه به صورت عملی در کنار مردم عراق برای ریشه‌کن کردن تروریسم انجام شد.

علی فالح الزیدی افزود: عراق هیچ‌گونه اقدام خصمانه علیه جمهوری اسلامی ایران را از سوی هیچ طرفی نخواهد پذیرفت و در این زمینه بر همکاری‌های امنیتی با ایران پایبند است.

نخست‌وزیر عراق با اشاره به حضور وزرای اقتصادی این کشور در تهران نیز گفت: امروز همه وزرای اقتصادی عراق در این سفر حضور دارند تا درباره هر آنچه در راستای تأمین منافع مشترک دو کشور باشد، گفت‌وگو و توافق کنند.

علی فالح الزیدی همچنین بر علاقه‌مندی بغداد به گسترش همکاری‌ها با جمهوری اسلامی ایران در حوزه‌های اقتصادی، علمی، دانشگاهی، بهداشت و درمان و سایر عرصه‌های مورد علاقه دو کشور تأکید کرد.   همچنین بخوانید گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با همتای عراقی؛ تأکید بر روابط راهبردی تهران و بغداد بیانیه تروئیکای اروپا درباره ایران، غزه، اوکراین | آماده ازسرگیری مذاکرات با تهران هستیم آینده روابط تهران و بغداد در هاله‌ای از ابهام سفیر ایران: روابط تهران- بغداد در همه زمینه‌ها گسترش می‌یابد



۱۳ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

ولی نصر: فشار اقتصادی بیشتر، بدون پیشنهاد توافق، نتیجه‌ای ندارد

به نقل از  Philadelphia Inquirer، نصر در تحلیل شرایط کنونی تأکید کرده است که فشار اقتصادی بیشتر، لزوماً ایران را به پذیرش خواسته‌های واشنگتن وادار نخواهد کرد و حتی می‌تواند به تشدید درگیری منجر شود. این روزنامه در گزارش خود نوشته است که ایران با وجود مشکلات اقتصادی جدی، هنوز در آستانه فروپاشی اقتصادی قرار ندارد و به همین دلیل ممکن است افزایش فشار را با تشدید اقدامات خود پاسخ دهد.

نصر در توضیح محاسبات تهران گفته است مشکل اصلی تهدید ترامپ برای افزایش فشار اقتصادی این است که در شرایط فعلی «توافق قابل‌قبولی» برای ایران وجود ندارد.

بر اساس این تحلیل، ایران عملاً با دو گزینه مواجه است؛ یا خواسته‌های آمریکا را بپذیرد و به توافقی تن دهد که از نگاه تهران امتیازات سنگینی به واشنگتن می‌دهد، یا به ادامه رویارویی و تحمل هزینه‌های اقتصادی و نظامی آن تن دهد.

نصر پیش‌تر نیز در گفت‌وگویی با شبکه CNN گفته بود که برای ایران، مسئله تنگه هرمز و رویارویی با آمریکا ماهیتی «وجودی» پیدا کرده است. به گفته او، تهران حاضر است سختی و فشار بیشتری را تحمل کند، زیرا از نگاه مقام‌های ایرانی، تسلیم شدن در این مرحله به معنای پذیرش کامل خواسته‌های آمریکا خواهد بود.

 


۵۷ دقیقه قبل / سایت جماران

ترامپ: توافق با ایران آسان نیست!

به گزارش جماران، دونالد ترامپ در گفت‌ وگو با رادیو دبلیوای‌بی‌سی ۷۷ که پنجشنبه شب به وقت محلی منتشر شد، درباره جنگ علیه ایران با تکرار لفاظی های خود مدعی شد: «چاره‌ای جز حمله به ایران نداشتیم، اگر ۱۰۰ بار دیگر هم لازم بود این کار را انجام می‌دادم، ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد.»

رئیس جمهوری آمریکا در توجیه شکست خود در میدان دیپلماسی بدون اشاره به زیاده خواهی های واشنگتن و بدعهدی و نقض تفاهمنامه اسلام آباد ادعا کرد: «نیروی دریایی، هوایی از بین رفته است. بخشی از مشکل این است که بسیاری از رهبران از بین رفته‌اند. دستیابی به توافق آسان نیست. هیچ‌کس نمی‌داند چه کسی رهبری می‌کند.»

رئیس جمهوری جمهوریخواه و جنگ طلب آمریکا ادعا کرد: هدف اصلی کارزار آمریکا، جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای است.

ترامپ در توجیه رویکردهای شکست خورده خود در قبال جمهوری اسلامی ایران و در حالیکه پیامدهای جنگ بی دلیل او بر روی زندگی مردم آمریکا تاثیر گذاشته است، ادعا کرد: «فکر می‌کنم مردم می‌بینند که ما چه می‌کنیم، زیرا ایران هرگز نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد. ما باید به خاورمیانه سفر کنیم، زیرا نمی‌توانیم اجازه دهیم ایران به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند.»

رئیس جمهوری آمریکا بار دیگر با توهین به ایران مدعی شد: «آنها دیوانه‌اند. اگر کشوری مانند آن سلاح هسته‌ای داشته باشد، بدون تردید از آن استفاده خواهد کرد.»

ترامپ همچنین به استفاده از بمب‌افکن‌های بی‌۲ در حمله به تاسیسات هسته ای ایران اشاره و ادعا کرد: «من جلوی آن را گرفتم و با بمب‌افکن‌های بی‌۲، آن را به‌طور کامل متوقف کردم.»

رئیس جمهوری آمریکا در حمایت از رژیم اسرائیل که واشنگتن را در گرداب جنگ علیه ایران فرو برده است و در توجیه جنگ علیه ایران بدون اشاره به اقدامات تل آویو در منطقه به ویژه سرزمین های اشغالی فلسطین مدعی شد: «آنها (ایران) اسرائیل را نابود می‌کردند. آنها خاورمیانه را نابود می‌کردند.»

ترامپ در این برنامه رادیویی ادعا کرد:«ما در قبال ایران بسیار خوب عمل می‌کنیم. ما از نظر نظامی آن‌ها را کاملا از بین بردیم. البته هنوز تعدادی موشک و پهپاد دارند، اما توانایی آن‌ها برای ساخت این تجهیزات در مقایسه با پنج ماه پیش بسیار کاهش یافته است. پنج ماه پیش آن‌ها حملات موثری انجام می‌دادند، اما حالا برایشان بسیار دشوار است که هر هدفی را مورد حمله قرار دهند.»

رئیس جمهوری آمریکا بدون اشاره به پیامدهای اقتصادی جنگ خود علیه ایران بر زندگی و معیشت آمریکایی مدعی شد: «آن‌ها (ایران) در وضعیت بدی هستند. نرخ تورم آن‌ها حدود ۳۰۰ درصد است و ارزش پول آن‌ها تقریبا از بین رفته است. نیروهای نظامی‌ هم حقوق دریافت نمی‌کنند. بنابراین در شرایط بسیار بدی قرار دارند.»

ترامپ در باره تنگه هرمز نیز در حالیکه ایران کنترل این آبراه حیاتی را برعهده دارد، بار دیگر ادعای خود را تکرار و ادعا کرد: آمریکا کنترل تنگه هرمز را در اختیار دارد!

وی در بخش دیگری از این مصاحبه در توجیه حمله به ایران مدعی شد: «ایران به قدرت سلطه‌گری در خاورمیانه تبدیل شده است که برای همه قلدری می‌کند.»

ترامپ بدون اشاره به اینکه پایگاه های آمریکا در خاک برخی کشورهای منطقه است و نیز خسارات واشنگتن از پاسخ دفاعی ایران ادعا کرد «که ایرانی‌ها به سوی کشورهای نیمه‌بی‌طرفی موشک شلیک کردند که هیچ‌کس از میزان دخالت آن‌ها در درگیری آگاه نبود.»

رئیس جمهوری آمریکا ۱۹ اوت برابر با ۲۸ مرداد ماه در شبکه اجتماعی تروث سوشال خود با تکرار لفاظی‌هایش و درحالیکه در میانه مذاکرات به ایران تجاوز کرده است، ادعا کرد: «هیچ‌کس بیش از من به جمهوری اسلامی ایران فرصت نداده است تا به یک توافق دست پیدا کند. متاسفانه، (البته) برای آنها، این فرصت را از دست دادند.»

ترامپ که به شدت به دلیل پیامدهای تجاوز علیه ایران تحت فشار افکار عمومی مردم آمریکا و کنگره در آستانه انتخابات میاندوره‌ای قرار دارد، مدعی شد: بنابراین، امروز خردکننده‌ترین عملیات اقتصادی‌ که تاکنون علیه هر کشوری انجام شده است را اعلام می‌کنم! این یک جنگ اقتصادی و انزوای اقتصادی در مقیاسی بی‌سابقه خواهد بود.

رئیس جمهوری آمریکا در حالیکه واشنگتن سالهاست رویکرد خصمانه فشار اقتصادی و تحریم‌ها علیه ملت ایران را در پیش گرفته است، با اشاره به نبرد نورماندی و عملیات موسوم به «روز دی / D-DAY» ادعا کرد: «این یک روز - دی (تعیین کننده) اقتصادی خواهد بود و ما به همه متحدانمان نیاز داریم تا در کنار ایالات متحده آمریکا بایستند و برای منزوی کردن و شکست تهدید ایران همکاری کنند.» و «هر کشوری که به موسسات مالی، شرکت‌ها، فرودگاه‌ها و یا نهادهای دولتی خود اجازه دهد هر نوع حمایتی از ایران ارائه دهند، با پیامدهای شدید اقتصادی روبه‌رو خواهد شد.»

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران نیز روز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ با انتشار دو تصویر درباره عبور بدهی ملی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار، «روز D اقتصادی» ادعایی دونالد ترامپ علیه ایران را تلاشی برای انحراف افکار عمومی از بحران اقتصادی و بدهی فزاینده آمریکا دانست و تاکید کرد تداوم سیاست‌های شکست‌خورده واشنگتن، جز شکست بیشتر و افزایش خصومت ایرانیان نتیجه‌ای نخواهد داشت.

 


۱ ساعت قبل / سایت جماران

روسیه: ایران مستقل است؛ فقط تهران درباره مذاکره با آمریکا تصمیم می‌گیرد

یه گزارش جماران، «واسیلی نبنزیا» در جمع خبرنگاران در نیویورک در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه با توجه به روابط دوجانبه میان ایران و روسیه، مسکو بر تهران فشار وارد می‌کند تا تلاش کند مذاکرات را از سر بگیرد و به این جنگ پایان دهد، گفت: روسیه، به‌عنوان یک اصل، بر هیچ‌کس فشاری وارد نمی‌کند؛ چه ایران باشد و چه هر کشور دیگری. ایران یک کشور مستقل است. آنها خودشان تصمیم می‌گیرند.

نماینده روسیه در سازمان ملل افزود: ما درباره این موضوع نیز صحبت کردیم و می‌دانیم که منشا این درگیری در کاری که ایران انجام داده یا انجام نداده نیست، بلکه در تجاوز بی‌محابا و بدون دلیلی است که ایالات متحده علیه ایران انجام داد. و فکر نمی‌کنم این ایران بوده باشد که از اجرای توافق‌هایی که میان ایالات متحده و ایران با کمک میانجی‌ها حاصل شده بود، عقب‌نشینی کرده باشد.

نبنزیا تاکید کرد: بنابراین فکر نمی‌کنم ما باید ایران را به‌خاطر این موضوع مقصر بدانیم. اما این مساله در شورای امنیت در حال بررسی است. امسال این اتفاق نیفتاد، اما مطمئنم که در ماه‌های آینده به آن رسیدگی خواهیم کرد.

  در واکنش به کارزار اقتصادی آمریکا علیه ایران: نگران اقتصاد روسیه نباشید

سفیر روسیه در سازمان ملل درباره کارزار اقتصادی آمریکا علیه ایران و پیامدهای آن برای سایر کشور و نیز موضع روسیه در این زمینه گفت: ما آن‌قدر تحریم و وعده برای منزوی کردن اقتصاد روسیه دیده‌ایم که دیگر توجه زیادی به آنها نمی‌کنیم، چون توانسته‌ایم خود را با هر تحریمی که آنها اعمال کرده‌اند یا هر تهدیدی که در این مسیر شنیده‌ایم، سازگار کنیم. فکر می‌کنم از عهده این موضوع هم برخواهیم آمد. نگران اقتصاد روسیه نباشید.

  واکنش نماینده روسیه به ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز

نبنزیا در واکنش به ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز و اعلام کردن آن به عنوان قلمرو آمریکا نیز با لبخندی طعنه آمیز گفت: رئیس‌جمهور ترامپ ادعاهای ارضی متعددی درباره نقاط مختلف جهان مطرح کرده است. امروز ما در نمایندگی دانمارک با نامزدهای دبیرکلی سازمان ملل گفت‌وگو داشتیم. نام اتاقی که در آن جلسه برگزار شد، «گرینلند» بود. آیا این موضوع شما را یاد چیزی نمی‌اندازد؟

سفیر روسیه افزود: او (ترامپ) درباره ونزوئلا و بخش‌های دیگری از جهان نیز صحبت کرده است. نمی‌دانم چنین اقدامی چگونه می‌تواند مطابق با حقوق بین‌الملل انجام شود. اما به هر حال، رئیس‌جمهور ترامپ بهتر از هر کسی می‌داند چه می‌گوید. حالا باید ببینیم او قصد دارد این موضوع را چگونه عملی کند!

ایران و آمریکا پس 2 دور جنگ و چند دور مذاکره غیرمستقیم، به یک یادداشت تفاهم برای کاهش تنش‌ها و پیشبرد مسیر دیپلماسی دست یافتند اما این تفاهم هیچ‌گاه به مرحله اجرا نرسید و واشنگتن رویکردی متناقض میان مذاکره و فشار اتخاذ کرده است.

رئیس جمهوری آمریکا ۱۹ اوت برابر با ۲۸ مرداد ماه در شبکه اجتماعی تروث سوشال خود با تکرار لفاظی‌هایش و درحالیکه در میانه مذاکرات به ایران تجاوز کرده است، ادعا کرد: هیچ‌کس بیش از من به جمهوری اسلامی ایران فرصت نداده است تا به یک توافق دست پیدا کند. متاسفانه، (البته) برای آنها، این فرصت را از دست دادند.

ترامپ که به شدت به دلیل پیامدهای تجاوز علیه ایران تحت فشار افکار عمومی مردم آمریکا و کنگره در آستانه انتخابات میاندوره‌ای قرار دارد، مدعی شد: بنابراین، امروز خردکننده‌ترین عملیات اقتصادی‌ که تاکنون علیه هر کشوری انجام شده است را اعلام می‌کنم! این یک جنگ اقتصادی و انزوای اقتصادی در مقیاسی بی‌سابقه خواهد بود.

رئیس جمهوری آمریکا در حالیکه واشنگتن سالهاست رویکرد خصمانه فشار اقتصادی و تحریم‌ها علیه ملت ایران را در پیش گرفته است، با اشاره به نبرد نورماندی و عملیات موسوم به «روز دی / D-DAY» ادعا کرد: «این یک روز - دی (تعیین کننده) اقتصادی خواهد بود و ما به همه متحدانمان نیاز داریم تا در کنار ایالات متحده آمریکا بایستند و برای منزوی کردن و شکست تهدید ایران همکاری کنند.» و «هر کشوری که به موسسات مالی، شرکت‌ها، فرودگاه‌ها و یا نهادهای دولتی خود اجازه دهد هر نوع حمایتی از ایران ارائه دهند، با پیامدهای شدید اقتصادی روبه‌رو خواهد شد.»

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران نیز روز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ با انتشار دو تصویر درباره عبور بدهی ملی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار، «روز D اقتصادی» ادعایی دونالد ترامپ علیه ایران را تلاشی برای انحراف افکار عمومی از بحران اقتصادی و بدهی فزاینده آمریکا دانست و تاکید کرد تداوم سیاست‌های شکست‌خورده واشنگتن، جز شکست بیشتر و افزایش خصومت ایرانیان نتیجه‌ای نخواهد داشت.

 




 رشد چهار برابری قیمت موبایل در یک سال
۵۲ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

رشد چهار برابری قیمت موبایل در یک سال

افزایش قیمت تلفن همراه در یک سال گذشته، بازار موبایل را تحت تأثیر نوسانات نرخ ارز، افزایش هزینه‌های واردات و محدودیت‌های عرضه قرار داده است؛ به‌طوری که قیمت برخی مدل‌های پرمخاطب طی یک سال ۲ تا ۴ برابر شده و دسترسی مصرف‌کنندگان به گوشی‌های اقتصادی و میان‌رده را با مشکلاتی همراه کرده است.

 ماجرای جمع آوری کمک مالی برای پسر و عروس معصومه ابتکار چیست؟
۲۳ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

ماجرای جمع آوری کمک مالی برای پسر و عروس معصومه ابتکار چیست؟

سید عیسی هاشمی، فرزند معصومه ابتکار، همسرش مریم طهماسبی و پسر نوجوانشان که از آوریل ۲۰۲۶ در بازداشت ICE به سر می‌برند، حالا برای تأمین هزینه‌های حقوقی و مقابله با اخراج از آمریکا به یک کمپین جمع‌آوری کمک مالی متکی شده‌اند. این کمپین تاکنون حدود ۴۰ هزار دلار جمع کرده و بیش از یک‌سوم تعداد و مبلغ کمک‌ها نیز به‌صورت بی‌نام ثبت شده است.

 سلار شایعه تغییر نرخ گاز خوراک را شفاف‌سازی کرد
۱ ساعت قبل / سایت صدای بورس

سلار شایعه تغییر نرخ گاز خوراک را شفاف‌سازی کرد

شرکت سیمان لارستان با نماد «سلار» با انتشار نامه‌ای رسمی، شایعه تغییر نرخ گاز خوراک مصرفی را رد و تأکید کرد نرخ گاز خوراک و سوخت این شرکت بر اساس مصوبه‌های ابلاغی همچنان مشخص و شفاف است.

 ساخت کمد دیواری چقدر آب می‌خورد؟ / هزینه یک کمد ۱۰ متری ۲۸۰ میلیون تومان + جدول
۱ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

ساخت کمد دیواری چقدر آب می‌خورد؟ / هزینه یک کمد ۱۰ متری ۲۸۰ میلیون تومان + جدول

قیمت کمد دیواری در تابستان ۱۴۰۵ از حدود ۱۰ میلیون تومان به ازای هر متر شروع می‌شود و در مدل‌های چوبی به بیش از ۳۱ میلیون تومان می‌رسد؛ یعنی ساخت یک کمد ۱۰ متری می‌تواند حدود ۳۰۰ میلیون تومان هزینه داشته باشد.

 ادعای واشنگتن‌پست درباره تحریم ایران؛ برنامه ترامپ  لو رفت؟
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

ادعای واشنگتن‌پست درباره تحریم ایران؛ برنامه ترامپ لو رفت؟

واشنگتن‌پست نوشت: ترامپ گزینه‌های چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد.

 چرا عفونت‌های تنفسی در فصل تابستان شیوع پیدا کرده است؟
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

چرا عفونت‌های تنفسی در فصل تابستان شیوع پیدا کرده است؟

معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره علل وجود عفونت‌های تنفسی در فصل تابستان و همچنین بالاتر بودن برخی استان‌ها از آستانه هشدار، توضیحاتی ارائه داد.