قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۰۳

هشدار به زائران اربعین/ به این 2 روز بدون کاروان نروید

اقتصادنیوز: امسال سومار و چیلات به جمع مرزهای اربعینی اضافه شده‌اند اما قرار نیست هر زائری بدون محدودیت راهی این دو مرز شود.
 هشدار به زائران اربعین/ به این 2 روز بدون کاروان نروید

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فارس، مرزهای سومار در استان کرمانشاه و چیلات در شهرستان دهلران استان ایلام، امسال برای نخستین‌بار به مسیر تردد زائران اربعین اضافه شدند. دبیر ستاد اربعین علی جعفری به فارس می‌گوید که «این مرزها به‌صورت محدود و فقط برای زائران همان استان باز شده‌اند.» 

تا سال گذشته، ۶ مرز مهران، خسروی، شلمچه، چذابه، باشماق و تمرچین، مسیرهای اصلی تردد زائران اربعین بودند. در این میان، سومار بیشتر برای عبور خودروهای حامل تجهیزات و امکانات موکب‌ها استفاده می‌شد و زائران از آن تردد نمی‌کردند.

امسال سومار و چیلات به جمع مرزهای اربعینی اضافه شده‌اند اما قرار نیست هر زائری بدون محدودیت راهی این دو مرز شود. اعزام زائران از این گذرگاه‌ها به‌صورت کاروانی است. گفته می‌شود که این دو مرز هنوز در ردیف مسیرهای عمومی و شبانه‌روزی اربعین قرار ندارند.

  همچنین بخوانید فهرست ۱۴ داروی ممنوعه عراق برای زائران ایرانی + اسامی فوری/ پرواز ۲ هواپیمای ایرباس از ایران به سمت خروج از مرزهای شرقی وزیر پزشکیان به مرزهای شرقی ایران رفت/ علت چیست؟ سردار رادان: دشمن در پی ایجاد اغتشاش در کشور است …



 جهش قیمت نفت برنت به بالاترین سطح از ماه جولای؛ عبور از مرز ۹۳ دلار
۱ ساعت قبل / سایت صفحه سیاست

جهش قیمت نفت برنت به بالاترین سطح از ماه جولای؛ عبور از مرز ۹۳ دلار

صفحه سیاست-

قیمت نفت خام برنت در معاملات امروز پنجشنبه با عبور از مرز ۹۳ دلار در هر بشکه، به بالاترین سطح خود از ماه جولای (تیرماه) سال جاری دست یافت.

این افزایش قیمت در حالی رخ داده است که نگرانی‌ها درباره اختلال در عرضه انرژی با بسته ماندن تنگه هرمز و بن‌بست در مذاکرات، بار دیگر بازارهای جهانی را تحت تأثیر قرار داده است.

بر اساس این گزارش، نفت برنت با جهشی ۱.۶۱ درصدی نسبت به روز گذشته، به بیش از ۹۳ دلار در هر بشکه رسید.به نوشته الجزبره افزایش ریسک‌های مرتبط با ترانزیت نفت از تنگه هرمز، مهمترین عامل این جهش قیمتی محسوب می‌شود‌.

همچنین نگرانی‌ها از تداوم محدودیت‌های عرضه از سوی تولیدکنندگان اصلی، بر روند صعودی قیمت‌ها افزوده است .کارشناسان بازار نفت هشدار داده‌اند که تداوم این روند می‌تواند فشارهای تورمی بر اقتصاد کشورهای واردکننده انرژی را تشدید کرده و معادلات بازارهای جهانی را با چالش جدیدی مواجه سازد.

 



 بازدید اعضای کارگروه مرز‌های رسمی مجاز کشور از فرودگاه شهدای ایرانشهر
۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

بازدید اعضای کارگروه مرز‌های رسمی مجاز کشور از فرودگاه شهدای ایرانشهر

به گزارش خبرگزاری برنا از سیستان و بلوچستان؛ در این بازدید که با محوریت بررسی زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های فرودگاه شهدای ایرانشهر برای ارتقای جایگاه آن به عنوان مرز رسمی هوایی برگزار شد، عباسی رئیس کارگروه مرز‌های رسمی مجاز کشور، سردار خلیل آبادی معاون امنیتی و انتظامی استانداری، سلیم کدخدا معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان ایرانشهر، معاونین سیاسی امنیتی و اجتماعی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری، اعضای شورای تامین شهرستان و رئیس فرودگاه ایرانشهر حضور داشتند.

در جریان این بازدید، از بخش‌های مختلف فرودگاه از جمله ترمینال مسافری، تجهیزات ناوبری و امکانات امنیتی و فنی بازدید شد و وضعیت زیرساخت‌های موجود برای استقرار و راه اندازی تشریفات مرز هوایی مورد ارزیابی کارشناسی قرار گرفت. همچنین ظرفیت‌های توسعه و تکمیل تجهیزات فرودگاه از حیث میزان پاسخگویی به نیاز‌های ترانزیت مسافر و برقراری پرواز‌های بین المللی دراین موقعیت از جغرافیای جنوب استان مورد بررسی قرار گرفت.

تصویب فرودگاه شهدای ایرانشهر به عنوان مرز رسمی هوایی، گامی مهم در توسعه اقتصادی، تجاری و گردشگری جنوب سیستان و بلوچستان به شمار میرود و میتواند با ایجاد امکان ورود و خروج مستقیم مسافران و کالا‌ها از مرز‌های بین المللی مجاور، نقش بسزایی در تسهیل مناسبات انسانی وتجارت با کشور‌های همسایه، کاهش هزینه‌ها ومدیریت زمان سفر، و رونق فعالیت‌های بازرگانی منطقه ایفا کند.
 این اقدام در راستای تکمیل زنجیره زیرساخت‌های توسعه استان و بهره گیری از ظرفیت‌های مرزی به ویژه در حوزه جنوب استان که از دیرباز مورد توجه مسئولان کشوری و استانی بوده، پیگیری می‌شود.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان ایرانشهر در حاشیه این بازدید بر ضرورت تسریع در روند تصویب فرودگاه شهدای ایرانشهر به عنوان مرز رسمی هوایی تاکید کرد و افزود: این موضوع از اولویت‌های مهم شهرستان و استان بوده و با توجه به ظرفیت‌های بالقوه ایرانشهر به عنوان موقعیت مرکزی و محوری جغرافیای استان و از قطب‌های جمعیتی برجسته‌ی سیستان و بلوچستان، تحقق این زیرساخت ترانزیتی و عملی شدن این طرح میتواند تحولی چشمگیر در حوزه حمل ونقل هوایی، جذب سرمایه گذاری و شکوفایی اقتصادی منطقه ایجاد کند.



 رئیس مجلس به کربلا رسید
۲ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

رئیس مجلس به کربلا رسید

جوان آنلاین: محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، امروز (پنجشنبه ۲۹ مرداد) به در ادامه برنامه‌های سفر هیأت پارلمانی ایران به کشور عراق، به کربلا سفر کرده و به مضجع حضرت عباس
(ع) مشرف شدند.

رئیس مجلس شورای اسلامی، صبح روز گذشته با هدف گفت‌و‌گو درباره تحولات منطقه، تقویت همکاری‌های راهبردی تهران و بغداد و بررسی راهکار‌های مشترک برای کمک به برقراری ثبات و امنیت در غرب آسیا، در رأس یک هیات بلندپایه پارلمانی، تهران را به مقصد بغداد ترک کرد.

محمد باقر قالیباف در بدو ورود به بغداد به منظور ادای احترام در محل شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید ابو مهدی المهندس حضور پیدا کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی در روز نخست سفر به عراق، با رئیس مجلس، رئیس جمهور و نخست وزیر عراق دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

قالیباف، در دومین روز سفر به کشور عراق، در ساعت آغازین صبح امروز با فائق زیدان، رئیس شورای عالی قضایی عراق دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

رئیس مجلس در ادامه دومین روز سفر خود به کشور عراق، با قاسم حسن العبودی، مشاور امنیت ملی عراق دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

محمد باقر قالیباف در دومین روز سفر خود به عراق در نشست مشترک با فعالان اقتصادی ایران و عراق شرکت کرد.

شرکت در مراسم چهلمین روز خاکسپاری پیکر قائد شهید امت در کربلای معلی از دیگر برنامه‌های سفر رئیس مجلس در دومین روز سفر به کشور عراق است.



 اعتصاب گسترده در فرودگاه اسرائیل؛ فعالیت بن گوریون مختل شد
۳ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

اعتصاب گسترده در فرودگاه اسرائیل؛ فعالیت بن گوریون مختل شد

جوان آنلاین: به نقل از المیادین، رسانه‌های صهیونیستی اعلام کردند که فرود هواپیما‌ها در فرودگاه اسرائیلی بن گوریون به دلیل اعتصاب کارمندان این فرودگاه در اعتراض به شرایط کاری و کمبود نیروی انسانی متوقف شده است.

به گزارش مهر، بر اساس این گزارش وزیر حمل و نقل رژیم صهیونیستی از مسئولان فرودگاه خواسته است کمیته کارگران را به دادگاه ارجاع داده تا به این اعتصاب «غیرقانونی» پایان دهد.

در همین راستا وزیر امور دارایی رژیم صهیونیستی به شدت از کارگرانی که دست به اعتصاب زده‌اند انتقاد کرد.



 درخواست برای اخراج فوری شجاع خلیل‌زاده از تیم ملی
۵ دقیقه قبل / سایت برترینها

درخواست برای اخراج فوری شجاع خلیل‌زاده از تیم ملی

خبرورزشی: شاید بهتر باشد یک بار برای همیشه تکلیف این موضوع را روشن کنیم؛ آیا در انتخاب بازیکنان تیم ملی، غیر از مسائل فنی، معیار و استاندارد دیگری هم وجود دارد یا نه؟

ماجرا فقط یک شادی بحث‌برانگیز در یک مسابقه باشگاهی نیست. بازیکن ممکن است در فوتبال باشگاهی هر مدل شادی را برای خودش انتخاب کند و حتی بعد از مسابقه هم بگوید این مدل خوشحالی کردن من است. بسیار خب؛ انتخاب با خودش. اما وقتی پای پیراهن تیم ملی وسط می‌آید، دیگر ماجرا فقط انتخاب شخصی نیست.

تیم ملی میلیون‌ها مخاطب دارد و بازیکنی که این پیراهن را می‌پوشد، فقط نماینده خودش نیست.

اینکه یک بازیکن مانند شجاع خلیل‌زاده پس از گلزنی یا پیروزی مقابل تماشاگران رقیب حرکتی تحریک‌آمیز انجام دهد، ممکن است در فوتبال باشگاهی به عنوان بخشی از هیجان مسابقه دیده شود؛ اما آیا همین رفتار وقتی قرار است با پیراهن تیم ملی تکرار شود، باز هم باید کاملاً بی‌اهمیت باشد؟

اتفاقاً اینجا همان جایی است که باید درباره معیارها سؤال کنیم: اینکه آیا تیم ملی ایران برای دعوت از بازیکنانش، کد اخلاقی دارد؟

اگر دارد، چرا درباره اجرای آن چیزی نمی‌شنویم؟ اگر ندارد، چرا نباید داشته باشد؟

تیم ملی قرار نیست مجموعه‌ای از بهترین بازیکنان لیگ باشد که فقط بر اساس فرم و کیفیت فنی کنار هم قرار می‌گیرند. ملی‌پوش شدن، یک عنوان معمولی در فوتبال نیست. بازیکنی که پیراهن ایران را می‌پوشد، باید بداند بخشی از رفتار او زیر ذره‌بین میلیون‌ها ایرانی قرار دارد.

هیچ‌کس نمی‌گوید بازیکن باید بعد از گل مثل مجری مراسم رسمی رفتار کند یا هیجانش را کنار بگذارد. فوتبال بدون هیجان که فوتبال نیست. اما میان شادی و تحریک تماشاگر هم تفاوتی وجود دارد که نمی‌شود آن را نادیده گرفت.

اگر فدراسیون و کادرفنی معتقدند رفتار بازیکنان هیچ ارتباطی با انتخاب آنها ندارد، صریح بگویند. اما اگر برای پیراهن تیم ملی شأن و استانداردی قائل هستیم، بد نیست این استاندارد را برای همه اجرا کنیم؛ برای ستاره، بازیکن باتجربه و حتی کاپیتان تیم ملی...

 





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 توقف مذاکرات به دستور ترامپ و شکست مذاکرات ایران و عمان بر سر تنگه هرمز | مقام آمریکایی: مذاکرات به دلیل احتمال وضع عوارض و تعیین مسیر جدا از تفاهم‌نامه اسلام‌آباد موجب نارضایتی ترامپ شده بود
سایت اقتصادنیوز

توقف مذاکرات به دستور ترامپ و شکست مذاکرات ایران و عمان بر سر تنگه هرمز | مقام آمریکایی: مذاکرات به دلیل احتمال وضع عوارض …

اقتصادنیوز: دو مقام آمریکایی مدعی شکست مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شدند.
 نماینده مجلس: در طرح نفوذ اگر فردی، نقدی وارد کند، باید ثابت کند از مجرای نفوذ نبوده است
سایت هم میهن

نماینده مجلس: در طرح نفوذ اگر فردی، نقدی وارد کند، باید ثابت کند از مجرای نفوذ نبوده است

سخنگوی کمیسیون آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه استانداردهای قانون نویسی در طرح نفوذ رعایت نشده است، گفت: بسیاری از مصادیق و بحث‌های ما در حوزه نفوذ، خیلی فراتر از این‌ مسائل است ولی با این طرح مردم و همچنین همه حوزه‌ها و تعاملات اقتصادی را درگیر خواهیم کرد.
 کشت خشخاش ممنوع است؛ مجوز برای کشت «شقایق الیفرا» صادر شد
سایت رکنا

کشت خشخاش ممنوع است؛ مجوز برای کشت «شقایق الیفرا» صادر شد

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با تأکید بر ممنوعیت قانونی کشت خشخاش گفت: هیچ بحثی در ستاد درباره کشت خشخاش وجود ندارد و آنچه تصویب شده، کشت «شقایق الیفرا» برای تأمین نیازهای مختلف کشور است.
 رئیس ستاد مرکزی اربعین: دولت در خرید و واردات اتوبوس مساعدت کرده
سایت تجارت نیوز

رئیس ستاد مرکزی اربعین: دولت در خرید و واردات اتوبوس مساعدت کرده

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی تاکید کرد: یک مصوبه برای خرید و واردات دو هزار دستگاه اتوبوس و یک مصوبه سه هزار دستگاهی داریم، اما در روند خرید و واردات اتوبوس مشکلاتی وجود دارد که به دلیل دخیل بودن دستگاه‌های مختلف، زمان‌بر می‌شود.
 آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر
سایت جهان صنعت نیوز

آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر

بیش از ۱۵۵ هزار داوطلب در دو گروه آزمایشی هنر و زبان های خارجی رقابت خود را بعد از ظهر امروز پنج شنبه ۲۹ مرداد آغاز کردند.
 بیانیه کانون کارگردانان سینما درباره طرح مقابل با نفوذ: سینما برای زنده ماندن به امنیت نیاز دارد
سایت هم میهن

بیانیه کانون کارگردانان سینما درباره طرح مقابل با نفوذ: سینما برای زنده ماندن به امنیت نیاز دارد

کانون کارگردانان سینمای ایران در پی طرح اخیر مجلس ، بیانیه‌ای منتشر کرد.
 استرس مزمن؛ قطعه تازه‌ای از پازل آپنه خواب
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

استرس مزمن؛ قطعه تازه‌ای از پازل آپنه خواب

پژوهشگران در مطالعه‌ای جدید دریافته‌اند که استرس روانی-اجتماعی مزمن و احساس تنهایی ممکن است نه‌تنها پیامد آپنه خواب، بلکه یکی از عوامل مؤثر بر افزایش خطر ابتلا به این اختلال باشند.
 واکنش فوری چین به تازه‌ترین اقدام ترامپ علیه ایران
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

واکنش فوری چین به تازه‌ترین اقدام ترامپ علیه ایران

سخنگوی وزارت امور خارجه چین در واکنش به تصمیم آمریکا برای تشدید تحریم‌ها علیه ایران اعلام کرد که تشدید تحریم‌ها و فشار کمکی به حل مسئله نخواهد کرد.