قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۰۴

قاتل خاموش قلب/ این نشانه ممکن است کار دستتان بدهد

اقتصادنیوز: الزاماً ممکن است فردی که فشار خون دارد دچار سکته مغزی نشود اما به هر حال قلب در درازمدت آسیب خواهد دید و در واقع فشار خون بالا باعث افزایش خطر سکته مغزی و قلبی می شود.
 قاتل خاموش قلب/ این نشانه ممکن است کار دستتان بدهد

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از   مهر، سعید علیپور پارسا، در برنامه مجله پزشکی رادیو سلامت، به بررسی ابعاد پنهان فشار خون بالا و ارتباط آن با سکته های قلبی و مغزی پرداخت تا زوایای این بیماری خاموش برای مخاطبان روشن شود. استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: فشارخون چند ارگان هدف دارد که قلب یکی از اصلی ترین آن هاست و به جز قلب، مغز، کلیه ها، چشم و عروق نیز از ارگان های هدف اصلی فشار خون محسوب می شوند. خبر مرتبط ضربان قلبتان را بشناسید؛ چه عددی طبیعی است و چه زمانی باید به پزشک مراجعه کرد؟

اقتصادنیوز: ​به طور کلی ضربان قلب پایین در حالت استراحت، یعنی زمانی که بدن فعالیت ندارد به این معنی است که قلب، سالم تر و کارآمدتر است.

وی افزود: اگر فشار خون درمان نشود ممکن است در درازمدت منجر به دیالیز به دلیل مشکلات کلیوی شود یا باعث خونریزی شبکیه و اختلال در بینایی و همچنین حادثه سکته مغزی گردد و یا حتی فرد دچار گشادشدگی عروق داخل بدن از جمله آئورت یا اصطلاحاً آنوریسم آئورت شود. …





 اخبار جدید

 تهدیدکنندگان زیرساخت و تمدن ایران صلاحیت داوری ندارند
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تهدیدکنندگان زیرساخت و تمدن ایران صلاحیت داوری ندارند

معاون اول رئیس‌جمهور، قطعنامه شورای حکام علیه ایران را نماد استانداردهای دوگانه جهان امروز دانست و تأکید کرد ملت ایران بر حقوق هسته‌ای خود ایستاده است.

 واکنش کم سابقه سپاه به تهدیدهای اسرائیل؛ نتانیاهو را بسیار ریز می‌بینیم | او کوچک‌تر از یک تهدید است
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

واکنش کم سابقه سپاه به تهدیدهای اسرائیل؛ نتانیاهو را بسیار ریز می‌بینیم | او کوچک‌تر از یک تهدید است

سخنگوی سپاه پاسداران گفت: نتانیاهو را بسیار ریز می‌بینیم و معتقدیم کوچک‌تر از آن است که بخواهد اقدامی علیه کشور و ملت بزرگ ایران انجام دهد.

 مناطق آزاد تکمیل کننده پازل کریدورها
۴۲ دقیقه قبل / روزنامه عصر اقتصاد

مناطق آزاد تکمیل کننده پازل کریدورها

در سال های اخیر تقویت ترانزیت و تجارت ایران معطل کریدورها مانده بود و کشورهای دو ضلع کریدور شمال جنوب اراده فعالسازی نداشتند و حالا مناطق آزاد بانی تکمیل کننده پازل کریدورها شده اند.

 هدف اول نقل و انتقلاتی استقلال در نیم فصل؛ جذب ۲بازیکن اولویت سهراب
۴۳ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هدف اول نقل و انتقلاتی استقلال در نیم فصل؛ جذب ۲بازیکن اولویت سهراب

استقلال این روزها در خط حمله خود فقط سحرخیزان و محمدرضا آزادی را در اختیار دارد.

 هفته رؤیایی بورس؛ از رشد ۹.۵ درصدی شاخص کل تا ورود ۱۶ هزار میلیارد تومان پول به سهام | فعالیت معاملاتی در سطح بالاست
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

هفته رؤیایی بورس؛ از رشد ۹.۵ درصدی شاخص کل تا ورود ۱۶ هزار میلیارد تومان پول به سهام | فعالیت معاملاتی در سطح بالاست

شاخص کل بورس در پایان هفته به ۷ میلیون و ۱۲۲ هزار و ۲۷۰ واحد رسید. با توجه به سطح ۶ میلیون و ۵۰۴ هزار واحدی شاخص در پایان هفته قبل، این نماگر در طول چهار روز معاملاتی حدود ۶۱۸ هزار واحد رشد کرد که معادل تقریبی ۹.۵ درصد است.

 درد ناترازی با این نسخه‌ها درمان نمی‌شود
۱۱ دقیقه قبل / روزنامه عصر اقتصاد

درد ناترازی با این نسخه‌ها درمان نمی‌شود

کارشناسان معتقدند اگر موانع فناورانه و تامین مالی این پروژه برطرف نشود، نمی‌توان نسبت به تامین این میزان از انرژی با منبع خورشید خوش‌بین بود.

پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵ - 10 September 2026