قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۱۴۰۵/۰۴/۲۰

سرگردانی ناتو در هرمز | ترامپ ناتو را برای رویارویی نظامی با ایران راضی کرد؟ | ناتو از نظر مالی و نظامی برای مقابله با چه تهدیدهایی آماده می‌شود؟

اقتصادنیوز: اسکات لوکاس، استاد علوم سیاسی و روابط بین‌الملل دانشگاه بیرمنگام معتقد است اختلاف واقعی نه میان اروپا و آمریکا، بلکه میان اروپا و «اردوی ترامپ» است؛ جریانی که دیگر به معنای واقعی کلمه متحد محسوب نمی‌شود، زیرا ترامپ «به اصل اتحاد با هیچ طرفی باور ندارد».
 سرگردانی ناتو در هرمز | ترامپ ناتو را برای رویارویی نظامی با ایران راضی کرد؟ | ناتو از نظر مالی و نظامی برای مقابله با چه تهدیدهایی آماده می‌شود؟



۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

سناتور چاک شومر از یک جنگ بی پایان دیگر آمریکا در خاورمیانه انتقاد کرد

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ چاک شومر روز پنجشنبه در رسانه اجتماعی ایکس نوشت: بنزین بالای ۴ دلار در هر گالن است. بدهی ملی ۴۰ تریلیون دلار شده است. ما یک جنگ بی‌پایان دیگر در خاورمیانه داریم.

وی با انتشار تصویری از دونالد ترامپ که درحال توصیف یک ستون است افزود: این مساله ای است که دونالد ترامپ بر آن تمرکز دارد.


۱۴ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

حمله تند الازهر به رژیم صهیونیستی و انتقاد از ناتوانی جامعه جهانی

به گزارش برنا، الازهر در بیانیه‌ای تأکید کرد این طرح، «جنایت سرقت علنی اراضی فلسطین و تجاوزی آشکار» است که با هدف منزوی‌کردن قدس و جدا کردن کامل آن از پیرامون جغرافیایی‌اش و نیز تکه‌تکه‌کردن کرانه باختری، برای نابود کردن حق ملت فلسطین در برپایی کشور خود بر خاکشان با پایتختی همیشگی یعنی قدس شریف انجام می‌شود.

الازهر تأکید کرد که «گسترش شهرک‌سازی که از سوی کابینه افراطی اشغالگر اجرا می‌شود، تجاوزی نظام‌مند و نقض آشکار همه قطعنامه‌های بین‌المللی است».

الازهر عنوان داشت، «این زیاده‌روی‌ها بدون ناتوانی فاحش جامعه جهانی و سکوت نگران‌کننده در برابر سیاست‌های تحمیل امر واقع و سرقت زمین‌ها رخ نمی‌داد.»

الازهر از جامعه جهانی و نهاد‌های سازمان ملل خواست اقدامات بازدارنده و الزام‌آوری اتخاذ کنند که «این هجمه شهرک‌سازی‌ها را مهار کند و اشغالگران را به‌خاطر نقض‌هایشان علیه اراضی و انسان‌ها مجازات کند.»

همچنین الازهر بار دیگر از همه کشور‌های آزاد و صاحبان وجدان‌های بیدار خواست در کنار ملت فلسطین بایستند و از حقوق مشروع و غیرقابل‌سلب آن حمایت کنند.

انتهای پیام/


۴۶ دقیقه قبل / سایت افکارنیوز

فیلم لو رفته از التماس های ترامپ

التماس های ترامپ را در این ویدئو بامزه مشاهده می نمایید.

 




 سهامداران عدالت بخوانند؛ مبلغ احتمالی سود ۱۴۰۵ برای هر سبد اعلام شد
۵ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

سهامداران عدالت بخوانند؛ مبلغ احتمالی سود ۱۴۰۵ برای هر سبد اعلام شد

جزییات مبلغ و زمان واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۵ را در این گزارش بخوانید.

 امارات؛ حلقه کلیدی فشار تازه آمریکا بر ایران
۵ ساعت قبل / سایت جماران

امارات؛ حلقه کلیدی فشار تازه آمریکا بر ایران

در حالی که دولت دونالد ترامپ از آغاز مرحله‌ای کم‌سابقه از فشار اقتصادی علیه ایران سخن می‌گوید، امارات متحده عربی به یکی از مهم‌ترین بازیگران این راهبرد تبدیل شده است. محدود کردن مبادلات مالی و تجاری با تهران، تشدید کنترل بر شبکه‌های مستقر در دبی و برخورد با مسیرهای دور زدن تحریم‌ها می‌تواند یکی از مهم‌ترین شریان‌های اقتصادی ایران را تحت فشار قرار دهد؛ هرچند ابوظبی همچنان می‌کوشد این فشار را به‌صورت تدریجی اعمال کرده و کانال‌های سیاسی با تهران را کاملاً نبندد.

 عکس: تصاویر ماهواره‌ای از ناو جدید آمریکا در خاورمیانه
۵ ساعت قبل / سایت تابناک

عکس: تصاویر ماهواره‌ای از ناو جدید آمریکا در خاورمیانه

تصاویر ماهواره‌ای Sentinel-۲ از دیروز، یک ناو هواپیمابر آمریکایی کلاس نیمیتز را نشان می‌دهد که در خلیج عمان در حال حرکت است.

 انتقاد کرملین از مشارکت مستقیم انگلیس در جنگ اوکراین
۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

انتقاد کرملین از مشارکت مستقیم انگلیس در جنگ اوکراین

سخنگوی کرملین از آنچه افزایش سطح مشارکت انگلیس در جنگ اوکراین خواند، ‌ انتقاد کرد و گفت: موضع لندن در حالی است که برخی کشورهای اروپایی از حمایت از کی‌یف خسته شده‌اند.

 جای زخم ۱۸متری ایلان ماسک بر چهره ماه
۳ ساعت قبل / سایت تابناک

جای زخم ۱۸متری ایلان ماسک بر چهره ماه

برخورد بقایای موشک فالکون ۹ متعلق به شرکت فضایی ایلان ماسک، با سطح ماه، دهانه‌ای ۱۸ متری بر جای گذاشت.

 رئال مادرید برای سومین سال متوالی باارزش‌ترین برند فوتبال جهان شد
۶ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رئال مادرید برای سومین سال متوالی باارزش‌ترین برند فوتبال جهان شد

پایگاه خبری فوتبالی- رئال مادرید بار دیگر در صدر ارزشمندترین برندهای فوتبال جهان قرار گرفت. به گزارش فوتبالی، طبق جدیدترین گزارش Brand Finance Football 50 2026، رئال مادرید برای سومین سال متوالی عنوان ارزشمندترین برند باشگاهی فوتبال جهان را به دست آورده و ارزش برند این باشگاه به حدود ۲.۴ میلیارد یورو رسیده است؛ رقمی که نسبت به سال گذشته ۲۵ درصد افزایش نشان می‌دهد. رئال مادرید تنها در زمینه ارزش برند صدرنشین نیست؛ این باشگاه با امتیاز ۹۵.۸ از ۱۰۰ در شاخص قدرت برند نیز رتبه نخست جهان را در اختیار ...,رئال مادرید,فلورنتینو پرز,لالیگا,ژوزه مورینیو,پیشنهاد سردبیر