قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۰۲

اقدام عجیب پنتاگون/ چرا تعداد کشته‌های آمریکایی در جنگ ایران در وب‌سایت پنتاگون به طور ناگهانی کاهش یافت؟

اقتصادنیوز: سه مقام نظامی درباره کاهش تعداد کشته‌های آمریکایی در جنگ ایران از سوی پنتاگون به نیویورک تایمز گفتند: یکی از دلایل این تغییر این بود که دولت ترامپ تصمیم گرفت چهار سرباز کشته شده، سه نفر در اردن، یک نفر در شمال عراق را از فهرست حذف کند.
 اقدام عجیب پنتاگون/ چرا تعداد کشته‌های آمریکایی در جنگ ایران در وب‌سایت پنتاگون به طور ناگهانی کاهش یافت؟

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، در گزارش تایمز آمده است که روز چهارشنبه، پنتاگون در مجموع ۱۸ سرباز آمریکایی را که در طول جنگ کشته شده بودند، فهرست کرد، اما تا روز پنجشنبه، وزارت دفاع تعداد سربازان کشته شده را در وب‌سایت تلفات خود به ۱۴ نفر کاهش داد. سه مقام نظامی به نیویورک تایمز گفتند: «یکی از دلایل این تغییر این بود که دولت ترامپ تصمیم گرفت چهار سرباز کشته شده، سه نفر در اردن، یک نفر در شمال عراق را از فهرست حذف کند، زیرا مرگ آنها پس از اعلام آتش‌بس در جنگ توسط دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در ماه آوریل رخ داد.»

با این حال، جوئل والدز، سخنگوی پنتاگون دلیل دیگری را ذکر کرد و با بیان اینکه «اختلالات موقت داده‌ها در تغییر تعداد کشته‌شدگان گزارش شده در وب‌سایت پنتاگون نقش داشته، پیشنهاد داد که این اطلاعات به سرعت اصلاح خواهد شد.

ترامپ هم در یک نشست خبری روز پنجشنبه، در مقایسه تلفات سایر جنگ‌های آمریکا با جنگ علیه ایران، به تعداد بیشتر کشته‌شدگان نیروهای آمریکایی اشاره کرد و گفت که حتی یک کشته «زیاد است، چه برسد به ۱۸ نفر.»

از زمان فروپاشی آتش‌بس، «پنتاگون اطلاعات کمی در مورد استراتژی نظامی آمریکا ارائه کرده و در انتشار اطلاعات مربوط به جراحات نیروها کند بوده است».

وزارت جنگ آمریکا پیش از این گفته بود که افشای حملات ایران به پایگاه‌هایی که نیروهای آمریکایی در آنها مستقر هستند «امنیت عملیاتی را به خطر می‌اندازد». فقدان اطلاعات منتشر شده از سوی این وزارتخانه با اطلاعات ارائه شده به نیویورک تایمز از منابعی در دولت ترامپ مطابقت دارد که گفته بودند «پنتاگون اطلاعات مربوط به سه حمله اخیر ایران به پایگاه‌های آمریکایی در اردن که منجر به زخمی شدن ده‌ها نفر از نیروهای نظامی ایالات متحده و آسیب دیدن چندین بالگرد شد را پنهان کرده است.»

پس از حمله ایران به تاسیسات نظامی آمریکا در اردن که منجر به کشته شدن سه سرباز شد، سخنگوی ارشد پنتاگون اذعان کرد که تعداد تلفات نظامی ایالات متحده از ۷ ژوئیه به نزدیک به ۱۰۰ نفر افزایش یافته است.

مقامات پنتاگون گفتند که طبق قانون موظف به گزارش مرگ نیروها هستند اما نه جراحات نیروها اما منتقدان، از جمله سناتورهای دموکرات گفته‌اند …



 مجید آدینه اعدام شد
۲ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

مجید آدینه اعدام شد

قوه قضاییه اعلام کرد: «مجید آدینه» شخصی که در نوزدهم دی ماه با سلاح گرم و تجهیزات جنگی در محدوده محمد شهر کرج بازداشت شد، دادگاه پس از رسیدگی به پرونده او را...

 پزشکیان: با جنگ نمی‌توان تا ابد پیش رفت/ روزی باید تصمیم گرفت کشور را از وضعیت «نه جنگ و نه صلح» نجات داد/ حتی یک بند در تفاهم‌نامه پیدا نمی‌شود که نشان‌دهنده وادادگی باشد
۳ دقیقه قبل / سایت جماران

پزشکیان: با جنگ نمی‌توان تا ابد پیش رفت/ روزی باید تصمیم گرفت کشور را از وضعیت «نه جنگ و نه صلح» نجات داد/ حتی یک بند در تفاهم‌نامه پیدا نمی‌شود که نشان‌دهنده وادادگی باشد

رئیس جمهور پزشکیان با اشاره به تفاهمنامه اخیر، آن را عزتمندانه و عاری از هر گونه وادادگی دانست و با تاکید بر ضرورت عبور از وضعیت نه جنگ و نه صلح با منطق و حفظ قدرت گفت: رهبر معظم انقلاب سیاست‌ها را تعیین می‌کنند و ما همان راه را خواهیم رفت.

 آکسیوس: تأثیر پست‌های ترامپ بر قیمت نفت کاهش پیدا کرده است
۶ دقیقه قبل / سایت جماران

آکسیوس: تأثیر پست‌های ترامپ بر قیمت نفت کاهش پیدا کرده است

پایگاه آمریکایی آکسیوس به کاهش قدرت تأثیرگذاری پست های ترامپ درباره ایران و تنگه هرمز بر قیمت جهانی نفت اشاره کرد.

 سوخو ۳۵ برای شکار پاتریوت به میدان آمد
۱۵ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ۲۴

سوخو ۳۵ برای شکار پاتریوت به میدان آمد

تصاویر منتشرشده از سوی منابع روسی، شلیک یک Kh-۳۱ از جنگنده برتری هوایی سوخو ۳۵ روسیه را نشان می‌دهد؛ موشکی که بنا بر گزارش‌ها برای هدف قرار دادن اجزای سامانه پدافند هوایی آمریکایی MIM-۱۰۴ پاتریوت در اوکراین به کار گرفته شده و از فاصله حدود ۱۲۵ کیلومتری شلیک شده است.

 محسن رضایی: امنیت ما را تا ۵۰ سال تضمین کنید
۲۰ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ۲۴

محسن رضایی: امنیت ما را تا ۵۰ سال تضمین کنید

سرلشکر محسن رضایی گفت: ایران باید تا ۵۰ سال آینده در امنیت باشد و تمام جنگ‌های غرب آسیا پایان یابد.



پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی
روزنامه آرمان امروز

پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی

«آرمان امروز» «آرمان امروز» همزمان با روز پزشک گزارش می‌دهد؛ آرمان امروز- سپهرریاحی:‌ در ایران، زادروز ابوعلی سینا، یکم شهریورماه، به عنوان «روز پزشک» نام‌گذاری شده است؛ روزی برای تقدیر از کسانی که بخش مهمی از زندگی خود را صرف آموختن حرفه‌ای کرده‌اند که مستقیماً با جان و سلامت انسان‌ها سر و کار دارد. اما [ ]
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| جدیدترین استایل بهاره رهنما بعد از کاهش وزن قابل توجه

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تصاویری از بهرام رادان و آزاده صمدی در پشت صحنه تمرین کنسرت‌نمایش «سیاوش»

سایت تابناک

دستور برخورد قاطع با مروجین فساد و برهنگی در مشهد

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]