قیمت طلا امروز




 روزنامه دنیای اقتصاد / ۱۴۰۵/۰۴/۳۰

ماموریت برنهام در ساختمان شماره 10

اندی برنهام دیروز دوشنبه 29تیرماه رسما نخست‌وزیر بریتانیا شد و کلید ساختمان شماره10 داونینگ استریت را به دست گرفت. برنهام هفتمین نخست‌وزیر بریتانیا طی یک دهه اخیر محسوب می‌شود. او در نخستین سخنرانی خود پس از تصدی مقام نخست‌وزیری وعده داد که با ارائه یک مدل اقتصادی جدید به بی‌ثباتی سیاسی در این کشور پایان دهد. برنهام با بیان اینکه کاملا آگاه است که ششمین نفر در 10سال گذشته است که قدم در این خیابان می‌گذارد و هفتمین نخست‌وزیر از سال2016 تاکنون محسوب می‌شود، تاکید کرد که این لحظه را به یک نقطه توقف بحران برای بریتانیا تبدیل خواهد کرد. برنهام در ادامه افزود که با اجرای بزرگ‌ترین تغییرات 40سال اخیر یک مدل سیاسی و اقتصادی کاملا جدید را به ارمغان خواهد آورد.
 ماموریت برنهام در ساختمان شماره  10



 پرونده رسوایی اپستین؛ اسناد جنجالی قربانی یک بن‌بست قضایی - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

پرونده رسوایی اپستین؛ اسناد جنجالی قربانی یک بن‌بست قضایی - تسنیم

تحقیقات پلیس بریتانیا درباره احتمال انتقال اطلاعات محرمانه دولتی از سوی وزیر پیشین به جفری اپستین، متوقف میشود

 انتخابات آتی فرانسه می‌تواند به کابوس ناتو بدل شود
۳ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

انتخابات آتی فرانسه می‌تواند به کابوس ناتو بدل شود

پولیتیکو هشدار داد که انتخابات ریاست جمهوری فرانسه که برای سال ۲۰۲۷ برنامه‌ریزی شده است، می‌تواند منجر به ظهور نیروهای سیاسی مخالف ناتو شود و انسجام این اتحاد را تهدید کند.

 پولیتیکو:انتخابات ریاست‌جمهوری فرانسه می‌تواند به کابوس ناتو تبدیل شود - تسنیم
۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

پولیتیکو:انتخابات ریاست‌جمهوری فرانسه می‌تواند به کابوس ناتو تبدیل شود - تسنیم

پولیتیکو در گزارشی نوشت که انتخابات فرانسه می‌تواند باعث قدرت گرفتن مخالفان ناتو شود.

 دست‌وپا زدن‌های انتخاباتی ترامپ در سایه جنگ
۳ ساعت قبل / سایت تابناک

دست‌وپا زدن‌های انتخاباتی ترامپ در سایه جنگ

با توجه به نزدیک شدن انتخابات میان دوره ای کنگره آمریکا، دونالد ترامپ برای کاستن از نارضایتی مردم این کشور به ویژه در سایه تبعات جنگ ایران دست و پا می زند.

 نقشه خاورمیانه پس از کنفرانس سن رمو
۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

نقشه خاورمیانه پس از کنفرانس سن رمو

ویلیام کلیولند در کتاب تاریخ خاورمیانه مدرن نوشت: تصمیمات کنفرانس سن‌رمو، استان‌های عربی را ازعثمانی جدا ساخت و میان بریتانیا و فرانسه تقسیم کرد. این استان‌ها به واحدهایی موسوم به «قیمومت» تقسیم شدند.