قیمت طلا امروز




 روزنامه دنیای اقتصاد / ۱۴۰۵/۰۵/۰۵

زنگ خطر برای جمهوری‌خواهان

دنیای‌اقتصاد: گروه‌های سیاسی و تحلیلگران افکارسنجی حزب جمهوری‌خواه نسبت به بی‌انگیزگی بی‌سابقه در پایگاه رأی‌دهندگان خود در انتخابات میان‌دوره‌ای ماه نوامبر هشدار می‌دهند. داده‌های ناامیدکننده از نظرسنجی‌ها و تحقیقات میدانی نشان می‌دهد که افت اشتیاق انتخاباتی حتی به وفادارترین لایه‌های حامیان این حزب نیز نفوذ کرده است؛ یعنی کسانی که در چهار انتخابات اخیر بدون استثنا رای داده‌اند.
 زنگ خطر برای جمهوری‌خواهان

 این بحران در حالی نمایان شده که حزب حاکم بر واشنگتن معمولا در انتخابات میان‌دوره با ریزش کرسی مواجه می‌شود و جایگاه متزلزل دونالد ترامپ در نظرسنجی‌ها نیز این مسیر را دشوارتر کرده است. به گزارش واشنگتن‌پست، حدود ۲۰درصد از رأی‌دهندگان سنتی و قابل‌اتکای جمهوری‌خواه در ایالت‌های کلیدی در معرض ریزش قرار دارند. این افراد که عمدتا نگران تورم و وضعیت اقتصاد هستند ممکن است از شرکت در انتخابات امتناع کنند یا حتی سبد رأی خود را به سمت دموکرات‌ها ببرند. این معضل جدید در کنار چالش همیشگی حزب برای کشاندن حامیان حاشیه‌ای به پای صندوق‌های رای زنگ خطر جدی را برای استراتژیست‌های محافظه‌کار به صدا درآورده است. نظرسنجی واشنگتن‌پست و ایپسوس نشان می‌دهد دموکرات‌ها میان کسانی که مشارکتشان قطعی است ۱۰واحد درصد برتری دارند، حال آنکه فاصله دو حزب در رای‌گیری عمومی تنها ۳واحد درصد است. به بیان تحلیلگران محافظه‌کار مساله این نیست که دموکرات‌ها فراتر از انتظار عمل می‌کنند، بلکه جمهوری‌خواهان کمتر از انتظار ظاهر شده‌اند. یافته‌ها نشان می‌دهد مردان زیر ۴۰سال که نقشی حیاتی در پیروزی ترامپ در انتخابات۲۰۲۴ داشتند اکنون به‌دلیل فشارهای اقتصادی بیشترین احتمال ریزش را دارند.

در تحقیقات میدانی در ایالت‌هایی مانند آیووا برخی رای‌دهندگان با انتقاد از تورم بالا و سیاست‌های خارجی از جمله جنگ علیه ایران صراحتا اعلام کرده‌اند که رئیس‌جمهور به وعده‌های انتخاباتی خود عمل نکرده و هزینه‌های جاری زندگی فشار مضاعفی بر آنها وارد می‌کند. قانون‌گذاران جمهوری‌خواه نگرانند که اختلافات داخلی در واشنگتن و ناتوانی در تصویب لوایح کلیدی باعث دلسردی بیشتر حامیانشان شده باشد. اکنون پرسش اصلی این است که با وجود آسیب دیدن وجهه حزب در میان میانه‌روها، آیا ماشین تبلیغاتی جمهوری‌خواهان می‌تواند تا پیش از پاییز ائتلاف منحصربه‌فرد رأی‌دهندگان ترامپ را برای حمایت از سایر نامزدهای حزب بسیج کند یا سایه سنگین تورم و نارضایتی‌های اقتصادی به شکستی راهبردی در انتخابات میان‌دوره‌ای منجر خواهد شد. این مطلب برایم مفید است 0 نفر این مطلب را پسندیده اند کپی شد



۲۸ دقیقه قبل / سایت اسپوتنیک

بمباران بیوت السیاد در جنوب لبنان توسط جنگندههای اسرائیل

بمباران بیوت السیاد در جنوب لبنان توسط جنگنده‌های اسرائیل

دود غلیظی از فاصله چند کیلومتری قابل مشاهده است.

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web


۲۸ دقیقه قبل / سایت اسپوتنیک

مهمترین خبرهای شامگاه 21 اوت

مهم‌ترین خبرهای شامگاه 21 اوت

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران: بهتر است حالا که همه به پیروزی ما اذعان دارند، جنگ را پایان دهیم.

کارشناس: روسیه بر بنادر دانوب آتش می‌بارد تا آخرین اسکله تسلیحاتی غرب برای اوکراین را قطع کند.

دمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین: تصمیم اوکراین برای آغاز جنگ با کارتون‌ها، زشتی رژیم کی‌یف را نشان می‌دهد.

جنگنده‌های اسرائیل بیوت السیاد در جنوب لبنان را بمباران کردند.

بازداشت مقام‌های جدید در اوکراین؛ نام آن‌ها در فایل‌های صوتی اداره ملی مبارزه با فساد در پرونده ایرینا مودرایا، معاون سابق دفتر زلنسکی، آمده است.

نسخه دیجیتال دوگین: بحران هرمز راه را برای تغییر توازن قدرت جهانی هموار می‌کند.

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web


۲۸ دقیقه قبل / سایت اسپوتنیک

کارشناس: کارزار جنگ تروریستی اوکراین محکوم به شکست است

کارشناس: کارزار جنگ تروریستی اوکراین محکوم به شکست است

آندری پوپوف، کهنه سرباز یگان ضدتروریستی آلفای روسیه و سرهنگ دوم بازنشسته، به اسپوتنیک گفت که توسل به حملات تروریستی در خاک روسیه — که اغلب با استفاده از پهپادهای کوچک انجام می‌شود — برای رهبری اوکراین اجتناب‌ناپذیر بود.

او گفت که با شکست‌های پی‌درپی نیروهای اوکراینی در میدان نبرد، ارتکاب اقدامات تروریستی در روسیه به گزینه اصلی ولادیمیر زلنسکی برای متقاعدکردن حامیان غربی‌اش به ادامه تأمین مالی این کشور تبدیل شده است.

با این حال، شمار نیروهایی که اوکراین می‌تواند برای اجرای این حملات به کار بگیرد محدود است و مقام‌های روسیه با تعقیب خرابکاران اوکراینی و همدستانشان، پیوسته از صفوف آن‌ها می‌کاهند.

در همین حال، قدرت‌های غربی تلاش می‌کنند از کارزار تروریستی اوکراین برای سنجش توان دفاعی روسیه و شناسایی نقاط ضعف احتمالی در آستانه تجاوز آشکار احتمالی به روسیه استفاده کنند.

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web




 رزمایش مشترک هوایی چین و امارات
۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

رزمایش مشترک هوایی چین و امارات

وزارت دفاع چین اعلام کرد که نیروهای هوایی چین و امارات از اواخر ماه اوت تا اواسط سپتامبر، رزمایش مشترکی را در سین‌کیانگ در شمال‌غرب چین، برگزار خواهند کرد

 مرگ هشت سرنشین در سانحه هوایی آلاسکا
۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

مرگ هشت سرنشین در سانحه هوایی آلاسکا

اداره هوانوردی فدرال آمریکا از سقوط یک هواپیمای سبک در ایالت آلاسکا و جان‌باختن تمام سرنشینان آن خبر داد.

 درخواست بریتانیا و چند کشور متحد اسرائیل برای توقف شهرک‌سازی ای۱
۱۵ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

درخواست بریتانیا و چند کشور متحد اسرائیل برای توقف شهرک‌سازی ای۱

رهبران بریتانیا، کانادا، فرانسه، آلمان، ایتالیا، نروژ و هلند در یک بیانیه مشترک، تصمیم دولت اسرائیل برای انتشار مناقصه‌های ساخت و ساز مربوط به پروژه شهرک ساز...

 موضع صریح چین درباره فشار حداکثری علیه ایران
۵ ساعت قبل / سایت تابناک

موضع صریح چین درباره فشار حداکثری علیه ایران

پکن با مخالفت با فشار‌های اقتصادی آمریکا علیه ایران، بر حل اختلافات از مسیر دیپلماتیک تأکید کرد.

 آزمایش موشکی بی‌سابقه روسیه
۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آزمایش موشکی بی‌سابقه روسیه

روسیه یک رزمایش موشکی بی‌سابقه با حضور کشتی‌های نیروی دریایی و یک پرتابگر زمینی در نزدیکی جزایری در شرق دور خود که مورد ادعای ژاپن نیز هستند، انجام داد.

 چرا گرجستان تحریم‌های ضدایرانی را نپذیرفت؟
۷ ساعت قبل / سایت تابناک

چرا گرجستان تحریم‌های ضدایرانی را نپذیرفت؟

گرجستان حاضر به پذیرش همراهی با تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه ایران نشد.