قیمت طلا امروز




 روزنامه دنیای اقتصاد / ۱۴۰۵/۰۴/۳۱

هشدار سیل و رگبار برای این استان؛ مدیریت بحران آماده‌باش شد

اداره‌ کل مدیریت بحران کرمان نسبت به تشدید فعالیت سامانه بارشی در مناطق جنوبی و جنوب‌غربی این استان و وقوع سیلاب هشدار داد.
 هشدار سیل و رگبار برای این استان؛ مدیریت بحران آماده‌باش شد

اداره‌ کل مدیریت بحران استان کرمان عصر چهارشنبه با استناد به هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی کشور، از تشدید فعالیت سامانه بارشی در جنوب و جنوب‌ غرب استان از روز پنج‌شنبه اول مرداد تا پایان روز شنبه سوم مرداد ۱۴۰۵ خبر داد. بنا بر اعلام این اداره‌ کل، پدیده‌های جویِ رگبار باران، رعد و برق، وزش باد شدید موقت و در مناطق مستعد، وقوع گرد و خاک، مخاطرات اصلی این سامانه در بازه زمانی یاد شده هستند.

این شرایط جوی می‌تواند منجر به پیامدهایی نظیر جاری شدن سیلاب، طغیان رودخانه‌های فصلی، آبگرفتگی معابر، لغزندگی محورهای مواصلاتی، اختلال در ناوگان حمل‌ونقل، کاهش شعاع دید و وقوع صاعقه شود.

همچنین احتمال خسارت به سازه‌های موقت، شکستن درختان کهنسال، سقوط اشیاء از ارتفاعات و آسیب به محصولات کشاورزی وجود دارد.

بر همین اساس، اداره‌ کل مدیریت بحران از شهروندان خواست ضمن پرهیز از سفرهای غیرضروری، از تردد و اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها خودداری کرده و از فعالیت‌های طبیعت‌گردی و جابه‌جایی عشایر در این بازه زمانی اجتناب کنند.

در این اطلاعیه همچنین به شهروندان توصیه شده است با توجه به احتمال سقوط اشیاء، از پارک خودرو در مجاورت ساختمان‌های نیمه‌کاره و درختان فرسوده خودداری کنند.

از کشاورزان نیز خواسته شده است نسبت به تسریع در برداشت محصولات خود اقدامات لازم را انجام دهند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است. این مطلب برایم مفید است 0 نفر این مطلب را پسندیده اند کپی شد



۱ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

تصادف ۳ خودرو در جیرفت ۱۳ کشته و مصدوم برجا گذاشت

به گزارش آفتاب نیوز،

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمان گفت: این حادثه ساعت ۱۴ امروز جمعه ۳۰ مردادماه ۱۴۰۵ به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات هلال‌احمر استان اعلام شد و بلافاصله یک تیم امداد و نجات به محل حادثه اعزام شد.

وی افزود: نجاتگران پس از حضور در محل و ارزیابی صحنه دریافتند که این تصادف زنجیره‌ای سه دستگاه خودرو، ۱۰ مصدوم و سه فوتی برجا گذاشته است.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمان ادامه داد: نیروهای امدادی هلال‌احمر عملیات رهاسازی یکی از جان‌باختگان را انجام داده و پیکر وی را به عوامل مربوط تحویل دادند.

وی گفت: ۱۰ مصدوم این حادثه نیز توسط عوامل اورژانس به مراکز درمانی منتقل شدند.


۲ ساعت قبل / سایت صفحه سیاست

هشدار جدی در کلات؛ تفرجگاه‌ها تخلیه شدند

صفحه سیاست-

فرماندار کلات اعلام کرد این تصمیم با هدف پیشگیری از خسارات جانی و مالی و در پی احتمال وقوع سیلاب‌های ناگهانی اتخاذ شده و تمامی نقاط حادثه‌خیز و مسیل‌های شهرستان را در بر می‌گیرد. آماده‌باش کامل در مناطق پرخطر

ابوالفتح لشکری با تأکید بر آماده‌باش کامل ستاد مدیریت بحران شهرستان اظهار کرد: با توجه به توپوگرافی خاص منطقه، کوچک‌ترین تغییرات جوی می‌تواند به بحران‌های بزرگ منجر شود.

وی افزود: نقاطی مانند لایین، بابارمضان، دامنه‌های کوه‌های هزارمسجد، قره‌سو، ارتکند و ایدلیک به دلیل شرایط منطقه نیازمند توجه بیشتری هستند.

فرماندار کلات خاطرنشان کرد: این شهرستان به دلیل موقعیت جغرافیایی خاص خود، همواره یکی از مناطق آسیب‌پذیر خراسان رضوی در برابر سیلاب‌های ناگهانی بوده است. احتمال وقوع سیلاب‌های ناگهانی

لشکری با اشاره به شیب تند و بافت کوهستانی منطقه گفت: در برخی ارتفاعات، نبود پوشش گیاهی متراکم موجب می‌شود سرعت روان‌آب‌ها هنگام بارندگی افزایش یابد.

وی ادامه داد: بارش در ارتفاعات هزارمسجد، به دلیل ساختار سنگی و شیب زمین، می‌تواند در مدت کوتاهی آب را به سمت دره‌ها و مسیل‌ها هدایت کرده و موجب شکل‌گیری سیلاب شود.

فرماندار کلات تأکید کرد که حتی بارندگی‌های کوتاه‌مدت و رگباری نیز می‌تواند در این منطقه خسارت‌زا باشد و تداخل فعالیت‌های انسانی در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، خطرات را افزایش می‌دهد. ممنوعیت تردد غیرضروری در مناطق کوهستانی

وی از ابلاغ آماده‌باش صددرصدی به دهیاری‌ها و شوراهای روستایی خبر داد و گفت: تیم‌های امدادی و عملیاتی در آماده‌باش کامل قرار گرفته‌اند تا در صورت وقوع حادثه، واکنش سریع داشته باشند.

لشکری افزود: ستاد مدیریت بحران کلات تا پایان فعالیت سامانه بارشی در وضعیت عملیاتی خواهد بود و هرگونه تردد غیرضروری در مناطق کوهستانی در عصر روز جمعه ممنوع است.

وی از شهروندان و گردشگران خواست از صعود به ارتفاعات و به‌ویژه توقف و اتراق در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها به‌طور جدی خودداری کنند. درخواست برای تقویت اعتبارات مدیریت بحران

فرماندار کلات با اشاره به اینکه این شهرستان یکی از کانون‌های اصلی سیل‌خیزی خراسان رضوی است، خواستار توجه بیشتر در تخصیص اعتبارات مدیریت بحران شد.

لشکری گفت: هزینه‌های لایروبی مسیل‌ها و بازسازی زیرساخت‌های آسیب‌دیده در سیلاب‌های گذشته فشار مضاعفی بر بودجه‌های محلی وارد کرده و مدیریت سیلاب در منطقه کوهستانی کلات نیازمند اعتبارات ویژه و پایدار است.

وی تأکید کرد: اجرای پروژه‌های آبخیزداری در بالادست برای کنترل سرعت سیلاب حیاتی است و پیشگیری از سیل در کلات نیازمند نگاه فرادستی و ملی است.




 عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است - تسنیم

عراقچی در واکنش به ادعای کمرشکن‌ترین عملیات اقتصادی تاریخ تاکید کرد:؛ این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است.

 موضع صریح چین درباره فشار حداکثری علیه ایران
۱۲ دقیقه قبل / سایت تابناک

موضع صریح چین درباره فشار حداکثری علیه ایران

پکن با مخالفت با فشار‌های اقتصادی آمریکا علیه ایران، بر حل اختلافات از مسیر دیپلماتیک تأکید کرد.

 افتتاحیه قدرتمند Lanterns؛ سریال دی‌سی در سه روز ۹.۳ میلیون بیننده جذب کرد
۱ ساعت قبل / سایت سلام سینما

افتتاحیه قدرتمند Lanterns؛ سریال دی‌سی در سه روز ۹.۳ میلیون بیننده جذب کرد

قسمت نخست سریال Lanterns در سه روز ابتدایی انتشار هم‌زمان از شبکه کابلی HBO و پلتفرم HBO Max، در مجموع ۹.۳ میلیون بیننده به خود جذب کرد و به بزرگ‌ترین افتتاحیه یک اثر دی‌سی در تاریخ این پلتفرم تبدیل شد.

 قنادباشی: قطع روابط با ایران بیش از تهران به امارات زیان می‌زند
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

قنادباشی: قطع روابط با ایران بیش از تهران به امارات زیان می‌زند

یک کارشناس مسائل منطقه با اشاره به قطع تمام فعالیت‌ها و مبادلات تجاری و مالی امارات با ایران تا اطلاع ثانوی گفت: قطع روابط با ایران بیش از تهران به امارات زیان می‌زند.

 لحظه ترور یک وکیل سر میز غذا +18
۱۳ دقیقه قبل / سایت تابناک

لحظه ترور یک وکیل سر میز غذا +18

هلن جولیانا سیلوا پادیلا، 43 ساله، وکیل پرویی، ترور شد! در 15 آگوست 2026، او توسط یک فرد مسلح با کلاه ایمنی کارتل، از فاصله نزدیک، از میان میله‌های رستوران پ...

 آفریقای جنوبی می‌تواند دروازه ورود ایران به بازار گردشگری آفریقا باشد
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

آفریقای جنوبی می‌تواند دروازه ورود ایران به بازار گردشگری آفریقا باشد

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در دیدار با وزیر گردشگری آفریقای جنوبی با تاکید بر ظرفیت‌های کم‌نظیر دو کشور برای توسعه همکاری‌های گردشگری، بر اتصال بخش‌های خصوصی، اجرای برنامه‌های مشترک بازاریابی و برگزاری تورهای آشناسازی برای فعالان رسانه‌ای و گردشگری تاکید کرد و گفت: آفریقای جنوبی می‌تواند دروازه ورود ایران به بازار گردشگری آفریقا باشد.