قیمت طلا امروز




 روزنامه دنیای اقتصاد / ۱۴۰۵/۰۵/۰۸

ادعای سفر هیأت ایرانی به پاکستان یا قطر برای ادامه مذاکرات صحت دارد؟

یک مقام آگاه با رد فضاسازی برخی رسانه‌های منطقه‌ای درباره برنامه سفر هیأت ایرانی به پاکستان یا قطر برای ادامه مذاکرات، تأکید کرد :هیچ برنامه‌ای برای چنین سفرهایی وجود ندارد.
 ادعای سفر هیأت ایرانی به پاکستان یا قطر برای ادامه مذاکرات صحت دارد؟

یک مقام آگاه در گفت‌وگو با نورنیوز، ادعاهای مطرح‌شده در برخی رسانه‌های منطقه‌ای درباره اعلام آمادگی ایران برای ادامه مذاکرات در ژنو، دوحه یا اسلام‌آباد را تکذیب کرد. این مقام آگاه با تأکید بر اینکه «خبرهای مربوط به برنامه هیأت ایرانی برای سفر به پاکستان یا قطر جهت ادامه مذاکرات کذب محض است»، افزود: هیچ برنامه‌ای برای اعزام هیأت مذاکره‌کننده به این کشورها در دستور کار قرار ندارد و فضاسازی‌های رسانه‌ای اخیر فاقد مبنای واقعی است. وی همچنین با اشاره به روند گفت‌وگوهای غیرمستقیم ایران و عمان اظهار داشت: مذاکراتی که پس از حدود یک هفته تلاش به نتایج نسبتا مناسبی رسیده بود، با اقدام تحریک‌آمیز اخیر وزارت خزانه‌داری آمریکا در معرض تخریب قرار گرفت. این مقام آگاه تأکید کرد که اقدامات تنش‌آفرین واشنگتن، در تعارض آشکار با ادعاهای این کشور درباره علاقه مندی به حل و فصل تنشها از مسیر دیپلماسی بوده و همواره تلاش‌های انجام‌شده برای پیشبرد مذاکرات را با چالش روبرو می کند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است. این مطلب برایم مفید است 0 نفر این مطلب را پسندیده …



 اسوشیتدپرس به نقل از مقام‌های پاکستانی: پاکستان برای ازسرگیری مذاکرات، با ایران و آمریکا در تماس است/ وزیر خارجه قطر: اگر اروپا به کاهش تنش در خاورمیانه توجهی نداشته باشد، پیامدهای آن دامن همه را می‌گیرد/ سی‌بی‌اس: ناو هواپیمابر «جورج واشنگتن» برای جایگزینی با «آبراهام لینکلن» وارد خاورمیانه شد/ چین: اعمال تحریم‌های بیشتر علیه ایران، مشکل را حل نمی‌کند
۳ دقیقه قبل / سایت انتخاب

اسوشیتدپرس به نقل از مقام‌های پاکستانی: پاکستان برای ازسرگیری مذاکرات، با ایران و آمریکا در تماس است/ وزیر خارجه قطر: اگر اروپا به کاهش تنش در خاورمیانه توجهی نداشته باشد، پیامدهای آن دامن همه را می‌گیرد/ سی‌بی‌اس: ناو هواپیمابر «جورج واشنگتن» برای جایگزینی با «آبراهام لینکلن» وارد خاورمیانه شد/ چین: اعمال تحریم‌های بیشتر علیه ایران، مشکل را حل نمی‌کند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهلم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۵ روز می‌گذرد، مسعود پزشکیان، رئیس جمهور در خصوص مذاکرات پیشین گفت: هدف ما پایان جنگ، رفع محاصره، آزادسازی منابع بلوکه شده و سپس گفت وگوی هسته‌ای بوده. همزمان، ترامپ رییس جمهور آمریکا درباره ازسرگیری مذاکرات با ایران مدعی شد: در حال حاضر وضعیت خیلی خوب است ولی شاید در مقطعی [این کار را انجام دهیم].

تحولات مربوط به جنگ، آتش بس و مذاکره در روز گذشته را از لینک زیر بخوانید:

در روز سی و نهم جنگ سوم چه گذشت؟ (۲۸ مرداد ۱۴۰۵)/ سی‌ان‌ان: احتمالا یکی از اهداف پشت پرده دعوت عراق از قالیباف این بوده که بغداد خود را به‌عنوان یک میانجی بالقوه میان آمریکا و ایران مطرح کند/تماس تلفنی عراقچی با فرمانده ارتش پاکستان/پزشکیان: مذاکره به معنای تسلیم نیست/ادعای ترامپ: شاید در مقطعی مذاکرات با ایران را از سر بگیریم، اما در حال حاضر وضعیت خیلی خوب است، ولی شاید در مقطعی [این کار را انجام دهیم]

اخبار مربوط به روز چهلم جنگ سوم و روز صد و سی و چهارم آتش بس (۲۹ مرداد ۱۴۰۵) به شرح زیر است:

گفت‌وگوی وزرای خارجه مصر و قطر/ عبدالرحمن آل ثانی: اگر اروپا به کاهش تنش در خاورمیانه توجهی نداشته باشد، پیامدهای آن دامن همه را می‌گیرد/ تلاش‌های ما بر میانجی‌گری بین ایران و آمریکا متمرکز است/ با همتای مصری درباره راه‌های یافتن گزینه‌های جایگزین برای زنجیره‌های تأمین گفت‌وگو کردیم ۱۴۰۵/۰۵/۲۹ - ۱۷:۱۴ مصر و قطر بر ضرورت آزادی کشتیرانی در تنگه‌های هرمز و باب‌المندب تأکید کردند.

به گزارش انتخاب، بدر عبدالعاطی، وزیر خارجه مصر، در کنفرانس خبری مشترک با شیخ محمد بن عبدالرحمن آل‌ثانی، نخست‌وزیر و وزیر خارجه قطر، در العلمین گفت: بر ضرورت پایبندی به قوانین بین‌المللی در زمینه کشتیرانی دریایی تأکید می‌کنیم. هماهنگی روزانه‌ای میان مصر و قطر برای ارتباط مستمر با هدف کاهش تنش و تقویت دیپلماسی در …



 ادعای جنجالی اکسیوس درباره کریدور مرموز آمریکا در بخش جنوبی تنگه هرمز/ آمادگی اسرائیل برای حمله پیشدستانه ایران
۳۸ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

ادعای جنجالی اکسیوس درباره کریدور مرموز آمریکا در بخش جنوبی تنگه هرمز/ آمادگی اسرائیل برای حمله پیشدستانه ایران

ترامپ مدعی آغاز «خردکننده‌ترین جنگ اقتصادی تاریخ» علیه ایران شد

رئیس‌جمهور آمریکا بامداد پنجشنبه با انتشار پیامی در تروث سوشال مدعی شد «خردکننده‌ترین عملیات اقتصادی که تاکنون علیه یک کشور انجام شده» را علیه جمهوری اسلامی ایران آغاز کرده و هشدار داد هر کشوری که به ایران «راه نجات» بدهد، با پیامدهای اقتصادی سنگینی روبه‌رو خواهد شد.

کارشناس صداوسیما: آمریکا بعد از انتخابات کنگره دوباره به ایران شدیداً حمله خواهد کرد

قلهکی: اقدام خطرناک آمریکا سکه تنگه را از رونق می اندازد

علی قلهکی: اقدام خطرناکِ «انتقالِ بی‌سروصدای نفت از مسیر جنوبِ تنگه هرمز توسط آمریکا»، سکه‌ی تنگه را از رونق خواهد انداخت؛ در صورت ادامه این اتفاق، آمریکا نه «محاصره» را رفع خواهد کرد، نه تحریمی لَغو خواهد شد و نه پولی آزاد می‌گردد!

آکسیوس: آمریکا دوشنبه 8 پهپاد و 2 موشک ایرانی را سرنگون کرد

 ‌آکسیوس به نقل از یک مقام آمریکایی: نیروهای ایالات متحده دوشنبه شب ۸ پهپاد ایرانی و ۲ موشک کروز را سرنگون کرده‌اند.

ژنرال نزدیک به نتانیاهو: اسرائیل برای حمله پیش‌دستانه احتمالی به ایران آماده می‌شود

میدل‌ایست‌مانیتور مدعی شد: سرلشکر اوزی دایان از نزدیکان نتانیاهو گفته که اسرائیل در حال جنگیدن برای "بقای خود" است.

او هشدار داد که این کشور نمی‌تواند به طور کامل برای مقابله با مسئله ایران بر امریکا تکیه کند.

دایان گفت که اسرائیل خود را برای امکان انجام یک حمله پیش‌دستانه علیه ایران آماده می‌کند. 

رسانه صهیونیستی: ترامپ برای شکست ایران قمار کرد و حالا در آستانه پرداخت هزینه سنگین آن است

شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی: پس از حدود ۶ ماه جنگ، فشارهای اقتصادی و نظامی بر واشنگتن افزایش یافته و قیمت سوخت به یکی از مهم‌ترین پیامدهای داخلی جنگ تبدیل شده است.

جمهوری‌خواهانی که نگران از دست دادن کرسی‌های خود در انتخابات نوامبر هستند، بیش از گذشته نگران هزینه‌های اقتصادی جنگ‌اند.

ادامه افزایش قیمت سوخت می‌تواند جنگ ایران را به عاملی تعیین‌کننده در موازنه سیاسی آمریکا تبدیل کند.

آکسیوس: آمریکا یک کریدور مخفیانه در تنگه هرمز ایجاد کرده



 اسوشیتدپرس به نقل از مقام‌های پاکستانی: اسلام‌آباد برای ازسرگیری مذاکرات، با ایران و آمریکا در تماس است
۴۶ دقیقه قبل / سایت عصر خبر

اسوشیتدپرس به نقل از مقام‌های پاکستانی: اسلام‌آباد برای ازسرگیری مذاکرات، با ایران و آمریکا در تماس است

اسوشیتدپرس نوشت: مقام‌های پاکستانی تأکید کردند: رهبری سیاسی پاکستان برای ازسرگیری مذاکرات با تهران و واشنگتن در تماس است.

به گزارش انتخاب، مقام‌های پاکستانی می‌گویند رهبری سیاسی و نظامی این کشور همچنان با ایران و آمریکا در تماس است تا تلاش‌ها برای کاهش تنش و حرکت به سمت ازسرگیری مذاکرات را بررسی کند. نوشته های مشابه ادعای منابع اسرائیلی درباره بند محرمانه توافق ایران، عمان و آمریکا 1405/05/13 خبر مهم لاریجانی: برخلاف فضاسازی‌‌ ها، شکل‌گیری ساختاری برای ‎مذاکرات در حال پیشرفت است 1404/11/11

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، روز چهارشنبه اعلام کرده بود که در حال حاضر هیچ مذاکره‌ای با ایران در جریان نیست؛ در حالی که تهران تأکید کرده است مذاکرات پس از نقض تفاهم‌نامه متوقف شده است برچسب هااسلام آباد مذاكرات کپی لینک لینک کپی شد



 وزیر خارجه قطر: تلاش‌های دوحه بر میانجیگری میان ایالات متحده و ایران متمرکز شده است
۵۴ دقیقه قبل / سایت جماران

وزیر خارجه قطر: تلاش‌های دوحه بر میانجیگری میان ایالات متحده و ایران متمرکز شده است

به گزارش جماران، محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه قطر، در اظهارات تازه‌ای ضمن تشریح اولویت‌های دیپلماتیک دوحه، بر ضرورت حل‌وفصل تنش‌ها از طریق گفتگو تأکید کرد.

وی گفت: تلاش‌های فعلی دوحه در حال حاضر بر میانجیگری میان ایالات متحده و ایران متمرکز شده است.

 



 لغو مذاکره‌ای که اصلا در جریان نبود!
۱ ساعت قبل / سایت الف

لغو مذاکره‌ای که اصلا در جریان نبود!

کاخ سفید به تازگی در موضع‌گیری از لغو مذاکرات با ایران تا اطلاع ثانوی خبر داده است. این موضع‌گیری در شرایطی انجام شده که مقام های کشورمان به این موضوع اشاره کرده اند که اساسا مذاکره ای با آمریکا در جریان نیست که واشنگتن آن را لغو کند بلکه مذاکرات جاری ایران، صرفا با عمان و با دستورکار بازگشایی تنگه هرمز با قواعد و ملاحظات جدید است. 

اما طرف آمریکایی از لغو مذاکراتی که در جریان نبوده، چه اهدافی را دنبال می کند؟ 

به نظر می رسد آمریکایی ها از این طریق و با موضع‌گیری‌های بعدی خود با محوریت اعمال شدیدترِ تحریم و فشارهای اقتصادی علیه کشورمان به زعم خود سعی دارند تا مردم کشورمان را بترسانند و در عین حال، نوعی شکاف و دودستگی در ایران در مورد مساله مذاکره ایجاد کنند. این رویکردِ جنگ روانی در روزها و ماه های اخیر جزو لاینفک سیاست دولت آمریکا علیه ایران بوده و دلیل تاکید کاخ سفید بر آن هم کاملا روشن است: زیرا آمریکایی ها در میدان جنگ افروزی علیه ایران شکست خورده اند و تنها چشم امید به بازیهای روانی و تبلیغاتی دارند. از این رو، حفظ هوشیاری همگانی در کشورمان، یک الزام راهبردی ایرانِ امروز است. 

در عین حال، بر کسی پوشیده نیست که آمریکایی ها در روند مذاکره با ایران مدام زیاده‌خواهی می کنند. اگر از این زاویه نیز به ماجرا بنگریم، بازی تبلیغاتی و روانی آن ها با محوریت لغو مذاکرات با ایران تا اطلاع ثانوی، معطوف به تشدید فشارها علیه ایران جهت بازگشت تهران به میز مذاکره و امتیاز‌دادن به کاخ سفید در موضوعات مختلف است. این در حالی است که ایران با این ادراک راهبردی که در میدان جنگ پیروز بوده، میز مذاکره را عرصه ای برای تثبیت دستاوردهای خود و نه پذیرش زیاده خواهی های کاخ سفید ارزیابی می کند.

آنچه دولت آمریکا اخیرا در مورد مذاکرات با ایران اعلام کرده، ادامه جنگ افروزی آن علیه کشورمان به شیوه ای دیگر است. 

 

 





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 الحسینی: مردم باید درباره مسیر آینده بازار آنلاین طلا تصمیم بگیرند
سایت توسعه برند

الحسینی: مردم باید درباره مسیر آینده بازار آنلاین طلا تصمیم بگیرند

توسعه برند؛ مدیرعامل گروه رسانه‌ای اقتصادآنلاین با تأکید بر ضرورت تعامل میان فعالان سنتی بازار طلا، پلتفرم‌های آنلاین، صندوق‌های طلا و نهادهای نظارتی گفت: توسعه این بازار بدون شنیدن دیدگاه و دغدغه همه ذی‌نفعان امکان‌پذیر نیست و قضاوت درباره مسیر آینده آن باید با مردم باشد.
 از کودتای 28 مرداد تا جنگ 40 روزه؛ آرزوی 200ساله ایرانیان حالا محقق شد - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

از کودتای 28 مرداد تا جنگ 40 روزه؛ آرزوی 200ساله ایرانیان حالا محقق شد - تسنیم

پرویز امینی: آرزوی تاریخی دویست‌ساله ایرانیان (در استقلال و امنیت)، در جنگ‌های 12روزه و 40روزه تحقق یافت.
 هشدار چین به ژاپن: در موضوع هسته‌ای با آتش بازی نکنید
سایت هم میهن

هشدار چین به ژاپن: در موضوع هسته‌ای با آتش بازی نکنید

سفیر چین در روسیه با هشدار درباره پیامدهای حرکت احتمالی ژاپن به سمت ساخت تسلیحات هسته‌ای گفت چنین اقدامی توازن راهبردی در شمال شرق آسیا را به‌طور کامل برهم خواهد زد و ممکن است هر لحظه یک رقابت تسلیحات هسته‌ای را در منطقه به راه بیندازد.
 واریز یارانه مردادماه به حساب‌ها این دهک‌ها؛ جزئیات مبلغ
سایت جهان صنعت نیوز

واریز یارانه مردادماه به حساب‌ها این دهک‌ها؛ جزئیات مبلغ

یارانه مرحله ۱۸۶ مربوط به مردادماه سال جاری به مبلغ ۱۱۲ هزار و ۶۶۱ میلیارد ریال به حساب ۱۰ میلیون و ۳۶۷ هزار و ۸۹۸ نفر در دهک‌های اول تا سوم و همچنین یارانه ۳۰۰ هزار تومانی دهک‌های چهارم تا نهم واریز و قابل برداشت شد.
 کشنده با راننده ۱۶ ساله و فاقد گواهینامه در خراسان شمالی توقیف شد
سایت ایران آنلاین

کشنده با راننده ۱۶ ساله و فاقد گواهینامه در خراسان شمالی توقیف شد

رئیس پلیس راه خراسان شمالی از توقیف یک دستگاه کشنده با راننده ۱۶ ساله و فاقد گواهینامه خبر داد و گفت: رانندگی با وسایل نقلیه سنگین بدون مهارت و صلاحیت قانونی خطرآفرین است.
 کره شمالی ۱۰ موشک بالستیک شلیک کرد
سایت ایران آنلاین

کره شمالی ۱۰ موشک بالستیک شلیک کرد

دفتر ریاست جمهوری کره جنوبی پرتاب بیش از ۱۰ موشک بالستیک کوتاه‌برد کره شمالی در روز پنجشنبه را محکوم کرد و به ارتش خود دستور داد تا در طول رزمایش‌های مشترک جاری با ایالات متحده، آمادگی کامل خود را حفظ کند.
 وزارت دفاع: صنعت دفاعی ایران از دل تهدید متولد شد اما در تهدید متوقف نماند
خبرگزاری ایسنا

وزارت دفاع: صنعت دفاعی ایران از دل تهدید متولد شد اما در تهدید متوقف نماند

وزارت دفاع در بیانیه‌ای بیانیه به مناسبت ۳۱ مردادماه روز صنعت دفاعی تصریح کرد: ۳۱ مرداد، روز صنعت دفاعی، یادآور مسیر پرافتخاری است که ملت ایران برای دستیابی به استقلال، خودکفایی و ساخت قدرت دفاعی کشور پیموده است؛ امروز با هدایت رهبر عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی با تکیه بر دانش بومی، مشارکت ملی و تجربه میدان‌های اخیر، برای ساخت ایرانی مقتدر و برخوردار از قدرت دفاعی روزآمد ادامه دارد.
 شکست هر ۲ آزادکار ایران مقابل آمریکا در قهرمانی جوانان جهان
سایت اعتماد آنلاین

شکست هر ۲ آزادکار ایران مقابل آمریکا در قهرمانی جوانان جهان

هر دو نماینده ایران در روز نخست کشتی آزاد قهرمانی جوانان جهان مقابل رقبای‌شان شکست خوردند.