قیمت طلا امروز




 روزنامه دنیای اقتصاد / ۱۴۰۵/۰۵/۰۴

مجمع سالیانه سابیر برگزار شد؛ ثبت عملکردی درخشان با رشد 650 درصد سودآوری، کاهش هزینه‌ها و توسعه بازار

مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت سهامی ساختمان سد و تأسیسات آبیاری سابیر (سهامی عام) با حضور نمایندگان سهامداران عمده، اعضای هیئت‌رئیسه مجمع، حسابرس قانونی و مدیران شرکت برگزار شد و عملکرد مالی و عملیاتی این شرکت در سال مالی منتهی به ۱۴۰۴ مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.
 مجمع سالیانه سابیر برگزار شد؛ ثبت عملکردی درخشان با رشد 650 درصد سودآوری، کاهش هزینه‌ها و توسعه بازار

به گزارش روابط عمومی شرکت سابیر، این مجمع با حضور نماینده شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی (شستا)، معاون امور شرکت‌ها و معاون حقوقی شرکت سرمایه‌گذاری سیمان تأمین، نمایندگان شرکت‌های سرمایه‌گذاری سهام عدالت استانی و همچنین حسابرس قانونی شرکت برگزار شد.

 در این نشست، گزارش فعالیت هیأت‌مدیره به مجمع برای سال مالی منتهی به ۱۴۰۴ ارائه و مهم‌ترین دستاوردهای مالی، اجرایی و مدیریتی شرکت مورد بررسی قرار گرفت. بر اساس گزارش ارائه‌شده، سابیر در سال گذشته با تمرکز بر رفع چالش‌های مالیاتی و حقوقی، اقدامات مؤثری برای بهبود ساختار مالی و افزایش ظرفیت‌های توسعه‌ای خود انجام داده است. همچنین با اجرای برنامه‌های کنترل هزینه و ارتقای بهره‌وری، نسبت هزینه‌های اداری و عمومی به فروش شرکت با کاهش ۱۴ درصدی همراه شد که نشان‌دهنده رویکرد جدی سابیر در مدیریت منابع و افزایش کارایی عملیاتی است.

 در بخش مالی، افزایش ۶۵۰ درصدی سود سهام نسبت به دوره قبل و رشد حاشیه سود خالص، از مهم‌ترین دستاوردهای ثبت‌شده در عملکرد سالانه شرکت به شمار می‌رود.

 از دیگر محورهای مهم عملکرد سابیر در سال مالی گذشته، توسعه بازار و موفقیت در اخذ پروژه‌های جدید پس از هفت سال بود؛ دستاوردی که بیانگر تقویت جایگاه رقابتی شرکت، افزایش اعتماد کارفرمایان و بازگشت سابیر به مسیر توسعه فعالیت‌های اجرایی است.

 نتایج مطرح‌شده در مجمع عمومی عادی سالیانه، حاکی از حرکت سابیر در مسیر بهبود مستمر، پایداری مالی، افزایش سودآوری و تقویت نقش این شرکت در اجرای پروژه‌های زیربنایی کشور است. این مطلب برایم مفید است 0 نفر این مطلب را پسندیده اند کپی شد



۱ ساعت قبل / سایت برترینها

این غذاها برای کودک زیر ۳ سال دردسرساز می‌شوند

نی‌نی‌بان: سه سال نخست زندگی، یکی از مهم‌ترین دوره‌های رشد جسمی و ذهنی کودک است. در این سال‌ها، مغز با سرعت زیادی رشد می‌کند، سیستم ایمنی هنوز در حال تکامل است و دستگاه گوارش به‌تدریج توانایی هضم و جذب انواع غذاها را پیدا می‌کند. به همین دلیل، انتخاب مواد غذایی مناسب در این دوره اهمیت ویژه‌ای دارد.

برای مشاهده ادامه مطلب کلیک کنید

.


۱ ساعت قبل / سایت جماران

دیپلمات ارشد روس: فشار حداکثری علیه ایران راه به جایی نمی‌برد

میخائیل اولیانوف، نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین به دونالد ترامپ یادآوری کرده که فشارهای اقتصادی او علیه ایران همانند دور اول ریاست‌جمهوری او راه به جایی نخواهد برد. 

اولیانوف در شبکه ایکس در واکنش به تهدیدهای جدید دونالد ترامپ برای اعمال تحریم‌های اقتصادی شدید علیه ایران نوشت: «ایران برای دهه‌ها تحت تحریم‌های آمریکا باقی مانده است. تهران در دوره نخست ریاست‌جمهوری ترامپ توانایی خود را در ایستادگی در برابر "فشار حداکثری" نشان داد.« 

وی اضافه کرد: «اگر واشنگتن خواهان دستیابی به برخی از اهداف خود است، مسیر اشتباهی را انتخاب کرده است. نتایج مثبت تنها از طریق دیپلماسی صادقانه امکان‌پذیر خواهد بود؛ هرچه آمریکا زودتر این موضوع را درک کند، بهتر است.»

ترامپ روز چهارشنبه اعلام کرد که «فشار و انزوای اقتصادی» علیه ایران در «ابعادی بی‌سابقه» خواهد بود.

او افزود: «هر کشوری که به مؤسسات مالی، کسب‌وکارها، فرودگاه‌ها یا نهادهای دولتی خود اجازه دهد هرگونه راه تنفسی به ایران بدهند، خود با پیامدهای اقتصادی بسیار سنگینی روبرو خواهد شد.»

ترامپ گفت: «قاچاق نفت، خطوط سوآپ، انتقال پول نقد، صرافی‌ها، ثبت کشتی‌ها و شرکت‌های پوششی — همه این‌ها باید همین الان متوقف شوند. خودتان می‌دانید با چه کسانی هستم. این یک دی-دی اقتصادی خواهد بود و ما نیاز داریم همه متحدانمان کنار ایالات متحده بایستند تا تهدید ایران را نابود کنیم.»

ساعتی قبل‌تر روزنامه واشنگتن‌پست هم  در مطلبی به نقل از تحلیلگران تهدیدهای اخیر دونالد ترامپ برای افزایش شدید تحریم‌های اقتصادی علیه ایران را غیرقابل اجرا توصیف کرد.  

«ادوارد فیشمن» عضو ارشد و مدیر مرکز ژئواقتصاد اندیشکده «شورای روابط خارجی» گفت ترامپ اغلب چنین تهدیدهایی مطرح می‌کند اما در عمل اقدام چندانی پشت آن نیست. 

فیشمن اشاره کرد که ایران از سال ۲۰۱۸ زیر تحریم‌های آمریکا قرار دارد؛ بنابراین تنها راه باقی‌مانده برای ترامپ، تشدید تحریم‌ها علیه شرکای ایران از جمله چین، امارات و ترکیه است.

به نوشته واشنگتن‌پست گزینه‌های دیگر شامل هدف قرار دادن بانک‌ها و پالایشگاه‌هایی است که مقادیر کمی انرژی از ایران می‌خرند، یا تحریم بانک‌های حامل دارایی‌های ایران در خارج از کشور.

فیشمن گفت: «لیست خیلی بلندی نیست. بنابراین واقعاً کار زیادی نمی‌توان کرد، مگر اینکه واقعاً بخواهید تمام دنیا را تهدید کنید که در صورت معامله با ایران، از دسترسی به اقتصاد آمریکا محروم خواهند شد.» 

متن پست ترامپ همین را می‌رساند، اما فیشمن افزود: «من اصلاً باور ندارم که چنین تهدیدی باورپذیر و عملی باشد.»

 




 حمله پهپادی در بلوچستان پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت
۱۸ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

حمله پهپادی در بلوچستان پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت

چهار نفر به دنبال حمله یک هواپیمای بدون سرنشین در ایالت بلوچستان پاکستان کشته شدند.

 تراکتور - پرسپولیس بدون تماشاگر!
۱ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

تراکتور - پرسپولیس بدون تماشاگر!

بازی تیم‌های تراکتور و پرسپولیس به طور قطع بدون حضور تماشاگران به صورت رفت و برگشت برگزار خواهد شد.

 اعلام قیمت جدید دلار یورو و سایر ارزها
۳۵ دقیقه قبل / سایت اکونگار

اعلام قیمت جدید دلار یورو و سایر ارزها

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها امروز، جمعه ۳۰ مرداد، اعلام شد.

 قیمت عمده میوه و سبزیجات هفته جاری اعلام شد
۵۲ دقیقه قبل / سایت هم میهن

قیمت عمده میوه و سبزیجات هفته جاری اعلام شد

میدان بزرگ میوه و تره‌بار تهران، قیمت عمده‌فروشی محصولات کشاورزی در هفته جاری (۲۶ مرداد تا اول شهریور ۱۴۰۵) را تعیین کرد.

 قالیباف: هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم، اگر مردم گرسنه باشند، دوام نمی‌آوریم
۱ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

قالیباف: هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم، اگر مردم گرسنه باشند، دوام نمی‌آوریم

رئیس مجلس شورای اسلامی امنیت و اقتصاد را لازم و ملزوم هم دانست و گفت: اقتصاد برای پرواز به امنیت نیاز دارد و اگر امنیت برقرار نشود، سرمایه نمی‌آید؛ همچنین اگ...

 قالیباف بر سر مزار ابومهدی المهندس + فیلم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

قالیباف بر سر مزار ابومهدی المهندس + فیلم

قالیباف بر سر مزار ابومهدی المهندس گفت: حضور معنادار مردم عراق در مراسم تشییع پیکر مطهر امام شهیدمان تسلی خاطر ایرانیان بود.