قیمت طلا امروز




 روزنامه دنیای اقتصاد / ۱۴۰۵/۰۵/۰۲

عراقچی: منشأ هرگونه تجاوز علیه ملت ایران، هدف مشروع اقدامات دفاعی نیروهای مسلح ما است

سیدعباس عراقچی گفت: «اطمینان دارم که این نشست، در آستانه بیست‌وپنجمین سال فعالیت سازمان همکاری شانگهای، فرصت ارزشمندی برای تعمیق همکاری‌های فرامنطقه‌ای، تقویت چندجانبه‌گرایی و ترسیم افق‌های جدید همکاری میان کشورهای عضو را فراهم خواهد ساخت.»
 عراقچی: منشأ هرگونه تجاوز علیه ملت ایران، هدف مشروع اقدامات دفاعی نیروهای مسلح ما است

سیدعباس عراقچی وزیر خارجه کشورمان در نشست شورای وزیران امور خارجه سازمان همکاری شانگهای اظهار داشت: «عالیجناب ژئنبک کولوبایف، وزیر محترم امور خارجه جمهوری قرقیزستان؛

وزیران محترم امور خارجه کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای؛

جناب دبیرکل؛

خانم‌ها و آقایان؛

در آغاز، مایلم مراتب سپاس و قدردانی صمیمانه خود را از دولت و مردم دوست جمهوری قرقیزستان، به‌ویژه جناب آقای ژئنبک کولوبایف، وزیر محترم امور خارجه، به خاطر میزبانی شایسته، و مهمان‌نوازی گرم در این اجلاس مهم ابراز کنم.

اطمینان دارم که این نشست، در آستانه بیست‌وپنجمین سال فعالیت سازمان همکاری شانگهای، فرصت ارزشمندی برای تعمیق همکاری‌های فرامنطقه‌ای، تقویت چندجانبه‌گرایی و ترسیم افق‌های جدید همکاری میان کشورهای عضو را فراهم خواهد ساخت.

امروز، سازمان همکاری شانگهای در مقطعی سرنوشت‌ساز از تحولات نظام بین‌الملل قرار دارد. جهان با چالش‌هایی بی‌سابقه از جمله گسترش یکجانبه‌گرایی افسارگسیخته، تضعیف اصول بنیادین منشور ملل متحد، توسل غیرقانونی به زور، اعمال تحریم‌های یکجانبه و بی رویه و استفاده ابزاری از سازوکارهای اقتصادی و مالی برای اعمال فشار سیاسی مواجه است.

در چنین شرایطی، مسئولیت سازمان همکاری شانگهای، به عنوان یکی از مهم‌ترین نهادهای فرامنطقه‌ای که بخش قابل توجهی از جمعیت، اقتصاد، منابع انرژی و ظرفیت‌های راهبردی جهان را در خود جای داده است، بیش از هر زمان دیگری اهمیت یافته است. این سازمان می‌تواند و باید به صدایی رسا در دفاع از چندجانبه‌گرایی، احترام به حاکمیت ملی، برابری دولت‌ها و حاکمیت قانون در روابط بین‌الملل تبدیل شود.

همکاران گرامی،

جمهوری اسلامی ایران در ماه‌های اخیر مجددا، هدف تجاوز …





 بایدن: ترامپ اصلا نمی داند تنگه هرمز کجاست

بایدن: ترامپ اصلا نمی داند تنگه هرمز کجاست

هانتر بایدن پسر رئیس جمهوری سابق آمریکا گفت: «...ترامپ اصلا نمی داند تنگه هرمز کجاست... من عمیقا نگرانم که چطور کسی که این‌قدر جاهل و نادان است در دفتر بیضی...

 سریال A Knight of the Seven Kingdoms با یک اثر غافلگیرکننده در ماه آبان بازمی‌گردد

سریال A Knight of the Seven Kingdoms با یک اثر غافلگیرکننده در ماه آبان بازمی‌گردد

سریال A Knight of the Seven Kingdoms قرار است پاییز امسال با یک اثر غیرمنتظره بار دیگر مورد توجه قرار بگیرد؛ آن هم در شرایطی که طرفداران همچنان منتظر فصل دوم هستند.

 چهل روز پس از وداع | حرم رضوی دوباره میزبان دلتنگی مردم برای رهبر شهید + فیلم

چهل روز پس از وداع | حرم رضوی دوباره میزبان دلتنگی مردم برای رهبر شهید + فیلم

چهل روز پس از خاکسپاری رهبر شهید در رواق دارالذکر حرم مطهر رضوی، زائران و مجاوران بار دیگر گرد مزار او جمع شدند؛ این‌بار نه برای وداع، بلکه برای تجدید میثاق و روایت دلتنگی‌هایی که با گذشت چهل روز همچنان تازه است.

 قطر: خواهان بازگشت وضعیت تنگه هرمز به زمان قبل از جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران هستیم

قطر: خواهان بازگشت وضعیت تنگه هرمز به زمان قبل از جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران هستیم

وزیر خارجه قطر امروز (پنجشنبه) نسبت به اینکه پیامدهای جنگ علیه ایران نه تنها برای منطقه بلکه برای کل جهان فاجعه‌بار بوده است، هشدار داد.

 بیانیه وزارت خارجه درباره تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران

بیانیه وزارت خارجه درباره تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران

وزارت خارجه ایران در واکنش به تحریم های اقتصادی جدید آمریکا علیه کشورمان در بیانیه ای اعلام کرد: «بدون تردید تحریم‌های اقتصادی آمریکا علیه ایران که حقوق بنیادین انسانی تک‌تک شهروندان ایرانی را هدف قرار داده است، مصداق تروریسم اقتصادی و جنایت علیه بشریت است و آمران و عاملان این تحریم‌ها به دلیل ارتکاب چنین جنایات شنیعی مستوجب محاکمه و مجازات هستند.»

 سفیر ایران: آمریکا خطر مسابقه تسلیحاتی در فضا را تشدید می‌کند

سفیر ایران: آمریکا خطر مسابقه تسلیحاتی در فضا را تشدید می‌کند

سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در ژنو هشدار داد که تلاش آمریکا برای دستیابی به برتری نظامی و راهبردی در فضای ماورای جو، خطر تشدید مسابقه تسلیحاتی و تبدیل این عرصه به میدان تقابل نظامی را افزایش می‌دهد.