
سردار احمد کرمی اسد با تشریح آخرین وضعیت تردد زائران اربعین اظهار کرد: بر اساس آخرین آمار، نسبت به روز گذشته شاهد افزایش ۵۰ درصدی تردد وسایل نقلیه به سمت مرزهای اربعین هستیم و حجم مراجعات به مبادی خروجی کشور به شکل محسوسی افزایش یافته است. عزیمت بیش از ۴۱ هزار دستگاه وسیله نقلیه به سمت مرزهای کشور
وی افزود: در مجموع شش مرز اربعینی کشور، میزان تردد خودروها نسبت به روز گذشته ۵۰ درصد رشد داشته و بیش از ۴۱ هزار دستگاه وسیله نقلیه به سمت مرزهای کشور عزیمت کردهاند.
رئیس پلیس راه راهور فراجا با اشاره به تفکیک آمار تردد خودروها از آمار تردد زائران گفت: در حوزه تردد، دو شاخص مجزا شامل تردد ناوگان خودرویی و خروج زائران از مرزها مورد بررسی قرار میگیرد و در هر دو بخش نسبت به روزهای گذشته افزایش قابل توجهی ثبت شده است. خروج بیش از ۸۱ هزار زائر از ۶ مرز کشور از آغاز طرح اربعین تا کنون
سردار کرمی اسد ادامه داد: از آغاز اجرای طرح ترافیکی اربعین تا صبح امروز، بیشترین حجم ترددهای مرزی در شب گذشته به ثبت رسیده است؛ به گونهای که در این بازه زمانی، بیش از ۸۱ هزار زائر از مرزهای ششگانه کشور خارج شدهاند.
وی تصریح کرد: همانند سالهای گذشته، مرز مهران بیشترین سهم خروج زائران را به خود اختصاص داده و پس از آن مرزهای شلمچه و خسروی در رتبههای بعدی پرترددترین مبادی خروجی قرار دارند.
رئیس پلیس راه راهور فراجا با بیان اینکه بیشترین فراوانی ترددهای مرزی در شش تا هفت روز ابتدایی اجرای طرح مربوط به روز گذشته بوده است، خاطرنشان کرد: شرایط تردد در مرزها نسبت به روزهای قبل بسیار شلوغتر بوده و استقبال هموطنان برای حضور در مراسم باشکوه اربعین همچنان روندی افزایشی دارد.
سردار کرمی اسد در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت تصادفات زائران اشاره کرد و گفت: …








