قیمت طلا امروز




 روزنامه دنیای اقتصاد / ۱۴۰۵/۰۴/۲۹

رمزارز پشت مرزها

برای بسیاری از فعالان حوزه فناوری و کاربران دارایی‌های دیجیتال این پرسش مطرح است که چرا کسب‌وکارهای بلاک‌چینی ایران نتوانسته‌اند همگام با بسیاری از بازیگران بین‌المللی رشد کنند و سهم قابل‌توجهی از بازار منطقه را به دست آورند. پاسخ به این پرسش را نمی‌توان فقط در سطح فناوری، توان فنی یا ظرفیت نوآوری شرکت‌های ایرانی جست‌وجو کرد؛ زیرا عوامل محیطی و اقتصادی نیز نقش مهمی در شکل‌گیری مسیر توسعه این کسب‌وکارها داشته‌اند.
 رمزارز پشت مرزها



۱۱ دقیقه قبل / سایت بورس 24

ارزش بازار بورس ایران از ۲۰٬۲۶۰ همت عبور کرد / جدول بازدهی ۴۷ صنعت؛ معرفی ۳ صنعت برنده بازار سهام

بورس24 : ارزش بازار بورس و فرابورس از ابتدای سال جاری تاکنون از ۱۳٬۳۱۶ همت با افزایش بیش از ۵۲ درصدی به ۲۰٬۲۶۰ همت ارتقا یافت که حدود ۴٪ از این رشد طی یک هفته اخیر محقق شد.

از ابتدای بازگشایی بازار سهام در سال جاری تا امروز به ترتیب صنایع دارویی با حدود ۱۶۸٪، استخراج نفت گاز جز اکتشاف با ۱۶۳٫۵٪ و مخابرات با ۱۴۱٪ بیشترین بازدهی را ثبت کردند.

صنایع خرده فروشی و فنی و مهندسی هر یک با ۱۲۳٪ بازدهی به ترتیب در رتبه های چهارم و پنجم پربازده ترین ها نشستند.

کم بازده ترین صنایع تا اینجای کار پیمانکاری صنعتی با ۱۰٫۳٪، محصولات کامپیوتری و الکترونیکی با ۱۰٫۴٪ و فعالیت های هنری و سرگرمی با ۱۱٫۵٪ بودند.

طی یک هفته اخیر صنعت فعالیت مهندسی، تجزیه و تحلیل با افزایش ارزش بازاری ۱۴٫۳٪ لقب پربازده ترین صنعت را به خود اختصاص داد و صنعت مخابرات با کسب بازدهی ۱۳٫۳٪ در رتبه دوم قرار گرفت و صنعت دارویی با فاصله کمی از آن با بازدهی ۱۳٫۲٪ در جایگاه سوم نشست.

در هفته اخیر ۵ صنعت با بازدهی منفی نیم تا ۲٫۵ درصدی رو به رو شدند که به ترتیب بیشترین کاهش ارزش شامل صنعت سیمان، سلامت و مددکاری، هتل و رستوران، حمل و نقلی و فرآورده های نفتی بودند.

درصد بازدهی صنایع بورس و فرابورس در سال 1405

صنعت

کل

یک هفته اخیر

دارویی

167.7

13.2

استخراج نفت گاز به جز اکتشاف

163.5

2.5

مخابرات

141.3

13.3

خرده فروشی

123.2

6.0

فنی و مهندسی

123.2

8.9

غذایی بجز قند وشکر

115.5

4.6

چاپ

115.0

13.0

زراعت و خدمات وابسته

109.9

6.0

فرآورده های نفتی

109.3

-0.5

کانی غیر فلزی

98.0

5.5

فعالیت مهندسی، تجزیه، تحلیل و آزمایش فنی

96.2

14.3

محصولات چوبی

92.1

4.0

کاشی و سرامیک

81.5

3.0

محصولات فلزی

80.9

3.3

واسطه گریهای مالی و پولی

74.5

6.4

بیمه و بازنشستگی

74.5

5.9

سیمان آهک گچ

72.5

-2.5

رایانه

71.8

3.7

قند و شکر

69.1

2.1

ماشین آلات و تجهیزات

67.8

7.4

انبوه سازی املاک و مستغلات

66.7

3.1

فلزات اساسی

64.6

3.1

محصولات کاغذی

64.6

2.8

بانکها و موسسات اعتباری

64.3

3.7

استخراج زغال سنگ

62.7

4.6

استخراج کانه های فلزی

62.1

1.1

وسایل ارتباطی

54.9

1.6

اطلاعات و ارتباطات

52.5

5.7

حمل و نقل انبارداری و ارتباطات

49.8

-0.9

فعالیتهای کمکی به نهاد های مالی واسط

45.9

2.7

دستگاههای برقی

44.1

4.1

عرضه برق،گاز،بخار و آب گرم

43.0

7.3

هتل و رستوران

42.8

-1.3

سایر واسطه گریهای مالی

40.8

5.4

محصولات چرمی

40.7

3.5

منسوجات

39.0

6.1

خودرو و قطعات

37.7

6.3

چندرشته ای صنعتی

36.9

6.3

سرمایه گذاریها

32.3

5.0

لاستیک و پلاستیک

31.0

4.1

سلامت انسان و مددکاری اجتماعی

22.7

-1.8

شیمیایی

21.7

4.1

استخراج سایر معادن

19.4

11.7

فعالیتهای فرهنگی و ورزشی

15.0

4.9

فعالیتهای هنری، سرگرمی و خلاقانه

11.5

4.1

محصولات کامپیوتری الکترونیکی و نوری

10.4

2.5

پیمانکاری صنعتی

10.3

0.1 


۱ ساعت قبل / سایت نورنیوز

راغفر: افزایش قیمت بنزین و انرژی فشار اصلی را به اقشار کم‌درآمد وارد می‌کند

نورنیوز- گروه اقتصادی: حسین راغفر در همایش «انرژی، معیشت و امنیت ملی» با اشاره به سابقه چند دهه‌ای سیاست افزایش قیمت نهاده‌های انرژی در کشور، اظهار کرد: این تفکر که با افزایش قیمت، به‌خصوص افزایش قیمت نهاده‌هایی که در اختیار دولت است مانند بنزین، برق، آب و گاز، می‌توان مسائل اقتصادی را حل کرد، سابقه‌ای ۳۸ ساله دارد و پس از جنگ هشت‌ساله شاهد افزایش مکرر قیمت‌ها بوده‌ایم.

وی ادامه داد: از نظر نظری، هدف این سیاست‌ها این بوده که بازار و مناسبات اقتصادی بر کشور حاکم شود. این تلاش، در واقع یک تجربه جهانی بود که پس از بحران جهانی بدهی‌ها در سال ۱۹۸۲ شکل گرفت و سیاست‌های موسوم به «تعدیل ساختاری» به کشورهای بدهکار توصیه شد.

راغفر با بیان اینکه این سیاست‌ها به‌تدریج در ایران نیز مستقر شد، گفت: صرف‌نظر از اینکه چه دولتی بر سر کار بوده، دولت‌ها با شعار آزادی یا عدالت، این سیاست را دنبال کرده‌اند و به همین دلیل، در حوزه اقتصاد، دولت‌های مختلف عملاً سیاست مشابهی را دنبال کرده‌اند؛ یعنی سیاست تعدیل و بازاری کردن روابط اقتصادی.

وی افزود: دولت که تا پیش از آن سیاست‌ها و برنامه‌های اقتصادی را مدیریت می‌کرد، به تدریج مدیریت اقتصاد را به بازار واگذار کرد و در ۳۸ سال گذشته شاهد پیامدهای این سیاست‌ها بوده‌ایم که یکی از مهم‌ترین آنها رشد بی‌سابقه نابرابری‌ها در کشور است.

این اقتصاددان با بیان اینکه بسیاری از وعده‌های مطرح‌شده درباره واگذاری امور به بازار محقق نشده است، اظهار کرد: گفته می‌شد اگر کار را به بازار واگذار کنیم، سرمایه‌دار بخش خصوصی انگیزه بیشتری برای حفظ سرمایه خود نسبت به مدیر دولتی دارد و توسعه بخش خصوصی موجب افزایش سرمایه‌گذاری و اشتغال و در نهایت عدالت اجتماعی و رشد اقتصادی خواهد شد، اما هیچ‌کدام از این وعده‌ها، نه در ایران و نه در هیچ جای دنیا، موفق نشده است.

راغفر ادامه داد: در ایران شاهد رشد مستمر و گسترده نابرابری‌ها بوده‌ایم. از سوی دیگر، بی‌انضباطی مالی یکی از مشخصه‌های سیاست‌های اقتصادی چند دهه گذشته بوده و فاصله میان درآمدها و هزینه‌های دولت و در نتیجه کسری بودجه، هر سال بزرگ‌تر شده است.

وی افزایش نرخ ارز را یکی از عوامل اصلی تشدید این وضعیت دانست و گفت: افزایش قیمت ارز بر همه کالاها تأثیر می‌گذارد، واردات را تحت تأثیر قرار می‌دهد و هزینه‌های تولید را بالا می‌برد. همزمان، این سیاست‌ها با سرکوب دستمزدها همراه بوده است؛ به‌گونه‌ای که در سال‌هایی که تورم ۵۰ تا ۶۰ درصدی ایجاد شده، حداکثر افزایش دستمزدها ۲۰ درصد و در برخی مقاطع اندکی بیشتر بوده است.

راغفر افزود: به این ترتیب، سالانه شاهد ایجاد شکاف درآمدی برای نیروی کار و تولیدکننده کشور بوده‌ایم و این مسئله زمینه‌ساز مشکلات جدی اقتصادی و رشد نارضایتی‌های اجتماعی شده است.

وی در ادامه به اثر افزایش نرخ ارز بر قدرت خرید مردم اشاره کرد و گفت: وقتی دولت نرخ ارز را افزایش می‌دهد، بخش قابل توجهی از قدرت خرید مردم کاهش پیدا می‌کند. از این پدیده با عنوان «مالیات تورمی» یاد می‌شود. وقتی قیمت ارز بالا می‌رود، بخشی از توان خرید مردم از جیب آنها خارج می‌شود و در واقع بخشی از درآمد نیروی کار به صورت مالیات گرفته می‌شود.

این اقتصاددان مدعی شد: ما این موضوع را محاسبه کرده‌ایم و فقط در سال ۱۴۰۲، از هر ایرانی یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومان به عنوان مالیات تورمی ناشی از افزایش قیمت ارز از جیب مردم خارج شده است؛ یعنی برای یک خانواده پنج‌نفره، ۸.۵ میلیون تومان بابت مالیات مستقیمی که افزایش قیمت ارز ایجاد کرده، از جیب مردم خارج شده است.

وی این روند را موجب افزایش فقر و نارضایتی دانست و اظهار کرد: این به معنای فقیرسازی مردم، ایجاد آسیب‌های جدی و رشد نارضایتی در کشور است. امروز، به نظر من، بیش از هر زمان دیگری در این ۴۷، ۴۸ سال پس از انقلاب، شاهد چنین شکاف و انشقاقی در جامعه نبوده‌ایم و این نارضایتی بسیار گسترده است.

راغفر تأکید کرد: یکی از مطالبات ما از سیاست‌گذاران کشور این است که جلوی افزایش‌های بی‌رویه قیمت حامل‌های انرژی را بگیرند. راه‌های جایگزین وجود دارد و این ادعا که دولت پول ندارد، درست نیست؛ منابع بسیار بزرگی در کشور وجود دارد که می‌تواند بخشی از هزینه‌ها را تأمین کند. وی ادامه داد: افزایش قیمت ارز و حامل‌های انرژی، اصلی‌ترین فشار را به طبقات پایین جامعه وارد می‌کند؛ یعنی همان افرادی که ثروت‌های بالایی ندارند.

این اقتصاددان درباره قیمت بنزین نیز گفت: قیمت بنزین در سال ۱۳۸۸، ۱۰۰ تومان بود و در سال ۱۳۸۹ به ۴۰۰ تومان افزایش یافت. امروز نیز گفته شده است که دیگر بنزین ۱۵۰۰ تومانی نداریم.

راغفر با انتقاد از نحوه اطلاع‌رسانی درباره قیمت حامل‌های انرژی، اظهار کرد: این قیمتی که برای بنزین اعلام شد، به نظر من یک ترفند و فریب‌کاری سیستمی در نظام اقتصادی است؛ به این معنا که اگر قیمت بنزین به ۳۰ یا ۴۰ هزار تومان و حتی ارقام بالاتر برسد، جامعه به‌تدریج آن را بپذیرد.

وی افزود: این فریب‌کاری و عدم صداقتی که با مردم صورت می‌گیرد، اصلی‌ترین عامل فرسایش اعتماد عمومی است. بزرگ‌ترین سرمایه هر جامعه‌ای، اعتماد مردم به حاکمان است و اگر قرار باشد این سرمایه بزرگ به همین سادگی در معرض آسیب قرار گیرد، به آن ضربه زده‌ایم.

راغفر با تأکید بر اهمیت سرمایه اجتماعی گفت: امروز سرمایه اجتماعی به‌شدت تضعیف شده است و بدون سرمایه اجتماعی، امکان حل بحران‌های موجود در کشور عملاً منتفی است.

وی همچنین با اشاره به تحولات اجتماعی و سیاسی اخیر گفت: نارضایتی‌هایی که در اثر این سیاست‌های اقتصادی بر کشور تحمیل شده، زمینه را برای ماجراجویی‌های اسرائیل و آمریکا فراهم کرده است.

این اقتصاددان در پایان اظهار کرد: برای اینکه مجدداً با شرایط بدتری که در زمان حوادث تأسف‌بار ۱۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ مواجه شدیم، روبه‌رو نشویم، لازم است با مردم و مسئولان گفت‌وگو شود. ما نیز این فرصت را تقاضا کردیم تا در کنار مسئولان و دیگر صاحب‌نظران، دیدگاه‌های یکدیگر را بشنویم و بتوانیم به یک جمع‌بندی برسیم.


۱ ساعت قبل / سایت نبض قیمت

طوفان صعودی در بازار ارزهای دیجیتال؛ بیت‌کوین امروز ۳۰ مرداد به مرز ۸۰ هزار دلاری رسید؟ / رشد ۸.۶ درصدی در ۲۴ ساعت

بازار ارزهای دیجیتال امروز شنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ روزی تاریخی را پشت سر گذاشت. بیت‌کوین (BTC) با ثبت یک رشد خیره‌کننده، موفق شد به محدوده قیمتی ۷۸ تا ۷۹ هزار دلار صعود کند و به بالاترین سطح خود از اوایل خردادماه سال جاری دست یابد. این جهش قیمتی که در کمتر از ۴۸ ساعت رخ داد، بیش از ۱۱ هزار دلار به ارزش این ارز دیجیتال افزود و کل بازار رمزارزها را با رشدی ۷ درصدی مواجه کرد. در این گزارش، به بررسی قیمت لحظه‌ای بیت‌کوین و دیگر ارزهای دیجیتال، عوامل اصلی این رشد بی‌سابقه، تحلیل تکنیکال بازار و پاسخ به سوالات پرتکرار کاربران می‌پردازیم. قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال در ۳۰ مرداد ۱۴۰۵

در اینجا جدول قیمت لحظه‌ای مهم‌ترین ارزهای دیجیتال در روز ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ را مشاهده می‌کنید: رمزارز قیمت (دلار) تغییرات ۲۴ ساعته وضعیت بیت‌کوین (BTC) ۷۸,۰۴۰ ۸.۶۳٪+ صعودی اتریوم (ETH) ۲,۴۰۸ ۵.۳۲٪+ صعودی ریپل (XRP) ۱.۳۹ ۲۱.۵۵٪+ صعودی شدید بایننس کوین (BNB) ۶۸۰.۴۵ ۵.۹۱٪+ صعودی سولانا (SOL) ۹۲.۰۱ ۵.۱۵٪+ صعودی دوج کوین (DOGE) ۰.۰۸۴ ۹.۶۳٪+ صعودی زیکش (Zcash) ۶۵۳.۲۹ ۱۶.۹۴٪+ صعودی شدید چین لینک (LINK) ۱۱.۵۳ ۸.۴۴٪+ صعودی

منبع: CoinMarketCap و داده‌های بازار در تاریخ ۳۰ مرداد ۱۴۰۵

بر اساس گزارش‌ها، ارزش کل بازار ارزهای دیجیتال در پی این رشد به ۲.۶ تریلیون دلار افزایش یافته است و بیت‌کوین سهمی حدود ۶۰ درصدی از این بازار را در اختیار دارد. حجم معاملات ۲۴ ساعته بیت‌کوین نیز به بیش از ۵۰ میلیارد دلار رسیده است. چه عواملی باعث این رشد بی‌سابقه شد؟

کارشناسان معتقدند این رشد چشمگیر نتیجه‌ی هم‌افزایی چند عامل کلیدی در سطح کلان اقتصادی و سیاست‌گذاری آمریکا بوده است. در ادامه به بررسی مهم‌ترین این عوامل می‌پردازیم. ۱. خرید اوراق قرضه توسط خزانه‌داری آمریکا

مهم‌ترین عامل این صعود، تصمیم وزارت خزانه‌داری آمریکا برای افزایش خرید اوراق قرضه بلندمدت بود. این وزارتخانه اعلام کرد که از ۹ سپتامبر ۲۰۲۶، خرید اوراق قرضه خود را حداقل دو برابر کرده و به ۴ میلیارد دلار در هر عملیات افزایش خواهد داد. این اقدام، بازده اوراق قرضه ۳۰ ساله را که به بالاترین سطح خود از سال ۲۰۰۷ رسیده بود، کاهش داد.

کاهش بازده اوراق قرضه، دارایی‌های بدون بازده مانند بیت‌کوین را جذاب‌تر می‌کند و همزمان با تضعیف دلار، شرایط را برای رشد بازارهای ریسک‌پذیر فراهم می‌سازد. ۲. حمایت ترامپ از لایحه شفافیت (CLARITY Act)

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، طی دیدار با مدیران ارشد صنعت ارزهای دیجیتال از جمله مدیران عامل Coinbase و Robinhood، خواستار تصویب سریع لایحه CLARITY Act در کنگره شد. این لایحه به دنبال ایجاد چارچوب نظارتی شفاف برای دارایی‌های دیجیتال و تعیین تکلیف نهاد ناظر بر این بازار (SEC یا CFTC) است. اظهارات مستقیم رئیس‌جمهور در حمایت از این صنعت، به عنوان یک سیگنال مثبت برای سرمایه‌گذاران تلقی شد و امیدواری به فضای نظارتی مساعدتر را افزایش داد. ۳. ورود نقدینگی بی‌سابقه به صندوق‌های ETF

صندوق‌های قابل معامله (ETF) بیت‌کوین در روزهای اخیر شاهد ورود نقدینگی بی‌سابقه‌ای بوده‌اند. در تاریخ ۲۰ آگوست، این صندوق‌ها ۶۰۶ میلیون دلار ورودی خالص ثبت کردند که بالاترین رقم روزانه از ۴ می ۲۰۲۶ بود. در دو روز متوالی، بیش از ۱.۱ میلیارد دلار به این صندوق‌ها وارد شده است که نشان از مشارکت جدی سرمایه‌گذاران نهادی در این روند صعودی دارد. ۴. خروج ناگهانی فروشندگان (Short Squeeze)

قبل از این رشد، بیت‌کوین حدود شش هفته در یک بازه قیمتی محدود (۶۲,۰۰۰ تا ۶۶,۹۰۰ دلار) محبوس شده بود و بسیاری از معامله‌گران روی کاهش قیمت شرط بسته بودند. زمانی که قیمت از سد ۷۰,۰۰۰ دلار عبور کرد، این معامله‌گران مجبور به خرید و پوشش موقعیت‌های خود شدند که خود به تقویت بیشتر روند صعودی دامن زد. در این فرآیند، نزدیک به ۳ میلیارد دلار از موقعیت‌های فروش در سراسر بازار تصفیه شد که بزرگترین رویداد از سال ۲۰۲۱ تاکنون محسوب می‌شود. تحلیل تکنیکال؛ بیت‌کوین در آستانه فتح ۸۰ هزار دلار؟

با توجه به رشد سریع قیمت، شاخص‌های تکنیکال نشان می‌دهند که بازار در کوتاه‌مدت به منطقه اشباع خرید (Overbought) وارد شده است. با این حال، حمایت قوی در محدوده ۷۰,۰۰۰ تا ۷۲,۰۰۰ دلار شکل گرفته است و در صورت تداوم ورود نقدینگی، مقاومت بعدی در محدوده ۸۰,۰۰۰ تا ۸۲,۰۰۰ دلار قرار دارد.

آویناش شخار، مدیرعامل صرافی Pi۴۲، توصیه می‌کند: «سرمایه‌گذاران باید از خرید در اوج هیجان خودداری کرده و به دنبال تثبیت قیمت در بالای سطوح کلیدی و ادامه ورود نقدینگی نهادی باشند.» چشم‌انداز بازار در روزهای آینده

تحلیلگران معتقدند برای تداوم این روند صعودی، باید به چند شاخص کلیدی توجه کرد:

ادامه ورود نقدینگی به ETFها: توقف ورود سرمایه می‌تواند نشانه‌ای برای پایان موقت این موج صعودی باشد.

ثبات قیمت بالای ۷۰,۰۰۰ دلار: حفظ این سطح حمایتی برای اعتماد بازار حیاتی است.

اقدامات کنگره در مورد لایحه CLARITY Act: هر گونه پیشرفت در این زمینه می‌تواند محرک جدیدی برای بازار باشد.

کی یانگ جو، بنیانگذار CryptoQuant، نیز با اشاره به مثبت شدن شاخص‌های تقاضا در بازارهای اسپات و فیوچرز اظهار داشته است که اگر این روند برای یک ماه دیگر تداوم یابد، می‌توان نتیجه گرفت که بازار خرسی به پایان رسیده و یک چرخه صعودی جدید آغاز شده است. سوالات متداول کاربران ۱. قیمت بیت‌کوین امروز ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ چقدر است؟

قیمت بیت‌کوین امروز در محدوده ۷۸,۰۰۰ تا ۷۹,۰۰۰ دلار در نوسان است و در لحظه تنظیم این گزارش، حدود ۷۸,۰۴۰ دلار معامله می‌شود. ۲. چه عواملی باعث رشد قیمت بیت‌کوین شد؟

عوامل اصلی شامل افزایش خرید اوراق قرضه توسط خزانه‌داری آمریکا، حمایت ترامپ از قوانین دوستدار رمزارز، ورود نقدینگی بالا به ETFهای بیت‌کوین و خروج ناگهانی فروشندگان (Short Squeeze) بوده است. ۳. آیا قیمت بیت‌کوین به ۸۰,۰۰۰ دلار خواهد رسید؟

با توجه به روند فعلی، مقاومت بعدی در محدوده ۸۰,۰۰۰ تا ۸۲,۰۰۰ دلار قرار دارد. تداوم ورود نقدینگی و اخبار مثبت نظارتی می‌تواند قیمت را به این سطح برساند. ۴. وضعیت سایر ارزهای دیجیتال مانند اتریوم و ریپل چگونه است؟

اتریوم با رشد ۵.۳۲ درصدی به ۲,۴۰۸ دلار و ریپل با رشد خیره‌کننده ۲۱.۵۵ درصدی به ۱.۳۹ دلار رسیده است. ۵. آیا سرمایه‌گذاری در بیت‌کوین در شرایط فعلی توصیه می‌شود؟

کارشناسان توصیه می‌کنند به دلیل ورود بازار به منطقه اشباع خرید، از خرید هیجانی خودداری کرده و با استراتژی ورود پلکانی (Dollar Cost Averaging) و مدیریت ریسک مناسب اقدام کنید. ۶. لایحه CLARITY Act چیست و چه تاثیری بر بازار دارد؟

این لایحه به دنبال ایجاد چارچوب نظارتی شفاف برای ارزهای دیجیتال در آمریکا است. تصویب آن می‌تواند به عنوان یک محرک بزرگ، موج جدیدی از سرمایه‌گذاری نهادی را به بازار وارد کند. آیا روند صعودی بیت‌کوین ادامه‌دار خواهد بود؟

بازار ارزهای دیجیتال امروز یک جهش تاریخی را تجربه کرد و بیت‌کوین بار دیگر توانایی خود را در واکنش به متغیرهای کلان اقتصادی به اثبات رساند. ترکیب سیاست‌های پولی انبساطی، حمایت سیاسی از صنعت و ورود سرمایه‌های نهادی، یک طوفان صعودی کامل را شکل داده است. با این حال، نوسان‌پذیری ذاتی این بازار همواره باید مد نظر سرمایه‌گذاران باشد. تثبیت قیمت در سطوح فعلی و واکنش بازار به اخبار آینده، تعیین‌کننده مسیر میان‌مدت بیت‌کوین خواهد بود. بیشتر بخوانید قیمت بیت‌ کوین امروز با ثبت رکورد ۶۸,۶۰۷ دلاری؛ آیا فردا سقف ۷۰ هزار دلاری در راه است؟ | پشت پرده نوسان ۱,۵۶۲ دلاری امروز فاش شد؛ معامله‌گران در آستانه یک تصمیم سرنوشت‌ساز + هشدار فوری برای سرمایه‌گذاران بیت‌ کوین پیش بینی قیمت دلار ۱۰ مرداد ۱۴۰۵ | زنگ خطر در بازار ارز؛ دلار فردا در کانال ۱۹۳ هزار تومانی تثبیت می‌شود یا معامله‌گران را غافلگیر می‌کند؟ (تاریخ:جمعه ۹ مرداد ۱۴۰۵) اتریوم از بیت‌کوین جدا افتاد؛ دلیل این واگرایی خطرناک چیست؟ | پیش‌بینی ETH چهارشنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۵ + جدول قیمت امروز قیمت طلا جهانی سرمایه ایرانیان را در خطر انداخت | سرمایه‌گذاران ۹ تیر ۱۴۰۵ چطور از این بحران سود ببرند؟|هجوم شدید مردم برای خرید طلای آب‌شده زنگ خطر در بازار انرژی؛ نفت برنت بعد از جهش ۸ درصدی سقوط کرد | مذاکرات پشت پرده تنگه هرمز قیمت‌ها را شوکه کرد + پیش‌ بینی جدید (تاریخ:جمعه ۹ مرداد ۱۴۰۵)




 قیمت جدید گوشت قرمز امروز ۳۰ مرداد ۱۴۰۵
۴ ساعت قبل / روزنامه تعادل

قیمت جدید گوشت قرمز امروز ۳۰ مرداد ۱۴۰۵

تازه‌ترین قیمت گوشت قرمز در بازار ۳۰ مردادماه ۱۴۰۵ اعلام شد.

 اجرای مصوبه مجلس برای واردات خودروهای کارکرده | تعدیل قیمت بازار هدف اصلی واردات
۳ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

اجرای مصوبه مجلس برای واردات خودروهای کارکرده | تعدیل قیمت بازار هدف اصلی واردات

اقتصادنیوز: رییس فراکسیون صنعت، معدن، ایمنی و استاندارد مجلس، گفت: به دنبال پیگیری های صورت گرفته، واردات خودروهای کارکرده با عمر ۳ تا ۵ سال آزاد شد.

 تعداد خانه خالی در ایران اعلام شد
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

تعداد خانه خالی در ایران اعلام شد

اقتصادنیوز: معاون وزیر راه اعلام کرد: در سطح کلان اقتصادی لزوماً با کمبود مطلق واحد مسکونی مواجه نیستیم؛ چراکه حدود ۳۲.۵ میلیون واحد مسکونی در کشور وجود دارد.

 پشت پرده «معجزه اروپایی» | چرا همه کشورهای جهان ثروتمند نشدند؟ | آیا گسترش سرمایه داری مدیون آنارشی سیاسی بود؟
۷ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

پشت پرده «معجزه اروپایی» | چرا همه کشورهای جهان ثروتمند نشدند؟ | آیا گسترش سرمایه داری مدیون آنارشی سیاسی بود؟

اقتصادنیوز: تجارت فردا در گزارشی با بررسی نظریه‌های مختلف، ریشه ثروتمند شدن جهان و پیشرفت اقتصادی اروپا را در تعامل پیچیده عواملی چون نهادها، فرهنگ، جغرافیا، جمعیت، رقابت سیاسی و نوآوری جست‌وجو کرده است.

 عرضه اولیه سمهریز؛ زمان جلسات معارفه شرکت سیمان تجارت مهریز اعلام شد
۸ ساعت قبل / سايت نبض بورس

عرضه اولیه سمهریز؛ زمان جلسات معارفه شرکت سیمان تجارت مهریز اعلام شد

جلسات معارفه شرکت گروه صنعتی و معدنی سیمان تجارت مهریز با نماد «سمهریز» برای آماده‌سازی عرضه اولیه سهام این شرکت در فرابورس برگزار می‌شود.

 اخبار مهم بورس فردا شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | از عرضه‌های اولیه تا صندوق نقره و توقف نمادها
۵ ساعت قبل / سايت نبض بورس

اخبار مهم بورس فردا شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | از عرضه‌های اولیه تا صندوق نقره و توقف نمادها

بورس فردا شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ در حالی آغاز به کار می‌کند که چند خبر مهم از نرخ سود بانکی، عرضه‌های اولیه، پذیره‌نویسی صندوق‌های سرمایه‌گذاری و توقف نمادها می‌...