قیمت طلا امروز




 روزنامه دنیای اقتصاد / ۱۴۰۵/۰۴/۲۰

سپاه درباره صدای انفجار در شرق تهران اطلاعیه صادر کرد

بنا بر اعلام روابط عمومی سپاه حضرت سیدالشهدا (ع) استان تهران عملیات انهدام کنترل‌شده مهمات عمل‌نکرده در منطقه پاکدشت ورامین تا حدود ساعت ۱۵ ادامه دارد.
 سپاه درباره صدای انفجار در شرق تهران اطلاعیه صادر کرد



۷ ساعت قبل / سایت انتخاب

یک فرمانده سپاه: افسران دیپلماسی نیاز به حمایت دارند/ مذاکره قدرتمند از حمایت خیابان قدرت می‌گیرد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایرنا: رئیس سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس با اشاره به میدان دیپلماسی، گفت: افسران و سربازان عرصه دیپلماسی نیاز به حمایت دارند.

سردار عباس بایرامی در مراسم چهلم امام شهید که در مسجد شهدای رودسر برگزار شد، با اشاره به ضرورت وحدت در جامعه بنا به فرموده رهبر معظم انقلاب، اظهار کرد: ما موظف به خنثی‌سازی عملیات روانی دشمن هستیم.

وی افزود: دشمن با مشاهده انسجام، در برابر توان هسته‌ای، موشکی، نظام و وحدت ملی ایران شکست خورد و پس از آن دست نیاز به مذاکره دراز کرد، در حالی که مردم هم مطالبه‌گر مذاکره‌اند و هم از آن حمایت می‌کنند، اما نباید در پازل دشمن بازی کرد.

بایرامی با بیان اینکه سه‌گانه «خیابان، دیپلماسی و دولت» باید در کنار هم دیده شود، ادامه داد: مذاکره قدرتمند از حمایت خیابان و افزایش تاب‌آوری اجتماعی قدرت می‌گیرد و اگر دشمن بخواهد از مسیرهایی مانند محاصره دریایی یا ایجاد موانع در معیشت فشار بیاورد، راه مقابله با آن تقویت تاب‌آوری اجتماعی، مطالبه‌گری از مسئولان و افزایش هم‌افزایی ملی است.

وی با اشاره به حضور عموم مردم در صحنه و خنثی کردن توطئه‌های دشمن برای جدا کردن آنان از نظام، گفت: با توجه به نگاه رهبر شهید نسبت به جوانان کم‌حجاب نیز به‌عنوان «جوانان ما» و نظر سردار شهید سلیمانی که آن جوان دختر من است، باید درباره مفهوم بعثت گفت‌وگو کرد.

رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس کشور با بیان اینکه آمریکایی‌ها از قبل از انقلاب اسلامی در فکر تجزیه کشورهای بزرگ اسلامی بودند، گفت: آنها قطع کردن و کوچک کردن ایران را در دستور کار دارند.

وی با تاکید بر اینکه نباید دشمن را خیلی بزرگ دید و نه خیلی کوچک، گفت: این دشمن در حوزه نظامی، امنیتی، سایبری، علمی و دیپلماسی قدرت دنیاست و در منطقه نیز قدرت منطقه است، با دو قدرت اتمی پنجه در پنجه هستیم.

رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس کشور تصریح کرد: بر اساس شواهد و قرائن و رفتارهایی که این روزها صورت می‌گیرد، به واسطه عزم و اراده بلند ایران و به اذن الله، ایران همین الان پیروز این میدان است؛ خودشان گفتند ایران گویا در چراغ جادو بوده است، بلاشک بعد از این جنگ، ایران قدرت بلامنازع منطقه‌ای و دنیاست.




 شادی گل جالب صیادمنش پس از درخشش امشب!
۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

شادی گل جالب صیادمنش پس از درخشش امشب!

شادی گل جالب صیادمنش پس از درخشش امشب در لیگ اروپا

 مبلغ سود سهام عدالت ۱۴۰۵ چقدر است؟ + زمان واریز آن کی تعیین شد؟
۶ ساعت قبل / روزنامه تعادل

مبلغ سود سهام عدالت ۱۴۰۵ چقدر است؟ + زمان واریز آن کی تعیین شد؟

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین؛ سود سهام عدالت در سال ۱۴۰۵ قرار است مانند سال گذشته در دو مرحله به حساب مشمولان واریز شود. بر اساس آخرین اعلام رئیس اتاق تعاون ایر...

 با ۵۹۰ میلیون از سایپا اطلس بخرید+جدول شرایط
۶ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

با ۵۹۰ میلیون از سایپا اطلس بخرید+جدول شرایط

در این گزارش شرایط فروش اقساطی اطلس را بخوانید.

 آلن ایر: تحریم های جدید علیه ایران نشان دهنده درماندگی آمریکا است
۳ ساعت قبل / خبرگزاری ایرنا

آلن ایر: تحریم های جدید علیه ایران نشان دهنده درماندگی آمریکا است

تهران - ایرنا - مذاکره‌کننده سابق وزارت امور خارجه آمریکا گفت، تحریم های جدید علیه ایران نشان دهنده درماندگی (دولت آمریکا) است و درخت تحریم ها علیه ایران قطع شده است.

 اوراق قرضه جهانی زیر فشار | نفت ۹۰ دلاری، هوش مصنوعی و کسری بودجه به جان بازار افتادند
۷ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

اوراق قرضه جهانی زیر فشار | نفت ۹۰ دلاری، هوش مصنوعی و کسری بودجه به جان بازار افتادند

اقتصادنیوز: موج فروش در بازار اوراق قرضه جهانی روز سه‌شنبه تشدید شد و بازده اوراق بلندمدت آمریکا، آلمان، فرانسه، بریتانیا و ژاپن را به سطوح کم‌سابقه چند دهه اخیر رساند؛ روندی که افزایش قیمت نفت و نگرانی‌های مالی دولت‌ها را در کنار موج استقراض شرکت‌های بزرگ فناوری برای سرمایه‌گذاری در هوش مصنوعی پررنگ‌تر کرده است.

 حساب یارانه‌بگیران شارژ شد؛ جزئیات واریز یارانه مرداد اعلام شد
۶ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

حساب یارانه‌بگیران شارژ شد؛ جزئیات واریز یارانه مرداد اعلام شد

یارانه نقدی مرحله ۱۸۶ مربوط به مردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوارهای دهک‌های چهار تا نه در سراسر کشور واریز و قابل برداشت شد.