قیمت طلا امروز




 روزنامه دنیای اقتصاد / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

ورود هوش مصنوعی به صنعت زیبایی

دنیای اقتصاد: جنگ فعلا متوقف شده و برخی از تحلیل‌گران این گمانه را مطرح کرده‌اند که موشک‌های رهگیر آمریکا در حال اتمام است، به همین دلیل جنگ فعلا متوقف شده است.
 ورود هوش مصنوعی به صنعت زیبایی

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

 به گزارش گروه آنلاین روزنامه «دنیای اقتصاد»، جنگ فعلا متوقف شده و برخی از تحلیل‌گران این گمانه را مطرح کرده‌اند که موشک‌های رهگیر آمریکا در حال اتمام است، به همین دلیل جنگ فعلا متوقف شده است.

دلار به دلیل پیش‌بینی‌ها درباره افزایش نرخ بهره از طرف فدرال رزرو یا همان بانک مرکزی آمریکا، به بالاترین سطح خود در یک ماه اخیر رسیده است.

مرسدس بنز، پیش‌بینی مالی خود را کاهش داده؛ دلیل آن به بحران در بازار چین مربوط می‌شود. مصرف‌کنندگان چینی میل چندانی به خودروهای لوکس آلمانی نشان نمی‌دهند.

صنعت زیبایی چین در حال بهره‌گیری از هوش مصنوعی است. تولید بسیاری از لوازم و ابزار بهداشتی که ماه‌ها و گاهی سال‌ها طول می‌کشید، اکنون به کمک هوش مصنوعی با سرعتی بالا تولید می‌شود.

برنامه «دنیاگرد» هر روز به مرور برخی از خبرها و تحلیل‌های 24 ساعت گذشته پیرامون اقتصاد و سیاست جهان می‌پردازد. …




چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ - 9 September 2026