قیمت طلا امروز




 روزنامه دنیای اقتصاد / ۱۴۰۵/۰۵/۰۴

آخرین وضعیت تاسیسات آرامکو پس از حمله یمن/ ستون‌های عظیم دود سیاه همچنان به آسمان می‌رود

تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهد که تاسیسات آرامو پس از حملات یمن هنوز خاموش نشده است.
 آخرین وضعیت تاسیسات آرامکو پس از حمله یمن/ ستون‌های عظیم دود سیاه همچنان به آسمان می‌رود

داده‌های ماهواره‌ای نشان می‌دهد که ستون‌های عظیم دود سیاه همچنان از جنوب پالایشگاه آرامکو به آسمان می‌رود.

پس از اینکه عربستان بندر الحدیده یمن را بمباران کرد، یمنی‌ها تاسیسات آرامکو را هدف حملات موشکی و پهپادی قرار دادند.

حالا تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهد که این تاسیسات در جازان که ۹۹ درصد ذخایر نفت خام عربستان را در خود جای داده، همچنان در آتش می‌سوزد و احتمالا این دود عظیم ناشی از آتش‌سوزی یک مخزن ذخیره نفت خام است.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است. این مطلب برایم مفید است 0 نفر این مطلب را پسندیده اند کپی شد



۲ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

ادامه افزایش قیمت نفت در بازار جهانی

ایران آنلاین:

  قیمت نفت خام برنت پس از افزایش ۲.۴ درصدی در معاملات روز پنجشنبه، چهار سنت افزایش یافت و به ۹۳ دلار و ۸۲ سنت در هر بشکه رسید. قیمت نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا پس از افزایش ۲.۳ درصدی در معاملات روز گذشته، ۶ سنت کاهش یافت و به ۸۶ دلار و ۷۸ سنت در هر بشکه رسید.

به گزارش ایسنا، در طول پنج روز افزایش، نفت برنت بیش از هفت درصد و وست تگزاس اینترمدیت بیش از هشت درصد افزایش یافتند و به بالاترین حد خود از ۲۴ ژوئیه رسیدند.

قیمت‌ها به دلیل نگرانی‌ها از تبعات تجاوز آمریکایی صهیونی به ایران که به معنای ادامه کاهش عرضه از سوی تولیدکنندگان بزرگ نفت مانند عربستان سعودی، عراق، امارات متحده عربی و کویت خواهد بود، افزایش یافته است.

جیووانی استانوو، تحلیلگر موسسه مالی یو بی اس گفت: «تنش‌ها در خاورمیانه همچنان بالاست و زمینه را برای اختلالات بیشتر در عرضه فراهم می‌کند. کاهش صادرات نفت از خاورمیانه بار دیگر بازار نفت را محدود می‌کند.»

طبق آخرین داده‌های کشتیرانی، ترافیک کشتیرانی از طریق تنگه هرمز در روز چهارشنبه نسبت به روز قبل بدون تغییر بود و تنها ۹ کشتی از این آبراه عبور کردند که بسیار کمتر از سطح قبل از جنگ است. پیش از جنگ تحمیلی علیه ایران، محموله‌هایی معادل حدود یک پنجم مصرف جهانی از طریق این آبراه جابجا می‌شد.

جنگ همچنین بر عرضه سوخت‌های پالایش شده تاثیر گذاشته و موجودی‌ها را کاهش داده است، به طوری که نفت خام کمتری در دسترس پالایشگاه‌ها قرار دارد.

بر اساس گزارش رویترز، اداره اطلاعات انرژی آمریکا روز چهارشنبه اعلام کرد که ذخایر سوخت تقطیری ایالات متحده، از جمله دیزل و نفت گرمایشی، هفته گذشته برای سومین هفته متوالی کاهش یافت. با این حال، موجودی نفت خام به طور غیرمنتظره‌ای ۴.۴ میلیون بشکه افزایش یافت.

انتهای پیام/


۱ ساعت قبل / سایت مشرق

اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز

به گزارش مشرق، یک فروند هواپیمای هشدار زودهنگام متعلق به نیروی هوایی آمریکا از نوع «بوئینگ E-۳B سنتری» در نزدیکی تنگه هرمز، کد اضطراری ۷۷۰۰ را فعال کرد.

به گزارش خبرگزاری «ریا نووستی»، این یک سیگنال وضعیت اضطراری است.

هواپیمای مذکور از ارتفاع بیش از ۶۷۰۰ متری به ارتفاع ۵۴۰۰ متری کاهش ارتفاع داد و به سمت غرب، یعنی به عمق شبه‌جزیره عربستان تغییر مسیر داده است.

هم‌زمان، ۳ فروند هواپیمای سوخت‌ رسان آمریکایی «بوئینگ KC-۴۶A پگاسوس» که از پایگاه هوایی «العدید» در قطر برخاسته بودند، در آن منطقه حضور داشتند.

عمر هواپیمایی که این وضعیت اضطراری را ایجاد کرد، ۴۶ سال است.

علت بروز این وضعیت اضطراری هنوز مشخص نیست.


۱ ساعت قبل / سایت خبرفوری

قیمت نفت در بحبوحه ادامه درگیری آمریکا و ایران همچنان بالا ماند

به نقل از الجزیره، بهای معاملات آتی نفت برنت تا ساعت ۰۱:۴۲ به وقت گرینویچ با ۴ سنت، معادل ۰.۰۴ درصد، افزایش به ۹۳.۸۲ دلار در هر بشکه رسید.

نفت خام وست‌تگزاس اینترمدیت آمریکا (WTI) با ۶ سنت، معادل ۰.۰۶ درصد کاهش، ۸۶.۷۸ دلار معامله شد.

با ادامه اختلال در عرضه نفت خاورمیانه به دلیل بن‌بست درگیری آمریکا و ایران، بازار نفت در مسیر ثبت دومین رشد هفتگی متوالی قرار دارد.

برنت طی پنج جلسه معاملاتی گذشته بیش از ۷ درصد و WTI بیش از ۸ درصد افزایش یافته‌اند و هر دو شاخص به بالاترین سطح خود از ۲۴ ژوئیه رسیده‌اند. این افزایش پس از رشد بیش از ۲ درصدی هر دو شاخص در جلسه معاملاتی قبلی رخ داده است. 




 مرگ تلخ خواننده جوانرودی در واژگونی پژوپارس در محور روانسر–کامیاران + فلیم
۷ دقیقه قبل / سایت رکنا

مرگ تلخ خواننده جوانرودی در واژگونی پژوپارس در محور روانسر–کامیاران + فلیم

حوادث رکنا: واژگونی یک دستگاه خودروی پژوپارس در محور روانسر به کامیاران، یک کشته بر جای گذاشت.

 تحلیل زرین ذرت شاهرود؛ بهبود سودآوری با اهرم نرخ فروش
۲۲ دقیقه قبل / سایت صدای بورس

تحلیل زرین ذرت شاهرود؛ بهبود سودآوری با اهرم نرخ فروش

زرین ذرت شاهرود در سناریوی سال ۱۴۰۵، از منظر بنیادی ظرفیت مناسبی برای رشد سودآوری دارد.

 وزیر آمریکایی مدعی شد: تحریم‌های جدید برای «فروپاشی حکومت»
۴۳ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

وزیر آمریکایی مدعی شد: تحریم‌های جدید برای «فروپاشی حکومت»

اسکات بسنت، وزیر دارایی آمریکا ادعا کرد که تحریم‌های جدید ایالات متحده به «فروپاشی حکومت» ایران منجر خواهد شد.

 حرف‌های جنجالی شاکی پژمان جمشیدی پس از صدور حکم
۲۱ دقیقه قبل / سایت عصرایران

حرف‌های جنجالی شاکی پژمان جمشیدی پس از صدور حکم

پس از صدور حکم برای پژمان جمشیدی با شکایت ملیکا پارسادوست که این بازیگر از اتهام اصلی یعنی تجاوز تبرئه کرد و صرفاً ارتباط نامشروع را وارد دانست، پارسادوست در...

 قاب تاریخ| تبلیغ جالب تافت مو در جراید سال 1352
۵۶ دقیقه قبل / روزنامه هفت صبح

قاب تاریخ| تبلیغ جالب تافت مو در جراید سال 1352

عکس‌هایی از مشاهیر تاریخ معاصر ایران، شهرهای ایران، خودروهای نوستالژیک، عکس‌های فوتبالی و...

 کپلر: تنها ۷ شناور از تنگه هرمز عبور کرده‌اند
۱۲ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

کپلر: تنها ۷ شناور از تنگه هرمز عبور کرده‌اند

«کپلر» اعلام کرد که طی روز گذشته تنها ۷ شناور از تنگه هرمز عبور کرده اند.