قیمت طلا امروز




 سایت جماران / ۱۴۰۵/۰۵/۰۸

نخستین شماره فصلنامه تخصصی اندیشکده پایاب منتشر شد

سرمقاله این شماره از فصلنامه پایاب به عنوان «گزارش سیاستی چیست؟» به قلم عباس ملکی سردبیر پایاب، درباره معرفی ساختاری سیاستنامه، ضرورت و چگونگی نگارش آن است. در این فصلنامه همچنین یادداشتی با عنوان «پرواز سیمرغ ایرانی: روایت عزت و مدیریت اختلافات» نوشته محمدجواد ظریف به چشم می‌خورد.
 نخستین شماره فصلنامه تخصصی اندیشکده پایاب منتشر شد
به گزارش جماران، فصلنامه پایاب که در اندیشکده پایاب تهیه شده قصد دارد به سبک مجلات مبتنی بر گزارش‌های سیاستی، به انتشار نظرات و ابتکارهای اندیشمندان حوزه سیاست خارجی، روابط بین‌الملل، سیاستگذاری و حکمرانی بپردازد. 

سرمقاله این شماره از فصلنامه پایاب به عنوان «گزارش سیاستی چیست؟» به قلم دکتر عباس ملکی سردبیر پایاب، درباره معرفی ساختاری سیاستنامه، ضرورت و چگونگی نگارش آن است.

 در این فصلنامه همچنین یادداشت‌هایی با عنوان «پرواز سیمرغ ایرانی: روایت عزت و مدیریت اختلافات» نوشته دکتر محمدجواد ظریف، «رقابت آمریکا و چین: رقابت دو الگوی حکمرانی در قرن بیست و یکم» به قلم دکتر غلامعلی خوشرو، «بازدارندگی تا امنیت شبکه‌ای: بازاندیشی امنیت خلیج فارس در عصر ژئواکونومی» به قلم دکتر عباس آخوندی ،  «دیپلماسی در قفس شیشه‌ای: آسیب شناسی ساختاری و انسانی سیاست خارجی ایران» نوشته دکتر ساسان کریمی و «بیروت با ما آشناست» نوشته دکتر ماندانا تیشه‌یار به چشم می‌خورد.

 در شماره اول فصلنامه پایاب مقالاتی نیز از آترین اسکندری، یاسین جوادی و فاطمه صادقی شیخ به همراه ترجمه مقالات دکتر آرش رییسی‌نژاد و آندره سیکسنلیت بوتکینه و گفتگو با دکتر سیدمحمد بهشتی شیرازی منتشر شده است.

 فصلنامه تخصصی پایاب در ۱۱۰صفحه در سایت اندیشکده پایاب به آدرس www.paiab.org قابل دسترسی و استفاده عموم علاقه‌مندان است.

 



 ذخیره سد زاینده رود نسبت به میانگین بلند مدت ۵۶ درصد کمتر است

ذخیره سد زاینده رود نسبت به میانگین بلند مدت ۵۶ درصد کمتر است

آرمان امروز : معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه‌ای اصفهان اعلام کرد: اکنون بالغ بر ۳۵۴ میلیون متر مکعب آب در مخزن سد زاینده رود ذخیره شده که نسبت به میانگین بلند مدت ۵۶ درصد کمتر است. خلیل دادخواه افزود: از دهم خرداد، چهار مرحله جاری سازی آب در نواحی خشک زاینده رود در بازه‌ای ۹۰ [ ]

 بدهی عمومی آمریکا از 40 هزار میلیارد دلار فراتر رفت - تسنیم

بدهی عمومی آمریکا از 40 هزار میلیارد دلار فراتر رفت - تسنیم

برای اولین بار در تاریخ حجم بدهی عمومی دولت آمریکا از مرز 40 تریلیون دلار فراتر رفت.

 رسانه ملت یا رسانه یک محفل؟ | آخرین خبر

رسانه ملت یا رسانه یک محفل؟ | آخرین خبر

صبح نو/متن پیش رو در صبح نو منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست هیچ ملتی از شبیه‌شدن مردمانش به یکدیگر ساخته نمی‌شود؛ ملت درست از جایی آغاز می‌شود که تفاوت‌ها، ذیل یک سرنوشت مشترک، امکان هم‌زیستی پیدا می‌کنند. اگر همه یکسان می‌اندیشیدند، «وحدت» فضیلتی سیاسی نبود؛ امری طبیعی و بی‌هز

 سفارت ایران در تونس شهروندان خارجی را برای سفر درمانی به ایران ترغیب کرد

سفارت ایران در تونس شهروندان خارجی را برای سفر درمانی به ایران ترغیب کرد

سفارت ایران در تونس با انتشار پستی در صفحه خود در ایکس، با معرفی رتبه‌های برتر کشورمان در زمینه‌های مختلف پزشکی و درمانی در سطح جهان و پیشرفت‌های بدست آمده در حوزه سلامت و بهداشت، بیماران خارجی را برای سفر درمانی به ایران ترغیب کرد.

 روز ۱۷۳ جنگ | ترامپ: تنگه هرمز اهمیت خود را از دست خواهد داد

روز ۱۷۳ جنگ | ترامپ: تنگه هرمز اهمیت خود را از دست خواهد داد

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، بار دیگر بر باز بودن تنگه هرمز تاکید کرد و گفت با ساخت چند خط انتقال نفت، تنگه هرمز اهمیت خود را از دست خواهد داد.

 انتصابات و تغییرات مدیریتی در قوه قضائیه

انتصابات و تغییرات مدیریتی در قوه قضائیه

آرمان امروز : معاون اول قوه قضائیه از اعمال تغییرات مدیریتی در این قوه خبر داد و جزئیات انتصابات و جابه‌جایی‌های جدید در مجموعه دستگاه قضایی را اعلام کرد. حجت‌الاسلام والمسلمین حمزه خلیلی معاون اول قوه قضائیه، تغییرات و انتصابات جدید در این قوه را اعلام کرد. معاون اول قوه قصاییه همچنین گفت: تغییر رئیس [ ]

 ۷ خوراکی مفید برای سلامت روده و دستگاه گوارش‌

۷ خوراکی مفید برای سلامت روده و دستگاه گوارش‌

ماست، کفیر، برخی پنیرها و خوراکی‌های تخمیری می‌توانند منبع پروبیوتیک باشند و به حفظ تعادل باکتری‌های مفید روده کمک کنند.

 اعلام زمان آغاز ثبت‌نام مسکن استیجاری

اعلام زمان آغاز ثبت‌نام مسکن استیجاری

آرمان امروز : فرزانه صادق‌مالواجرد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در آستانه ورود به سومین سال فعالیت دولت چهاردهم هستیم اما بیش از یک سال از دو سال گذشته را درگیر جنگ بودیم. در جنگ ۱۲ روزه و به ویژه در جنگ ۴۰ روزه دشمن علاوه بر زیرساخت‌های پل، فرودگاه و تاب‌آوری مردم را [ ]