قیمت طلا امروز




 سایت جماران / ۱۴۰۵/۰۵/۰۸

واکنش سخنگوی وزارت خارجه به اظهارات دبیرکل سازمان ملل: چرا از نام بردن عاملان تضعیف حقوق بین‌الملل طفره می‌روید؟

اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به اظهارات دبیرکل سازمان ملل درباره بی‌توجهی هشدارآمیز نسبت به حقوق بین‌الملل، خطاب به وی گفت: اکنون وقت آن است که به مسئولیت‌ سنگین خود عمل و کمک کنید که سازمان ملل متحد و نظام هنجاری آن به سرنوشت جامعه ملل (League of Nations) مبتلا نشود.
 واکنش سخنگوی وزارت خارجه به اظهارات دبیرکل سازمان ملل: چرا از نام بردن عاملان تضعیف حقوق بین‌الملل طفره می‌روید؟

به گزارش جماران،  «اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه، روز پنجشنبه ۸ مرداد در پیامی در شبکه ایکس با انتشار فرازهایی از سخنرانی دبیر کل سازمان ملل متحد در نشست رسمی شورای امنیت سازمان ملل در تاریخ ۲۳ ژوئیه (یکم مرداد) که نسبت به روند خطرناک قانون‌شکنی، بدعهدی، بی‌کیفرمانی و جنگ در سطح بین‌المللی هشدار داده است، نوشت: آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد در نشست رسمی شورای امنیت در تاریخ ۲۳ ژوئیه ۲۰۲۶ نکاتی به شرح زیر گفته است:

«ما شاهد بی‌توجهی هشدارآمیز نسبت به حقوق بین‌الملل هستیم؛

- بی‌کیفرمانی در حال گسترش است؛

- نقض‌ها بدون پاسخ می‌مانند؛ هر نقض بی‌پاسخ، زمینه‌ای برای نقض بعدی می‌شود؛

- اعتماد در حال فرسایش است؛ حل و فصل اختلافات از طریق مذاکره دشوار تر شده و حفظ تفاهم‌ها سخت‌تر می‌شود؛

- وقتی طرف‌ها راه‌حل‌ نظامی را بر توافق‌های مذاکره‌ای ترجیح می‌دهند، غیرنظامیان بهای سنگینی می‌پردازند؛

- این وضعیت به‌طور کامل در خاورمیانه نمایان است و پیامدهای ویرانگری در منطقه و سراسر جهان به همراه دارد؛

- منطقه در حال کشیده شدن به چرخه باطل و فزاینده درگیری است.

بقائی در ادامه خطاب به دبیرکل سازمان ملل نوشت: آقای دبیر کل، شما کاملاً درست می‌گویید. اما چرا صریح صحبت نمی‌کنید؟ چرا از نام بردن دو مقصر اصلی این وضعیت یعنی آمریکا و رژیم صهیونیستی، طفره می‌روید؟ چرا از محکوم کردن کسانی که بی‌کیفرمانی مطلق را برای مرتکبان نسل‌کشی، جنایات جنگی، جنایات علیه بشریت و تجاوز فراهم کرده‌اند، ابا دارید؟

وی تاکید کرد: اکنون وقت آن است که به مسئولیت‌ سنگین خود عمل و کمک کنید که سازمان ملل متحد و نظام هنجاری آن به سرنوشت جامعه ملل (League of Nations) مبتلا نشود.

 





 سوریه عضویت در «پیمان مکه» را بررسی می‌کند/ الشیبانی: هنوز تصمیم نهایی نگرفته‌ایم
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

سوریه عضویت در «پیمان مکه» را بررسی می‌کند/ الشیبانی: هنوز تصمیم نهایی نگرفته‌ایم

تسنیم : وزیر خارجه دولت موقت سوریه گفت: دمشق در حال بررسی پیوستن به «پیمان مکه» است.

 هشدار جی‌پی‌مورگان نسبت به سقوط بازارها در پائیز | هوش مصنوعی یادآور سال ۲۰۰۰ است؟
۵۵ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

هشدار جی‌پی‌مورگان نسبت به سقوط بازارها در پائیز | هوش مصنوعی یادآور سال ۲۰۰۰ است؟

اقتصادنیوز: با وجود اینکه شاخص‌های اصلی در روند صعودی باقی مانده‌اند، جی‌پی‌مورگان خطرات فزاینده‌ای را برای رکود بازار در اواخر تابستان یا اوایل پاییز پیش‌بینی می‌کند.

 ایجاد صندوقی برای بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده از جنگ
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

ایجاد صندوقی برای بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده از جنگ

مدیرعامل بانک مسکن گفت: با توجه به آسیب‌هایی که در جریان جنگ اخیر به بخشی از واحدهای مسکونی وارد شده، پیشنهاد ایجاد صندوق سرمایه‌گذاری بازسازی مسکن را مطرح کرده‌ایم تا بتوان از ظرفیت بازار سرمایه برای بازسازی این واحدها استفاده کرد.

 حتی یک بند در تفاهمنامه پیدا نمی‌کنند که حاکی از وادادگی باشد
۱ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

حتی یک بند در تفاهمنامه پیدا نمی‌کنند که حاکی از وادادگی باشد

رئیس جمهور توافق اخیر را عزتمندانه و ارزشمند دانست و گفت: حتی یک بند در این توافق پیدا نمی‌کنند که حاکی از وادادگی باشد؛ همه تعهدات مربوط به طرف مقابل است.

 رایگان شدن بلیت مترو و اتوبوس می‌ تواند مصرف سوخت را کاهش دهد
۳۷ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

رایگان شدن بلیت مترو و اتوبوس می‌ تواند مصرف سوخت را کاهش دهد

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران با اشاره به تجربه رایگان شدن مترو و اتوبوس در پایتخت، بر تأثیر افزایش استفاده از حمل و نقل عمومی در کاهش مصرف سوخت و آلودگی هوا تأکید کرد.

 امروز در جنوب لبنان چه گذشت؟
۹ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

امروز در جنوب لبنان چه گذشت؟

ارتش اشغالگر با گلوله‌باران توپخانه، عملیات جستجو، بمباران و تخریب، به روستاها و شهرهای متعددی در جنوب لبنان حمله کرد.