قیمت طلا امروز




 سایت جماران / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

پشت صحنه چه خبر است؟ چرا نتانیاهو دو بار دیدار خود با ترامپ را لغو کرد؟

تأثیر جنگ بر اقتصاد جهانی و تلفات سربازان آمریکایی، منجر به کاهش شدید حمایت مردمی از اسرائیل شده است و بسیاری از نزدیکان ترامپ شروع به طرد کردن نتانیاهو کرده‌اند.
 پشت صحنه چه خبر است؟ چرا نتانیاهو دو بار دیدار خود با ترامپ را لغو کرد؟



 نگرانی تل‌آویو از تثبیت حضور دریایی ترکیه در سوریه
۹ دقیقه قبل / سایت اصلاحات نیوز

نگرانی تل‌آویو از تثبیت حضور دریایی ترکیه در سوریه

به گزارش اصلاحات نیوز؛

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی در گزارشی از افزایش نگرانی‌های امنیتی تل‌آویو درباره نفوذ و تثبیت حضور دریایی ترکیه در سوریه خبر داد؛ موضوعی که به گفته این رسانه، می‌تواند سطح تنش میان دو طرف را از عرصه زمینی سوریه به آب‌های شرق مدیترانه بکشاند.

این شبکه مدعی شد، فرمانده نیروی دریایی ترکیه در ماه ژوئیه (تیر)، در رأس یک هیأت رسمی نظامی وارد سوریه شد و با مقام‌های ارشد نیروی دریایی این کشور دیدار کرد. شبکه ۱۲ این سفر را اقدامی غیرمعمول توصیف کرد و گفت، این دیدار توجه نهاد‌های امنیتی رژیم صهیونیستی را به خود جلب کرده است.

بر اساس این گزارش، مقام‌های امنیتی رژیم صهیونیستی نگران گسترش نفوذ ترکیه در عرصه دریایی سوریه و تعمیق همکاری‌های نظامی و دریایی میان آنکارا و دمشق هستند.

این رسانه صهیونیستی همچنین مدعی شد در ماه‌های اخیر چندین مورد فعالیت شناور‌های نیروی دریایی ترکیه در نزدیکی کشتی‌های رژیم صهیونیستی در آب‌های بین‌المللی ثبت شده است. بر اساس ادعای این رسانه، کشتی‌های ترکیه در چند مورد به نیرو‌های رژیم صهیونیستی نزدیک شدند هر چند این رویداد‌ها بدون درگیری پایان یافته است.

با این حال، منابع امنیتی رژیم صهیونیستی مدعی شده‌اند این اقدامات حامل یک پیام روشن است که ترکیه از حضور این رژیم در منطقه آگاه است و می‌خواهد نشان دهد که خود نیز در این عرصه حضور دارد.

این رسانه صهیونیستی افزود: افزایش حضور نیروی دریایی ترکیه در شرق مدیترانه می‌تواند احتمال برخورد دریایی را بیشتر کند هرچند این اصطکاک‌ها تاکنون به درگیری مستقیم منجر نشده است.

این تحولات همزمان با اظهارات اخیر بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی درباره حضور ترکیه در سوریه رخ داده است. نتانیاهو روز چهارشنبه مدعی شد تل‌آویو اجازه نخواهد داد ترکیه با ایجاد پایگاه نظامی در سوریه، امنیت رژیم صهیونیستی را تهدید کند.

وی همچنین مدعی شد رژیم صهیونیستی پیش‌تر درباره حضور نظامی ترکیه در سوریه به طرف‌های مربوطه هشدار داده است. این اظهارات پس از آن مطرح شد که رژیم صهیونیستی مسئولیت حمله هوایی به پایگاه نظامی «ابوظهور» در استان ادلب سوریه را برعهده گرفت.

دفتر نخست‌وزیری …



 ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش با ترکیه احمقانه است
۵۱ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش با ترکیه احمقانه است

جوان آنلاین: ایهود باراک، نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی سیاست‌های بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر این رژیم در قبال ترکیه را به باد انتقاد گرفت و تصریح کرد تشدید پیشدستانه تنش‌ها با آنکارا اقدامی بی‌پروا و احمقانه است و به وضوح نشان می‌دهد انگیزه‌های سیاسی و انتخاباتی در پشت این سیاست قرار دارد.

به گزارش ایسنا، بر اساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «معا»، باراک در ادامه افزود: نمی‌توان در خصوص تمامی جزئیات صحبت کرد، اما تشدید پیشدستانه تنش‌ها با ترکیه از سوی نتانیاهو بی‌ملاحظه و احمقانه است؛ دشوار است مشخص کنیم کدام بخش آن احمقانه‌تر است.

وی همچنین گفت این سیاست به وضوح نشان می‌دهد هدف سیاسی آن است که رژیم صهیونیستی از طریق مجموعه‌ای از تنش‌های امنیتی که افکار عمومی را نگران می‌کند، به سمت انتخابات حرکت کند.

باراک اظهار داشت: ترکیه، ایران یا سوریه در دوران اسد نیست. هیچ مشکل راهبردی با ترکیه وجود ندارد که نتوان آن را از طریق مذاکرات محرمانه و با هماهنگی آمریکا و استفاده از نفوذ واشنگتن در ترکیه و سوریه حل کرد، شدت آن را کاهش داد یا برای مدت طولانی به تعویق انداخت.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در پایان گفت: نتانیاهو کاملاً از کنترل خارج شده است.

از سوی دیگر، یائیر گولان، رئیس حزب دموکرات رژیم صهیونیستی با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس حمله اخیر این رژیم به پایگاه هوایی «ابوظهور» در سوریه را اقدامی «تحریک‌آمیز و خطرناک» توصیف و تصریح کرد نخست‌وزیر این رژیم بار دیگر برای بقای سیاسی خود، در حال تدارک جنگی دیگر است.

گولان تأکید کرد، حمله به سوریه اقدامی تحریک‌آمیز است که رژیم صهیونیستی را به رویارویی با ترکیه نزدیک‌تر و شکاف میان تل‌آویو و متحدانش، از جمله آمریکا عمیق‌تر می‌کند.

وی ضمن انتقاد از نتانیاهو گفت، بار دیگر منافع سیاسی نخست‌وزیر بر امنیت اسرائیل حکمفرما شده و نظامیان بهای آن را خواهند پرداخت.

یائیر گولان، نتانیاهو را شخصیتی «افراطی و غیرقابل اعتماد» دانست و گفت نمی‌توان با چنین فردی یک راهبرد پایدار منطقه‌ای ایجاد کرد.

وی در پایان اظهار داشت اسرائیل به رهبری نیاز دارد که بداند چگونه از قدرت برای دستیابی به امنیت استفاده کند، نه اینکه جنگ دیگری برای بقای سیاسی …



 فشار حداکثری ترامپ علیه ایران؛ تهدید اقتصادی پس از شکست در جنگ
۵۶ دقیقه قبل / سایت صفحه سیاست

فشار حداکثری ترامپ علیه ایران؛ تهدید اقتصادی پس از شکست در جنگ

صفحه سیاست-

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، شامگاه گذشته در شبکه اجتماعی تروث‌سوشال تهدید کرد هر کشوری که به نهادهای مالی، کسب‌وکارها، فرودگاه‌ها یا نهادهای دولتی خود اجازه دهد هرگونه «خط نجات» اقتصادی به ایران ارائه کنند، با عواقب اقتصادی گسترده‌ای مواجه خواهد شد.

این موضع را می‌توان نشانه‌ای از ورود سیاست ضدایرانی دولت ترامپ به مرحله‌ای تازه دانست؛ مرحله‌ای که در آن واشنگتن علاوه بر هدف قرار دادن مستقیم اقتصاد ایران، تلاش می‌کند هزینه همکاری اقتصادی با تهران را برای سایر کشورها نیز افزایش دهد.

با این حال، ادعای آغاز یک «عملیات اقتصادی» جدید علیه ایران، از منظر تاریخی موضوع تازه‌ای نیست. جمهوری اسلامی ایران از سال‌ها پیش با مجموعه‌ای از تحریم‌های بانکی، نفتی، تجاری و هوایی مواجه بوده و در طول این دوره، سازوکارهای مختلفی برای کاهش آثار این محدودیت‌ها شکل گرفته است. تحریم‌های آمریکا علیه ایران؛ سیاستی با سابقه چند دهه

تحریم بانکی ایران از آبان ۱۳۵۸ آغاز شد و در ادامه، حوزه‌های مختلف اقتصاد ایران را دربر گرفت. تحریم‌های سنگین نفتی نیز از اسفند ۱۳۷۳ وارد مرحله جدی‌تری شد و صنعت هوانوردی ایران نیز از مرداد ۱۳۹۷ با تحریم‌های متمرکز آمریکا مواجه شد.

در واقع، آنچه امروز دولت ترامپ از آن به عنوان فشار اقتصادی بی‌سابقه یاد می‌کند، ادامه مسیری است که آمریکا طی چند دهه گذشته بارها آن را آزموده است.

تجربه نشان داده است که تحریم‌ها می‌توانند هزینه مبادلات اقتصادی ایران را افزایش دهند، دسترسی به منابع مالی را محدود کنند و فشار قابل توجهی بر اقتصاد و معیشت وارد سازند؛ اما نتیجه نهایی آنها الزاماً مطابق اهداف اعلام‌شده واشنگتن پیش نمی‌رود. شکست فشار حداکثری ترامپ در دور اول

یکی از مهم‌ترین آزمون‌های سیاست تحریمی آمریکا، کارزار «فشار حداکثری» دولت اول ترامپ پس از خروج واشنگتن از برجام در سال ۱۳۹۷ بود.

هدف اصلی این سیاست، به‌ویژه در حوزه انرژی، رساندن صادرات نفت ایران به نزدیک صفر بود. با وجود فشار گسترده آمریکا، ایران توانست مسیرهای صادراتی خود را بازسازی کند و در سال‌های بعد، فروش نفت به سطوحی برسد که با دوره برجام قابل مقایسه بود.

از این منظر، تجربه دور نخست ترامپ …



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 افزایش واگن‌های ویژه بانوان در مترو تهران بررسی می‌شود
سایت رکنا

افزایش واگن‌های ویژه بانوان در مترو تهران بررسی می‌شود

اجتماعی رکنا، رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران از بررسی کارشناسی افزایش ظرفیت واگن‌های ویژه بانوان در برخی خطوط مترو خبر داد و گفت با خرید و ورود واگن‌های جدید، امکان توسعه خدمات حمل‌ونقل عمومی برای بانوان و آقایان فراهم خواهد شد.
 نظر سید محمد خاتمی در خصوص مذاکرات
سایت روزنو

نظر سید محمد خاتمی در خصوص مذاکرات

او در ادامه از مسعود پزشکیان تقدیر می‌کند و می‌گوید که دستش را می‌بوسم که شجاعانه و فداکارانه تفاهم‌نامه اسلام‌آباد را امضا کرد. خاتمی از این رهگذر وارد تحلی...
 هشدار چین به ژاپن: در موضوع هسته‌ای با آتش بازی نکنید
سایت جهان صنعت نیوز

هشدار چین به ژاپن: در موضوع هسته‌ای با آتش بازی نکنید

سفیر چین در روسیه با هشدار درباره پیامدهای حرکت احتمالی ژاپن به سمت ساخت تسلیحات هسته‌ای گفت چنین اقدامی توازن راهبردی در شمال شرق آسیا را به‌طور کامل برهم خواهد زد و ممکن است هر لحظه یک رقابت تسلیحات هسته‌ای را در منطقه به راه بیندازد.
 دفترچه سوالات کنکور تجربی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه کنکور
روزنامه شرق

دفترچه سوالات کنکور تجربی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه کنکور

دفترچه سوالات آزمون گروه آزمایشی علوم تجربی ۱۴۰۵ در درگاه اینترنتی سازمان سنجش منتشر شد.
 جو کنت: جنگ را دوچندان شدید ‌می‌کنیم
سایت اکوایران

جو کنت: جنگ را دوچندان شدید ‌می‌کنیم

کنت، رئیس سابق مرکز ملی مبارزه با تروریسم آمریکا که در اعتراض به جنگ ایران از سمت خود استعفا کرده بود، هشدار داد حضور نظامی واشنگتن در منطقه، نیروهای آمریکایی را به «تله» برای تشدید جنگ تبدیل کرده و خواستار خروج فوری آنان از این درگیری شد.
 جزئیات جدید از طرح جنجالی مجلس برای مقابله با نفوذ / معافیت های گسترده ای برای امورات عادی مردم در این طرح دیده شده است
سایت اعتماد آنلاین

جزئیات جدید از طرح جنجالی مجلس برای مقابله با نفوذ / معافیت های گسترده ای برای امورات عادی مردم در این طرح دیده شده است

یکی از طراحان طرح مقابله با نفوذ بیگانگان مدعی شد: بر اساس طرح مقابله با نفوذ بیگانگان تعامل با جهان، نه‌تنها محدود نمی‌شود، بلکه در بستری امن‌تر و شفاف‌تر تقویت خواهد شد.
 صحبت‌های قالیباف مقابل مجسمه شهید سلیمانی در عراق+ ویدیو
سایت اکوایران

صحبت‌های قالیباف مقابل مجسمه شهید سلیمانی در عراق+ ویدیو

محمدباقر قالیباف در سفر به عراق، در کنار تندیس شهید قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس، از شکل‌گیری «نظم جدید در منطقه» گفت.
 وام ۲ میلیاردی مسکن چقدر قدرت خرید ایجاد می‌کند؟
سایت هم میهن

وام ۲ میلیاردی مسکن چقدر قدرت خرید ایجاد می‌کند؟

یک پژوهشگر حوزه معماری و شهرسازی می‌گوید: افزایش سقف فعلیِ دو میلیاردی هنوز فاصله زیادی با قیمت مسکن در تهران دارد؛ چرا که اگر هزینه خرید اوراق را از آن کم بکنیم، آنچه باقی می‌ماند یک میلیارد و ۶۰۰ یا ۶۵۰ میلیون خواهد بود.