قیمت طلا امروز




 سایت جماران / ۱۴۰۵/۰۵/۰۸

دفاعیه اینفانتینو از طرح پر سر و صدای برگزاری جام جهانی

رئیس فیفا از طرح جدیدش برای برگزاری جام جهانی که مورد انتقاد قرار گرفته بود، دفاع کرد.
 دفاعیه اینفانتینو از طرح پر سر و صدای برگزاری جام جهانی

جماران ورزشی ؛ جیانی اینفانتینو، رئیس فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) از پروژه جدید خود برای فروش بخشی از سهام مرتبط با رقابت‌های جام جهانی دفاع کرد؛ طرحی که در ساعات اخیر با انتقادهای گسترده‌ای روبرو شده است. فیفا روز سه‌شنبه با انتشار بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد که جیانی اینفانتینو قصد دارد بخشی از حقوق تجاری جام جهانی را در قالب سهام به سرمایه‌گذاران بخش خصوصی واگذار کند و خود نیز نقشی مشابه یک کمیسر یا ناظر عالی در این پروژه بر عهده خواهد داشت.

پس از انتشار این بیانیه، موجی از واکنش‌های منفی علیه اینفانتینو و طرح جدید او شکل گرفت. اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا) و همچنین برخی فدراسیون‌های ملی از جمله فدراسیون‌های فوتبال انگلیس و فرانسه، از جمله منتقدان این پروژه بودند. اینفانتینو در واکنش به این انتقادها، با انتشار یک ویدئو تأکید کرد که اجرای این طرح اجباری نیست، بلکه فرصتی ارزشمند است که در چارچوب یک فرآیند دموکراتیک بررسی خواهد شد.

او در گفت‌وگو با روزنامه موندو دپورتیوو اظهار کرد: این طرح صرفاً یک پیشنهاد است و در قالب یک فرآیند دموکراتیک ارائه شده است. مهم‌تر از همه این یک فرصت است، نه یک الزام و تنها آغاز روند مشورت و بررسی به شمار می‌رود. در حال حاضر، تنها بخش بسیار کوچکی از ارزش تجاری روزافزون فوتبال به کسانی می‌رسد که بیش از همه در این ورزش به حمایت نیاز دارند.

رئیس فیفا ادامه داد: این یک فرصت طلایی برای تقویت روند توسعه فوتبال در سراسر جهان است اما بار دیگر تأکید می‌کنم که این فقط یک پیشنهاد است و هیچ تعهدی برای اجرای آن وجود ندارد.

اینفانتینو در پایان گفت: ما می‌خواهیم به شکل‌گیری و پیشرفت تیم‌های ملی جدیدی مانند کیپ‌ورد کمک کنیم اما در نهایت تصمیم‌گیری درباره این موضوع کاملا بر عهده اعضای فیفا خواهد بود.

بیانیه آتشین یوفا

در شدیدترین حمله خود از زمان آغاز این جنجال، یوفا اعلام کرد که فیفا از فوتبال به‌عنوان ابزاری برای «ثروتمند کردن خود و حلقه نزدیکانش» استفاده می‌کند.

یوفا در بیانیه‌ای کوتاه اما تند اعلام کرد: مطلع شدیم که فیفا برای حمایت از این طرح، مهلتی برای فدراسیون‌ها تعیین کرده و هشدار داده است که در صورت مخالفت، از دریافت کمک مالی فوق‌العاده محروم خواهند شد. همین موضوع به‌تنهایی ماهیت واقعی این طرح را آشکار می‌کند.پس از مشورت با تمامی طرف‌های مرتبط در فوتبال تأکید می‌کنیم که مخالفت گسترده و رو به افزایشی با طرح فیفا وجود دارد. فیفا نمی‌تواند به استفاده از فوتبال برای ثروتمند کردن خود و نزدیکانش ادامه دهد.

این نهاد اروپایی همچنین تأکید کرد: ما توانایی توسعه صحیح فوتبال را داریم و اکنون زمان آن رسیده که منافع فدراسیون‌ها، باشگاه‌ها، رقابت‌ها، بازیکنان و هواداران در اولویت قرار بگیرد.

در پایان این گزارش آمده است که ۵۵ فدراسیون عضو یوفا قرار است روز پنج‌شنبه در نشستی سرنوشت‌ساز گرد هم آیند تا موضعی واحد در قبال طرح اینفانتینو برای خصوصی‌سازی حقوق تجاری جام جهانی اتخاذ کرده و به‌صورت جمعی به آن پاسخ دهند.

 





 انکار جنایت در پرونده قتل شهید کمندی
۱۹ دقیقه قبل / روزنامه هفت صبح

انکار جنایت در پرونده قتل شهید کمندی

اتهامم را قبول ندارم چون من اصلا نارنجک همراه نداشتم...

 قالیباف بر مزار شهید «ابومهدی المهندس» حضور یافت
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

قالیباف بر مزار شهید «ابومهدی المهندس» حضور یافت

رئیس مجلس شورای اسلامی در جریان سفر به عراق، بر مزار شهید «ابومهدی المهندس» و دیگر شهدای مقاومت عراق حاضر شد.

 مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز به بن‌بست رسیده است
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز به بن‌بست رسیده است

یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید به سمافور گفته‌اند که دولت ایالات متحده معتقد است مذاکرات ایران و عمان در روز‌های اخیر به بن‌بست رسیده است.

 عصر یکشنبه‌های بخارا
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

عصر یکشنبه‌های بخارا

هفدهمین نشست از سلسله نشست‌های «عصر یکشنبه‌های بخارا» به نقد و بررسی کتاب «فغان ز جنگ»، مجموعه‌داستان‌های بابک زمانی، که از سوی انتشارات سهامی عام منتشر شده، اختصاص یافته است. این نشست در ساعت پنج بعدازظهر یکشنبه اول شهریور، با سخنرانی بابک زمانی، محسن امیریوسفی، احمد غلامی و علی دهباشی، در خانۀ کتاب دبا برگزار خواهد شد.

 رزمایش مشترک هوایی چین و امارات
۷ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

رزمایش مشترک هوایی چین و امارات

وزارت دفاع چین اعلام کرد که نیروهای هوایی چین و امارات از اواخر ماه اوت تا اواسط سپتامبر، رزمایش مشترکی را در سین‌کیانگ در شمال‌غرب چین، برگزار خواهند کرد

 گرانی مسکن ناشی از سوءمدیریت و بی توجهی مسئولان وزارت راه است / چرا ۱۷۰ هزار هکتار بافت فرسوده نوسازی نمی‌شود؟
۱۲ دقیقه قبل / سایت تابناک

گرانی مسکن ناشی از سوءمدیریت و بی توجهی مسئولان وزارت راه است / چرا ۱۷۰ هزار هکتار بافت فرسوده نوسازی نمی‌شود؟

عضو کمیسیون عمران مجلس با اشاره به ضعف عملکردی در وزارت راه و تاثیر آن بر افزایش قیمت در این حوزه گفت: یکی از مهم‌ترین دلایل افزایش قیمت مسکن، عدم عرضه کافی...