قیمت طلا امروز




 سایت جماران / ۱۴۰۵/۰۵/۰۹

وزیر کار: قراردادهای استاندارد جایگزین رابطه پیمانکاری می‌شود

احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از اجرای مصوبه دولت برای اصلاح وضعیت قرارداد حدود ۷۰۰ هزار نیروی کارگری طرف قرارداد دستگاه‌های اجرایی خبر داد و گفت: با اجرای این مصوبه، پرداخت‌ها به جای شرکت‌های واسطه، به صورت مستقیم به کارگران انجام می‌شود و قراردادهای استاندارد کارگری مبنای رابطه کاری میان نیروها و دولت خواهد بود.
 وزیر کار: قراردادهای استاندارد جایگزین رابطه پیمانکاری می‌شود

به گزارش جماران، احمد میدری در سفر به استان بوشهر و در همایش «وفاق ملی برای حمایت و صیانت از اشتغال جوانان» در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای اخیر، اظهار کرد: امیدواریم بتوانیم به آرمان‌های همه شهدا وفادار بمانیم و در خدمت مردم شریف ایران توفیق داشته باشیم. 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به شرایط منطقه و فشارهای ناشی از تحولات اخیر، گفت: دشمن تلاش دارد وضعیت نه جنگ و نه صلح را ادامه دهد و این شرایط هزینه‌های سنگینی برای همه دنیا ایجاد کرده است. در استان بوشهر و استان‌های جنوبی که قلب اقتصاد ایران هستند و در خط مقدم فعالیت‌های اقتصادی کشور قرار دارند، کارگران و واحدهای تولیدی ما نیز شرایط سخت‌تری را تجربه می‌کنند. 

وی با بیان اینکه توافق همه مسئولان جمهوری اسلامی ایران، صلح پایدار است، افزود: مسئله‌ای که کار را دشوار می‌کند این است که طرف مقابل تا چه اندازه به آنچه می‌گوید پایبند خواهد بود. ما هم در صحنه جنگ پیروز بودیم و هم در توافق؛ متنی که نوشته شد، سندی جز شکست آمریکا و رژیم صهیونیستی نیست. مسئله‌ای که اکنون وجود دارد این است که آیا آن‌ها حاضرند این شکست را بپذیرند و به تمام بندهای توافق پایبند باشند یا خیر. 

  تفاوت ما با دشمن، تفاوت انسان‌ها و جایگاه تاریخی ملت ایران است

میدری ادامه داد: همه تحلیلگران سیاسی دنیا پذیرفته‌اند که ایران در این نبرد پیروز بوده است؛ چرا که یک کشور با کشوری مواجه بود که مدعی بزرگ‌ترین قدرت نظامی جهان است و رژیم غاصب دیگر نیز حدود ۵۰ درصد آن کشور اول هزینه نظامی می‌کند. 

وی با اشاره به هزینه‌های نظامی طرف مقابل گفت: هزینه‌های اضافی که دشمن برای تداوم این جنگ اختصاص داده، حدود هزار و ۱۲۰ میلیارد دلار بوده است؛ در حالی که هزینه نظامی دومین کشور جهان کمتر از ۵۰۰ میلیارد دلار است و کل فروش نفت ایران حدود ۴۰ تا ۵۰ میلیارد دلار است. 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با طرح این پرسش که چرا با وجود این تفاوت‌های اقتصادی و نظامی، ایران توانسته در چندین جبهه ایستادگی کند، اظهار کرد: پاسخ این موضوع، …





 عمق حفر چاه‌های آب درشهر قدس به ۳۵۰ متر رسید

عمق حفر چاه‌های آب درشهر قدس به ۳۵۰ متر رسید

رئیس اداره آب و فاضلاب شهرستان قدس با هشدار نسبت به تشدید بحران منابع آبی این شهرستان گفت: عمق حفر چاه‌های آب در شهرقدس در شرایط کنونی به حدود ۳۵۰ متر رسیده است؛ که حدود ۱۵ لیتر بر ثانیه آبدهی دارد.

 الا ای آهوی وحشی / فرامرز اصلانی، لئونارد کوهن ایران (+صدا)

الا ای آهوی وحشی / فرامرز اصلانی، لئونارد کوهن ایران (+صدا)

در همین دوران، فعالیت موسیقایی او نیز جدی‌تر شد. یکی از اتفاقات مهم در زندگی هنری اصلانی، شبی بود که به عنوان مهمان پری زنگنه، تصنیف «آهوی وحشی» را اجرا کرد.

 قیمت خودروهای کارکرده داخلی/ جدول قیمت خودرو در بازار

قیمت خودروهای کارکرده داخلی/ جدول قیمت خودرو در بازار

قیمت خودروهای کارکرده در مردادماه را در این گزارش بخوانید.

 درخواست مهم کریمی برای تماشاگران تراکتور- پرسپولیس

درخواست مهم کریمی برای تماشاگران تراکتور- پرسپولیس

مدیرعامل باشگاه تراکتور خواهان لغو محرومیت تماشاگران دو تیم در بازی رفت و برگشت مقابل پرسپولیس شد.

 روایت‌سازی علیه هرمز زیر آتش بازار؛ نفت 94 دلاری چه می‌گوید؟

روایت‌سازی علیه هرمز زیر آتش بازار؛ نفت 94 دلاری چه می‌گوید؟

چند روز است رسانه‌های غربی با برجسته‌کردن عبور محدود نفتکش‌ها از مسیر جنوبی تنگه هرمز، از بازگشت جریان نفت سخن می‌گویند؛ اما ایجاد مسیر ویژه با حمایت نظامی آمریکا، افزایش هزینه حمل و نفت 94 دلاری نشان می‌دهد، هرمز هنوز به شرایط عادی بازنگشته است.

 ببینید| چهلم «آقای شهید ایران» در حرم امام رضا(ع)/ عهد ملت با رهبری - تسنیم

ببینید| چهلم «آقای شهید ایران» در حرم امام رضا(ع)/ عهد ملت با رهبری - تسنیم

چهلم رهبر شهید انقلاب ‌هم‌زمان با شب شهادت امام حسن عسکری (ع) در صحن پیامبر اعظم (ص) حرم امام رضا (ع) ‌آغاز شد