قیمت طلا امروز




 سایت جماران / ۱۴۰۵/۰۴/۲۹

شورای روابط جهانی خاورمیانه: چهار درس جنگ ۲۰۲۶ برای رهایی شورای همکاری از وابستگی امنیتی

پایگاه «شورای روابط جهانی خاورمیانه» در تحلیلی به قلم علی باکیر نوشته است که جنگ ۱۲ هفته‌ای و آسیب‌پذیری کشورهای عربی در برابر حملات موشکی و پهپادی، ناکارآمدی اتکای یک‌جانبه به چتر امنیتی آمریکا و ضعف سازوکار دفاع جمعی شورای همکاری را آشکار کرد. این تحلیل، تنوع‌بخشی به شرکای امنیتی، ایجاد توان بازدارندگی بومی، تقویت هماهنگی درون شورا و توسعه مسیرهای زمینی انتقال انرژی را از الزامات نظم منطقه‌ای پس از جنگ می‌داند.
 شورای روابط جهانی خاورمیانه: چهار درس جنگ ۲۰۲۶ برای رهایی شورای همکاری از وابستگی امنیتی



۶ ساعت قبل / سایت اسپوتنیک

مهمترین رویدادهای جهان تا شامگاه 20 اوت

مهم‌ترین رویدادهای جهان تا شامگاه 20 اوت

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه تأکید کرد: روسیه تنها کشوری در جهان است که صلاحیت‌های لازم را در تمام زنجیره انرژی هسته‌ای دارد.

اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، معتقد است ک احتمال ازسرگیری عملیات نظامی آمریکا علیه ایران کم است.

ایهود باراک، نخست‌وزیر اسبق اسرائیل اقدامات بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل در قبال ترکیه را بی‌پروایی خواند.

دمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین اعلام کرد: به دلیل موضع کی‌یف، در حال حاضر هیچ زمینه‌ای برای خوش‌بینی در مسیر حل و فصل مسالمت‌آمیز در اوکراین وجود ندارد.

ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه گفت: روسیه تنها ضامن حاکمیت اوکراین است.

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد: نیروهای مسلح روسیه شهرک‌های ماتیاشوو و نیکولایپولیه را در جمهوری خلق دونتسک آزاد کردند.

اوکراین از کمبود سامانه‌های پدافند هوایی خبر می‌دهد، اما از اتحادیه اروپا فقط تسلیحات تهاجمی درخواست می‌کند.

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web


۷ ساعت قبل / سایت تابناک

عکس: تصاویر ماهواره‌ای از ناو جدید آمریکا در خاورمیانه

به گزارش تابناک، تصاویر ماهواره‌ای Sentinel-۲ از دیروز، یک ناو هواپیمابر آمریکایی کلاس نیمیتز را نشان می‌دهد که در خلیج عمان در حال حرکت است.

این ناو هواپیمابر که مشخص نیست آبراهام لینکلن است یا جورج واشنگتن توسط حداقل یک ناوشکن موشک‌انداز کلاس Arleigh Burke همراهی می‌شود.

 


۷ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

اعتراف ونس از فشار ایران به انرژی آمریکا + فیلم

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور تروریست آمریکا گفت: قیمت نفت همچنان بالاست و مردم این موضوع را هنگام سوخت‌گیری در پمپ‌بنزین‌ها احساس می‌کنند، اما قیمت‌ها نسبت به بالاترین سطح خود کاهش قابل توجهی داشته است.

وی افزود: به لطف افزایش استخراج نفت و گاز در ایالت‌های آمریکا، توانستیم بخشی از فشار ناشی از قیمت انرژی را کاهش دهیم همچنین باید تولید نفت و گاز را بیش از پیش افزایش دهیم تا فشار اقتصادی بیشتری بر ایران وارد شود و اگر بتوانیم عرضه انرژی را افزایش دهیم، می‌توانیم بخشی از اهرم‌های فشار ایران در بازار انرژی را کاهش دهیم.

کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی




 حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد - تسنیم

حزب‌الله مصاحبه خیالی العربیه با یک منبع نزدیک به خود را درخصوص بلندی‌های علی‌الطاهر کذب خواند.

 سوریه پس از بمباران اسرائیل: پایگاه ابوظهور نباید به محل استقرار نظامی ترکیه تبدیل شود
۲۰ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

سوریه پس از بمباران اسرائیل: پایگاه ابوظهور نباید به محل استقرار نظامی ترکیه تبدیل شود

اسعد شیبانی، وزیر خارجه سوریه، گفت که به اسرائیل توضیح داده است که کشورش هیچ برنامه‌ای برای ایجاد یک پایگاه نظامی ترکیه در پایگاه هوایی ابوظهور ندارد.

 وزیر خارجه عربستان: دیپلماسی، گفت‌وگو و ابزارهای مسالمت‌آمیز، اولویت‌های ما در منطقه هستند
۲۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

وزیر خارجه عربستان: دیپلماسی، گفت‌وگو و ابزارهای مسالمت‌آمیز، اولویت‌های ما در منطقه هستند

وزیر امور خارجه عربستان بر لزوم باز، امن و عاری‌بودن تنگه هرمز، باب‌المندب و تمام مسیرهای دریایی از هر گونه تهدید تأکید کرد.

 روابط چین و اسرائیل؛ از ازدواجی در بهشت تا واگرایی راهبردی - تسنیم
۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

روابط چین و اسرائیل؛ از ازدواجی در بهشت تا واگرایی راهبردی - تسنیم

پس از سه دهه روابط نزدیک پکن و تل آویو، این مناسبات متاثر از تحولات جهانی و منطقه‌ای رو به افول گراییده است.

 انتقام پنتاگون از افشاگر وضعیت ناو آبراهام لینکلن!
۹ ساعت قبل / سایت تابناک

انتقام پنتاگون از افشاگر وضعیت ناو آبراهام لینکلن!

«مکس لدرر» ناشر باسابقه روزنامه نظامی «استارز اند استرایپس» پس از انتشار گزارش‌های این رسانه درباره وخامت شرایط در ناو هواپیمابر یواس‌اس آبراهام لینکلن، پیش...

 روسیه دو شهر دیگر را تصرف کرد
۱۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

روسیه دو شهر دیگر را تصرف کرد

روسیه از تصرف دو شهرک نیکولایپولیه و ماتیاشِوو خبر داد.