ماجد الانصاری سخنگوی وزارت خارجه قطر گفت: طرفین توافق کردند که مذاکرات را در دوره آینده ادامه دهند، بر این اساس که زمان نشست بعدی در اسرع وقت پس از پایان مراسم تشییع پیکر آیتالله خامنهای تعیین خواهد شد.


باشگاه خبرنگاران: آمریکا با فروش احتمالی هواپیمای سوخترسان KC-۴۶A و تجهیزات مرتبط به قطر به ارزش ۴.۵ میلیارد دلار موافقت کرد.
وزارت امور خارجه آمریکا امروز پنجشنبه اعلام کرد که با فروش احتمالی هواپیمای سوخترسانی هوایی KC-۴۶A و تجهیزات مرتبط با آن به قطر، به ارزش تخمینی ۴.۵ میلیارد دلار، موافقت کرده است.
این وزارتخانه در بیانیهای اعلام کرد که پیمانکاران اصلی این قرارداد، بوئینگ، موتورهای نظامی پراتاند ویتنی، آرتیایکس و نورثروپ گرومن هستند و خاطرنشان کرد که این قرارداد هنوز منوط به طی مراحل نهایی و تأییدیههای مربوطه است.
انتهای پیام





