قیمت طلا امروز




 سایت تابناک / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

ترامپ از سناریوی ویرانگر در ایران می‌گوید

ترامپ درباره کوه کلنگ گفت: «من برای دانستن این موضوع نیازی به بی‌بی (نتانیاهو) ندارم. بی‌بی این را به من می‌گوید چون می‌خواهد من همچنان درگیر (ایران) بمانم.
 ترامپ از سناریوی ویرانگر در ایران می‌گوید
به گزارش تابناک؛ ترامپ در گفتگو با فاکس نیوز گفت: لیندسی گراهام در گذشته مواضع تند و سختگیرانه‌ای در قبال ایران داشت، اما در چند هفته گذشته، او شروع به این فکر کرد که یک توافق، بهتر خواهد بود.

نیازی ندارم که نتانیاهو چیزی درمورد کوه کلنگ به من بگوید.

نتانیاهو این چیزها را می‌گوید چون می‌خواهد من همچنان درگیر ایران بمانم.

 محاصره دریایی که ما در حال حاضر بر ایران اعمال کرده‌ایم، چنان قدرتمند است که هیچ‌کس نمی‌تواند در آن نفوذ کند.

ما موضع قدرتمندی داریم ما می‌توانیم تمام نیروگاه‌های برق ایران را در یک روز نابود کنیم،اما فعلا به آن فکر نمی‌کنم.

 ترامپ درباره کوه کلنگ گفت: «من برای دانستن این موضوع نیازی به بی‌بی (نتانیاهو) ندارم. بی‌بی این را به من می‌گوید چون می‌خواهد من همچنان درگیر (ایران) بمانم.

با نیروی هوافضایمان، ما بهترین دوربین‌های جهان را در اختیار داریم که روی آنجا متمرکز شده‌اند. ما دقیقاً می‌دانیم چه اتفاقی در حال رخ دادن است.

شنیدم بی‌بی آن را اعلام کرده است. گفتم: "چرا فقط به خود من نگفتی؟ چرا باید آن را به تمام دنیا اعلام کنی؟"

من دقیقاً می‌دانم در کوه کلنگ چه می‌گذرد.

این موضوع مشکل بزرگی نیست. اگر به توافق نرسیم، مجبور خواهیم شد کوه کلنگ را از بین ببریم. می‌توانیم خیلی راحت با آن برخورد کنیم.

 «اگر من برگردم و کار را تمام کنم، همانطور که بعضی‌ها دوست دارند، با پل‌ها — خیلی راحت می‌توانم بیشتر پل‌هایشان را در کمتر از یک ساعت از بین ببرم

اما می‌دانید، ساختن یک پل برای آنها ۱۰ سال طول می‌کشد. ساخت پل بیشترین زمان را می‌برد و نیروگاه‌ها در رتبهٔ دوم قرار دارند.

من می‌توانم نیروگاه‌ها را ظرف یک روز از کار بیندازم. تمام نیروگاه‌هایشان از بین خواهند رفت.

فکر می‌کنم حدود ۹۱ میلیون نفر بدون برق و بدون پل، باید زنده بمانند. و این یک توازن بسیار بسیار ظریف است.

آنها می‌دانند که اگر به توافق نرسند، من این کار را خواهم کرد.

پل‌ها از بین خواهند رفت؛ به‌معنای واقعی کلمه. در کمتر از... می‌توانم بگویم در عرض دو ساعت، بیشتر پل‌ها، پل‌های اصلی، همه از بین خواهند رفت و نیروگاه‌ها در یک روز.

اگر بتوانم از انجام این کار اجتناب کنم، دوست دارم از آن اجتناب کنم.»

رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ در مصاحبه با فاکس‌نیوز بار دیگر مدعی شد که تنگه هرمز را در کنترل خود دارد.

وی در این باره ادعا کرد: ایران تنگه را کنترل نمی‌کند، ما آن را کنترل می‌کنیم.

این در حالی است که آمار منتشر شده از رفت‌‌و‌آمد کشتی‌ها در تنگه هرمز نشان می‌دهد که اکثر کشتی‌ها از اعلامیه ایران مبنی بر بسته بودن تنگه هرمز پیروی کردند.

 



 تحلیل تازه مرشایمر از یاوه‌گویی‌های ترامپ مقابل رویکرد تهاجمی ایران

تحلیل تازه مرشایمر از یاوه‌گویی‌های ترامپ مقابل رویکرد تهاجمی ایران

یکی از مهمترین نظریه‌پردازان حال حاضر روابط‌ بین‌الملل معتقد است که این قدرت موشکی و رویکرد تهاجمی ایران است که باعث شده آمریکا بیش از این نه توان و نه تمایلی برای ادامه حضور نظامی در منطقه غرب آسیا داشته باشد. او مدعی‌ست تهاجمی شدن رویکرد تهران، ترامپ را مستأصل و وادار به یاوه‌گویی کرده است.

 علت تهدید عمان توسط ترامپ مشخص شد

علت تهدید عمان توسط ترامپ مشخص شد

خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داد واشنگتن مدعی است عمان در مذاکرات با ایران بر سر کنترل تنگه هرمز، امتیازهای زیادی واگذار کرده است.

 واکنش حماس به ترور فرماندهان پلیس غزه توسط رژیم صهیونیستی

واکنش حماس به ترور فرماندهان پلیس غزه توسط رژیم صهیونیستی

رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس، جنایات رژیم صهیونیستی و کشتار فرماندهان ارشد پلیس غزه را به‌شدت محکوم کرد.

 نجباء: فتنه‌انگیزی آمریکا در عراق ناکام ماند - تسنیم

نجباء: فتنه‌انگیزی آمریکا در عراق ناکام ماند - تسنیم

جنبش نجباء تاکید کرد که تلاش‌های فتنه‌انگیز «باراک» آمریکایی برای ایجاد ناامنی در عراق شکست خورد.

 ترامپ در جنگ ایران به راهبرد تازه‌ای رو آورده است: فاصله‌گیری

ترامپ در جنگ ایران به راهبرد تازه‌ای رو آورده است: فاصله‌گیری

دونالد ترامپ پس از هفته‌ها تلاش ناموفق برای پیشبرد توافق با ایران، اکنون به‌گفته مقام‌های آمریکایی دستور توقف تماس‌های دیپلماتیک را داده و هم‌زمان از تشدید ف...

 ورود جنگنده‌های ترکیه به آسمان یونان

ورود جنگنده‌های ترکیه به آسمان یونان

منابع یونانی از نقض حریم هوایی کشورشان توسط جنگنده‌های ارتش ترکیه خبر دادند.

 تقدیر الزیدی از حمایت ایران طی جنگ با داعش

تقدیر الزیدی از حمایت ایران طی جنگ با داعش

نخست‌وزیر عراق در دیدار با رئیس مجلس شورای اسلامی ایران، حمایت ایران از عراق طی جنگ علیه داعش را تحسین کرد.

 پوپولیست‌هایی که در «نمایش» استادند

پوپولیست‌هایی که در «نمایش» استادند

ترامپ صبر لازم برای کار طولانی، دقیق و طاقت‌فرسایی را که دیپلماسی نیاز دارد، ندارد. او هیجان لحظه‌ای یک پست در شبکه‌های اجتماعی یا یک تیتر خبری را می‌خواهد. به زبان ساده، او در سیاست‌ورزی به شکلی که امروز انجام می‌شود، استاد است، اما در حکومت‌داری ناتوان است.