قیمت طلا امروز




 سایت تابناک / ۱۴۰۵/۰۵/۰۲

آمریکا ۴ فرد و ۹ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد.

وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد ۴ فرد و ۹ نهاد مرتبط با دولت ایران را در فهرست تحریم قرار داده است.
 آمریکا ۴ فرد و ۹ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد.



۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

واکنش وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا - تسنیم

بین الملل

به گزارش تسنیم، سخنگوی وزارت امور خارجه در صفحه شخصی اش در واکنش به تحریم های جدید آمریکا علیه کشورمان نوشت :

  تحریم‌های جدید آمریکا بسیار فراتر از یک «جنگ اقتصادی» علیه ایران است؛ این اقدام تلاشی برای تحمیل حاکمیت فراسرزمینی واشنگتن بر تمامی کشورهای عضو سازمان ملل محسوب می‌شود.

 هیچ دولتی حق ندارد بانک‌ها و بنگاه‌های اقتصادی کشورهای دیگر را وادار به قطع همکاری‌های مشروع با کشورهای ثالث کند؛ این تحریم‌های ثانویه هیچ مبنایی در حقوق بین‌الملل ندارند. ارعاب اقتصادی برای وادار کردن یک دولت مستقل به تغییر سیاست‌ها، یک عمل متخلفانه بین‌المللی است و همراهی آن با محاصره دریایی، مصداق بارز عمل تجاوزکارانه است.

 تمکین در برابر این سیاست‌ها، مقدمه‌ای برای بازگشت به دوران استعمار عریان و فرسایش کامل مفهوم حاکمیت ملی در نظام بین‌الملل خواهد بود.

 

انتهای پیام/   


۶ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

برنامه جدید ترامپ

صابر گل عنبری

آرمان امروز : رئیس جمهور آمریکا بالاخره از اقدامات اقتصادی جدید خود علیه ایران رونمایی کرد و از آغاز آنچه «عملیات اقتصادی خردکننده بی‌سابقه» نامید، خبر داد.

برای کشوری که تحت محاصره شدید دریایی و تحریم‌های همه جانبه اقتصادی از قبل است، احتمالا این پرسش مطرح می‌شود که اقدامات جدید آمریکا به چه معناست و چه تاثیری می‌تواند داشته باشد.

واقعیت این است که تصمیم جدید دولت آمریکا تشدید تحریم‌های ثانویه علیه طرف‌های تجارت با ایران است. از این جهت، تاثیر عملیات اقتصادی جدید آمریکا را می‌توان در فشار مضاعف به کشورهای دارای مناسبات تجاری با ایران دانست و به عبارتی دیگر یک نوع اعلام جنگ اقتصادی به هر کشوری است که با تهران مراوده اقتصادی دارد و اینجا هدف بیشتر همسایگان است.

در این راستا، امارات پیش‌دستی کرد و در یک اقدام کاملا هماهنگ با واشنگتن و از قبل برنامه‌ریزی شده، کلیه روابط و مناسبات اقتصادی خود با ایران را قطع کرد.

هدف از برنامه جدید آمریکا را می‌توان تکمیل حلقه محاصره دریایی و گسترش آن به «محاصره خشکی» از طریق فشار تحریم به کشورهایی چون عراق، ترکیه و پاکستان و همچنین «محاصره هوایی» با تحریم ارائه هر نوع خدمات فرودگاهی به ایران دانست. در همین راستا هم ترامپ، کشورهای طرف تجارت با ایران را به «عواقب اقتصادی شدید» تهدید کرد.

در کل هم غایت این جنگ ثانویه، بی‌ثبات‌سازی اقتصادی، اجتماعی و سرزمینی ایران از طریق «محاصره همه جانبه» به دو شکل مستقیم (دریایی) و غیر مستقیم (خشکی و هوایی) و با وارد آوردن فشار و آسیب حداکثری به مردم ایران است تا از این طریق آنچه با جنگ نظامی به دست نیامد، بدین شکل به دست آید.


۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

آیا ترامپ واقعاً می‌تواند مانع تجارت کشورهای دیگر با ایران شود؟

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، در حالی که دونالد ترامپ از تشدید فشارهای اقتصادی علیه ایران سخن گفته است، کارشناسان حقوق بین‌الملل معتقدند اجرای یک تحریم فراگیر علیه یک کشور بدون همراهی شورای امنیت سازمان ملل متحد، با چالش‌های جدی مواجه خواهد بود.

بر اساس این تحلیل، آمریکا می‌تواند برخی کشورها و شرکت‌ها را تحت فشار قرار دهد، اما تبدیل این فشارها به یک ممنوعیت جهانی برای تجارت با ایران نیازمند همراهی بازیگران بزرگ بین‌المللی است؛ موضوعی که با توجه به منافع اقتصادی و سیاسی کشورهایی مانند چین، روسیه و دیگر شرکای تجاری ایران، دشوار خواهد بود.

تحریم‌های پیشین نیز نتوانسته‌اند به‌طور کامل جریان مبادلات اقتصادی ایران را متوقف کنند و برخی کشورها همچنان روابط تجاری و انرژی خود با تهران را ادامه داده‌اند.

این گزارش تأکید می‌کند تلاش واشنگتن برای اعمال فشار حداکثری بر تجارت ایران، علاوه بر چالش‌های حقوقی، با موانع ناشی از منافع مستقل کشورها در عرصه اقتصاد جهانی روبه‌رو است




 انتقال عمران‌خان از بیمارستان به زندان
۱۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

انتقال عمران‌خان از بیمارستان به زندان

سخنگوی حزب عمران خان امروز (جمعه) اعلام کرد که نخست وزیر سابق پاکستان پس از سپری کردن چند ساعت در بیمارستان و دریافت مراقبت‌های پزشکی، بار دیگر به زندان بازگردانده شده است.

 پنتاگون: ادعاهای مطرح‌شده درباره کمبود مهمات آمریکا صحت ندارد
۱۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

پنتاگون: ادعاهای مطرح‌شده درباره کمبود مهمات آمریکا صحت ندارد

پنتاگون خبرها درباره کمبود مهمات آمریکایی را نادرست خواند.

 سفر ولیعهد عربستان به فرانسه برای دیدار با امانوئل ماکرون
۱۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

سفر ولیعهد عربستان به فرانسه برای دیدار با امانوئل ماکرون

محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی، در سفری رسمی وارد فرانسه شد تا با رئیس‌جمهور این کشور درباره تحولات جاری در منطقه غرب آسیا گفتگو کند.

 بازی متفاوت عمان در زمین تنگه هرمز
۶ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

بازی متفاوت عمان در زمین تنگه هرمز

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: زمانی که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، برای نخستین بار عمان را به بمباران تهدید کرد، مقام‌های این کشور شوکه شدند و ابتدا با خود فکر کردند که شاید او حرفش را اشتباه زده است. اما تهدید دوباره ترامپ در این هفته، در کشوری که سال‌ها برای خود نقشی به‌عنوان قدرت میانجی و [ ]

 «نبرد هرمز» روز چهل و سوم | گزارش درحال به روز رسانی
۴۹ دقیقه قبل / سایت فراز

«نبرد هرمز» روز چهل و سوم | گزارش درحال به روز رسانی

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهل و دوم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۷ روز می‌گذرد، سازمان عملیات تجارت دریایی ب...

 آزمایش موشکی بی‌سابقه روسیه
۱۵ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آزمایش موشکی بی‌سابقه روسیه

روسیه یک رزمایش موشکی بی‌سابقه با حضور کشتی‌های نیروی دریایی و یک پرتابگر زمینی در نزدیکی جزایری در شرق دور خود که مورد ادعای ژاپن نیز هستند، انجام داد.