قیمت طلا امروز




 سایت تابناک / ۱۴۰۵/۰۴/۳۰

# دی‌اس No.۸؛ وقتی فرانسوی‌ها تصمیم گرفتند لوکس بودن را از نو تعریف کنند

سال‌ها بود که نام خودرو‌های لوکس بیشتر با برند‌های آلمانی گره خورده بود؛ محصولاتی که با کیفیت ساخت بالا، فناوری‌های پیشرفته و عملکرد فنی قابل توجه، بخش بزرگی از بازار را در اختیار گرفته‌اند. اما فرانسوی‌ها همیشه نگاه متفاوتی به مفهوم لوکس بودن داشته‌اند. برای آنها، لوکس بودن فقط به قدرت موتور یا نمایشگر‌های بزرگ خلاصه نمی‌شود؛ بلکه طراحی، راحتی، شخصیت و حس متفاوتی که خودرو به راننده منتقل می‌کند، اهمیت بیشتری دارد. دی‌اس No.۸ دقیقاً با همین فلسفه متولد شده؛ خودرویی که قرار نیست شبیه رقبا باشد، بلکه آمده تا راه خودش را برود.
 # دی‌اس No.۸؛ وقتی فرانسوی‌ها تصمیم گرفتند لوکس بودن را از نو تعریف کنند



 رژه گلزار با خودرو ۹۵ میلیاردی در خیابان‌های تهران
۱۳ دقیقه قبل / سایت برترینها

رژه گلزار با خودرو ۹۵ میلیاردی در خیابان‌های تهران

برترین‌ها: محمدرضا گلزار بار دیگر با یک خودروی فوق‌لوکس و بسیار خاص خبرساز شده است؛ این‌بار نام یک رولزرویس کولینان با تیونینگ منصوری (MANSORY) در میان خودروهای او دیده می‌شود؛ خودرویی که به‌گفته گزارش‌های منتشرشده، ارزش آن بیش از ۵۰۰ هزار دلار برآورد می‌شود.

با احتساب قیمت تقریبی دلار در محدوده ۱۹۰ هزار تومان، ارزش این رولزرویس در بازار ایران می‌تواند به حدود ۹۵ میلیارد تومان برسد؛ رقمی که این خودرو را در جمع گران‌ترین خودروهای شخصی چهره‌های مشهور کشور قرار می‌دهد.

رولزرویس کولینان به‌خودی‌خود یکی از لوکس‌ترین شاسی‌بلندهای جهان محسوب می‌شود، اما نسخه‌ای که با نام منصوری شناخته می‌شود، در سطح دیگری قرار دارد. منصوری یکی از شناخته‌شده‌ترین تیونرهای خودروهای لوکس و سوپراسپرت در جهان است و با تغییرات گسترده در طراحی بدنه، کابین و بخش‌های فنی، خودروهای خاص را به مدل‌هایی منحصربه‌فرد تبدیل می‌کند.

کولینان منصوری با ظاهر متفاوت، جزئیات سفارشی و کابین فوق‌لوکس، برای کسانی ساخته شده که حتی یک رولزرویس استاندارد نیز برایشان کافی نیست. همین موضوع باعث شده نمونه‌های خاص این خودرو در بازار جهانی قیمت‌های بسیار بالایی داشته باشند.

حضور چنین خودرویی در ایران نیز به‌دلیل قیمت نجومی و کمیاب‌بودن آن، توجه بسیاری از علاقه‌مندان خودرو را جلب کرده است. اگر ارزش حدود ۵۰۰ هزار دلار را مبنا قرار دهیم، قیمت این خودرو با نرخ فعلی ارز چیزی نزدیک به ۹۵ میلیارد تومان می‌شود؛ البته قیمت نهایی یک خودرو در ایران می‌تواند با توجه به شرایط واردات، هزینه‌های جانبی، وضعیت خودرو و ارزش بازار متفاوت باشد.

 

 



 چهارمین هفته متوالی رشد بازار سرمایه؛ اقبال به گروه‌های بانکی و خودرویی
۱ ساعت قبل / سایت صفحه سیاست

چهارمین هفته متوالی رشد بازار سرمایه؛ اقبال به گروه‌های بانکی و خودرویی

صفحه سیاست-

مهدی حاجی‌وند، کارشناس بورس، در گفت‌وگو با "صفحه اقتصاد" درباره وضعیت بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت، اظهار کرد: شاخص بورس از زمان آغاز مجدد معاملات پس از جنگ ۴۰ روزه، از ارتفاع حدود ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار واحد حرکت خود را آغاز کرد و در ادامه حتی از محدوده ۵ میلیون و ۶۰۰ هزار واحد نیز عبور کرد. پس از یک دوره اصلاح و استراحت، بازار طی سه هفته اخیر بار دیگر عملکرد مثبتی داشت و هفته گذشته چهارمین هفته متوالی رشد بازار سرمایه بود.

به گفته وی، شاخص بورس روز سه‌شنبه به مرز ۶ میلیون واحد نزدیک شد؛ موضوعی که باعث شد بخشی از سرمایه‌گذاران با احتیاط بیشتری معاملات را دنبال کنند. حاجی‌وند افزود: پس از رشد قابل توجه بازار از ابتدای هفته و ثبت رکوردهای جدید، روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه با نوسان بیشتری همراه شد و برخی سهامداران ترجیح دادند با شناسایی سود، بخشی از سهام خود را به فروش برسانند.

این کارشناس بازار سرمایه با اشاره به اهمیت اعداد شاخص در معاملات بورس گفت: رسیدن شاخص به محدوده‌های مهم، معمولاً می‌تواند با یک دوره اصلاح یا استراحت همراه باشد و اکنون نیز بازار پس از نزدیک شدن به ارتفاع ۶ میلیون واحد، چنین رفتاری از خود نشان داده است.

حاجی‌وند در عین حال وضعیت معاملات این هفته را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: علاوه بر ثبت رکوردهای جدید شاخص کل، حجم و ارزش معاملات نیز در سطح مناسبی قرار داشت و ورود پول حقیقی به بازار سرمایه اتفاق افتاد. شاخص هم‌وزن و شاخص فرابورس نیز در هفته گذشته رکوردهای جدیدی را به ثبت رساندند. اقبال به بانکی‌ها و خودرویی‌ها

این کارشناس بورس درباره گروه‌های مورد توجه بازار در هفته گذشته نیز گفت: نمادهای بانکی با اقبال مناسبی مواجه شدند و در گروه خودرویی نیز برخی نمادها، به‌ویژه سایپا، عملکرد بهتری داشتند.

وی یکی از دلایل افزایش توجه به سایپا را انتشار مباحثی درباره واگذاری برخی زیرمجموعه‌های این شرکت عنوان کرد و افزود: همین موضوع باعث شد نماد سایپا در هفته گذشته با استقبال بیشتری از سوی معامله‌گران مواجه شود.

به گفته حاجی‌وند، گروه دارویی نیز تحت تأثیر افزایش نرخ محصولات با رشد قیمت همراه شد و سایر گروه‌ها نیز متناسب با اخبار و شرایط مختلف، نوسانات متفاوتی را تجربه …



 آتش به جان زاگرس افتاد؛ هشدار جدی درباره جنگل‌های ایران
۳ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ۲۴

آتش به جان زاگرس افتاد؛ هشدار جدی درباره جنگل‌های ایران

اقتصاد۲۴- آتش در زاگرس کانون‌های تازه‌ای پیدا کرده است. فارس که سال گذشته پس از کرمانشاه در رتبه دوم آتش‌سوزی مناطق چهارگانه قرار داشت، امسال با ثبت هزارو ۳۸۲ هکتار حریق، صدرنشین شده و ۸۴ درصد آتش‌سوزی‌های این مناطق را به خود اختصاص داده است. هم‌زمان منابع طبیعی اعلام کرده ۹۵ درصد آتش‌سوزی‌های جنگلی عامل انسانی دارد و کمبود تجهیزات و نیرو‌های آموزش‌دیده همچنان یکی از چالش‌های اصلی مهار حریق است. آمار‌های سازمان حفاظت محیط زیست نشان می‌دهد کانون آتش‌سوزی در مناطق چهارگانه کشور طی یک سال جابه‌جا شده و در حالی که کرمانشاه سال گذشته در صدر استان‌های درگیر حریق قرار داشت، امسال فارس با فاصله‌ای چشمگیر، رتبه نخست را به خود اختصاص داده است.

 ۱۴۰۴ تا میانه تیرماه کرمانشاه با ثبت پنج‌هزارو ۴۱۹ هکتار آتش‌سوزی در مناطق چهارگانه، بیشترین وسعت حریق را داشت و پس از آن فارس با سه‌هزارو ۳۶۸ هکتار، لرستان با سه‌هزارو ۱۱۲ هکتار و خوزستان با هزارو سه هکتار قرار گرفتند. به ترتیب ۴۰.۷، ۲۵.۳، ۲۳.۴ و ۷.۵ درصد آتش‌سوزی‌های مناطق چهارگانه در این چهار استان رخ داده است. اما در سال جاری نقشه حریق تغییر کرده است؛ فارس با هزارو ۳۸۲ هکتار در صدر قرار دارد، کهگیلویه‌و‌بویراحمد با ۱۹۰ هکتار دوم است و کرمانشاه با ۵۱ هکتار و چهارمحال‌و‌بختیاری با ۲۱ هکتار در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

به این ترتیب، ۸۴ درصد آتش‌سوزی‌های ثبت‌شده در مناطق چهارگانه در فارس رخ داده است. در سه‌ماهه نخست سال جاری نیز از ۶۲ نقطه آتش شناسایی‌شده، محدوده حریق ۱۴ منطقه و عرصه سوخته هزارو ۳۶۶ هکتار بوده است. داده‌های ماهواره‌ای فارس را با هزارو ۱۱۲ هکتار در رتبه نخست، کهگیلویه‌و‌بویراحمد را با ۱۹۰ هکتار در رتبه دوم و کرمانشاه و چهارمحال‌و‌بختیاری را به ترتیب با ۴۳ و ۲۱ هکتار در رتبه‌های بعدی نشان می‌دهد. در میان مناطق حفاظت‌شده، «ماله‌گاله» فارس با ۷۵۷ هکتار بیشترین وسعت حریق را از ابتدای سال تا ۱۵ تیر داشته است. پس از آن «ارژن و پریشان» فارس با ۴۶۴ هکتار و «کوه دیل» کهگیلویه‌و‌بویراحمد با ۱۷۲ هکتار قرار گرفته‌اند. زاگرس؛ در معرض بیشترین خطر

بر‌اساس ارزیابی‌های انجام‌شده، ایلام با احتمال ۹۸ درصد وقوع آتش‌سوزی در وضعیت بسیار پرخطر قرار دارد. برخی مناطق کرمانشاه و لرستان نیز خطر بالایی دارند و …



 جدول واریز حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در مرداد 1405
۴ دقیقه قبل / سایت جماران

جدول واریز حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در مرداد 1405

به گزارش جماران، پرداخت حقوق مردادماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی از صبح چهارشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ آغاز شده و طبق برنامه اعلام‌شده، طی ۷۲ ساعت تا پایان روز ۳۱ مرداد ادامه خواهد داشت.

بر اساس اعلام سازمان تأمین اجتماعی، حقوق مردادماه مشمولان بر مبنای احکام سال ۱۴۰۴ محاسبه شده و واریز مبالغ به ترتیب حروف الفبا و از طریق بانک‌های عامل انجام می‌شود. 

در مجموع حدود ۵ میلیون بازنشسته و مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی مشمول این پرداخت هستند و زمان واریز برای افراد مختلف ممکن است با توجه به بانک عامل و ترتیب پرداخت متفاوت باشد. 

بر اساس جدول اعلام‌شده، شروع واریز حقوق ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ و پایان واریز ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ است. مبنای محاسبه نیز حکم سال ۱۴۰۴ بوده و پرداخت به ترتیب حروف الفبا انجام می‌شود. 

بازنشستگان تأمین اجتماعی برای مشاهده فیش حقوقی و احکام خود می‌توانند از سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین اجتماعی و اپلیکیشن «تأمین من» استفاده کنند. با توجه به اعلام مطرح‌شده درباره دسترسی به فیش حقوقی، دریافت فیش از طریق سامانه خدمات غیرحضوری از ابتدای شهریورماه امکان‌پذیر خواهد بود. 

 

 

 

در کنار پرداخت حقوق مرداد، یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های بازنشستگان تأمین اجتماعی، تعیین تکلیف معوقات مربوط به فروردین و اردیبهشت‌ماه است. 

بر اساس اطلاعات مطرح‌شده، مجموع مطالبات معوق بازنشستگان بابت این دو ماه حدود ۸۲ هزار میلیارد تومان برآورد شده است. تأمین منابع مالی برای پرداخت این مبالغ همچنان در دستور کار قرار دارد و یکی از مسیرهای مطرح‌شده برای تأمین منابع، استفاده از ظرفیت بانک رفاه است. 

بر اساس اعلام سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس، در جلسه این کمیسیون با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اعلام شده که احتمالاً از ۱۰ شهریورماه پرداخت معوقات متناسب‌سازی و افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی آغاز خواهد شد. 

با توجه به استفاده از واژه «احتمالاً»، این تاریخ را نمی‌توان زمان قطعی واریز معوقات …



 گاف امنیتی نخست‌وزیر جدید انگلیسی / پیام‌های برنهام برای رئیس دفتر ترامپ به دست هکرها افتاد؟
۵ دقیقه قبل / سایت عصر خبر

گاف امنیتی نخست‌وزیر جدید انگلیسی / پیام‌های برنهام برای رئیس دفتر ترامپ به دست هکرها افتاد؟

به گزارش عصر خبر، این رخنه امنیتی که نخستین‌بار توسط نشریه پولیتیکو فاش شد، موجب نگرانی شدید سفارت بریتانیا در واشنگتن شده تا جایی که این موضوع را رسماً با کاخ سفید در میان گذاشته است. با این حال، دفتر نخست‌وزیری بریتانیا (داونینگ استریت) اعلام کرده است که درباره مسائل مربوط به امنیت ملی اظهار نظر نمی‌کند.

بر اساس اطلاعات منتشرشده، این ارتباطات به صورت متنی بوده و هیچ پیام مهم یا حائز اهمیتی ردوبدل نشده است. اندی برنهام پس از مدت کوتاهی به هویت فرستنده مشکوک شده و موضوع را بلافاصله به مقامات ذی‌صلاح گزارش داده است. نوشته های مشابه گاف امنیتی در آلاسکا؛هدیه عجیب ترامپ برای پوتین لو رفت/کاخ سفید:این فقط یک منوی ناهار به افتخار عالیجناب ولادیمیر پوتین بود/عکس 1404/05/26

واکنش نخست‌وزیر بریتانیا و مقامات کاخ سفید
اندی برنهم در واکنش به این گزارش‌ها تصریح کرد: «این یک تبادل پیام کاملاً حداقل و بدون هیچ اهمیت یا اثری بود. در واقع خیلی سریع متوجه شدم که این مسئله باید به مقامات امنیتی گزارش شود و بلافاصله این کار را انجام دادم.»در همین حال، یکی از مقامات کاخ سفید تأکید کرده است که این حادثه هیچ ارتباطی با هک شدن مجدد دستگاه‌های ارتباطی رئیس دفتر ترامپ ندارد.

سابقه حملات فیشینگ و نفوذ به فهرست مخاطبان
تلاش‌ها برای فیشینگ و جعل هویت افراد مرتبط با سوزی وایلز در ماه‌های اخیر تداوم داشته است. این اقدامات پس از حادثه‌ای در مه ۲۰۲۵ شدت گرفت که طی آن نهادهای اجرای قانون در آمریکا تحقیقات گسترده‌ای را درباره تلاش برای جعل هویت وی آغاز کردند.

یکی از مقامات ارشد کاخ سفید در آن زمان اعلام کرده بود که سوزی وایلز معتقد است تلفن همراه شخصی و فهرست مخاطبانش هک شده است، زیرا فرد جاعل تنها با شخصیت‌های برجسته و ارشد حاضر در آن فهرست ارتباط برقرار کرده بود. بسیاری از دریافت‌کنندگان این پیام‌ها (از جمله مدیران ارشد اقتصادی، سناتورها و فرمانداران) از همان ابتدا نسبت به واقعی بودن پیام‌ها ابراز تردید کرده بودند. برچسب هاگاف امنیتی نخست وزیر جدید انگلیس کپی لینک لینک کپی شد





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 عزیزی خطاب به آمریکا: تا دیر نشده به حضور خود در منطقه پایان دهید
سایت آفتاب نیوز

عزیزی خطاب به آمریکا: تا دیر نشده به حضور خود در منطقه پایان دهید

رئیس کمیسیون امنیت ملی گفت: ما هر حرکت شما را زیر نظر داریم؛ هرگونه اشتباه یا اشتباه محاسباتی عواقب ناگواری خواهد داشت که بسیار فراتر از آنچه قبلا بوده است.
 اقدام فوری علیه یک شادی گل جنجالی؛ دعوت به تیم ملی ممنوع!
سایت خبر ورزشی

اقدام فوری علیه یک شادی گل جنجالی؛ دعوت به تیم ملی ممنوع!

شاید بهتر باشد یک بار برای همیشه تکلیف این موضوع را روشن کنیم؛ آیا در انتخاب بازیکنان تیم ملی، غیر از مسائل فنی، معیار و استاندارد دیگری هم وجود دارد یا نه؟
 پاسخ قاطع چین به تحریم‌های ترامپ علیه ایران
سایت تابناک

پاسخ قاطع چین به تحریم‌های ترامپ علیه ایران

چین بزرگترین واردکننده نفت ایران است و به گمان ناظران، سیاست فشار اقتصادی جدید ترامپ به طور مشخص ۳ کشور را که بیشترین مراودات تجاری با ایران را دارند هدف قرا...
 جوان‌ترین و پیرترین داوطلبان کنکور معرفی شدند
سایت هم میهن

جوان‌ترین و پیرترین داوطلبان کنکور معرفی شدند

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به حضور داوطلبان با سنین مختلف در کنکور سراسری ۱۴۰۵ گفت: پیرترین داوطلب این آزمون ۸۵ ساله و از استان کرمانشاه است و جوان‌ترین داوطلبان، یک دختر و یک پسر متولد سال ۱۳۹۳ و ۱۲ ساله هستند.
 آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر
سایت جهان صنعت نیوز

آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر

بیش از ۱۵۵ هزار داوطلب در دو گروه آزمایشی هنر و زبان های خارجی رقابت خود را بعد از ظهر امروز پنج شنبه ۲۹ مرداد آغاز کردند.
 افزایش ظرفیت تولید بنزین در کشور
خبرگزاری ایسکانیوز

افزایش ظرفیت تولید بنزین در کشور

مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران با اشاره به بازگشت بخش عمده ظرفیت تولید آسیب‌دیده در جریان جنگ، گفت: با افزایش تولید در پالایشگاه‌ها و استفاده از ظرفیت پتروشیمی‌ها، مجموع ظرفیت تولید بنزین کشور به حدود ۱۳۰ میلیون لیتر در روز رسیده است؛ با این حال، رشد افسارگسیخته مصرف، کاهش مصرف سی‌ان‌جی و فرسودگی ناوگان حمل‌ونقل عمومی، ناترازی بنزین را به مساله‌ای جدی تبدیل کرده است.
 واکنش فوری چین به تازه‌ترین اقدام ترامپ علیه ایران
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

واکنش فوری چین به تازه‌ترین اقدام ترامپ علیه ایران

سخنگوی وزارت امور خارجه چین در واکنش به تصمیم آمریکا برای تشدید تحریم‌ها علیه ایران اعلام کرد که تشدید تحریم‌ها و فشار کمکی به حل مسئله نخواهد کرد.
 تحول در پارادایم صنعت ساختمان با فناوری ساخت هوشمندتر و کم‌کربن
سایت ایران آنلاین

تحول در پارادایم صنعت ساختمان با فناوری ساخت هوشمندتر و کم‌کربن

معاون علمی رییس‌جمهور گفت: صنعت ساختمان باید با پذیرش فناوری‌ها و رعایت الزامات مبحث ۱۹ ساختمان، در مسیر ساخت سریع‌تر، هوشمندتر و کم‌کربن‌ گام‌بردارد.