قیمت طلا امروز




 سایت تابناک / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

سناتور آمریکایی: فائوچی در ایجاد کووید- ۱۹ نقش داشته است!

سناتور جمهوری‌خواه آمریکایی حقایقی را درباره شیوع کووید-۱۹در جهان برملا کرد و به نقش مشاور ارشد پیشین دولت آمریکا در حوزه سلامت پرداخت.
 سناتور آمریکایی: فائوچی در ایجاد کووید- ۱۹ نقش داشته است!

به گزارش تابناک به نقل از فاکس نیوز، ران جانسون، سناتور جمهوری‌خواه از ایالت ویسکانسین آخرین به‌روزرسانی‌ها را در مورد آنچه که او تلاشی برای «پاسخگو» دانستن دکتر آنتونی فائوچی، مشاور ارشد پیشین دولت آمریکا در حوزه سلامت، به خاطر نحوه‌ مدیریت بحث‌برانگیزش در همه‌گیری کووید-۱۹ توصیف کرد، ارائه داد.

بنا بر این گزارش، جانسون در مصاحبه‌ای اختصاصی که سه‌شنبه منتشر شد، گفت: من فکر می‌کنم پاسخ ما به کووید، پاسخی به طرز فجیعی شکست‌خورده بود. این پاسخ کارساز نبود. منظورم این است که به سادگی کارساز نبود.

جانسون در نقش خود به عنوان رئیس کمیته فرعی دائمی تحقیقات سنا، گزارشی را تهیه کرد که در آن ادعا می‌شد دولت جو بایدن، رئیس جمهور سابق آمریکا در طول همه‌گیری، مردم آمریکا را گمراه کرده است.

این مصاحبه تنها چند روز پس از آن انجام شد که کمیته امنیت داخلی و امور دولتی سنا، به رهبری سناتور رند پال، جمهوری‌خواه از کنتاکی، یادداشت‌های روزانه فائوچی را منتشر کرد. در این یادداشت‌ها، فائوچی به شرح وقایع ظهور سریع خود به عنوان یک چهره مشهور، تعاملاتش با تیم‌های دونالد ترامپ و بایدن در زمان دست و پنجه نرم کردن با این بیماری همه‌گیر، و نظراتش در مورد ریشه‌های ویروس که همچنان محل اختلاف است، می‌پردازد.

فائوچی روز چهارشنبه در جلسه استماع امنیت داخلی سنا شهادت خواهد داد. نحوه برخورد فائوچی با این بیماری همه‌گیر، راهنمایی‌های او در مورد اقدامات بهداشت عمومی و قرنطینه‌ها، دیدگاه‌های او در مورد منشأ ویروس و ارتباط ادعایی ایالات متحده با آزمایشگاه چینی که برخی آن را علت این بحران می‌دانند، از نکات اصلی اختلاف نظر جمهوری‌خواهان بوده است.

فائوچی به عنوان مدیر موسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی (NIAID)، در گروه‌های ویژه کووید در دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ و جو بایدن خدمت کرد و تا زمان کناره‌گیری جو بایدن در سال ۲۰۲۲ مشاور ارشد پزشکی او بود.

جانسون در این پادکست گفت: من از سناتور رند پال به خاطر برگزاری این جلسه استماع و تلاش سرسختانه برای دریافت اسناد قدردانی می‌کنم. گرفتن این اسناد مثل کشیدن دندان است! فکر می‌کنم هنوز اسناد بسیار بیشتری برای کشف وجود دارد.



۹ دقیقه قبل / سایت مشرق

سناتور وارن: جنگ ترامپ علیه ایران هزینه‌های آمریکایی‌ها را افزایش داد

به گزارش مشرق ، این سناتور دموکرات ایالت ماساچوست جمعه شب در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ترامپ قول داده بود که زندگی را مقرون به صرفه‌تر کند. اما دستور کار اقتصادی او، خانواده‌های کارگر را در اولویت آخر قرار می‌دهد.

روزنامه فایننشال تایمز اخیرا گزارش داد، تبعات اقتصادی تشدید تنش‌ها و تجاوز علیه ایران با افزایش بهای نفت و انرژی، به بازارهای مالی آمریکا و اروپا سرایت کرده و نرخ بهره وام‌های مسکن را در برخی از بزرگ‌ترین اقتصادهای غربی افزایش داده است؛ روندی که به افزایش هزینه استقراض و سنگین‌تر شدن اقساط خانوارها منجر شده است.

همچنین روزنامه تلگراف هفتم مرداد در گزارشی هزینه جنگ علیه ایران را که از سوی دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، آغاز شد را حدود ۱۵۱ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار برآورد کرد؛ رقمی که اختلاف قابل توجهی با برآورد رسمی وزارت جنگ آمریکا (پنتاگون) دارد.

بر اساس این گزارش، پنتاگون هزینه این جنگ را ۳۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار اعلام کرده است، اما لیندا جی. بیلمز، استاد دانشگاه هاروارد و از برجسته‌ترین کارشناسان اقتصاد جنگ در آمریکا، این برآورد را تنها «نوک کوه یخ» توصیف کرده و معتقد است که این رقم هزینه‌های میان‌مدت و بلندمدت جنگ را در بر نمی‌گیرد.

آمریکا ۹ اسفند سال گذشته با حمله نظامی به ایران، روند دیپلماسی را نقض و دور جدیدی از تنش را آغاز کرد. در نخستین روز این تجاوز، رهبر معظم انقلاب اسلامی و ۱۶۸ دانش‌آموز دبستان «شجره طیبه» میناب به شهادت رسیدند.

با وجود برقراری آتش‌بس در خردادماه، ایالات متحده بار دیگر با طرح ادعاهایی درباره تحولات تنگه هرمز، این توافق را نقض و حملات خود را از سر گرفت.

جمهوری اسلامی ایران نیز در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع و بر اساس حقوق بین‌الملل، پاسخ قاطع و متناسبی به تجاوز آمریکا داده و تأکید دارد هرگونه اقدام متجاوزانه با واکنش مقتدرانه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران روبه‌رو خواهد شد.


۱۴ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

ترامپ: اکنون تنگه هرمز را قلمرو آمریکا می‌دانم

به گزارش آفتاب نیوز،

ترامپ جمعه شب به وقت محلی در یک تجمع انتخاباتی در کارولینای جنوبی ادعا کرد: «ما نمی‌توانیم اجازه دهیم آنها به سلاح هسته‌ای دست پیدا کنند؛ نمی‌توانیم اجازه دهیم ایران به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند، وگرنه شاهد اتفاقات بسیار بدی خواهید بود.»

ترامپ همچنین هشدار داد که اگر جمهوری‌خواهان در انتخابات میان‌دوره‌ای سال ۲۰۲۶ شکست بخورند، دموکرات‌ها دلیلی برای استیضاح او پیدا خواهند کرد.

او خطاب به حاضران گفت: «باید در انتخابات میان‌دوره‌ای پیروز شوید، چون اگر در انتخابات میان‌دوره‌ای پیروز نشویم، آنها دلیلی برای استیضاح من پیدا خواهند کرد. من استیضاح خواهم شد.»

رئیس جمهوری آمریکا درباره ایران مدعی شد: «ما وارد عمل شدیم و آنها را متوقف کردیم. آنها هرگز سلاح هسته‌ای نخواهند داشت.»

ترامپ گفت: آنها خواهان توافق هستند که حتی نمی‌دانیم آیا خودمان توافقی می‌خواهیم یا نه، چون من در حال حاضر تنگه هرمز را قلمرو آمریکا می‌دانم.»

رئیس جمهوری آمریکا ادعا کرد که قیمت انرژی پس از پایان جنگ علیه ایران کاهش خواهد یافت.

وی مدعی شد: به محض اینکه کارمان تمام شود، قیمت نفت پایین‌تر از همین مدت کوتاه قبل خواهد آمد. ما قیمت آن را برای خودروی شما پایین آورده بودیم.»

رئیس جمهوری آمریکا در ادامه اظهارات خود در کارولینای جنوبی خطاب به حاضران مدعی شد: «جمعه شب است و کلی وقت داریم! چه غلطی باید کنم؟... برگردم ایران را کمی بیشتر بمباران کنم؟»

ترامپ درباره ایران مدعی شد: نمی‌دانم با چه کسی باید مذاکره کنم و این یک مشکل است.

رئیس جمهوری آمریکا ادعا کرد: این تنها کشور دنیاست که هیچ‌کس نمی‌خواهد رئیس‌جمهوری آن باشد. می‌گویند «چه کسی می‌خواهد رییس‌جمهور باشد؟» و بعد می‌گویند «نه، نه، من نمی‌خواهم رئیس‌جمهویر باشم. بنابراین، این کمی مشکل‌ساز است.»

ترامپ در ادامه مدعی شد: اگر ایران روزی به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند، از آن استفاده خواهد کرد. آنها بلافاصله اسرائیل و خاورمیانه را نابود خواهند کرد، و فکر می‌کنید سراغ ما نخواهند آمد؟ آن وقت می‌گویید "شهر بعدی کدام است؟ " ما اجازه نخواهیم داد چنین اتفاقی بیفتد. ما یک سال پیش، بمب‌افکن‌های بی-۲ را داشتیم که به کل این ماجرا پایان دادند.

وی با بیان این ادعا که در باره ایران خوب پیش می‌رویم، مدعی شد: رسانه‌های جعلی فقط نمی‌خواهند این موضوع را این‌طور گزارش کنند، اما حالا کم‌کم در حال نزدیک شدن به این واقعیت هستند، چون حرف زیادی برای گفتن ندارند.

ترامپ درباره ونزوئلا نیز گفت: من ونزوئلا را دوست دارم و روابط بسیار خوبی داریم. ما میلیارد‌ها دلار از این کشور درآمد داریم.

وی با تمجید از حمله آمریکا به ونزوئلا افزود: این را در نظر داشته باشید که هیچ‌کس دوست ندارد درباره آن صحبت کند. این ماجرا یک روز طول کشید. همه می‌گفتند «اوه، این ماجرا طولانی خواهد شد.»، اما فقط یک روز طول کشید.

ترامپ درباره مسائل داخلی آمریکا همچنان به دولت جو بایدن انتقاد کرد و گفت: بایدن بدترین تورم در ۴۸ سال گذشته و بدترین کسری تجاری در تاریخ جهان را ایجاد کرد.

وی به اقداماتی که در دوران ریاست‌جمهوری خود در پایتخت آمریکا انجام داده است، اشاره و ادعا کرد: واشنگتن تمیز، امن و زیبا شده است. رستوران‌ها پر شده‌اند و جرائم ۷۸ درصد کاهش یافته است.

رئیس جمهوری آمریکا مدعی شد: بنا‌های یادبود دیگر از دیوارنویسی پاک شده‌اند و چادر‌های بی‌خانمان‌ها جمع شده است. واشنگتن «جذاب‌ترین» شهر آمریکا است.

ترامپ در آستانه انتخابات میاندوره‌ای آمریکا تعدادی از کاندیدا‌های دموکرات‌ها را کمونیست و کمونیسم را بزرگترین خطر برای آمریکا خواند.


۲۰ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

بقائی: جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران، نقض حاکمیت ملی همه کشورهاست

به گزارش آفتاب نیوز،

اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به اعلام تحریم‌های جدید اقتصادی علیه ایران در شبکه ایکس نوشت:

اعلام تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران، بسیار فراتر از ادامهٔ «جنگ اقتصادی» غیرقانونی علیه یک کشور واحد است. این اقدام، به منزله تلاش برای اعمال حاکمیت فراسرزمینی آمریکا بر کلیه دولت‌های مستقل عضو سازمان ملل متحد به شمار می‌رود.

هیچ دولتی حق ندارد بانک‌ها، بنگاه‌ها یا فرودگاه‌های خارجی را - که هر یک تحت صلاحیت انحصاری حاکمیت خود هستند - وادار کند از تجارت مشروع با کشوری ثالث خودداری نمایند.

چنین تحریم‌های ثانویه‌ای هیچ مبنایی در حقوق بین‌الملل ندارد. این تحریم‌ها اصل بنیادین برابری حاکمیت‌ها را که در بند ۱ مادهٔ ۲ منشور ملل متحد تثبیت شده، نقض می‌کنند و ممنوعیت عرفی مداخله در امور داخلی دولت‌ها را که دیوان بین‌المللی دادگستری در پروندهٔ نیکاراگوئه تأیید کرده، زیر پا می‌گذارند. ارعاب اقتصادی که هدف آن واداشتن یک دولت مستقل به تغییر گزینه‌های سیاستی مشروع خود باشد، یک جرم و عمل متخلفانهٔ بین‌المللی است.

وقتی این تحریم‌ها با محاصرهٔ دریایی که خود مصداق عمل تجاوزکارانه است همراه می‌شود، حاکمیت و سیادت سایر دولت‌ها را به امری موقتی و مشروط به اراده و هوس قدرتی دیگر فرو می‌کاهد. تمکین نسبت به چنین ارعاب آشکاری موجب مصونیت هیچ دولتی نخواهد شد بلکه صرفا به منزله اولویت‌بخشی به حاکمیت بیگانه و اذعان به سیطره یک طرف خارحی بر فعالیت‌های قانونی بانک‌ها، بنگاه‌های اقتصادی و فرودگاه‌های کشور‌های دیگر خواهد بود.

نتیجهٔ نهایی این وضعیت، فرسایش کامل حاکمیت ملی به‌عنوان اصل بنیادین نظام روابط بین‌الدولی مبتنی بر منشور ملل متحد خواهد بود و مقدمه بازگشت فاجعه‌بار به استعمار عریان و تمام‌عیار.




 واکنش مقامات عمان به تهدیدهای ترامپ درباره مذاکرات ایران
۱۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

واکنش مقامات عمان به تهدیدهای ترامپ درباره مذاکرات ایران

مقامات عمانی در واکنش به اظهارات اخیر دونالد ترامپ مبنی بر تهدید به حمله نظامی علیه این کشور به دلیل نقش میانجی‌گرانه در گفتگوهای مرتبط با ایران، اعلام کردند که این تهدیدها را جدی نمی‌گیرند.

 ادامه نقض آتش بس در لبنان - تسنیم
۵ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ادامه نقض آتش بس در لبنان - تسنیم

رژیم صهیونیستی مناطق مختلف جنوب لبنان را بمباران کرد.

 فرمان پهپادهای روسی در دست «اون»
۸ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فرمان پهپادهای روسی در دست «اون»

دنیای‌ اقتصاد: مقام‌های ارشد اطلاعاتی اوکراین مدعی هستند موج جدیدی از نیروهای کره‌شمالی که تعدادشان در روسیه به 8500 نفر می‌رسد شامل یگان‌های پهپادی است که احتمالا برای حمله به اهدافی در خاک اوکراین به کار گرفته می‌شوند.

 اظهارات جدید ترامپ درباره مذاکره و توافق با ایران
۷ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اظهارات جدید ترامپ درباره مذاکره و توافق با ایران

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا بار دیگر با اظهارات متناقض درباره ایران که دیگر در افکار عمومی جهان و محافل دیپلماتیک غیر قابل باور تلقی می شود ، ادعا کرد: «من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.»

 حمله به عربستان انجام شد؛ ترکیه و پاکستان تماشا کردند!
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

حمله به عربستان انجام شد؛ ترکیه و پاکستان تماشا کردند!

کشور یمن به عربستان حمله کرد و ترکیه و پاکستان بدون هیچ واکنشی به تماشا ادامه دادند.

 معاریو: کلید مهار تنش میان ترکیه و اسرائیل در دست کاخ سفید است
۱۸ ساعت قبل / سایت تابناک

معاریو: کلید مهار تنش میان ترکیه و اسرائیل در دست کاخ سفید است

روزنامه عبری «معاریو» در تحلیلی پیرامون مناسبات آنکارا و تل‌آویو نوشت روابط این دو بازیگر از یک «دوستی تمام‌عیار» به «جنگ سرد» دگرگون شده است و اکنون مهار ای...