قیمت طلا امروز




 سایت تابناک / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

روایت مشاور قالیباف از نقشه جدید آمریکا علیه ایران

مهدی محمدی، کارشناس مسائل استراتژیک، با اشاره به سناریوهای آمریکا علیه ایران تاکید کرد که آمریکا دست‌کم چهار سناریو را در دستور کار دارد.
 روایت مشاور قالیباف از نقشه جدید آمریکا علیه ایران

به گزارش تابناک،  تحولات پس از جنگ تحمیلی روزه همچنان یکی از مهم‌ترین محورهای تحلیل‌های سیاسی و امنیتی است. در این میان، مهدی محمدی، تحلیلگر مسائل سیاسی و کارشناس مسائل استراتژیک، در فایل صوتی جدیدی که در کانال شخصی خود منتشر کرده با ارائه تحلیلی از نتایج این رویارویی، معتقد است آمریکا نه تنها به اهداف خود دست نیافته، بلکه در موقعیتی قرار گرفته که «راه پس و پیش ندارد».

وی با اشاره به آنچه شکست راهبردی واشنگتن در میدان، تحولات تنگه هرمز، تغییر موازنه قدرت منطقه و آمادگی برای دور جدیدی از تقابل توصیف می‌کند، بر ضرورت حفظ آمادگی کشور در برابر سناریوهای پیش‌رو تأکید کرده است.

آمریکا راه پس و پیش ندارد

این کارشناس مسائل استراتژیک تأکید کرد: آمریکایی‌ها چنان جنگ را باختند که راه پس و پیش ندارند. این واقعیت مهمی است که هر تحلیلی باید روی این پایه سوار شود. متأسفانه در کشور روحیه ملامت‌گری فراگیر شده و برخی دوستان سختشان است بگویند دشمن شکست خورد.محمدی با اشاره به عملکرد بی‌نظیر ایران در این جنگ، تصریح کرد: ایران در جمع‌کردن زیرساخت پدافندی آمریکا از منطقه، در کور کردن چشم‌های راداری و سیگنالی و داده‌ای آمریکا، در تلفات‌گیری از آمریکا، در وارد کردن ضربات دقیق و غافلگیرانه به اهداف حساس و در شناسایی اهدافی که آمریکایی‌ها فکر می‌کردند سری هستند، بی‌نظیر عمل کرده است.

شکست مطلق آمریکا در باز کردن تنگه هرمز

این کارشناس مسائل استراتژیک با اشاره به شکست مطلق آمریکا در باز کردن تنگه هرمز، خاطرنشان کرد: آمریکایی‌ها در تحقق اهداف خود نه فقط ناکام ماندند، بلکه از این اهداف دورتر هم شدند. الان تنگه هرمز به گونه‌ای بسته شده که اساساً امکان باز کردن آن با روش‌های نظامی متعارف، از نظر همه ناظران منتفی است.محمدی با اشاره به نامه برد کوپر، فرمانده سنتکام، گفت: برد کوپر نامه نوشته و گفته که آقا بیاید این بساط مسخره را جمع کنیم، ما به این روش نمی‌توانیم تنگه هرمز را باز کنیم. این نشان می‌دهد که آمریکا در این جنگ شکست خورده و هیچ خلاقیت عملیاتی از خود نشان نداده است.وی با اشاره به عدم خلاقیت آمریکا، تصریح کرد: آمریکایی‌ها هیچ خلاقیت عملیاتی از خود نشان ندادند و ایده‌های قدیمی را تکرار کردند. آنها در تحقق اهداف خود شکست خوردند و نتوانستند این بار کسی از مسئولین …



 خطیب‌زاده: تحریم‌ها را بی‌اثر می‌کنیم | آمریکا در جنگ اقتصادی هم شکست خواهد خورد
۱۵ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

خطیب‌زاده: تحریم‌ها را بی‌اثر می‌کنیم | آمریکا در جنگ اقتصادی هم شکست خواهد خورد

سعید خطیب‌زاده، رئیس مرکز مطالعات سیاسی و بین‌المللی وزارت امور خارجه، با اشاره به تداوم سیاست فشار حداکثری و تحریم‌های اقتصادی آمریکا علیه ایران، تاکید کرد: دولت جمهوری اسلامی ایران با بسیج تمامی ظرفیت‌ها و همراهی سران قوا، برای بی‌اثر کردن تحریم‌ها و صیانت از منافع و امنیت ملی تلاش خواهد کرد و ملت ایران نیز در این نبرد همچون گذشته با ایستادگی، پیروز خواهد شد.

 سرلشکر صفوی: نام ایران باید برای رژیم‌های متجاوز به هشداری دائمی و کابوسی همیشگی تبدیل شود
۴۰ دقیقه قبل / سایت شهرآرانیوز

سرلشکر صفوی: نام ایران باید برای رژیم‌های متجاوز به هشداری دائمی و کابوسی همیشگی تبدیل شود

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا در پیامی ضمن تبریک روز صنعت دفاعی نوشت: تجارب ارزشمند دفاع مقدس در جنگ تحمیلی دوم و سوم در مصاف با آمریکا و رژیم صهیونی بیانگر این ضرورت راهبردی است که ما باید آنچنان در تراز نبرد سرنوشت‌ساز و تعیین‌کننده با دشمنان متجاوز ظاهر شویم که نام ایران و ایرانی، برای رژیم‌های جنایتکار و حامیانشان، به هشداری دائمی و کابوسی همیشگی بدل شود.

 رفیع‌زاده: ۹۰ کارمند شهید در جنگ داشتیم/ پزشکیان شبانه‌روز پای کار است
۴۸ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

رفیع‌زاده: ۹۰ کارمند شهید در جنگ داشتیم/ پزشکیان شبانه‌روز پای کار است

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور ضمن اشاره به ۹۰ کارمند شهید در جنگ، با بیان اینکه جشنواره «شهید رجایی» امسال برای تقدیر از نیروهای جان بر کف در جنگ‌های اخیر است، گفت: شهادت می‌دهم تک‌تک اعضای هیات دولت برای مردم تلاش شبانه‌روزی کردند.

 ادعای تام باراک: اسرائیل می‌خواهد از سوریه به ایران حمله کند/ ایران و حزب‌الله باید در حل مشکل لبنان مشارکت کنند
۵۹ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

ادعای تام باراک: اسرائیل می‌خواهد از سوریه به ایران حمله کند/ ایران و حزب‌الله باید در حل مشکل لبنان مشارکت کنند

تام باراک، فرستاده ویژه آمریکا در امور سوریه و عراق، در گفت‌وگویی با تشریح آخرین تحولات منطقه، از تلاش ترکیه برای مقابله با جنگنده‌های اسرائیلی در جریان حمله به پایگاه ابوالظهور سوریه، تماس دو ساعته رئیس موساد با وزیر خارجه دولت جولانی و نقش ایران و حزب‌الله در حل بحران لبنان سخن گفت و در عین حال مدعی شد اسرائیل به دنبال ایجاد مسیر هوایی امن از سوریه برای دسترسی به ایران است.

 اخبار فوری تنش در خلیج فارس | یک فروند جنگنده اف ۳۵ آمریکا بر فراز امارات کد ۷۷۰۰ ارسال و در پایگاه الظفره فرود اضطراری کرد / علت حادثه نامشخص؛ این حادثه در پی گزارشهایی از شلیک موشک کروز ضدکشتی از ایران رخ داده است
۱ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

اخبار فوری تنش در خلیج فارس | یک فروند جنگنده اف ۳۵ آمریکا بر فراز امارات کد ۷۷۰۰ ارسال و در پایگاه الظفره فرود اضطراری کرد / علت حادثه نامشخص؛ این حادثه در پی گزارشهایی از شلیک موشک کروز ضدکشتی از ایران رخ داده است

یک فروند جنگنده رادارگریز فوق‌پیشرفته F-۳۵A متعلق به نیروی هوایی ارتش آمریکا بر فراز آسمان امارات متحده عربی کد اضطراری ارسال کرد.