قیمت طلا امروز




 سایت تابناک / ۱۴۰۵/۰۴/۱۲

رهبر شهید ایران شخصیت والا و جایگاهی رفیع میان ملت‌های منطقه داشت

قربانقلی بردی محمداف با تجلیل از شخصیت برجسته و جایگاه والای رهبر شهید انقلاب اسلامی، خاطرنشان کرد: ایشان شخصیتی فرهیخته، دوراندیش و مورد احترام ملت‌های منطقه بودند و برای مردم و دولت ترکمنستان نیز از جایگاه ویژه‌ای برخوردار بودند. امیدواریم ملت ایران با صبر و استقامت این روز‌های دشوار را پشت سر بگذارد و منطقه ما هرچه زودتر از سایه جنگ و ناامنی فاصله بگیرد، چرا که باور داریم هیچ‌گاه جنگ راه‌حل پایدار مسائل نبوده است.
 رهبر شهید ایران شخصیت والا و جایگاهی رفیع میان ملت‌های منطقه داشت



۱۵ دقیقه قبل / سایت صفحه سیاست

روسیه ایران را برای مذاکره با آمریکا تحت فشار نمی‌گذارد

صفحه سیاست-

واسیلی نبنزیا، نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد، روز پنجشنبه به خبرنگاران گفت: «علت این درگیری نه در کارهایی که ایران انجام داده یا نداده است، بلکه در تجاوز بی‌ملاحظه و ناموجهی است که توسط ایالات متحده علیه ایران آغاز شده است.» او افزود که تصور نمی‌کند ایران از پایبندی به تفاهمات و توافقات موجود سر باز زده باشد.

در همین زمینه، نبنزیا اظهار داشت که روسیه برای از سرگیری مذاکرات با ایالات متحده، ایران را تحت فشار قرار نمی‌دهد.

وی در پاسخ به سوالی در این مورد گفت: «روسیه، در اصل، هیچ فشاری بر هیچ‌کس، چه ایران و چه هر کشور دیگری، وارد نمی‌کند. ایران یک کشور مستقل است و حق دارد تصمیمات خود را بگیرد.»

نماینده روسیه در سازمان ملل گفت مسکو هیچ برنامه‌ای برای برگزاری بسیج مردمی گسترده ندارد، چون به هیچ وجه نیازی به انجام این کار نیست.

نماینده دائم روسیه در سازمان ملل همچنین ادامه داد: «فکر می‌کنم بارها رسما گفته شده که در حال حاضر به بسیج گسترده نیاز نداریم و تا جایی که من می‌دانم، چنین چیزی برنامه‌ریزی و انتظار نمی‌رود.»

به نقل از خبرگزاری تاس، پیش از این، دیمیتری مدودف نایب رئیس شورای امنیت روسیه گفته بود که دشمن با انتشار شایعاتی در مورد بسیج قریب‌الوقوع در روسیه، به دنبال بی‌ثبات کردن اوضاع پیش از انتخابات است.

نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد در ادامه ابراز تمایل کشورش برای دبیرکل بعدی سازمان ملل متحد مبنی بر مشارکت فعال‌تر در حل بحران اوکراین را اعلام کرد.

نبنزیا به خبرنگاران گفت: «ما می‌خواهیم دبیرکل جدید در حل بحران مؤثرتر باشد، اما برای دستیابی به این هدف، دبیرکل تازه انتخاب شده باید آماده شرکت در این فرآیند باشد، حتی اگر احتمال موفقیت همیشه وجود نداشته باشد.»

نبنزیا در مورد احتمال ایفای نقش سازمان ملل متحد به عنوان بستری برای حل بحران اوکراین، به خبرنگاران توضیح داد: «بسیاری از چیزها به دبیرکل و شخصیت او بستگی دارد.»

روسیه بارها آمادگی خود را برای تلاش برای دستیابی به یک راه حل مذاکره‌ای برای بحران اوکراین، بر اساس تفاهمات حاصل شده توسط روسای جمهور روسیه و آمریکا در اجلاس آلاسکا، از جمله رسیدگی به علل ریشه‌ای درگیری، در درجه اول تهدیدات علیه امنیت ملی روسیه، تأیید کرده است.

 


۲۳ دقیقه قبل / خبرگزاری جام جم

«۸ تصادف مرگبار در تهران؛ ۱۰ نفر جان باختند | هشدار پلیس درباره بی‌توجهی و عبور غیرمجاز»

به گزارش جام جم آنلاین، سردار سید ابوالفضل موسوی‌پور، رئیس پلیس راهور تهران بزرگ، جزئیات ۸ فقره تصادف منجر به فوت در هفته پایانی مردادماه را تشریح کرد.

به گفته وی، بخش قابل توجهی از این حوادث به دلیل بی‌توجهی به جلو و اطراف، عبور غیرمجاز عابران پیاده، تخلفات موتورسواران، سرعت غیرمجاز و حرکت خلاف جهت رخ داده است.

در مجموع این حوادث، ۱۰ نفر از شهروندان جان خود را از دست دادند. نخستین حادثه؛ مرگ موتورسوار در بزرگراه نواب

نخستین حادثه در ساعت ۱:۳۸ بامداد شنبه ۲۴ مرداد در بزرگراه نواب رخ داد.

بر اساس اعلام پلیس، راکب یک دستگاه موتورسیکلت به دلیل حرکت در خلاف جهت مسیر با یک دستگاه وانت نیسان برخورد و پس از آن واژگون شد.

راکب موتورسیکلت، مردی ۳۶ ساله، به دلیل استفاده نکردن از کلاه ایمنی استاندارد و شدت ضربه واردشده به سر، جان خود را از دست داد. مرگ دوچرخه‌سوار در مرتضی‌گرد

دومین حادثه مرگبار هفته نیز روز شنبه ۲۴ مرداد و حدود ساعت ۱۱:۵۸ در محدوده مرتضی‌گرد اتفاق افتاد.

راننده یک دستگاه خودروی سواری به دلیل بی‌توجهی به جلو و اطراف با یک دوچرخه برخورد کرد.

در این حادثه، دوچرخه‌سوار ۴۸ ساله بر اثر شدت جراحات جان باخت. عبور غیرمجاز عابر ۸۰ ساله در جاده خاوران

سومین حادثه روز یکشنبه ۲۵ مرداد حدود ساعت ۲۱ در جاده خاوران رخ داد.

راننده یک دستگاه پژو با عابری پیاده که در حال عبور غیرمجاز و ناایمن از عرض بزرگراه بود، برخورد کرد.

عابر، مردی ۸۰ ساله، بر اثر شدت جراحات وارده در دم جان خود را از دست داد. چهارمین حادثه در خیابان دماوند

دوشنبه ۲۶ مرداد، چهارمین تصادف مرگبار هفته در خیابان دماوند رخ داد.

در این حادثه، راننده یک دستگاه خودروی سواری به دلیل بی‌توجهی به جلو و اطراف با عابری که به صورت غیرمجاز از عرض مسیر عبور می‌کرد، برخورد کرد.

عابر پیاده، زن ۵۵ ساله، بر اثر صدمات وارده جان باخت.

بر اساس گزارش اولیه، به دلیل ایمن نبودن و مرمت نشدن مسیر در این نقطه، برای شهرداری منطقه نیز سهم تقصیر در نظر گرفته شده است. مرگ عابر پیاده در پنجمین حادثه

پنجمین حادثه حدود ساعت ۸:۴۹ سه‌شنبه ۲۷ مرداد رخ داد.

راننده یک دستگاه وانت به دلیل بی‌توجهی به جلو با عابری برخورد کرد که قصد عبور غیرمجاز از مسیر را داشت.

این عابر، مردی ۵۵ ساله بود که در پی شدت جراحات وارده جان خود را از دست داد. واژگونی و حریق مرگبار نیسان در شهرری

ششمین حادثه مرگبار هفته در شهرری رخ داد.

حدود ساعت ۱۲:۱۸ چهارشنبه ۲۸ مرداد، یک دستگاه وانت نیسان به دلیل تخطی از سرعت مطمئنه و ناتوانی راننده در کنترل خودرو، واژگون و سپس دچار حریق شد.

در این حادثه، راننده ۴۵ ساله و سرنشین ۲۲ ساله خودرو جان باختند. مرگ عابر در بزرگراه شهید همت

هفتمین حادثه روز پنجشنبه ۲۹ مرداد در بزرگراه شهید همت غرب اتفاق افتاد.

راننده یک دستگاه پژو به دلیل بی‌توجهی به جلو و اطراف با عابری برخورد کرد که به شکل غیرایمن و غیرمجاز از عرض بزرگراه عبور می‌کرد.

عابر، مردی ۳۰ ساله، بر اثر شدت جراحات وارده در دم جان باخت. پایان تلخ هفته در بزرگراه امام علی(ع)

آخرین حادثه مرگبار هفته پایانی مرداد حدود ساعت ۱:۳۲ بامداد پنجشنبه ۲۹ مرداد در بزرگراه امام علی(ع) رخ داد.

یک دستگاه خودروی کوئیک به دلیل بی‌توجهی به جلو و اطراف با قسمت عقب یک دستگاه کامیون برخورد کرد و پس از آن واژگون شد.

در پی این حادثه، دو سرنشین قسمت عقب خودرو بر اثر شدت ضربات از خودرو به بیرون پرتاب شدند و جان باختند.

یک سرنشین دیگر نیز مصدوم و برای دریافت خدمات درمانی به بیمارستان منتقل شد. هشدار مهم پلیس به رانندگان و عابران

سردار موسوی‌پور با تأکید بر اینکه بزرگراه‌های شهری محل مسابقه سرعت یا عبور پیاده نیستند، از رانندگان و عابران خواست برای جلوگیری از تکرار چنین حوادثی، قوانین ایمنی را جدی بگیرند.

وی بر رعایت سرعت مطمئنه و توجه کامل رانندگان به مسیر تأکید کرد و از عابران پیاده خواست برای حفظ جان خود، از پل‌های عابر و گذرگاه‌های مجاز استفاده کنند.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ همچنین از سرنشینان خودروها خواست بستن کمربند ایمنی را حتی در صندلی‌های عقب جدی بگیرند. پیام اصلی پلیس

تمرکز هنگام رانندگی، رعایت سرعت مطمئنه، استفاده از گذرگاه‌های مجاز و بستن کمربند ایمنی می‌تواند از تبدیل شدن یک سفر شهری به حادثه‌ای مرگبار جلوگیری کند. آمار ۸ حادثه مرگبار تهران در یک نگاه حادثه محل علت/عامل اعلام‌شده نتیجه اول بزرگراه نواب حرکت خلاف جهت و نداشتن کلاه ایمنی استاندارد ۱ جان‌باخته دوم مرتضی‌گرد بی‌توجهی به جلو و اطراف ۱ جان‌باخته سوم جاده خاوران عبور غیرمجاز و ناایمن عابر ۱ جان‌باخته چهارم خیابان دماوند بی‌توجهی به جلو و عبور غیرمجاز عابر ۱ جان‌باخته پنجم معبر شهری بی‌توجهی به جلو و عبور غیرمجاز عابر ۱ جان‌باخته ششم شهرری سرعت غیرمطمئنه و ناتوانی در کنترل خودرو ۲ جان‌باخته هفتم بزرگراه شهید همت غرب بی‌توجهی به جلو و عبور غیرمجاز عابر ۱ جان‌باخته هشتم بزرگراه امام علی(ع) بی‌توجهی به جلو و اطراف ۲ جان‌باخته

جمع کل: ۸ سانحه مرگبار و ۱۰ جان‌باخته  


۳۱ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

جزئیات محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمالی؛ چالوس یکطرفه می‌شود

جهان صنعت نیوز ، سردار احمد کرمی اسد درباره محدودیت‌های ترافیکی جمعه (۳۰ مرداد) اظهار کرد: به‌منظور مدیریت بار ترافیکی، روان‌سازی تردد و ارتقاء ایمنی سفرها، محدودیت‌های مقطعی و یک‌طرفه در برخی محورهای شمالی کشور اجرا خواهد شد. محدودیت‌های جاده چالوس

وی درباره محدودیت‌های جاده چالوس گفت:  تردد خودروها از ساعت ۱۴ جمعه (۳۰ مرداد) از ابتدای آزادراه تهران–شمال به مقصد چالوس(جنوب به شمال) ممنوع می‌شود.

رئیس پلیس‌راه راهور فراجا ادامه داد: ساعت ۱۵, محور از محدوده پل زنگوله، واقع در انتهای دهانه شمالی تونل البرز، به سمت چالوس به‌طور کامل مسدود خواهد شد و از ساعت ۱۶ نیز مسیر مرزن‌آباد به سمت تهران در مسیر شمال به جنوب یک‌طرفه می‌شود.

کرمی‌ اسد درباره پایان محدودیت‌ها گفت: این محدودیت تا ساعت ۲۴ ادامه خواهد داشت و پس از آن، تردد در محور به حالت دوطرفه بازمی‌گردد البته در صورت کاهش حجم ترافیک، امکان پایان زودتر محدودیت وجود خواهد داشت. محدودیت‌های جاده هراز

وی درباره محدودیت‌های جاده هراز نیز اظهار کرد: تردد تمام تریلرها در این محور همچنان ممنوع است و تردد کامیون‌ها و کامیونت‌ها، به‌استثنای خودروهای حامل مواد سوختی و فاسدشدنی، امروز (۳۰ مرداد)  از ساعت ۸ تا ۲۴ ممنوع خواهد بود.

کرمی اسد ادامه داد: در صورت افزایش حجم ترافیک و بنا بر تشخیص مأموران پلیس راه، روزهای جمعه و شنبه (۳۰ و ۳۱ مرداد) نیز محدودیت یک‌طرفه مقطعی به‌صورت رفت و برگشت در محدوده پلور تا پلیس‌ راه لاریجان و بالعکس اجرا خواهد شد. اعمال محدودیت در محور فشم

رئیس پلیس راه راهور فراجا درباره اجرای محدودیت ترافیکی در محور فشم اظهار کرد: جمعه (۳۰ مردادماه) تردد خودروها از محدوده پل حاجی‌آباد، ابتدای پیچ آریانا، به سمت خروجی فشم از ساعت ۱۷ تا ۲۰ به‌صورت یک‌طرفه مدیریت خواهد شد.

کرمی اسد از رانندگان درخواست کرد پیش از آغاز سفر، از آخرین وضعیت راه‌ها و محدودیت‌های ترافیکی مطلع شوند و با رعایت قوانین، پرهیز از سرعت و سبقت غیرمجاز و حفظ فاصله طولی، پلیس را در مدیریت ایمن ترددهای پایان هفته همراهی کنند.

ایسنا مسکن برچسب هاآزادراه تهران شمال جاده چالوس محدودیت ترافیکی

شناسه : 606868

لینک کوتاه : لینک کپی شد




 یک جرعه آب برای هدهد؛ یک گودال مرگ برای کل و بزها / دو تصویر از یک ماجرا
۲۲ دقیقه قبل / سایت عصرایران

یک جرعه آب برای هدهد؛ یک گودال مرگ برای کل و بزها / دو تصویر از یک ماجرا

یک هدهد از فرط تشنگی به انسان‌ها پناه آورده؛ حالا برای زنده ماندن به آبی نیاز دارد که انسان‌ها باید به او بدهند. کل‌ها و بزها هم برای پیدا کردن آب به مناطقی...

 پنجاه و هفتمین سالروز آتش‌زدن مسجد الاقصی؛ جنایتی که تکرار می‌شود - تسنیم
۳۸ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

پنجاه و هفتمین سالروز آتش‌زدن مسجد الاقصی؛ جنایتی که تکرار می‌شود - تسنیم

پنجاه‌وهفت سال پس از آتش‌زدن مسجد الاقصی،رژیم صهیونیستی با طرح‌های یهودی‌سازی، هویت اسلامی آن را تهدید می‌کند.

 افزایش شیوع آنفلوانزا در ایران
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

افزایش شیوع آنفلوانزا در ایران

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت از افزایش موارد علائم عفونت‌های تنفسی و موارد مثبت آنفلوانزا در کشور خبر داد و گفت: در هفته بیست‌ویکم سال جاری، ۲.۷ درصد نمونه‌های تنفسی بیماران بستری از نظر آنفلوانزا مثبت بوده و تایپ B همچنان نوع غالب این ویروس است.

 فولاد مبارکه چگونه ۱۱۰۰ میلیارد بودجه مسئولیت اجتماعی سهامداران خود را خرج کرد؟ | از ۴۴ میلیارد هزینه‌های سایر تا ۳۰ میلیارد هزینه مراسم های مذهبی
۵۲ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

فولاد مبارکه چگونه ۱۱۰۰ میلیارد بودجه مسئولیت اجتماعی سهامداران خود را خرج کرد؟ | از ۴۴ میلیارد هزینه‌های سایر تا ۳۰ میلیارد هزینه مراسم های مذهبی

شرکت فولاد مبارکه با الزام سازمان بورس مجبور به انتشار صورت‌های مالی خود در خصوص هزینه کرد‌های شرکت در حوزه مسئولیت اجتماعی شد. این هزینه‌ها در سال ۱۴۰۴ به رقم بیش از ۱۱۰۸ میلیارد تومان رسیده است؛ هزینه‌هایی شامل اربعین، عتبات، تأمین اتوبوس برای رویداد‌های عمومی، مراسمات ناجا و ... شده است. عجیب اینکه بودجه این حوزه برای سال جاری به رقم خیره کننده ۲۰۰۰ میلیارد تومان افزایش یافته است. سوال اینجاست که آیا این بودجه با وجود وضعیت وخیم تعدیل نیرو‌های فولاد و بازسازی پس از جنگ در حوزه مسئولیت اجتماعی هم‌خوانی دارد؟

 در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر از جنگ ۱۲ روزه بودیم
۲۶ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر از جنگ ۱۲ روزه بودیم

سرپرست وزارت دفاع به مقایسه جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان از منظر وزارت دفاع پرداخت و گفت: در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر و قدرتمندتر نسبت به جنگ ۱۲ روزه در میدان حضور پیدا کردیم.

 ترمز پله مدارس چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟
۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

ترمز پله مدارس چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

اگر به دنبال راهکاری مطمئن برای افزایش ایمنی راه‌پله‌های مدارس یا سایر ساختمان‌های پرتردد هستید، بررسی محصولات تخصصی سازوکار و دریافت مشاوره از کارشناسان این مجموعه می‌تواند انتخابی آگاهانه و مطمئن برای اجرای یک پروژه ایمن و ماندگار باشد.