قیمت طلا امروز




 سایت تابناک / ۱۴۰۵/۰۵/۰۹

راهپیمایی میلیونی مردم یمن با شعار علیه عربستان

هزاران یمنی با برگزاری راهپیمایی باشکوه حمایت خود را از نیروهای مسلح یمن و تداوم محاصره دریایی عربستان تا لغو محاصره و توقف تجاوز علیه کشورشان اعلام کردند.
 راهپیمایی میلیونی مردم یمن با شعار علیه عربستان

به گزارش تابناک به نقل از المسیره، مردم یمن بار دیگر در میادین و خیابان های اصلی صنعا پایتخت و سایر استان های این کشور راهپیمایی و حمایت خود را از نیروهای مسلح این کشور و محور مقاومت اعلام کردند.

در بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن که با عنوان «محاصره در برابر محاصره و تشدید تنش در برابر تشدید تنش» برگزار شد، آمده است، ما بار دیگر به عبدالملک بدر الدین رهبر جنبش انصار الله یمن اختیار کامل می دهیم تا برای رفع محاصره یمن و ظلم از ملت این کشور و بازپس گیری ثروت ها و حاکمیت این کشور تصمیمات مناسب را اتخاذ کند.

این بیانیه می افزاید: از عملیات نیروهای مسلح در اعمال معادله «محاصره در برابر محاصره و تشدید تنش در برابر تشدید تنش » حمایت می کنیم. ما از محاصره دریایی عربستان تا پایان محاصره ظالمانه یمن استقبال می کنیم و تاکید می کنیم برای پرداخت هر گونه بها در این نبرد عادلانه آمادگی داریم. از عملیات نظامی علیه کشتی های ناقض تحریم کشتیرانی دشمن سعودی استقبال می کنیم.

مردم یمن تأکید کردند: ما تجاوز آمریکا و عربستان به ملت عراق، نهادها و موسسات امنیتی این کشور و همچنین مبارزان عزیز آن را محکوم می کنیم.

آنها تصریح کردند: از همه ملت های منطقه می خواهیم برای مقابله با طرح های خطرناک رژیم صهیونیستی علیه مقدسات این ملت ها وارد عمل شوند.

در بخش دیگری از بیانیه راهپیمایان یمنی آمده است: در سالروز شهادت اسماعیل هنیه بر موضع ثابت خود در قبال مسئله فلسطین ، حمایت از غزه و همه میادین محور مقاومت تاکید می کنیم. بر معادله وحدت میادین اسلام و جهاد پایبند هستیم و اصل هدف قرار دادن و منزوی کردن هر یک از جبهه ها را رد می کنیم. هر هزینه ای که بپردازیم در مقایسه با آنچه دشمن با تغییر خاورمیانه و ایجاد پروژه جنایتکارانه خود با نام «اسرائیل بزرگ» می خواهد هیچ است.



۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

حملات یمن با پهپادهای «رجوم» دست‌کم ۲۵ نیروی مزدور سعودی را به هلاکت رساند

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، براساس گزارش‌های رسانه‌ای، حملات پهپادهای شش‌ملخه «رجوم» که با استفاده از بمب‌های خمپاره‌ای انجام شده، به کشته‌شدن دست‌کم ۲۵ نیروی وابسته به عربستان سعودی منجر شده است.

با این حال، شمار واقعی تلفات احتمالاً بیشتر است.


۴۰ دقیقه قبل / خبرگزاری جام جم

بن‌سلمان در پاریس؛ رایزنی با مکرون درباره ایران، تنگه هرمز و همکاری‌های دوجانبه

به گزارش جام جم آنلاین از ایرنا به نقل از شبکه الجزیره قطر، یک منبع دیپلماتیک فرانسوی در ریاض اعلام کرد که مذاکرات بن سلمان و مکرون بر تقویت روابط دوجانبه، به‌ویژه در حوزه نظامی و همچنین زمینه‌های سرمایه‌گذاری و تجارت متمرکز خواهد بود.

دو طرف همچنین پیامدهای جنگ آمریکا علیه ایران و راه‌های پایان دادن به جنگ میان دو طرف، رفع انسداد تنگه هرمز و بازگشت تردد و آزادی کشتیرانی بین‌المللی در تنگه باب‌المندب را بررسی خواهند کرد.

ریاست‌جمهوری فرانسه نیز اعلام کرد سفر بن سلمان به پاریس با امضای «تعداد زیادی توافقنامه» همراه خواهد بود و این مسأله بیانگر «پویایی روابط فرانسه و عربستان در شرایط تنش منطقه‌ای» است.

کاخ الیزه اعلام کرد که «برخی پروژه‌ها همچنان در دست بررسی هستند، اما توافقنامه‌های اقتصادی زیادی در بخش‌های مختلف به امضا خواهد رسید» و در این میان به‌طور ویژه به حوزه‌های حمل‌ونقل، انرژی و بهداشت اشاره کرد.

همچنین قرار است روز دوشنبه نشست وزارتی برای بررسی تأمین انرژی، همزمان با ادامه جنگ علیه ایران و بسته بودن تنگه هرمز، برگزار شود.

کاخ الیزه تأکید کرد که مکرون بر تشویق و تقویت سرمایه‌گذاری خارجی در فرانسه تأکید دارد و خواستار افزایش سرمایه‌گذاری‌های عربستان در کشورش خواهد شد.

ریاست‌جمهوری فرانسه پنجشنبه گذشته نیز زمان سفر ولیعهد عربستان را اعلام کرده بود.

بن سلمان این سفر را روز یکشنبه و با حضور در مراسم اختتامیه جام جهانی ورزش‌های الکترونیکی آغاز خواهد کرد.


۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

عربستان و عراق برای امنیت انرژی و ثبات تأمین نفت رایزنی کردند

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ مقامات عربستان و عراق در ریاض درباره راهکارهای حمایت از امنیت انرژی، ثبات زنجیره تأمین و گسترش همکاری‌های دوجانبه در حوزه‌های نفت، گاز و برق گفت‌وگو کردند.

رسانه‌های سعودی همچنین اعلام کردند که مقامات دو کشور، تلاش‌های مشترک برای «تقویت امنیت انرژی و ثبات عرضه‌ها» را بررسی کردند.

این گفت‌وگوها در جریان دیدار عبدالعزیز بن سلمان، وزیر انرژی عربستان و محمد الجدعان وزیر دارایی این کشور با باسم العبادی وزیر نفت عراق و فالح عبداشی وزیر دارایی عراق در ریاض انجام شد.

بر اساس این گزارش، دو طرف در این دیدار موضوعات مورد علاقه مشترک میان عربستان و عراق، راه‌های تقویت فرصت‌های همکاری در زمینه‌های مختلف و اقداماتی برای تأمین منافع مشترک دو کشور را بررسی کردند.

همچنین تحولات منطقه و تلاش‌های انجام‌شده برای حمایت از امنیت انرژی و ثبات در روند تأمین و عرضه انرژی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وزیر نفت عراق نیز بر اهتمام کشورش برای تقویت روابط و همکاری‌های مشترک با کشورهای منطقه به‌ویژه عربستان تأکید کرد.

العبادی گفت که در دیدار با مقامات عربستان، روابط دوجانبه، همکاری‌های مشترک، هماهنگی در بالاترین سطوح و گسترش زمینه‌های همکاری در حوزه‌های گاز، انرژی و برق با هدف تحقق منافع مشترک دو کشور مورد بحث قرار گرفته است.




 چرا گرجستان تحریم‌های ضدایرانی را نپذیرفت؟
۱۳ ساعت قبل / سایت تابناک

چرا گرجستان تحریم‌های ضدایرانی را نپذیرفت؟

گرجستان حاضر به پذیرش همراهی با تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه ایران نشد.

 فساد مالی ترامپ و خانواده‌اش در صدر تحقیقات گسترده دموکرات‌ها
۱۶ ساعت قبل / سایت تابناک

فساد مالی ترامپ و خانواده‌اش در صدر تحقیقات گسترده دموکرات‌ها

دموکرات‌های آمریکا از برنامه‌ای گسترده برای تحقیق درباره دونالد ترامپ، اعضای خانواده او و دولتش خبر داده‌اند؛ تحقیقاتی که به گفته آنها، بیش از هر چیز بر اتها...

 شهرت لباسی عروسی تیلور سوئیفت پیش از طراحی
۱۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

شهرت لباسی عروسی تیلور سوئیفت پیش از طراحی

دنیای اقتصاد: صنعت بستنی به احیا نیاز دارد و بسیاری از فعالان این صنعت، تصمیم گرفته‌اند با طراحی طعم‌های عجیب و متفاوت، بازار این صنعت را همچنان داغ نگه دارند.

 ادعای تازه ترامپ درباره توافق با ایران
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

ادعای تازه ترامپ درباره توافق با ایران

دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا با ادعا اینکه ایرانی‌ها هنوز برای یک توافق درست و مناسب آماده نیستند مدعی شد: من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.

 افزایش همکاری‌های نظامی پیونگ‌یانگ و مسکو در جنگ اوکراین
۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

افزایش همکاری‌های نظامی پیونگ‌یانگ و مسکو در جنگ اوکراین

مقام‌های اطلاعاتی اوکراین از استقرار موج تازه‌ای از نیروهای کره شمالی در روسیه خبر دادند که شامل یگان‌های تخصصی پهپادی و موشکی برای تقویت توان عملیاتی ارتش روسیه در جنگ با اوکراین است.

 شروط صنعا برای ریاض
۱۸ ساعت قبل / سایت تابناک

شروط صنعا برای ریاض

عضو شورای عالی سیاسی صنعا، تأکید کرد که اگر عربستان سعودی قصد دارد از آنچه او «درخت جنایت و محاصره» علیه یمن خواند، فاصله بگیرد، باید با برداشتن گام‌های عملی...