قیمت طلا امروز




 سایت تابناک / ۱۴۰۵/۰۵/۰۹

برخورد پلیس با سرقت در مرزها

رییس پلیس آگاهی فراجا از اجرای طرح‌های امنیتی بی‌سابقه با بهره‌گیری از سامانه‌های پیشرفته و هوش مصنوعی در مرزها خبر داد و گفت: با وجود تردد گسترده زائران ارب...
 برخورد پلیس با سرقت در مرزها

به گزارش تابناک، سردار محمد قنبری از اجرای طرح‌های ویژه تأمین امنیت زائران اربعین در مرزهای شرقی کشور خبر داد و گفت: همکاران ما از آغاز مراسم اربعین با تمام توان در مرزهای هفت گانه حاضر شدند تا ضمن القای حس امنیت کامل، اقدامات پیشگیرانه در حوزه سرقت را به‌عمل آورند.

وی با اشاره به تدابیر اندیشیده شده برای ایمن‌سازی پارکینگ‌ها و پیشگیری از سرقت قطعات خودرو، افزود: با توجه به تراکم جمعیت زائران، تمهیدات ویژه‌ای برای مقابله با جیب‌بری احتمالی اندیشیده شد و خوشبختانه با بهره‌گیری از سامانه‌های پیشرفته، تحلیل داده و حتی هوش مصنوعی، وضعیت امنیتی مطلوبی را شاهد هستیم.

رییس پلیس آگاهی کشور با اعلام کاهش چشمگیر آمار وقوعات نسبت به مدت مشابه سال گذشته، اظهار کرد: با وجود تعدد و کثرت جمعیت، آمار سرقت‌ها بسیار ناچیز و انگشت‌شمار بوده و خوشبختانه کشفیات نیز به‌طور کامل انجام شده است.

وی همچنین از پیدا شدن و تحویل چند نفر از مفقودان به خانواده‌هایشان خبر داد و به نمونه‌ای از یک پیرمرد که به دلیل مشکلات ذهنی قادر به شناسایی خود نبود، اشاره کرد و گفت: همکاران ما با احراز هویت، وی را به خانواده‌اش بازگرداندند که باعث خوشحالی آنان شد.

سردار قنبری در ادامه با تأکید بر امنیت پایدار در مرزها، خاطرنشان کرد: زائران عزیز دغدغه‌ای از این بابت نداشته باشند؛ همکارانم با عشق به حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) و به‌صورت شبانه‌روزی در خدمت زائران هستند.

وی به گروه‌های معدودی که قصد سوءاستفاده از تراکم جمعیت و پارک خودروها را دارند، هشدار داد و گفت: مطمئن باشند در صورت هرگونه اقدام، دستگیر خواهند شد.

قنبری تاکید کرد که تاکنون هیچ مشکلی در زمینه امنیتی موضوع خاصی نداریم.

رییس پلیس آگاهی کشوردر پایان با ابراز امیدواری از تداوم این روند تا پایان مراسم اربعین، تصریح کرد: امسال با استفاده از فناوری‌های نوین و پردازش داده‌ها، پیش‌بینی می‌شود روزهای باقی‌مانده نسبت به سال‌های گذشته شرایط بسیار مطلوب‌تری داشته باشد و الحمدالله تاکنون مشکل خاصی در حوزه امنیت زائران نداشته‌ایم.



۱ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

۲ قاتل به زندگی بازگشتند

جوان آنلاین: دو پرونده قتل که هر کدام سال‌ها در انتظار اجرای حکم قصاص بودند، سرانجام با بخشش اولیای دم به پایان رسید؛ در پرونده نخست، قاتلی که سه بار پای چوبه دار رفته بود، پس از ۱۰ سال با گذشت مادر مقتول از مرگ نجات یافت و در پرونده دوم، آشپز جوانی که در جریان درگیری بر سر تأخیر سفارش غذا مرتکب قتل شده بود، با تلاش واحد صلح و سازش و رضایت خانواده مقتول از قصاص رهایی یافت. 

۱۰ سال پیش، مأموران پلیس یکی از شهر‌های استان فارس با تماس تلفنی از درگیری خونین در پارکی شلوغ باخبر شدند و وقتی به محل رسیدند، با جسد پسر جوانی به نام آرش مواجه شدند که با ضربه چاقو خونین نقش بر زمین شده بود. 

تحقیقات میدانی و اظهارات شاهدان نشان داد که آرش و دوستانش ساعتی پیش برای تفریح به پارک آمده بودند که با گروهی از پسران جوان که در گوشه‌ای بساط جوجه‌کباب برپا کرده بودند، درگیر می‌شوند. آرش و دوستانش از آنها خواسته بودند آرام‌تر صحبت کنند تا آرامش دیگران برهم نخورد، اما این خواسته ساده به مشاجره و سپس درگیری خونین انجامید. در حین درگیری، یکی از طرفین با چاقو به سمت آرش حمله کرد و ضربه مهلکی به او زد. پسر جوان بر زمین افتاد و مهاجمان متواری شدند. دوستان آرش با اورژانس تماس گرفتند، اما پیش از رسیدن تیم پزشکی، آرش بر اثر شدت خونریزی جان باخت. 

مأموران به سرعت متهمان را شناسایی و قاتل او را به نام سعید دستگیر کردند. متهم در بازجویی‌ها با ابراز پشیمانی به قتل اعتراف کرد و گفت: «آرش را نمی‌شناختم و اولین بار بود که او را می‌دیدم. وقتی او و دوستانش اعتراض کردند، عصبانی شدم و لحظه حادثه کنترل خود را از دست دادم. حالا به شدت پشیمانم.» 

اولیای دم درخواست قصاص کردند و متهم پس از تکمیل تحقیقات در دادگاه کیفری یک استان محاکمه و به قصاص محکوم شد. رأی دادگاه پس از تأیید در دیوان عالی کشور، به شعبه اجرای احکام ارسال شد. 

۳ بار چوبه دار و بخت یار قاتل 

قاتل در یک قدمی چوبه دار بود که واحد صلح و سازش تلاش کرد رضایت اولیای دم را جلب کند، اما پدر و مادر آرش در تمام جلسات بر قصاص اصرار داشتند. یک سال قبل، سعید برای اولین بار پای چوبه دار رفت و وقتی طناب دار به گردنش آویخته شد، ناگهان از هوش رفت و روی زمین افتاد. اولیای دم با دیدن این صحنه و پادرمیانی تیم صلح و سازش، به او مهلت دادند. وی به بیمارستان منتقل شد و پس از بهبودی به سلولش بازگشت. مدتی بعد، سعید برای دومین بار پای چوبه دار رفت. آن روز نیز بخت یار او بود و اولیای دم در محل اجرای حکم حاضر نشدند. اجرای حکم به موعد دیگری موکول شد. چندی پیش، متهم برای سومین بار پای چوبه دار رفت. این‌بار اولیای دم برای اجرای حکم حضور یافتند، اما گریه و التماس‌های او و خانواده‌اش دل پدر و مادر آرش را به رحم آورد و آنها بار دیگر به قاتل مهلت دادند. 

چرخش سرنوشت؛ وقتی مادر مقتول به دنبال بخشش برادرش رفت 

قرار بود سعید به زودی برای چهارمین بار پای چوبه دار برود، اما حادثه‌ای تلخ، سرنوشت او را دگرگون کرد. مادر آرش که همواره اصرار بر قصاص داشت، با اتفاق جدیدی در خانواده‌اش مواجه شد. برادر این زن که برای تماشای مسابقه فوتبال جام جهانی به خانه دوستش رفته بود، حین تماشای مسابقه با یکی از میهمانان درگیر و او را به قتل رساند. آغاز این درگیری، شوخی و کل‌کل درباره بازی بود که به قتل انجامید. مادر آرش که تا دیروز برای قصاص قاتل فرزندش مصر بود، اکنون برای نجات جان برادرش به دنبال جلب رضایت اولیای دم است. او تصمیم گرفت قاتل فرزندش را ببخشد تا این بخشش، دل خانواده مقتول برادرش را به رحم آورد. 

چندی پیش، اولیای دم آرش، سعید را بخشیدند و او که نفس‌هایش به شماره افتاده بود، با این اقدام خداپسندانه به زندگی دوباره بازگشت و پس از ۱۰ سال از زندان آزاد شد. متهم وقتی در جریان حادثه برای دایی مقتول قرار گرفت به همراه خانواده دایی مقتول به دیدار خانواده اولیای دم رفت تا برای دایی آرش نیز رضایت بگیرند. او از سختی‌های زندان و کابوس‌های همیشگی‌اش گفت و التماس‌های خواهر قاتل سرانجام نتیجه داد؛ دایی آرش نیز در یک قدمی بخشش قرار گرفت. 

روایت دوم: آشپز خشمگین و قصاصی که با بخشش منتفی شد 

دومین قاتل هم که به تازگی در تهران بخشیده شد آشپز جوان یکی از رستوران‌های شمال تهران بود که چهار سال قبل یکی از کارگران رستوران را به قتل رسانده بود. او پس از تأیید حکمش در شعبه ۶ دیوان عالی کشور در یک قدمی چوبه دار قرار داشت که با تلاش‌های قاضی حسین دورودی، قاضی شعبه دوم اجرای احکام دادسرای امور جنایی تهران به زندگی دوباره بازگشت. 

درگیری بر سر تأخیر سفارش‌ها؛ یک کشته و ۳ زخمی 

چهار سال پیش، اواخر مهر ۱۴۰۱، بازپرس ویژه قتل و کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی از درگیری خونین در یکی از رستوران‌های شمال تهران باخبر و راهی محل شدند. مأموران هنگام ورود دریافتند که در این حادثه چهار نفر زخمی شده‌اند که ضارب نیز جزو مصدومان بوده و همگی برای درمان به بیمارستان منتقل شده‌اند. مأموران به بیمارستان رفتند و تیم پزشکی اعلام کرد که یکی از مصدومان بر اثر شدت خونریزی جان باخته است. دو مصدوم دیگر و قاتل با تلاش کادر درمان از مرگ نجات یافتند و حال آنها رو به بهبودی است. 

قاتل پس از بهبودی نسبی در تحقیقات پلیسی به قتل اعتراف کرد و گفت: «آشپز رستوران بودم و مقتول در سالن کار می‌کرد. او همیشه سفارش مشتری‌ها را دیر به من می‌رساند. بار‌ها به او تذکر دادم که سفارش را به محض دریافت به آشپزخانه بیاورد، اما توجه نمی‌کرد. شب حادثه دوباره بر سر همین موضوع مشاجره کردیم. عصبانی شدم و چاقویی از آشپزخانه برداشتم و به سمتش حمله کردم. حین درگیری، دو نفر از کارگران برای میانجیگری آمدند که آنها هم زخمی شدند.» 

متهم پس از اعتراف و بازسازی صحنه قتل در شعبه چهارم دادگاه کیفری یک استان تهران محاکمه و با درخواست اولیای دم به قصاص محکوم شد. حکم قصاص پس از تأیید در شعبه ششم دیوان عالی کشور، برای سیر مراحل اجرا روی میز قاضی حسین دورودی قرار گرفت. 

قاضی شعبه با برگزاری جلسات صلح و سازش، سرانجام موفق شد اولیای دم را راضی کند و آنها با دریافت وجه‌المصالحه، قاتل را بخشیدند. آشپز جوان که با اقدام خداپسندانه اولیای دم به زندگی دوباره بازگشته، به زودی از جنبه عمومی جرم محاکمه خواهد شد.


۱ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

حمله پهپادی ایران به سواحل کالیفرنیا

ای‌بی‌سی‌نیوز گزارش داده است که اف‌بی‌آی در روزهای اخیر به اداره‌های پلیس در ایالت کالیفرنیا درباره احتمال حمله پهپادی ایران به سواحل غربی آمریکا هشدار داده است.

بر اساس این گزارش، هشدار مذکور در پایان ماه فوریه توزیع شده و در آن ادعا شده است که اطلاعاتی تأییدنشده درباره احتمال برنامه‌ریزی ایران برای انجام یک حمله غافلگیرانه با استفاده از پهپاد به دست آمده است.

در این هشدار ادعا شده است که ایران از اوایل فوریه ۲۰۲۶، در صورت حمله آمریکا به ایران، احتمال انجام چنین اقدامی را بررسی کرده و ممکن است این حمله از یک شناور نامشخص در نزدیکی سواحل آمریکا انجام شود.

ای‌بی‌سی‌نیوز به نقل از این هشدار نوشته است که اهداف احتمالی، نامشخص بوده‌اند اما مشخصاً ایالت کالیفرنیا در این ارزیابی مطرح شده است.

با توجه به تأکید اف‌بی‌آی بر تأییدنشده بودن اطلاعات، جزئیات این ادعا و احتمال عملیاتی شدن چنین سناریویی تأیید نشده است.




 باتری‌های فرسوده، آنتن‌های خاموش؛ خاموشی‌های مکرر چه بر سر شبکه موبایل ایران آورده است؟
۴۷ دقیقه قبل / سایت سیتنا

باتری‌های فرسوده، آنتن‌های خاموش؛ خاموشی‌های مکرر چه بر سر شبکه موبایل ایران آورده است؟

تداوم خاموشی‌های برق، یک ضعف قدیمی در زیرساخت شبکه تلفن همراه را بیش از گذشته آشکار کرده است؛ باتری‌های پشتیبان سایت‌های BTS که باید هنگام قطع برق، برای مدتی تج

 کفایت‌سنجی ۴۴ میلیون تومان برای یک زندگی دو نفره
۱۱ دقیقه قبل / روزنامه آرمان امروز

کفایت‌سنجی ۴۴ میلیون تومان برای یک زندگی دو نفره

آرمان امروز : اگر یک خانوار دو نفره در تهران را در نظر بگیریم که هر دو، کارمند باشند و حداقل دریافتی یک فرد متأهل را دریافت کنند، مجموع درآمد ماهانه آنها حدود ۴۴ میلیون تومان خواهد بود. این مبلغ بخش مهمی از هزینه‌های ضروری را پوشش می‌دهد؛ اما با اضافه شدن هزینه‌های جانبی و [ ]

 پرونده سازی اف‌بی‌آی برای حمله ایران به کالیفرنیا !
۱۱ دقیقه قبل / روزنامه آرمان امروز

پرونده سازی اف‌بی‌آی برای حمله ایران به کالیفرنیا !

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: اف‌بی‌آی در روزهای اخیر به اداره‌های پلیس در ایالت کالیفرنیا هشدار داده است که ایران ممکن است در واکنش به حملات آمریکا، با پهپاد به سواحل غربی ایالات متحده حمله کند؛ این موضوع بر اساس هشداری است که شبکه ABC News به آن دست یافته است.  در ادامه این مطلب آمده است: [ ]

 فرار بزرگ میلیاردها دلار از بانک های روسیه زیر سایه پهپادها
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فرار بزرگ میلیاردها دلار از بانک های روسیه زیر سایه پهپادها

دنیای اقتصاد: روس‌ها در حال خارج کردن میلیاردها دلار از سیستم بانکی این کشور هستند.

 خطابه آقای خاتمی فاقد حداقل عقلانیت بود
۵۶ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

خطابه آقای خاتمی فاقد حداقل عقلانیت بود

سخنان اخیر آقای خاتمی مثل همیشه حمایت حامیان او و مخالفت منتقدانش را داشت. ولی ندیدم کسی بگوید استدلال این سخن چیست؟ ضرورت آن کدام است؟ و مخاطب اصلی چه کسی ا...

 آیین یادبود مرحوم علامه محمدرضا حکیمی
۱ ساعت قبل / سایت جماران

آیین یادبود مرحوم علامه محمدرضا حکیمی

به گزارش جماران، آیین‌ یادبود و بزرگداشت مرحوم علامه محمدرضا حکیمی برگزار شد.