قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۵/۰۳

فرار میلان و آموریم از شکست در گلاسکو

میلان در دومین بازی دوستانه پیش‌فصل در خانه گلاسکو 2-0 عقب افتاد و به لطف دبل فرانچسکو کاماردا با تساوی 2-2 به خانه برگشت.
 فرار میلان و آموریم از شکست در گلاسکو
به گزارش ورزش سه، میلان در دومین دیدار دوستانه پیش‌فصل خود مقابل سلتیک به تساوی ۲-۲ رسید؛ مسابقه‌ای که دو چهره کاملاً متفاوت از تیم روبن آموریم را به نمایش گذاشت. روسونری در نیمه اول با اشتباهات فردی خط دفاعی دو گل دریافت کرد، اما در نیمه دوم فرانچسکو کاماردا، مهاجم ۱۸ ساله این تیم، با دو گل در عرض پنج دقیقه ستاره میدان شد و شکست را به تساوی تبدیل کرد.

دیدار در ورزشگاه سلتیک پارک شهر گلاسگو برگزار شد و سلتیک از دقایق ابتدایی با آمادگی بدنی بالاتر، فشار زیادی روی میلان وارد کرد. شاگردان آموریم در شروع بازی بارها در فاز دفاعی دچار اشتباه شدند و میزبان از همین اشتباهات نهایت استفاده را برد.

در دقیقه ۱۱، اشتباه عجیب استراهینیا پاولوویچ در پاس رو به عقب به سمت توریانی باعث شد دوران توپ را تصاحب کند و به راحتی دروازه میلان را باز کند تا سلتیک ۱-۰ پیش بیفتد.

اشتباهات دفاعی میلان ادامه پیدا کرد و در دقیقه ۲۸، سوءتفاهم بین ساموئله ریچی و ماتیا لیبرالی، توپ را به جیمز فارست رساند و او با ضربه‌ای دقیق زیر تیر افقی، اختلاف را به دو گل افزایش داد.

میلان پس از دریافت گل دوم تلاش کرد شرایط را بهتر کند، اما تا پایان نیمه اول موفق به خلق موقعیت جدی نشد. تنها ضربه کوموتو از بالای دروازه به بیرون رفت و البته توریانی با مهار ضربه ایستگاهی مک‌کوآن مانع گل سوم سلتیک شد تا نیمه نخست با برتری ۲-۰ میزبان به پایان برسد.

اما نیمه دوم کاملاً متفاوت آغاز شد.

ورود فرانچسکو کاماردا جریان بازی را تغییر داد و تنها یک دقیقه پس از شروع نیمه دوم، این مهاجم جوان در محوطه جریمه با خطای کارتر ویکرز سرنگون شد. داور نقطه پنالتی را نشان داد و خود کاماردا پشت توپ ایستاد و با ضربه‌ای مطمئن در دقیقه ۴۷ اختلاف را به حداقل رساند.

کاماردا چند دقیقه بعد با ضربه سر تا آستانه زدن گل دوم پیش رفت و سرانجام در دقیقه ۵۲ روی ارسال دقیق ساموئل چوکووئزه با ضربه سری تماشایی دروازه سینیسالو را برای دومین بار باز کرد تا بازی در عرض پنج دقیقه به تساوی ۲-۲ کشیده شود.

در دقایق پایانی، هر دو تیم همچنان برای رسیدن به گل برتری تلاش کردند.

میلان در ادامه نگران شد. گیلا به دلیل احساس درد در عضله ران راست زمین را ترک کرد و کادر پزشکی وضعیت او را بررسی کرد.

روسونری تا آستانه زدن گل سوم هم پیش رفت، اما ضربه یونس موسی با واکنش مدافعان سلتیک راهی کرنر شد. در سمت مقابل، سلتیک در دقیقه ۸۳ توسط الکس اوکسلید چمبرلین می‌توانست به گل برسد، اما ضربه او از فاصله نزدیک با اختلافی اندک از کنار دروازه به بیرون رفت تا بازی با تساوی ۲-۲ خاتمه پیدا کند.

روبن آموریم، سرمربی ۴۱ ساله میلان، در پایان مسابقه گفت: "سعی کردیم کاری را انجام دهیم که از قبل برنامه‌ریزی کرده بودیم، هرچند اصلاً آسان نبود. احساس کردم تیم در حال تغییر هویت فوتبالی‌اش است. شاید در بعضی لحظات می‌توانستیم بهتر عمل کنیم، اما وقتی این حجم از تمرینات را پشت سر می‌گذارید، چنین اتفاقاتی طبیعی است."

او درباره تفاوت عملکرد تیمش در دو نیمه گفت: "گاهی فوتبال همین است. گل عجیبی دریافت کردیم، اما نیمه دوم شروع بهتری داشتیم. بعد از اینکه گل زدیم، شیوه بازی‌مان هم تغییر کرد. تلاش کردیم مالکیت توپ را حفظ کنیم، هرچند در پرس سراسری هم فشار زیادی تحمل کردیم. از نظر بدنی هنوز جای پیشرفت داریم و بازیکنان باید مفهوم پرسینگ را بهتر درک کنند. هنوز این ایده کاملاً در تیم جا نیفتاده، اما در جریان بازی نشانه‌های مثبتی دیدم. در طول مسابقه باید مالکیت بیشتری می‌داشتیم، اما در این مقطع از فصل کار آسانی نیست و به زمان نیاز داریم."

آموریم سپس درباره درخشش کاماردا گفت: "او باید کنار ما بماند. ایمان زیادی به کاماردا و سایر بازیکنان جوان دارم. معمولاً درباره نفرات به صورت جداگانه صحبت نمی‌کنم، اما می‌توانم تأیید کنم که کاماردا این فصل در میلان خواهد ماند."



 عکس؛ حسین ابرقویی و دانیال ایری دو مدافع ذخیره پرسپولیس محسوب می‌شوند

عکس؛ حسین ابرقویی و دانیال ایری دو مدافع ذخیره پرسپولیس محسوب می‌شوند

پرسپولیس به دنبال دومین کلین‌شیت مقابل استقلال خوزستان است. زوج دفاعی فعلی کنعانی و زارع هستند و ابرقویی و ایری گزینه‌های جایگزین هستند.

 پرسپولیس 4-1 استقلال خوزستان؛ حال خوب قرمزها با تارتار!

پرسپولیس 4-1 استقلال خوزستان؛ حال خوب قرمزها با تارتار!

پایگاه خبری فوتبالی- پرسپولیس در هفته دوم لیگ برتر با نتیجه چهار بر یک استقلال خوزستان را شکست داد.به گزارش فوتبالی، پرسپولیس در چهارچوب هفته دوم لیگ برتر باید مقابل استقلال خوزستان قرار گرفت. قرمزهای تهران در هفته اول لیگ برتر با نتیجه دو بر صفر از سد شمس‌آذر قزوین عبور کردند و به دنبال سه امتیاز مصاف با استقلال خوزستان بودند. شاگردان خلیفه در هفته اول با نتیجه دو بر صفر برابر آلومینیوم اراک شکست خوردند و حالا می‌خواستند در بازی با پرسپولیس، دست پر از زمین مسابقه خارج شوند. پرسپولیس در این مساب ...,پرسپولیس,گزارش زنده,استقلال خوزستان,پیشنهاد سردبیر

 علاقه باشگاه اماراتی به جذب مهدی طارمی

علاقه باشگاه اماراتی به جذب مهدی طارمی

سایت «گاتزتا» یونان گزارش داد که پیشنهادی از یک تیم از شهر «دبی» امارات برای جذب مهدی طارمی، به باشگاه المپیاکوس رسیده است.

 ۳ هدیه رئال مادرید برای سیلوا

۳ هدیه رئال مادرید برای سیلوا

باشگاه رئال مادرید رسما برناردو سیلوا را به هواداران معرفی و سه هدیه برای او در نظر گرفت.

 دربی پایتخت، ۱۱ شهریور در اصفهان؟

دربی پایتخت، ۱۱ شهریور در اصفهان؟

باشگاه استقلال میزبان بازی رفت دربی پایتخت است و خواستار برگزاری این دیدار حساس در ورزشگاه نقش جهان اصفهان شده. برگزاری بازی در ورزشگاه نقش جهان اصفهان قطعی...

 عکس ؛ باکیچ و سرگیف گزینه‌های اصلی ترکیب پرسپولیس برابر استقلال خوزستان

عکس ؛ باکیچ و سرگیف گزینه‌های اصلی ترکیب پرسپولیس برابر استقلال خوزستان

باشگاه پرسپولیس در دومین بازی خود با هدایت مهدی تارتار، ممکن است مارکو باکیچ و ایگور سرگیف را به ترکیب اضافه کند.

 عقد قرارداد الکساندر سدلار با آی‌ام‌تی بلگراد پس از یک فصل حضور در تراکتور

عقد قرارداد الکساندر سدلار با آی‌ام‌تی بلگراد پس از یک فصل حضور در تراکتور

الکساندر سدلار، مدافع فصل گذشته تراکتور، با عقد قراردادی به آی‌ام‌تی بلگراد، تیم نهم فصل گذشته لیگ صربستان، پیوست.

 هوادار پرسپولیس پیش از شروع بازی مقابل استقلال خوزستان: مثل همیشه می‌بریم

هوادار پرسپولیس پیش از شروع بازی مقابل استقلال خوزستان: مثل همیشه می‌بریم

هوادار پرسپولیس پیش از شروع بازی این تیم مقابل استقلال خوزستان گفت: مثل همیشه می‌بریم؛ سه‌بر صفر با گل علی علی‌پور و ایگور سرگیف.