قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۵/۰۲

پنج وینگر آماده در اختیار محرم و سپاهان

بازگشت سه بازیکن از مصدومیت و اضافه شدن دو مهره دیگر، دست محرم نویدکیا را در کناره‌های خط حمله سپاهان باز گذاشته و رقابت جذابی را برای حضور در ترکیب اصلی شکل داده است.
 پنج وینگر آماده در اختیار محرم و سپاهان
به گزارش "ورزش سه"، سپاهان در حالی تمرینات پیش‌فصل را دنبال می‌کند که برخلاف برخی پست‌ها، در پست وینگر از تنوع مناسبی برخوردار است. مهدی لیموچی، محمد عسکری، آریا شفیع‌دوست، علی خدادادی و امیرحسین جلالی‌وند پنج بازیکنی هستند که نویدکیا می‌تواند در کناره‌های خط حمله از آنها استفاده کند.

مهم‌ترین چهره این جمع از نظر تجربه و سابقه گلزنی، مهدی لیموچی است. وینگر سرعتی سپاهان در دیدار برگشت دو فصل قبل مقابل استقلال خوزستان دچار پارگی رباط صلیبی شد و در شرایطی به اجبار از میادین فاصله گرفت که با ۹ گل، دو پاس گل، گرفتن دو ضربه پنالتی و یک گل آسیایی، یکی از موثرترین بازیکنان تیمش بود. 

لیموچی پس از جراحی و پشت سر گذاشتن دوره طولانی بازتوانی، در فصل گذشته به تدریج به مسابقات برگشت و ۳۴۹ روز پس از آخرین حضورش، مقابل الاهلی دوحه دوباره در ترکیب اصلی قرار گرفت. او حالا بدون محدودیت در برنامه‌های آماده‌سازی سپاهان حضور دارد و می‌خواهد دوباره به مهره تعیین‌کننده سمت چپ تبدیل شود.

محمد عسکری دیگر وینگر بازگشته سپاهان است. این بازیکن ۲۰ ساله در فصل گذشته یکی از شگفتی‌های تیم نویدکیا بود و در مقطعی طی پنج مسابقه متوالی در لیگ برتر، جام حذفی و سطح دوم لیگ قهرمانان آسیا گل زد. عسکری بعد از آن برابر فولاد هم گل سه‌امتیازی سپاهان را به ثمر رساند، اما در اردوی تیم امید ایران و دیدار مقابل ازبکستان از ناحیه رباط صلیبی آسیب دید. او اکنون دوران درمان را پشت سر گذاشته و با انگیزه بالا در تمرینات گروهی حاضر است.

آریا شفیع‌دوست سومین بازیکنی است که پس از یک دوره سخت به تمرینات برگشته است. این وینگر جوان فصل گذشته با اعتماد نویدکیا فرصت حضور در تیم اصلی را پیدا کرد، اما در آخرین مسابقه تیم امید ایران در تورنمنت ماناس مقابل بحرین دچار پارگی رباط صلیبی شد. شفیع‌دوست پس از جراحی و ماه‌ها بازتوانی، قرارداد خود را با سپاهان تمدید کرد و حالا برای گرفتن فرصت دوباره در ترکیب طلایی‌پوشان تلاش می‌کند.

علی خدادادی یکی از نفراتی است که در زمستان گذشته برای جبران غیبت عسکری و شفیع‌دوست از چادرملو اردکان به سپاهان پیوست. این بازیکن در فصل صعود چادرملو ۸ گل به ثمر رساند و در نخستین فصل حضور این تیم در لیگ برتر هم سه گل و دو پاس گل ثبت کرد. خدادادی در نیم‌فصل نخست فصل گذشته نیز سه گل و دو پاس گل داشت و سپس با قراردادی دو و نیم ساله راهی سپاهان شد. توانایی بازی در هر دو سمت خط حمله و مهاجم مرکزی، او را به یکی از گزینه‌های چندپسته نویدکیا تبدیل کرده است.

آخرین نفر این جمع امیرحسین جلالی‌وند است که در تابستان امسال با قراردادی سه‌ساله از استقلال خوزستان به سپاهان اضافه شد. این وینگر ۲۳ ساله فصل گذشته در ۲۲ مسابقه لیگ برتر چهار گل زد و در هفته‌های پایانی پیش از توقف مسابقات، برابر آلومینیوم، مس رفسنجان، فجرسپاسی و خود سپاهان گلزنی کرد. جلالی‌وند که سابقه حضور در تیم نوجوانان و تیم جوانان ایران را دارد، یکی از خریدهای سپاهان در مسیر جوان‌سازی ترکیب است.

حضور همزمان این پنج بازیکن به نویدکیا اجازه می‌دهد برای کناره‌های خط حمله از ترکیب‌های متفاوتی استفاده کند هر چند که محمدمهدی لطفی را نیز می‌توان به این جمع اضافه کرد. لیموچی و خدادادی تجربه بیشتری دارند، عسکری و شفیع‌دوست با انگیزه جبران دوران مصدومیت برگشته‌اند و جلالی‌وند نیز پس از بهترین فصل دوران حرفه‌ای خود وارد رقابتی بزرگ‌تر شده است.

سپاهان همچنان برای تکمیل خط دفاعی و جذب مهاجم نوک به خریدهای جدید نیاز دارد، اما در پست وینگر، محرم مجموعه‌ای از بازیکنان سرعتی، جوان و گلزن را در اختیار دارد. حالا تمرینات و مسابقات تدارکاتی مشخص خواهد کرد کدام نفرات فصل را در ترکیب اصلی آغاز می‌کنند.



 اکرم عفیف در کمین بیرو؛ یک تقابل دیگر در راه است

اکرم عفیف در کمین بیرو؛ یک تقابل دیگر در راه است

پایگاه خبری فوتبالی- علی بیرانوند به زودی یک بار دیگر طعم بازی مقابل اکرم عفیف را خواهد چشید.به گزارش فوتبالی، مدتی پیش ویدیویی از حضور علیرضا بیرانوند در یکی از برنامه‌های اینترنتی منتشر شد که حاشیه‌های زیادی برای او ایجاد کرد؛ از جمله اقرار دخترش به علاقه او به استقلال و تمایلش به بازی در این تیم!اما یکی دیگر از لحظات بامزه و فان این مصاحبه، جایی بود که او به شوخی پسرش اشاره کرد. بیرانوند گفت که پسرش گاهی به شوخی می‌گوید که دو اکرم او را دیوانه کرده‌اند: یکی همسرش و دیگری اکرم عفیف!درباره همسر ...,علیرضا بیرانوند,اکرم عفیف,تراکتور,السد,لیگ نخبگان آسیا,پیشنهاد سردبیر

 برتری درخشان پرسپولیس، با رفع یک نگرانی بزرگ!

برتری درخشان پرسپولیس، با رفع یک نگرانی بزرگ!

نمایش پرسپولیس در هفته اول مقابل شمس‌آذر یک ایراد محسوس داشت که در مسابقه امروز برابر استقلال خوزستان، مرتفع شد.

 قرارداد ۲۵۰ میلیارد تومانی رامین رضاییان آب رفت!

قرارداد ۲۵۰ میلیارد تومانی رامین رضاییان آب رفت!

مدیرعامل فولاد با رد ارقام مطرح‌شده درباره قرارداد رامین رضاییان، تأکید کرد مبلغ پرداختی این باشگاه برای جذب این مدافع کمتر از ۱۰۰ میلیارد تومان بوده است.

 برنامه هفته چهارم تا هفتم لیگ برتر اعلام شد/ دربی استقلال پرسپولیس در هفته پنجم، دربی اصفهان هفته هفتم

برنامه هفته چهارم تا هفتم لیگ برتر اعلام شد/ دربی استقلال پرسپولیس در هفته پنجم، دربی اصفهان هفته هفتم

برنامه مسابقات هفته های چهارم تا هفتم لیگ برتر باشگاه های کشور فصل ۱۴۰۶-۱۴۰۵ اعلام شد.

 تارتار به قولش عمل کرد؛ پرسپولیس به دهه ۶۰ برگشت!

تارتار به قولش عمل کرد؛ پرسپولیس به دهه ۶۰ برگشت!

پرسپولیس بار دیگر با یک گل زودهنگام از حریف خود پیش افتاد.

 زوج ترسناک در ترکیه؛ صلاح و بنزما در یک تیم؟

زوج ترسناک در ترکیه؛ صلاح و بنزما در یک تیم؟

ترابزون‌اسپور به دنبال یک بمب نقل‌وانتقالاتی دیگر است و در صورت به نتیجه رسیدن مذاکرات، کریم بنزما می‌تواند در کنار محمد صلاح خط حمله این تیم را تشکیل دهد.

 شب نابودی کارتال: با این همه ستاره ناامیدکننده بودی!

شب نابودی کارتال: با این همه ستاره ناامیدکننده بودی!

فنرباغچه در خانه مقابل لیون به تساوی ۱-۱ رسید، اما نمایش تیم پرستاره اسماعیل کارتال در دیدار رفت پلی‌آف لیگ قهرمانان با انتقاد شدید رسانه‌های ترکیه روبرو شده است.

 زجر سه ساله بارسلونا بالاخره تمام شد

زجر سه ساله بارسلونا بالاخره تمام شد

پس از سه سال بارسلونا حالا به نسخه‌ای اصیل و واقعی از سرخیو بوسکتس در ترکیب خود دست یافته است.