قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

واکنش فدراسیون فوتبال به تمدید چهار ساله قرارداد قلعه‌نویی

عضو هیئت‌رئیسه فدراسیون فوتبال با رد شایعات درباره تمدید بلندمدت قرارداد امیر قلعه‌نویی، تأکید کرد تصمیم نهایی پس از بررسی برنامه‌های او برای جام ملت‌های آسیا اتخاذ خواهد شد.
 واکنش فدراسیون فوتبال به تمدید چهار ساله قرارداد قلعه‌نویی

به گزارش ورزش سه، در حالی که طی روزهای اخیر گمانه‌زنی‌های مختلفی درباره آینده نیمکت تیم ملی و مدت قرارداد احتمالی امیر قلعه‌نویی مطرح شده، محمدرحمان سالاری، عضو هیئت‌رئیسه فدراسیون فوتبال، در حاشیه مراسم قرعه‌کشی لیگ برتر درباره تصمیمات در خصوص تیم ملی صحبت کرد. او با اشاره به جلسه پنج ساعته اخیر هیئت‌رئیسه، تأکید کرد هنوز هیچ تصمیمی درباره تمدید قرارداد سرمربی تیم ملی گرفته نشده و ملاک نهایی، برنامه‌های او برای حضور در جام ملت‌های آسیاست.

سالاری همچنین به دفاع از عملکرد تیم ملی در جام جهانی پرداخت و با اشاره به شرایط خاص آماده‌سازی تیم ملی پیش از جام جهانی، از مشکلات متعدد در مسیر اعزام، لغو دیدارهای تدارکاتی و دشواری‌های ایجادشده برای تیم گفت. او در عین حال تأکید کرد که فدراسیون ضمن پذیرش برخی انتقادات نسبت به عملکرد تیم ملی، معتقد است کادر فنی باید برای جام ملت‌های آسیا تقویت شود. او همچنین در حال حاضر نیز امیر قلعه‌نویی اصلی‌ترین گزینه هدایت تیم ملی محسوب می‌شود.

گفتگو با سالاری را در ادامه می‌خوانید:

* بعضی‌ها می‌گویند بحث تمدید چهار ساله آقای قلعه‌نویی بوده است و برخی می‌گویند چهار ماه. اگر قرارداد ایشان تمدید چه مدت خواهد بود؟

نه آقای قلعه‌نویی چنین درخواستی از فدراسیون داشته‌اند و نه فدراسیون بحث چهار سال را مطرح کرده است. فعلا برنامه ما تا جام ملت‌های آسیا است. هفته گذشته جلسه هیئت رئیسه پنج سال طول کشید و درباره تیم ملی صحبت شد. مردم ما فوتبال را می‌فهمند و می‌بینند. ما نمی‌توانیم‌ بگوییم چه شد و چه اتفاقی افتاد و مردم بهترین قاضی هستند. اما ما باید در جریان باشیم با چه روندی به جام جهانی اعزام شدیم و چه اتفاقاتی افتاد. ما یک اردو در ترکیه داشتیم که تیم ملی ۵۰ ساعت در مسیر بودیم. ما با سه تیم بزرگ دنیا و رنکینگ زیر ۱۵ تا پای انعقاد قرارداد رفتیم ولی دقیقه ۹۰ به دلایل نامعلومی این بازی‌ها لغو شد. ما در خصوص تیم ملی تا قبل از جام جهانی با کادرفنی و فدراسیون برنامه‌ای داشتیم و برنامه ما این بود که حداقل یک مرحله و به گفته کادرفنی دو مرحله بالاتر بیاییم.

* اما تیم اوت شد. شما در نقش مدافع آقای قلعه‌نویی حضور پیدا می‌کنید اما قشر زیادی از مردم ایران این را نمی‌پذیرند. همانطور که هیئت رئیسه جوان شد و خون تازه‌ای به رگ‌های …



 فرصت باشگاه‌ها تا ۱۵ مهر برای ارسال صورت‌های مالی
۴ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

فرصت باشگاه‌ها تا ۱۵ مهر برای ارسال صورت‌های مالی

پایگاه خبری فوتبالی- سازمان لیگ فوتبال ایران از باشگاه‌های لیگ برتری خواست صورت‌های مالی تفکیک‌شده خود را تا ۱۵ مهرماه ارسال کنند.به گزارش فوتبالی، سازمان لیگ فوتبال ایران با ارسال نامه‌ای به باشگاه‌های لیگ برتری اعلام کرد بر اساس مقررات صدور مجوز باشگاهی، هر باشگاه متقاضی دریافت مجوز باید دست‌کم یک صورت سود و زیان جداگانه برای شناسایی درآمدها و هزینه‌های مربوط به هر یک از تیم‌های فوتبال خود ارائه کند.بر اساس این نامه، اطلاعات ارائه‌شده باید با آخرین صورت‌های مالی باشگاه مطابقت داشته باشد و در ص ...,سازمان لیگ,لیگ برتر ایران,صورت مالی

 اولتیماتوم پرسپولیس به سرمربی جدید تیم زنان
۴۱ دقیقه قبل / سایت افکارنیوز

اولتیماتوم پرسپولیس به سرمربی جدید تیم زنان

باشگاه پرسپولیس در پی اختلاف قراردادی نیلوفر اردلان با ایستا فرصت کوتاهی به سرمربی جدید تیم زنان خود داده تا هرچه سریع‌تر وضعیت قراردادش را مشخص کند.

 خدمت سربازی فوتبالیست‌ها در تیم‌های غیرنظامی تکذیب شد
۴۵ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

خدمت سربازی فوتبالیست‌ها در تیم‌های غیرنظامی تکذیب شد

پایگاه خبری فوتبالی- سازمان وظیفه عمومی فراجا شایعه امکان گذراندن خدمت سربازی بازیکنان مشمول فوتبال در تیم‌های غیرنظامی لیگ برتر را تکذیب کرد.به گزارش فوتبالی، سازمان وظیفه عمومی فراجا در اطلاعیه‌ای درباره شایعات مطرح‌شده در رسانه‌ها و فضای مجازی درباره امکان خدمت سربازی فوتبالیست‌های مشمول در تیم‌های غیرنظامی لیگ برتر توضیح داد.بر اساس این اطلاعیه، همه ورزشکاران مشمول، از جمله بازیکنان فوتبال، با رسیدن به سن مشمولیت باید وضعیت نظام وظیفه خود را مشخص کنند و در صورت داشتن شرایط، از معافیت‌هایی ما ...,سربازی,سازمان نظام وظیفه,بازیکنان,لیگ برتر ایران

 لیست تیم ملی امید برای ناگویا/ حسین‌زاده دعوت شد، بیرانوند نه
۴۸ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

لیست تیم ملی امید برای ناگویا/ حسین‌زاده دعوت شد، بیرانوند نه

لیست تیم ملی امید برای بازی‌های ناگویا اعلام شد که برخلاف گمانه‌زنی‌ها تنها امیرحسین حسین‌زاده به عنوان بازیکن بزرگسال این لیست در نظر گرفته شده است.

 ورود دستگاه نظارتی به مدیریت ارشد یک مجموعه فرهنگی- ورزشی / انتصاب او «فاقد وجاهت قانونی» اعلام شد - پارس فوتبال
۵۸ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

ورود دستگاه نظارتی به مدیریت ارشد یک مجموعه فرهنگی- ورزشی / انتصاب او «فاقد وجاهت قانونی» اعلام شد - پارس فوتبال

ظاهرا یکی از دستگاه‌های نظارتی با توصیه‌ای به سهامدار اصلی این مجموعه فرهنگی- ورزشی بزرگ و پرمخاطب کشور، خواستار برکناری فوری مدیرعامل مجموعه شده است.