قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۵/۰۵

نامه‌ سرگشاده امباپه خطاب به مردم فرانسه

دو هفته پس از حذف فرانسه از جام جهانی ۲۰۲۶، کیلیان امباپه نامه‌ای سرگشاده در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرد
 نامه‌ سرگشاده امباپه خطاب به مردم فرانسه
به گزارش "ورزش سه"، مهاجم 27 ساله فرانسوی ارزیابی خود از جام جهانی ۲۰۲۶ را به اشتراک گذاشت. او در این پیام به شکست برابر اسپانیا در مرحله نیمه‌نهایی پرداخت و همچنین از افتخار نمایندگی کشورش گفت و از حمایت هواداران قدردانی کرد.

امباپه که بهترین گلزن تورنمنت شد، به دردناک بودن این شکست اعتراف کرد اما بر تلاش و تعهد تمام اعضای تیم تاکید داشت. امباپه اعتراف کرد: «تظاهر نمی‌کنم که این موضوع دردمند نیست و تا مدتی هم دردناک خواهد بود؛ تظاهر به خلافش نمی‌کنم. افتخار می‌کنم که بهترین گلزن شدم، اما اگر جام قهرمانی جهان در کنارش بود، معنای بسیار بیشتری داشت. او در ادامه افزود با وجود اینکه نمی‌توان پایان داستان را انتخاب کرد، اما تیم تمام توان خود را در زمین گذاشت.»

این بازیکن در ۲۷ سالگی در سومین جام جهانی خود شرکت کرد و پیش از این عنوان قهرمانی در سال ۲۰۱۸، نایب‌قهرمانی در سال ۲۰۲۲ و مقام چهارمی در دوره ۲۰۲۶ را در کارنامه دارد. او با گل‌های به ثمر رسانده، به برترین گلزن تاریخ جام‌های جهانی تبدیل شد.

امباپه در پیام خود هم‌تیمی‌ها و کادر فنی به رهبری دیدیه دشان را که پس از مسابقه رده‌بندی برابر انگلیس از سمت خود کناره‌گیری کرد، فراموش نکرد. این بازیکن از سرمربی و تمامی اعضای پشتیبانی، از فیزیوتراپ‌ها گرفته تا رانندگان تشکر کرد و اذعان داشت که بدون آن‌ها هیچ‌چیز امکان‌پذیر نبود.

کاپیتان تیم ملی فرانسه همچنین بر اشتیاق هواداران تاکید کرد؛ کسانی که تیم را در خانه، در کافه‌ها، کنار خانواده و دوستان، در فرانسه و فراتر از مرزهای آن همراهی کردند. از نظر امباپه، داستان جام جهانی نه فقط توسط بازیکنان حاضر در زمین، بلکه توسط میلیون‌ها دست نوشته شده است.

با وجود پایان تورنمنت، این مهاجم اطمینان داد که داستان ادامه دارد و این مسیر مشترک هنوز فاصله زیادی تا پایان دارد؛ او بدین ترتیب بر اشتیاق خود به فوتبال و تمایلش برای ادامه رقابت در بالاترین سطح تاکید دوباره کرد.



 حتی یک عذرخواهی نکردید! آرژانتین منفجر شد

حتی یک عذرخواهی نکردید! آرژانتین منفجر شد

رئیس فدراسیون فوتبال آرژانتین با انتشار بیانیه‌ای در شبکه‌های اجتماعی به تئوری‌های توطئه مطرح‌شده پس از جام جهانی واکنش تند نشان داد.

 یک ماجرای مرموز؛ لوگوی پیراهن سرگیف غیب شد! (عکس)

یک ماجرای مرموز؛ لوگوی پیراهن سرگیف غیب شد! (عکس)

پایگاه خبری فوتبالی- برای پیراهن ایگور سرگیف در بازی پرسپولیس و استقلال خوزستان اتفاقات عجیبی افتاد.به گزارش فوتبالی، بازی تیم‌های پرسپولیس و استقلال خوزستان از هفته دوم لیگ برتر از ساعتی پیش در ورزشگاه شهدای شهر قدس آغاز شد و با برتری چهار بر یک تیم میزبان به پایان رسید.پرسپولیس این بازی را با یک تغییر نسبت به بازی قبلی شروع کرد. ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی در حالی که در بازی قبلی مقابل شمس آذر نیمکت‌نشین محض بود در بازی مقابل استقلال خوزستان از ابتدا در ترکیب اصلی قرار گرفت.مهاجم ازبکستانی در ...,ایگور سرگیف,پرسپولیس,استقلال خوزستان,پیشنهاد سردبیر

 واکنش عجیب تارتار پس از گلزنی ۳ مهاجم: از آن‌ها گِله دارم!/ دلم سوخت که گل خوردیم

واکنش عجیب تارتار پس از گلزنی ۳ مهاجم: از آن‌ها گِله دارم!/ دلم سوخت که گل خوردیم

مهدی تارتار، سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس بعد از پیروزی پرگل برابر استقلال خوزستان از کارهای بزرگ تیمش در این فصل گفت.

 طعنه برناردو به رودری؟ بازی در رئال کار هر کسی نیست

طعنه برناردو به رودری؟ بازی در رئال کار هر کسی نیست

برناردو سیلوا، هافبک جدید رئال مادرید، در یک مراسم خصوصی در والدبباس معارفه شد. یک جمله او در این مراسم جنجالی شده است.

 هری کین دومین کفش طلایش را گرفت (عکس)

هری کین دومین کفش طلایش را گرفت (عکس)

مهاجم بایرن مونیخ جایزه بهترین گلزن لیگوهای اروپایی در فصل ۲۶-۲۰۲۵ را دریافت کرد.

 عکس ؛ باکیچ و سرگیف گزینه‌های اصلی ترکیب پرسپولیس برابر استقلال خوزستان

عکس ؛ باکیچ و سرگیف گزینه‌های اصلی ترکیب پرسپولیس برابر استقلال خوزستان

باشگاه پرسپولیس در دومین بازی خود با هدایت مهدی تارتار، ممکن است مارکو باکیچ و ایگور سرگیف را به ترکیب اضافه کند.

 پرسپولیس 4 - اس خوزستان 1: سلام به صدرنشینی!

پرسپولیس 4 - اس خوزستان 1: سلام به صدرنشینی!

تیم فوتبال پرسپولیس با چهار گل موفق شد استقلال خوزستان را شکست دهد.

 طعنه برناردو به رودری در مراسم معارفه رئال!

طعنه برناردو به رودری در مراسم معارفه رئال!

برناردو سیلوا، هافبک جدید رئال مادرید، در یک مراسم خصوصی در والدبباس معارفه شد. یک جمله او در این مراسم جنجالی شده است.