قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۵/۰۸

رجبی: قلعه‌نویی از حرف‌های بیرانوند خوشحال نیست

مدافع اسبق تیم ملی و استقلال ابراز امیدواری کرد تیم ملی با حضور امیر قلعه‌نویی اما با شمایلی جدید در جام ملت‌های آسیا حاضر شود.
 رجبی: قلعه‌نویی از حرف‌های بیرانوند خوشحال نیست
به گزارش ورزش سه ، رضا رجبی در گفت‌وگویی با خبرنگار ما درباره عملکرد تیم ملی ایران، انتقادها از امیر قلعه‌نویی و شرایط خاص تیم در جام جهانی صحبت کرد و گفت: مردم ایران همیشه انتظار دارند تیم ملی نتیجه بگیرد و طبیعی است که توقعات بالا باشد، اما باید شرایط را هم دید و سنجید. در واقع تیم ملی در حالی به جام جهانی رفت که کل کشور درگیر جنگ بود. بازیکنان نگران خانواده‌هایشان بودند، آرامش روانی نداشتند، بازی تدارکاتی مناسب برگزار نکردند و در مجموع در سخت‌ترین شرایط ممکن وارد مسابقات شدند.

رجبی در ادامه ضمن تایید موضع احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان در خصوص انصراف از جمع ۴۸ تیم راه یافته به جام جهانی اظهار داشت: من قبل از جام جهانی اگر اختیار داشتم، به فیفا نامه می‌زدم و تیم را به این مسابقات نمی‌فرستادم، چرا که اساسا فوتبال برای ایجاد صلح، دوستی و نزدیک کردن ملت‌هاست، نه ابزاری برای فشار و تنش. متأسفانه در جام جهانی با تیم ملی برخوردی شد که شایسته فوتبال ایران نبود. از محل استقرار گرفته تا رفت‌وآمدهای طولانی و شرایطی که برای بازیکنان ایجاد شد.

رجبی ادامه گفت: با همه این مسائل، ایران سه بازی انجام داد و شکستی نخورد. شاید از نظر فنی به‌ویژه در بازی اول انتقاداتی وجود داشته باشد، اما باید دید تیم در چه شرایطی مسابقه داده است. بعضی‌ها طوری از عملکرد تیم صحبت می‌کنند که انگار یک فاجعه رخ داده، در حالی که واقعیت این نیست.

او درباره اظهارات منتقدان تیم ملی که معتقدند تیم ملی عملکرد بسیار ضعیفی به جای گذاشت اظهار داشت: به نظر من اگر تیم ملی حتی از گروهش صعود می‌کرد و در مرحله بعد حذف می‌شد، همین افراد باز هم انتقاد می‌کردند، چراکه مشکل بعضی‌ها نتیجه نیست، بلکه مشکلشان شخص امیر قلعه‌نویی است.

رجبی ضمن ابراز ناراحتی شدید درباره صحبت علیرضا بیرانوند مبنی بر اینکه «باید مجسمه قلعه‌نویی را ساخت» گفت: به نظر من او فاقد سواد اجتماعی است، وگرنه تشخیص می‌داد که زمان مناسبی برای بیان این حرف نیست، هرچند شاید نیت بیرانوند خیر بود، اما چنین جمله‌ای در چنین فضایی، فقط حاشیه ایجاد کرد و بر ضرر قلعه‌نویی تمام شد. با شناختی که من از قلعه‌نویی دارم، مطمئنم خودش نیز از مطرح شدن چنین تعبیری خوشحال نشد.

مدافع بلند قامت اسبق تیم ملی درباره اینکه آیا سرمربی تیم ملی از دوستانش مشورت می‌گیرد، خاطر نشان کرد: من به همراه حمید بابازاده از زمان حضور قلعه‌نویی در کرمان کنارش بودیم و سپس در استقلال نیز همیشه ارتباط و رفاقت صمیمانه‌ای بین ما وجود داشت. با توجه به همین شناخت باید بگویم، امیر اعتقاد زیادی به مشورت دارد و نظر بسیاری از پیشکسوتان را نسبت به نمایش تیم ملی جویا می‌شود و در صورت امکان، ترتیب اثر می‌دهد، اما من بیشتر درباره مسائل رفتاری و مدیریتی با او صحبت می‌کنم تا مسائل فنی، چراکه معتقدم برای اظهار نظر فنی باید بطور مداوم در تمرینات حضور داشته باشید.

رجبی با انتقاد از صحبتهای قلعه‌نویی در مرکز ملی فوتبال در جمع خبرنگاران گفت: بعضی از  مواقع مصلحت تیم ملی در این است که هیچ حرفی نزنید، مخصوصا انجام مصاحبه در شرایط عصبانیت که ممکن است حتی یک جمله، تبعات جبران ناپذیری را به تیم ملی تحمیل کند. هرچند باید بپذیریم که این روزها فشار روی سرمربی تیم ملی بسیار زیاد است، ولی باز هم معتقدم قلعه‌نویی در چنین جایگاهی باید خویشتنداری بیشتری داشته باشد.

رجبی در ادامه با اشاره به اینکه سرمربی تیم ملی راه زیادی را تا رسیدن به نیمکت تیم ملی ایران طی کرده است، اظهار داشت: امیر قلعه‌نویی که با رانت به این جایگاه نرسیده است. او از پایین‌ترین سطوح مربیگری کارش را آغاز کرده، سال‌ها سختی کشیده و پله‌پله بالا آمده تا سرمربی تیم ملی شده است. نهایت بی انصافی است اگر بخواهیم موفقیت های او را طی این سه دهه نادیده بگیریم. 

رضا رجبی در ادامه گفت: قلعه‌نویی همیشه احترام زیادی برای پیشکسوتان قائل است و با توجه به شناختی که من از او دارم، هرگز فردی خودمحور نبوده و کسی که این ویژگی‌ها را دارد، برچسب‌‌هایی مثل رییس مافیا را بر نمی‌تابد.

رجبی در پایان درباره آینده تیم ملی گفت: امیر قلعه‌نویی کسی نیست که از زیر بار مسئولیت فرار کند، حتی با وجود تمام فشارهایی که متحمل می‌شود. اما امیدوارم در صورت حفظ جایگاهش در جام ملتهای آسیا، تعارف را کنار بگذارد و استخوان بندی تیم ملی را تغییر دهد تا میزان اقبال عمومی هم به تیم ملی بیشتر شود.



 غم‌انگیز اما امیدوارکننده: ماجرای بیهوشی‌های موسیالا

غم‌انگیز اما امیدوارکننده: ماجرای بیهوشی‌های موسیالا

از دست رفتن هوشیاری جمال موسیالا، دنیای فوتبال را در شوک فرو برد، اما به نظر نمی‌رسد خطری جدی ستاره بایرن مونیخ را تهدید کند.

 عقد قرارداد الکساندر سدلار با آی‌ام‌تی بلگراد پس از یک فصل حضور در تراکتور

عقد قرارداد الکساندر سدلار با آی‌ام‌تی بلگراد پس از یک فصل حضور در تراکتور

الکساندر سدلار، مدافع فصل گذشته تراکتور، با عقد قراردادی به آی‌ام‌تی بلگراد، تیم نهم فصل گذشته لیگ صربستان، پیوست.

 ادعای بزرگ پرویز مظلومی در ورزش سه لایو

ادعای بزرگ پرویز مظلومی در ورزش سه لایو

سرمربی، سرپرست و عضو سابق هیئت مدیره استقلال امروز مهمان ورزش سه لایو بود و ادعایی جالب توجه و تا حدودی جنجالی در خصوص سیدحسین حسینی مطرح کرد؛ ادعایی که شنیدنش خالی از لطف نیست.

 اکرم عفیف در کمین بیرو؛ یک تقابل دیگر در راه است

اکرم عفیف در کمین بیرو؛ یک تقابل دیگر در راه است

پایگاه خبری فوتبالی- علی بیرانوند به زودی یک بار دیگر طعم بازی مقابل اکرم عفیف را خواهد چشید.به گزارش فوتبالی، مدتی پیش ویدیویی از حضور علیرضا بیرانوند در یکی از برنامه‌های اینترنتی منتشر شد که حاشیه‌های زیادی برای او ایجاد کرد؛ از جمله اقرار دخترش به علاقه او به استقلال و تمایلش به بازی در این تیم!اما یکی دیگر از لحظات بامزه و فان این مصاحبه، جایی بود که او به شوخی پسرش اشاره کرد. بیرانوند گفت که پسرش گاهی به شوخی می‌گوید که دو اکرم او را دیوانه کرده‌اند: یکی همسرش و دیگری اکرم عفیف!درباره همسر ...,علیرضا بیرانوند,اکرم عفیف,تراکتور,السد,لیگ نخبگان آسیا,پیشنهاد سردبیر

 شب نابودی کارتال: با این همه ستاره ناامیدکننده بودی!

شب نابودی کارتال: با این همه ستاره ناامیدکننده بودی!

فنرباغچه در خانه مقابل لیون به تساوی ۱-۱ رسید، اما نمایش تیم پرستاره اسماعیل کارتال در دیدار رفت پلی‌آف لیگ قهرمانان با انتقاد شدید رسانه‌های ترکیه روبرو شده است.

 طعنه برناردو به رودری؟ بازی در رئال کار هر کسی نیست

طعنه برناردو به رودری؟ بازی در رئال کار هر کسی نیست

برناردو سیلوا، هافبک جدید رئال مادرید، در یک مراسم خصوصی در والدبباس معارفه شد. یک جمله او در این مراسم جنجالی شده است.

 چرا سپاهان مقابل تراکتور شکست خورد؛ نویدکیا و اصولی که زیر پا نمی‌گذارد!

چرا سپاهان مقابل تراکتور شکست خورد؛ نویدکیا و اصولی که زیر پا نمی‌گذارد!

برنا - گروه ورزشی: سرمربی تیم سپاهان به خاطر علاقه ویژه به بازی هجومی سه امتیاز بازی مقابل تراکتور را از دست داد.

 لو رفتن تاریخ و ورزشگاه دیدار پرسپولیس مقابل استقلال

لو رفتن تاریخ و ورزشگاه دیدار پرسپولیس مقابل استقلال

گزارشگر مسابقه تیم های فوتبال سپاهان و تراکتور تاریخ و محل برگزاری دیدار تیم های استقلال و پرسپولیس را لو داد.