قیمت طلا امروز




 سایت آفتاب نیوز / ۱۴۰۵/۰۴/۱۰

اعزام نیروی زمینی آمریکا به لبنان برای نظارت بر توافق‌نامه

بنابر اعلام یک رسانه آمریکایی، وزارت جنگ آمریکا در حال آماده شدن برای اعزام نیروهای زمینی ایالات متحده به لبنان است.
 اعزام نیروی زمینی آمریکا به لبنان برای نظارت بر توافق‌نامه



۳۴ دقیقه قبل / سایت اسپوتنیک

بمباران بیوت السیاد در جنوب لبنان توسط جنگندههای اسرائیل

بمباران بیوت السیاد در جنوب لبنان توسط جنگنده‌های اسرائیل

دود غلیظی از فاصله چند کیلومتری قابل مشاهده است.

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web


۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

نواف سلام: تمام تلاش خود را برای خروج اسرائیل از جنوب لبنان به کار خواهیم بست

به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از ایرنا، منابع لبنانی اعلام کردند که «نواف سلام» نخست وزیر این کشور به همراه «محمد المصطفی» دبیرکل شورای عالی دفاع لبنان، وارد شهر صور در جنوب لبنان شد و به سمت پادگان «بنوا برکات» حرکت کرد. وی در آنجا مورد استقبال «میشل منسی» وزیر دفاع، «حسن عوده» رئیس ستاد کل و « نیکولاس تابت» فرمانده بخش جنوبی لیتانی ارتش لبنان قرار گرفت.

نواف سلام در سخنانی در جمع افسران پادگان «بنوا برکات» در صور لبنان گفت: ما خواهان آن هستیم که کل لبنان تحت سیطره دولت باشد. آنچه ما برای جنوب و تمام لبنان می خواهیم این است که تحت حاکمیت دولت باشد.

وی از منطقه جنوب لیتانی خطاب به نظامیان ارتش لبنان بیان کرد: حضور شما در جنوب صرفا یک استقرار نظامی نیست، بلکه حضور دولت است. هر مکانی که ارتش در آن مستقر است، مکانی است که دولت در آن حاکمیت خود را بازیابد.

نخست وزیر لبنان تاکید کرد: دولت ما به دنبال حمایت گسترده عربی و بین المللی برای تجهیز و توسعه توان ارتش است.

او گفت: ما از هیچ تلاشی برای خروج کامل اسرائیل و بازگشت اسیرانمان به شهرها و روستاهایشان دریغ نخواهیم کرد.

وی خطاب به نظامیان بیان کرد: اجازه ندهید سیاست میان شما تفرقه اندازد و اجازه ندهید که فرقه گرایی در میان شما نفوذ کند.

از سوی دیگر «میشل منسی»، وزیر دفاع، در سخنرانی خود در صور، اعلام کرد: موضع تزلزل‌ناپذیر ما بازگرداندن حاکمیت کشور و هر وجب از سرزمینمان است. این هدف مذاکراتی است که لبنان در آن وارد شده است و این بهترین راه حل برای رهایی از این مخمصه است. ارتش در انجام ماموریت های خود همیشه موفق بوده است.

وی خطاب به ساکنان جنوب لبنان گفت: ما آرام نخواهیم گرفت مگر اینکه شما سرافراز به سرزمین تان برگردید.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

به کانال بله هم میهن بپیوندید

به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید


۷ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا ما را از مقاومت در برابر اسرائیل بازنمی‌دارد؛ به رابطه با ایران افتخار می‌کنیم

به گزارش ایلنا، حزب‌الله، امروز- جمعه- در بیانیه‌ای اعلام کرد تحریم‌های آمریکا موضع این گروه را تغییر نمی‌دهد و گفت لبنان و مردم این کشور «حق دفاع از سرزمین، حاکمیت و منابع خود» را دارند. این گروه همچنین مقاومت را «بخشی جدایی‌ناپذیر از تاریخ، حال و آینده لبنان» توصیف کرد.

حزب‌الله روابط خود با ایران را نیز «نزدیک و برادرانه» خواند و مدعی شد تهران در آزادسازی اراضی لبنان و بازگرداندن حاکمیت این کشور از آن حمایت کرده و در بحران‌های مختلف نیز در کنار لبنان باقی مانده است.

وزارت خزانه‌داری آمریکا روز پنجشنبه ۱۰ نفر را به اتهام ارتباط با شبکه‌ای برای انتقال پول به حزب‌الله تحریم کرد. واشنگتن همچنین با اصلاح مقررات مربوط به حزب‌الله، بار دیگر این گروه را مرتبط با نیروی قدس سپاه پاسداران دانست.

آمریکا مدعی است این شبکه با استفاده از افرادی که میان لبنان، ترکیه، امارات و ایران سفر می‌کنند، صدها میلیون دلار را به حزب‌الله منتقل کرده و از این طریق تحریم‌های مالی علیه این گروه را دور می‌زند.

حزب‌الله این اتهامات را رد و ادعای وابستگی خود به نیروی قدس را رد کرد و گفت آمریکا با طرح چنین ادعاهایی به دنبال اعمال فشار سیاسی، مالی و امنیتی بر این گروه و حامیانش و تأمین امنیت اسرائیل است.

این موضع‌گیری در شرایطی مطرح شده که آمریکا میان لبنان و اسرائیل برای پایان دادن به درگیری‌ها میان دو طرف میانجی‌گری می‌کند؛ مذاکراتی که حزب‌الله با آن مخالف است.

لبنان و اسرائیل در ماه ژوئن پس از چند دور مذاکره به یک توافق چارچوب دست یافتند که از جمله شامل خلع سلاح حزب‌الله، عقب‌نشینی تدریجی نیروهای اسرائیلی از مناطق اشغالی جنوب لبنان و استقرار ارتش لبنان در این مناطق است. انتهای پیام/




 شروط صنعا برای ریاض
۱۲ ساعت قبل / سایت تابناک

شروط صنعا برای ریاض

عضو شورای عالی سیاسی صنعا، تأکید کرد که اگر عربستان سعودی قصد دارد از آنچه او «درخت جنایت و محاصره» علیه یمن خواند، فاصله بگیرد، باید با برداشتن گام‌های عملی...

 روسیه: فقط تهران درباره مذاکره با آمریکا تصمیم می‌گیرد
۱۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

روسیه: فقط تهران درباره مذاکره با آمریکا تصمیم می‌گیرد

سفیر و نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد تاکید کرد: ایران کشوری مستقل است و خود درباره مذاکره با آمریکا تصمیم گیری می‌‎کند.

 اینترسپت: برکناری‌ها در موساد نشانه شکست از ایران است
۶ ساعت قبل / سایت تابناک

اینترسپت: برکناری‌ها در موساد نشانه شکست از ایران است

وب‌سایت آمریکایی «اینترسپت» نوشت: برکناری روسای اداره اطلاعات و بخشِ ایرانِ موساد اقدامی بی‌سابقه و آخرین مورد از این نوع برکناری‌ها به دلیل بی‌کفایتی، حدود...

 وزیر آمریکایی مدعی شد: تحریم‌های جدید برای «فروپاشی حکومت»
۱۶ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

وزیر آمریکایی مدعی شد: تحریم‌های جدید برای «فروپاشی حکومت»

اسکات بسنت، وزیر دارایی آمریکا ادعا کرد که تحریم‌های جدید ایالات متحده به «فروپاشی حکومت» ایران منجر خواهد شد.

 پنجاه و هفتمین سالروز آتش‌زدن مسجد الاقصی؛ جنایتی که تکرار می‌شود - تسنیم
۱۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

پنجاه و هفتمین سالروز آتش‌زدن مسجد الاقصی؛ جنایتی که تکرار می‌شود - تسنیم

پنجاه‌وهفت سال پس از آتش‌زدن مسجد الاقصی،رژیم صهیونیستی با طرح‌های یهودی‌سازی، هویت اسلامی آن را تهدید می‌کند.

 مرگ هشت سرنشین در سانحه هوایی آلاسکا
۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

مرگ هشت سرنشین در سانحه هوایی آلاسکا

اداره هوانوردی فدرال آمریکا از سقوط یک هواپیمای سبک در ایالت آلاسکا و جان‌باختن تمام سرنشینان آن خبر داد.