قیمت طلا امروز




 سایت آفتاب نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۰۸

گزارش رسانه اماراتی از هماهنگی آمریکا با عراق پیش از حمله به حشد الشعبی

یک منبع امنیتی عراقی در گفت‌وگو با ارم‌نیوز مدعی شد آمریکا چند ساعت پیش از حملات هوایی به مواضع الحشد الشعبی و گروه‌های همسو با ایران در عراق، دولت بغداد را...
 گزارش رسانه اماراتی از هماهنگی آمریکا با عراق پیش از حمله به حشد الشعبی

به گزارش آفتاب نیوز،

یک منبع امنیتی عراقی در گفت‌وگو با رسانه اماراتی «ارم‌نیوز» مدعی شد آمریکا پیش از اجرای حملات هوایی بامداد چهارشنبه به مواضع الحشد الشعبی و گروه‌های همسو با ایران در عراق، دولت بغداد را از این عملیات مطلع کرده بود.

این منبع که نامش فاش نشده، مدعی شد اطلاع‌رسانی واشنگتن از طریق کانال‌های مشترک امنیتی و نظامی انجام شده و در آن به‌طور کلی به ماهیت اهداف حمله اشاره شده بود. به گفته وی، آمریکا همچنین از دولت عراق خواسته بود نیروهای رسمی این کشور در زمان اجرای عملیات در نزدیکی این مناطق حضور نداشته باشند.

به ادعای این منبع، دولت عراق در ساعات منتهی به حملات، رایزنی‌های فشرده‌ای با طرف آمریکایی انجام داد، اما واشنگتن اعلام کرد تصمیم برای اجرای عملیات در بالاترین سطوح اتخاذ شده و این حملات در پاسخ به حملات اخیر علیه تأسیسات نفتی عربستان و نیروهای آمریکایی در منطقه انجام خواهد شد.

این گزارش در حالی منتشر شده است که پس از حملات پهپادی به تأسیسات نفتی عربستان، ریاض برخی گروه‌های عراقی همسو با ایران را مسئول این حملات معرفی کرد. دولت عراق نیز از آغاز تحقیقات رسمی درباره این موضوع خبر داده و تأکید کرده بود اجازه نخواهد داد از خاک این کشور برای حمله به کشورهای همسایه استفاده شود.

با این حال، به نوشته ارم‌نیوز، حملات هوایی آمریکا و عربستان پیش از اعلام نتایج تحقیقات بغداد انجام شد؛ موضوعی که به اعتقاد برخی ناظران، نشان‌دهنده تصمیم واشنگتن و ریاض برای واکنش سریع به حملات اخیر، بدون انتظار برای پایان روند تحقیقات عراق است.

بامداد چهارشنبه، چندین موضع نیروهای الحشد الشعبی در استان‌های مختلف عراق هدف حملات هوایی قرار گرفت که به شهید و زخمی شدن شماری از نیروهای این گروه‌ها انجامید.

هیئت الحشد الشعبی نیز با تأیید وقوع این حملات، از شهید  و زخمی شدن تعدادی از نیروهای خود خبر داد. همزمان، فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا (سنتکام) اعلام کرد این عملیات علیه گروه‌های مرتبط با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی انجام شده که به ادعای این نهاد، در حملات اخیر علیه نیروهای آمریکایی و تأسیسات عربستان نقش داشته‌اند.

ارم‌نیوز همچنین به نقل از برخی کارشناسان نوشت حملات اخیر می‌تواند نشانه تغییر …



 ناو هواپیمابر جورج واشنگتن وارد منطقه خاورمیانه شد
۴ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

ناو هواپیمابر جورج واشنگتن وارد منطقه خاورمیانه شد

نورنیوز-گروه بین الملل: در حساب کاربری سنتکام با انتشار تصویری نوشت: ملوانان آمریکایی در تاریخ ۲۰ اوت (امروز)، همزمان با عبور ناو هواپیمابر جورج واشنگتن از دریای عرب، بر روی عرشه آن فعالیت می‌کنند.

گروه ضربت ناو هواپیمابر جورج واشنگتن از دیروز که وارد حیطه فرماندهی مرکزی آمریکا در خاورمیانه شد، طبق برنامه مشغول به فعالیت است.

ناو هواپیمابر جورج واشنگتن هفته گذشته ویتنام را ترک کرد و برای جایگزینی ناو آبراهام لینکلن به سمت خاورمیانه حرکت کرد.

معمولا میان ماموریت ناوهای هواپیمابر در زمان جابه‌جایی، مدتی هم‌پوشانی وجود دارد؛ بنابراین ممکن است چند هفته دیگر طول بکشد تا ناو لینکلن پس از ۹ ماه استقرار به بندر اصلی خود در سن‌دیگو بازگردد.

حرکت "جورج واشنگتن" موجب شده تا برای نخستین بار از سال ۲۰۲۴، حضور آمریکا در منطقه هند و اقیانوس آرام، از جمله در اطراف چین، دچار خلأ شود.



 تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا
۲۰ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه قطر، در اظهارات تازه‌ای ضمن تشریح اولویت‌های دیپلماتیک دوحه، بر ضرورت حل‌وفصل تنش‌ها از طریق گفت‌و‌گو تأکید کرد.

وی گفت: تلاش‌های فعلی دوحه در حال حاضر بر میانجیگری میان ایالات متحده و ایران متمرکز شده است.



 کره جنوبی: کره شمالی بین ۸۰ تا ۱۲۰ کلاهک هسته‌ای در اختیار دارد
۲۱ دقیقه قبل / سایت انتخاب

کره جنوبی: کره شمالی بین ۸۰ تا ۱۲۰ کلاهک هسته‌ای در اختیار دارد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

کره جنوبی می‌گوید پیونگ‌یانگ تا ۱۲۰ کلاهک هسته‌ای دارد.

به گزارش انتخاب، کره جنوبی برآورد می‌کند کره شمالی بین ۸۰ تا ۱۲۰ کلاهک هسته‌ای در اختیار دارد؛ رقمی که به‌طور قابل‌توجهی بالاتر از برآورد اخیر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، یعنی ۵۷ کلاهک است.

آن گیو-بک، وزیر دفاع کره جنوبی، گفت این بازه بر اساس تحقیقات نهادهای پژوهشی خصوصی به دست آمده و تأکید کرد که ارتش کره جنوبی نمی‌تواند رقم دقیق را به‌طور رسمی تأیید کند.



 واکنش ها به «تحریم‌های اقتصادی خفه‌کننده» ترامپ
۳۲ دقیقه قبل / سایت مشرق

واکنش ها به «تحریم‌های اقتصادی خفه‌کننده» ترامپ

به گزارش مشرق ، لورا روزن روزنامه‌نگار مشهور آمریکایی بیان کرد: اعمال تحریم‌های اقتصادی بیشتر، با عناوین مختلف به این معناست که ما می‌خواهیم نشان دهیم که در حال انجام اقدامی هستیم تا مجبور نشویم دوباره به تشدید تنش‌های نظامی روی آوریم و این به دلیل اتمام موشک‌های دفاعی است.

رابرت مالی نماینده آمریکا در امور ایران تاکید کرد: کمتر چیزی به اندازه این تصور که «اگر فشار اقتصادی جواب نداد، فشار اقتصادی بیشتر حتماً جواب خواهد داد» می‌تواند فریبنده و در عین حال مغالطه‌آمیز باشد.

وی بیان کرد: ایران ممکن است تلاش کند این دوره را پشت سر بگذارد و امیدوار باشد ترامپ بار دیگر موضع خود را ۱۸۰ درجه تغییر دهد، یا ممکن است واکنش تهاجمی نشان دهد و تلاش کند این درد و هزینه را به دیگران نیز منتقل کند.

جک راید، سناتور دموکرات آمریکا نیز گفت: ایران هم در عرصه انرژی جهان تاثیرگذار است و هم در مقابل فشار سکوت نخواهد کرد. اگر تهران تحت فشار شدیدی قرار بگیرد، در منطقه حملاتی انجام خواهد داد.

سفیر سابق آمریکا در اراضی اشغالی تاکید کرد: تهدیدات ترامپ به احتمال زیاد عمدتاً جوسازی و توخالی است. ابزارهای چندانی برای چنین اقدامی وجود ندارد که استفاده از آنها مستلزم تحمل اقدامات تلافی‌جویانه علیه آمریکا نباشد.

وی بیان کرد: اما حتی اگر این تهدیدها عملی و جدی باشند، باز ایران هم آمادگی تحمل هزینه و فشار را دارد و هم ابزارهایی در اختیار دارد که می‌تواند با آنها به آمریکا، شرکای آمریکا و اقتصاد جهانی آسیب وارد کند.

سفیر سابق آمریکا ادامه داد: چه ترامپ به سمت تشدید نظامی برود و چه اقدام اقتصادی، ظاهراً هرگز درک نمی‌کند که تشدید تنش یک‌طرفه نیست و ایران نیز قدرت و اختیار عمل دارد و می‌تواند واکنش نشان دهد.

آرنولد برنارد تحلیل گر فرانسوی نیز تصریح کرد: تقریباً مطمئنم که منظور از هر کشوری، شامل چین نمی‌شود. سخت است تصور کنیم آمریکا فقط چند هفته پیش از سفر شی جین‌پینگ، بخواهد علیه چین «D-Day اقتصادی» اعلام کند.

وی اضافه کرد: در ماه مه، آمریکا تلاش کرد برخی پالایشگاه‌های چینی را به دلیل خرید نفت ایران تحریم کند. وزارت بازرگانی چین نیز در واکنش، یک «دستور ممنوعیت» رسمی صادر کرد که تصریح می‌کرد تحریم‌های آمریکا …



 یک‌چهارم ریپرها پر کشیدند!
۴۱ دقیقه قبل / سایت مشرق

یک‌چهارم ریپرها پر کشیدند!

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی IranicTV ویدئویی از گزارش واشنگتن‌پست منتشر کرد و نوشت:

یک‌چهارم ریپرها پر کشیدند؛ آمریکا و کابوس ۴۵ پهپاد منهدم شده‌ی MQ-9 در جنگ با ایران..

دست‌کم ۴۵ فروند پهپاد MQ-9 ریپر آمریکا در جنگ با ایران از بین رفت؛ رقمی که حدود یک‌چهارم ناوگان این کشور را شامل می‌شود. پهپادهایی که قرار بود چشم آمریکا در میدان نبرد باشند، در اطراف تنگه هرمز به بخشی از هزینه سنگین این جنگ تبدیل شدند.



*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 گفتگوی رئیس جدید موساد با وزیر خارجه سوریه
سایت تابناک

گفتگوی رئیس جدید موساد با وزیر خارجه سوریه

رویترز اعلام کرد که رئیس جدید موساد و وزیر خارجه دولت خودخوانده سوریه درباره حضور نظامی ترکیه در سوریه گفتگو کرده‌اند.
 ترکیه و اسرائیل در چند قدمی رویارویی مستقیم
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ترکیه و اسرائیل در چند قدمی رویارویی مستقیم

پس از سقوط اسد و تشدید حضور اسرائیل در سوریه، ترکیه و اسرائیل اکنون در آستانه رویارویی مستقیم قرار گرفته‌اند؛ سناریویی که می‌تواند آمریکا را دچار وحشت و بحران خطرناک کند.
 «با آتش بازی نکنید»؛ هشدار چین به ژاپن در موضوع هسته‌ای
سایت دیدارنیوز

«با آتش بازی نکنید»؛ هشدار چین به ژاپن در موضوع هسته‌ای

«ژانگ هانهویی» سفیر چین در روسیه به ژاپن هشدار داد که در مسائل مربوط به تسلیحات هسته‌ای «با آتش بازی نکند.»
 با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد
سایت جوان آنلاین

با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد

حسین الحاج حسن با اشاره به تثبیت قدرت ایران در منطقه گفت حزب‌الله با حمایت ایران، همچنان قاطعانه ایستاده است.
 یاوه گویی‌های سفیر آمریکا درباره ایران
سایت تابناک

یاوه گویی‌های سفیر آمریکا درباره ایران

هاکبی در مصاحبه با شبکه «العربیه» انگلیسی، ادعا کرد: «شاید فکر کنید بعد از آن ممکن است کم‌کم بفهمند که رئیس‌جمهور [آمریکا دونالد]ترامپ درمورد اقدام نظامی جدی...
 هشدار پنتاگون به ۳۰ دانشگاه آمریکا!
سایت تابناک

هشدار پنتاگون به ۳۰ دانشگاه آمریکا!

پنتاگون در اقدامی تازه، ۳۰ دانشگاه آمریکایی را موظف کرده تا دو هفته آینده همکاری‌های علمی، پژوهشی و مالی خود با موسسات خارجی را مورد بررسی قرار دهند؛ اقدامی...
 سرگردانی نفتکش‌های چینی برگشت خورده از تنگه هرمز
سایت تابناک

سرگردانی نفتکش‌های چینی برگشت خورده از تنگه هرمز

بلومبرگ می‌گوید که دو نفتکش چینی که از مسیر عمانی برگشت خورده‌اند، در میانه تنگه سرگردانند.
 سفر وزیر خارجه سوریه به پاکستان پس از ۱۹ سال
سایت ایران آنلاین

سفر وزیر خارجه سوریه به پاکستان پس از ۱۹ سال

محمد اسحاق دار، معاون نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان، در اسلام‌آباد با اسعد الشیبانی، وزیر امور خارجه سوریه دیدار و گفتگو کرد.