قیمت طلا امروز




 سایت آفتاب نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

بن گویر: آمریکا در حال حاضر اجازه حمله به اهداف انرژی ایران را نمی‌دهد

وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اظهاراتی ادعا کرد این رژیم تمایل زیادی به حمله به اهداف انرژی ایران دارد اما آمریکا در حال حاضر این اجازه را نمی‌دهد.
 بن گویر: آمریکا در حال حاضر اجازه حمله به اهداف انرژی ایران را نمی‌دهد



۱۶ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

ترامپ در تلاش برای پاسخ به منتقدان: چاره‌ای جز حمله به ایران نداشتیم - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، دونالد ترامپ رئیس‌جمهور تروریست آمریکا در تلاش برای پاسخ به حجم انبوه انتقادات از جنگ بی حاصل علیه ایران، ادعا کرد: چاره‌ای جز حمله به ایران نداشتیم، اگر 100 بار دیگر هم لازم بود این کار را انجام می‌دادم، ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد.

این ادعا در حالی است که نهادهای اطلاعاتی آمریکا و همچنین آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بارها اذعان کرده‌اند که ایران هرگز قصد تولید سلاح هسته‌ای نداشته است.

ترامپ در ادامه به سبک همیشگی خود با ادعاهای گزاف و بزرگ، گفت: اگر ایران به سلاح هسته‌ای دست یافته بود، حتماً از آن استفاده می‌کرد و اسرائیل و کل خاورمیانه را از بین می‌برد.

رئیس‌جمهور تروریست آمریکا سپس با تکرار گزافه‌گویی همیشگی خود، بار دیگر مدعی شد که آمریکا بر تنگه هرمز تسلط دارد. توهم وزیر خزانه‌داری ترامپ درباره کنترل تنگه هرمز ادعای باز بودن تنگه موجب تمسخر ترامپ شده است

معاون ترامپ همچنان در رؤیای شکست ایران

همزمان جی دی ونس معاون رئیس‌جمهور آمریکا نیز با گذشت 175 روز از آغاز تهاجم علیه ایران و شکست گزینه نظامی، همچنان از تلاش‌های واشنگتن برای به زانو در آوردن ایران سخن گفت.

معاون ترامپ ادعا کرد: هدف حضور ما در منطقه، اطمینان از این است که ایران به سلاح هسته‌ای دست پیدا نکند.

او همچنین مدعی در اختیار داشتن ابزارهای مختلف برای آن‌چه «جلوگیری از دستیابی ایرانی به سلاح هسته‌ای» خواند، شد؛ این در حالی است که واشنگتن در تمامی سال‌های گذشته با فشار حداکثری و تحریم و حمله نظامی نتوانسته به اهداف خود برسد.

جی دی ونس افزود: واشنگتن در قبال ایران گاهی از ابزارهای دیپلماتیک و گاهی از ابزارهای اقتصادی استفاده می‌کند و برای تلاش‌های ایران در جهت مختل کردن تجارت نفت و گاز، هزینه‌هایی بر این کشور تحمیل خواهد کرد.

انتهای پیام    


۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

در واکنش به جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران/سازمان ملل: نیازمند بازگشت به مذاکرات هستیم

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ استفان دوجاریک روز پنجشنبه به وقت محلی در واکنش به سیاست اعمال فشار اقتصادی بیشتر آمریکا گفت: ما در حال حاضر، شاهد تاثیر درگیری در خلیج فارس بر اقتصاد جهانی هستیم.

سخنگوی سازمان ملل، پیامدهای جنگ علیه ایران را «عدم آزادی حمل و نقل در تنگه هرمز، و اکنون نیز عدم آزادی دریانوردی در باب المندب، در خلیج عدن» برشمرد.

دوجاریک تاکید کرد: آنچه ما نیاز داریم، بازگشت جدی به مذاکرات است، زیرا افزایش فعالیت‌های نظامی و افزایش درگیری اقتصادی، برای اقتصاد جهانی خوب نخواهد بود.


۲ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

سی‌ان‌ان: ایران مصمم است که مثل کارتر، ترامپ را نیز تحقیر کند

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ دونالد ترامپ بار دیگر در حال ارائه یک راهبرد جدید در جنگ با ایران است، به شیوه‌ای آشنا از طریق شبکه‌های اجتماعی و با تهدیدی که تماماً با حروف بزرگ نوشته شده است.

اما به نوشته سی‌ان‌ان، جهان مثل همیشه باید منتظر بماند و ببیند آیا وقتی هزینه‌های سیاسی تهدیدهایش افزایش پیدا کرد، او عقب‌نشینی می‌کند یا نه.

ترامپ روز چهارشنبه در تروث سوشال مدعی شد که «مُهلک‌ترین عملیات اقتصادی‌ای که تاکنون علیه هر کشوری انجام شده است» را علیه ایران اعمال می‌کند.

اما شبکه آمریکایی تأکید کرد که رویکرد جدید او، تا حدودی راهی برای حفظ وجهه‌ خود پس از شکست در وادار کردن ایران به تسلیم از طریق حملات نظامی، یا ترغیب ایران به مذاکره هسته‌ای از طریق تفاهم‌نامه است.

سی‌ان‌ان افزود که این تازه‌ترین «چرخش گیج‌کننده» ترامپ در درگیری‌ای است که آن‌قدر تغییرات تاکتیکی و تغییر مسیر به خود دیده که شمارش آن‌ها تقریباً غیرممکن است.




 واکنش چین به تهدید‌های جدید ترامپ علیه ایران/ پاکستان میانجی تهران و واشنگتن می‌شود؟/ بیانیه مشترک مصر، قطر و ترکیه در محکومیت تجاوزات اسرائیل
۹ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

واکنش چین به تهدید‌های جدید ترامپ علیه ایران/ پاکستان میانجی تهران و واشنگتن می‌شود؟/ بیانیه مشترک مصر، قطر و ترکیه در محکومیت تجاوزات اسرائیل

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...

 تلاش قطر بر ادامه میانجیگری بین ایران و آمریکا
۸ ساعت قبل / سایت تابناک

تلاش قطر بر ادامه میانجیگری بین ایران و آمریکا

وزیر امور خارجه قطر از تداوم تلاش‌های میانجیگرانه این کشور بین ایران و آمریکا خبر داد.

 واکنش تند خبرنگارالمانیتور به اقدام ترامپ علیه ایران
۱۱ ساعت قبل / سایت تابناک

واکنش تند خبرنگارالمانیتور به اقدام ترامپ علیه ایران

واکنش لورا روزن، خبرنگار ارشد المانیتور به وعده اعمال تحریم‌های شدیدتر علیه ایران توسط ترامپ

 «نبرد هرمز» روز چهل و یکم | گزارش در حال به روز رسانی
۱۶ ساعت قبل / سایت فراز

«نبرد هرمز» روز چهل و یکم | گزارش در حال به روز رسانی

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهلم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۵ روز می‌گذرد، مسعود پزشکیان، رئیس جمهور در خصوص...

 سنتکام از ورود ناو «جورج واشنگتن» به منطقه خبر داد
۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

سنتکام از ورود ناو «جورج واشنگتن» به منطقه خبر داد

ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا از ورود ناو هواپیمابر جروج واشنگتن به منطقه عملیاتی خاورمیانه پس از ناکامی ناو آبراهام لینکلن در انجام مأموریت‌های رزمی خبر داد.

 مرحله جدید حملات یمنی به عربستان آغاز شد
۱۵ ساعت قبل / سایت تابناک

مرحله جدید حملات یمنی به عربستان آغاز شد

منابع یمنی با اعلام جزئیات ۳ معادله خود علیه دشمن، به عربستان هشدار دادند که مرحله بعدی دردناک‌تر خواهد بود.