قیمت طلا امروز




 سایت الف / ۱۴۰۵/۰۵/۰۴

رئیس ستاد مشترک ارتش و ونس نگران تشدید جنگ با ایران

منابع آگاه و یک مقام ارشد آمریکایی به سی‌ان‌ان گفتند که دن کین، رئیس ستاد مشترک ارتش و جی دی ونس، معاون ترامپ در مورد تشدید جنگ با ایران ابراز نگرانی کرده‌اند.
 رئیس ستاد مشترک ارتش و ونس نگران تشدید جنگ با ایران

به گزارش ایسنا، شبکه خبری سی ان ان در گزارش خود آورده است: آمریکا پس از نزدیک به دو هفته حملات شبانه متوالی، از جمعه شب بمباران ایران را متوقف کرده است. یک منبع وزارت جنگ آمریکا نیز به سی‌ان‌ان گفت که عملیات «متوقف» شده است.

به گفته منابع، در نشست روز جمعه کاخ سفید رئیس ستاد مشترک ارتش به طور خاص نگرانی‌هایی را در مورد ذخایر مهمات آمریکا و سایر پیامدهای منفی احتمالی مطرح کرد. یکی از منابع گفت که کین به ترامپ و سران ارتش گفته است که می‌توانند گزینه‌های موجود را اجرا کنند و موفق شوند، اما سپس در مورد پیامدهای احتمالی هشدار داده است.

هر دو منبع گفتند که نگرانی در مورد ذخایر یکی از موارد متعددی بود که در طول جلسه به ترامپ مطرح شد. در حال حاضر مشخص نیست که آیا نگرانی در مورد ذخایر یا هشدار در مورد تشدید تنش، دلایل اصلی توقف حملات شبانه متوالی ایالات متحده بوده است ؟

استیون چونگ، مدیر ارتباطات کاخ سفید، مدعی شده است که «رئیس جمهور ترامپ همیشه در بیان اینکه راه‌حل دیپلماتیک را ترجیح می‌دهد، ثابت قدم بوده است!»

ذخایر کلیدی سلاح‌های آمریکا به طور قابل توجهی کاهش یافته و همانطور که سی‌ان‌ان قبلاً …



 نیویورک‌تایمز: آمریکا کنترل ایران بر تنگه هرمز را بپذیرد
۱۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

نیویورک‌تایمز: آمریکا کنترل ایران بر تنگه هرمز را بپذیرد

روزنامه نیویورک تایمز نوشت هیچکدام از ادعاها و تهدیدات رئیس‌جمهور آمریکا علیه تنگه هرمز به واقعیت بدل نخواهد شد و ایالات متحده باید با چنین واقعیتی مواجه شود و کنترل ایران بر تنگه هرمز را بپذیرد.

 جزئیات تحریم‌های جدید علیه ایران
۷ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جزئیات تحریم‌های جدید علیه ایران

وزارت خارجه آمریکا بامداد سه‌شنبه اعلام کرد که تحریم‌هایی علیه «مقامات نظامی و شبکه‌های ایرانی دخیل در تهیه سلاح و حملات سایبری» وضع شده است.

 پروژه ترامپ کلید خورد: بانک اهداف ایران کجاست؟ ؛ تهدید علیه شهرهای اروپایی؟
۷ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پروژه ترامپ کلید خورد: بانک اهداف ایران کجاست؟ ؛ تهدید علیه شهرهای اروپایی؟

در حالی که تهران صراحتاً اعلام کرده تنها پایگاه‌ها و زیرساخت‌های نظامی آمریکا و متحدانش را در صورت تشدید تنش‌ها هدف قرار می‌دهد، دستگاه پروپاگاندای ترامپ و رسانه‌های غربی در تلاشی بی‌سابقه، در حال تزریق وحشت به افکار عمومی اروپا هستند.

 چین: با تحریم‌های غیرقانونی آمریکا مخالفیم
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

چین: با تحریم‌های غیرقانونی آمریکا مخالفیم

چین ضمن مخالفت با تحریم‌های یکجانبه واشنگتن علیه ایران که افراد و نهادهای این کشور را هم را هدف قرار می‌دهد، تأکید کرد که از حقوق و منافع شرکت‌های چینی حمایت خواهد کرد.

 عاصم منیر حامل تهدیدهای ترامپ است
۵ ساعت قبل / روزنامه هفت صبح

عاصم منیر حامل تهدیدهای ترامپ است

بررسی ابعاد سفر فرمانده ارتش پاکستان به ایران در گفت‌وگو با روح‌اله مدبر، تحلیلگر مسائل بین‌الملل

 حملات توپخانه‌ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان - تسنیم
۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

حملات توپخانه‌ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان - تسنیم

رسانه‌های لبنانی از حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان خبر دادند.



آیا جهان به یک خیزش علیه سیاست تکبر و تحقیر ترامپ نیاز ندارد؟
خبرگزاری ایسنا

آیا جهان به یک خیزش علیه سیاست تکبر و تحقیر ترامپ نیاز ندارد؟

وزیر خارجه اسبق لبنان در بررسی بن‌بست دونالد ترامپ در قبال ایران و تنگه هرمز، نوشت: رئیس‌جمهور آمریکا در آستانه انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره میان ۲ گزینه تشدید تنش و دستیابی به توافقی که بتواند آن را پیروزی جلوه دهد، گرفتار شده است؛ که پیامدهای هر دو گزینه به ضرر او خواهد بود.
از مرز خونین تا میز مذاکره؛ چین و هند فصل تازه روابط را می‌آزمایند
خبرگزاری ایرنا

از مرز خونین تا میز مذاکره؛ چین و هند فصل تازه روابط را می‌آزمایند

تهران - ایرنا - پس از سال‌ها تنش و درگیری مرزی میان چین و هند که در سال ۲۰۲۰ به کشته شدن نظامیان دو کشور انجامید، دو طرف بار دیگر در مسیر تنش‌زدایی و ترمیم روابط گام برداشته‌اند؛ روندی که با افزایش تماس‌های دیپلماتیک و تلاش پکن - دهلی برای گسترش همکاری‌ها، در آستانه اجلاس بریکس وارد مرحله تازه‌ای شده است.
«لحظهٔ مونیخ» این جنگ!
سایت هم میهن

«لحظهٔ مونیخ» این جنگ!

اکنون هر دولت با یک انتخاب روبه‌روست. می‌تواند تبعیت کند، و در نتیجه در بُعد اقتصادی یک جنگ تجاوزکارانه شریک شود، به اقداماتی که پیش‌تر غیرقانونی تلقی شده‌اند مشروعیت ببخشد، بخشی از حاکمیت خود را واگذار کند و منتظر بماند تا نوبت خودش فرا برسد.
سایت عصرایران

شلیک محافظ نتانیاهو به هدفی نامشخص

چرا اسرائیل رفتار خود را با ترکیه تغییر داد؟!
سایت تابناک

چرا اسرائیل رفتار خود را با ترکیه تغییر داد؟!

ترکیه از سال ۲۰۰۶ میزبان رهبران حماس بوده و از این جنبش حمایت سیاسی و عملیاتی می‌کند. آنکارا همچنین با گسترش نفوذ سیاسی و نظامی خود در سوریه، به دنبال جایگزی...
فاکتور پرهزینه جنگ ایران  به روایت «فارن پالیسی» | خاورمیانه و شرق آسیا دو نقطه آسیب‌پذیر در سیاست خارجی آمریکا هستند
سایت اقتصادنیوز

فاکتور پرهزینه جنگ ایران به روایت «فارن پالیسی» | خاورمیانه و شرق آسیا دو نقطه آسیب‌پذیر در سیاست خارجی آمریکا هستند

اقتصادنیوز: پیش از این آمریکا نتوانسته بود تا برای تقویت حضور خود در آسیا، از خاورمیانه فاصله بگیرد. اکنون نیز همزمان با دومین دوره ریاست جمهوری ترامپ، نه تنها این روند شدت نگرفته است، بلکه بحران جنگ ایران و تصمیم‌های غیرمنتظره درباره متحدان آسیایی، خاورمیانه و شرق آسیا را همزمان به دو نقطه آسیب‌پذیر در سیاست خارجی آمریکا تبدیل کرده است.