قیمت طلا امروز




 سایت برترینها / ۱۴۰۵/۰۴/۲۸

هشدار مقام ایرانی به سربازان آمریکایی: فرار کنید

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خطاب به سربازان آمریکایی گفت: فرار کنید و یک ثانیه را هم از دست ندهید.
 هشدار مقام ایرانی به سربازان آمریکایی: فرار کنید



۴۶ دقیقه قبل / سایت برترینها

در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟

انتخاب: روح‌الله نجابت، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی و از طراحان طرح مقابله با نفوذ، جزئیات تازه‌ای از مصوبه مجلس را تشریح کرد؛ بر اساس ماده ۱۵، اشخاص حقیقی و حقوقی برای تطبیق فعالیت‌ها، قراردادها و ارتباطات جاری خود با سازوکار جدید سه ماه فرصت دارند و برخی تعاملات اقتصادی و علمی نیز مشمول ثبت و دریافت مجوز می‌شوند.

روح‌الله نجابت، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی، با انتشار توضیحاتی درباره نسخه تازه مصوبه مجلس درباره مقابله با نفوذ، به تشریح برخی الزامات پیش‌بینی‌شده در این طرح پرداخت.

بر اساس توضیحات نجابت، ماده ۱۵ برای اشخاص حقیقی و حقوقی مهلتی سه‌ماهه در نظر گرفته است تا فعالیت‌ها، قراردادها و ارتباطات جاری خود با کشورهای خارجی را با سازوکار جدید تطبیق داده و اطلاعات مربوط را در سامانه تعیین‌شده ثبت و شفاف کنند.

او تأکید کرده است که هدف این مهلت آن است که افرادی که در گذشته تعاملاتی داشته‌اند، با اجرای قانون جدید غافلگیر نشوند. کدام فعالیت‌ها باید در سامانه ثبت شوند؟

در نسخه تازه مصوبه مجلس، دامنه فعالیت‌هایی که مشمول ثبت و دریافت مجوز می‌شوند، گسترده است: بر اساس جزئیات اعلام‌شده، نقل‌وانتقال پول به خارج، ارائه کالا یا خدمات، تسهیلات مالی و هرگونه تعامل اقتصادی، تجاری یا مالی دیگر باید در سامانه ثبت شده و برای آن مجوز دریافت شود. همچنین بخش دیگری از مصوبه به همکاری‌های علمی و دانشگاهی اختصاص دارد. بر این اساس، بورسیه یا کمک‌هزینه‌های تحصیلی، فرصت‌های مطالعاتی و هرگونه همکاری علمی و دانشگاهی دیگر نیز باید در سامانه ثبت و مجوزهای لازم برای آن دریافت شود. برگزاری یا اعزام یا شرکت در کارگاه یا دوره آموزشی حضوری یا مجازی باید در سامانه ثبت و کسب مجوز شود. شرکت در جشنواره هنری خارجی، اخذ گواهی‌نامه یا مدرک یا نشان دولتی باید در سامانه ثبت و کسب مجوز شود. اجرا یا نمایش فیلم، مستند، تئاتر، موسیقی یا هنرهای تجسمی در خارج باید در سامانه ثبت و کسب مجوز شود.

این جزئیات در حالی منتشر شده که طرح مقابله با نفوذ در روزهای اخیر با بحث‌ها و انتقادهای مختلفی درباره دامنه شمول و نحوه اجرای آن همراه بوده است.




 پیش‌بینی وضعیت بازار خودرو در شهریورماه / سیگنال بنزین به بازار خودرو رسید - سرمایه و بورس
۱۵ دقیقه قبل / سایت سرمایه و بورس

پیش‌بینی وضعیت بازار خودرو در شهریورماه / سیگنال بنزین به بازار خودرو رسید - سرمایه و بورس

یک کارشناس صنعت خودروسازی گفت: انتشار برخی اخبار درباره حامل‌های انرژی، به‌صورت استثنا بر بازار خودروهای برقی اثر گذاشته و باعث افزایش جزئی قیمت این خودروها و رشد نسبی تقاضا برای خرید آنها شده است.

 پیام وزیر خارجه سوریه به ایران
۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

پیام وزیر خارجه سوریه به ایران

وزیر خارجه سوریه در خصوص هرگونه ارتباط احتمالی با ایران با کشاندن پای ایران به مسائل داخلی سوریه بدون هیچ دلیل و مدرکی اظهاراتی علیه ایران مطرح کرد.

 تصاویر /  مجمع عمومی انجمن اسلامی جامعه پزشکی با حضور پزشکیان
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تصاویر / مجمع عمومی انجمن اسلامی جامعه پزشکی با حضور پزشکیان

مجمع عمومی انجمن اسلامی جامعه پزشکی با حضور دکتر مسعود پزشکیان؛ رئیس‌جمهور برگزار شد.

 گوگل برگ برنده جدیدش برای رسانه‌ها را رو کرد/ ترافیک سایت‌ها برمی‌گردد؟
۱ ساعت قبل / سایت رکنا

گوگل برگ برنده جدیدش برای رسانه‌ها را رو کرد/ ترافیک سایت‌ها برمی‌گردد؟

رکنا:گوگل ابزاری جدید در اختیار ناشران قرار داده که کاربران با کلیک روی دکمه «منبع مورد علاقه»، محتوای آن رسانه را بیشتر در نتایج جست‌وجو، Discover و Google News ببینند.

 علم‌الهدی:  آمریکا یک جریان تمامیت‌خواه است که همه چیز ما را می‌خواهد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

علم‌الهدی: آمریکا یک جریان تمامیت‌خواه است که همه چیز ما را می‌خواهد

امام جمعه مشهد گفت: شش ماه پس از شهادت رهبر، ملت ایران همچنان پرچم‌ها و اجتماعات را رها نکرده و مردانه ایستاده اند تا انتقام مظلومیت و خونخواهی قائد امت را محقق کند.

 سخنگوی دولت: درباره قیمت‌های جدید بنزین هنوز تصمیم نهایی اتخاذ نشده است
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

سخنگوی دولت: درباره قیمت‌های جدید بنزین هنوز تصمیم نهایی اتخاذ نشده است

سخنگوی دولت با رد مطالب منتشر شده درباره تعیین قیمت ۸۰ هزار تومانی برای بنزین، گفت: موضوع مدیریت مصرف سوخت همچنان در مرحله بررسی‌های کارشناسی قرار دارد و تاکنون هیچ عدد یا الگوی قیمتی به تصویب نرسیده است.