قیمت طلا امروز




 سایت اعتماد آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

مهاجرانی: انتظار عمومی از صداوسیما این است که به جمهوریت احترام بگذارد/ هر رفتاری که همسو با دشمن و تأمین کننده اهداف آن‌ها باشد، مغایر منافع ملی است/ برای ارائه روایتی کامل از ایران، باید همه مردم دیده شوند

مهاجرانی در رابطه با عملکرد صدا و سیما اظهار کرد: صدا و سیما، رسانه ملی و صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران است؛ بنابراین انتظار عمومی این است که به جمهوریت احترام بگذارد، به اسلامیت، اخلاق اسلامی و منش اسلامی پایبند باشد و برای ایران تلاش کند.
 مهاجرانی: انتظار عمومی از صداوسیما این است که به جمهوریت احترام بگذارد/ هر رفتاری که همسو با دشمن و تأمین کننده اهداف آن‌ها باشد، مغایر منافع ملی است/ برای ارائه روایتی کامل از ایران، باید همه مردم دیده شوند



۸ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

یمن: عربستان گزینه‌ای به جز پذیرش مطالبات ما ندارد

به گزارش شهرآرانیوز، «عمر البخیتی» سخنگوی دولت یمن، با تبریک پیروزی‌های نیرو‌های مسلح یمن در دفاع از کشور گفت: این نیرو‌ها از ۲۰ ژوئیه تاکنون معادله «محاصره در برابر محاصره» را در برابر عربستان تثبیت کرده‌اند.

او اقدامات نظامی اخیر را واکنشی به چهار سال تعلل ریاض و پایبند نبودن به تعهدات توافق کاهش تنش دانست و از عربستان خواست از اجرای «دیکته‌های آمریکا و اسرائیل» دست بردارد.

وی همچنین نیرو‌های مسلح یمن را «حافظ حاکمیت یمن» توصیف کرد و گفت این نیرو‌ها در برابر هرگونه نقض حاکمیت یمن، دست بلند کشور برای مقابله با متجاوزان هستند.

سخنگوی دولت یمن در ادامه گفت: ریاض گزینه دیگری جز پذیرش مطالبات مردم یمن ندارد.

منبع: مهر

در ادامه حتما بخوانید انصارالله یمن: ۸ کشتی را هدف قرار داده و از عبور ۴۸ مورد دیگر جلوگیری کردیم | تثبیت ۳ معادله در برابر سعودی‌ها


۸ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

انصارالله یمن: ۸ کشتی را هدف قرار داده و از عبور ۴۸ مورد دیگر جلوگیری کردیم | تثبیت ۳ معادله در برابر سعودی‌ها

به گزارش شهرآرانیوز، عمر البخیتی از دستاورد‌های نیرو‌های مسلح یمن و تثبیت معادله محاصره در برابر محاصره علیه عربستان سعودی تمجید کرد.

وی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری رسمی یمن (سبا) گفت: نیرو‌های مسلح این کشور از ۲۰ ژوئیه گذشته تاکنون موفق شده‌اند چندین معادله جدید را در برابر عربستان تحمیل کنند.

البخیتی اضافه کرد: نیرو‌های مسلح یمن توانسته‌اند معادله محاصره در برابر محاصره، معادله حفاظت از حاکمیت یمن در برابر هرگونه نقض از سوی دشمن و همچنین معادله هدف قرار دادن تجمعات و استقرار‌های نظامی دشمن سعودی در هر مکانی را تثبیت کنند.

سخنگوی دولت یمن اضافه کرد: نیرو‌های مسلح این کشور با جلوگیری از عبور ۴۸ کشتی از دریای سرخ و دریای عرب و هدف قرار دادن هشت کشتی نفتی دیگر، موفق شده‌اند محاصره دریایی کاملی علیه عربستان اعمال کنند.

سخنگوی دولت یمن و معاون وزیر اطلاع‌رسانی این کشور تاکید کرد که این عملیات در واکنش به محاصره ظالمانه عربستان علیه یمن در زمین، دریا و هوا انجام شده است؛ محاصره‌ای که به گفته وی بیش از ۱۲ سال ادامه داشته و خسارات سنگینی در حوزه تلفات انسانی و مالی بر جای گذاشته و رنج مردم یمن را به بالاترین سطح رسانده است.

وی ادامه داد: عملیات نیرو‌های مسلح یمن پس از چهار سال تعلل عربستان و شانه خالی کردن این کشور از همه تعهدات توافق کاهش تنش آغاز شده است.

به گفته سخنگوی دولت یمن و معاون وزیر اطلاع‌رسانی این کشور این عملیات در راستای مطالبات مردم یمن برای رهایی از همه اشکال محاصره، قیمومیت و برخورداری از منابع و ثروت‌های کامل کشور انجام می‌شود.

البخیتی نیرو‌های مسلح یمن را حافظ حاکمیت یمن و بازوی قدرتمند این کشور در برابر هرگونه نقض حاکمیت یمن توصیف و به عملیات انجام‌شده در عمق خاک عربستان و همچنین حملات علیه تجمعات نظامی نیرو‌های سعودی در داخل یمن اشاره کرد.

در ادامه حتما بخوانید سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن: فرودگاه نجران و تاسیسات آرامکو در عربستان هدف حمله پهپادی قرار گرفت (۲۹ مرداد ۱۴۰۵) هشدار به مزدوران عربستان در یمن

وی بار دیگر از نیرو‌های مستقر در اردوگاه‌های عربستان که آنها را مزدوران و فریب‌خوردگان خواند، خواست برای حفظ جان خود، این مراکز را ترک کنند و از تجمعات نظامی نیرو‌های سعودی فاصله بگیرند، زیرا این تجمعات اهداف مشروع نیرو‌های مسلح یمن هستند.

البخیتی همچنین از عربستان سعودی خواست از اجرای دیکته‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی به بهای منافع مردم این کشور و ملت‌های عرب و مسلمان دست بردارد و با پذیرش حق، منطق و منافع، تجاوز به یمن را متوقف کرده و محاصره این کشور را لغو کند.

سخنگوی دولت یمن و معاون وزیر اطلاع‌رسانی این کشور همچنین خواستار آن شد که عربستان زمینه استفاده یمنی‌ها از منابع و ثروت‌های کشورشان برای پرداخت حقوق کارکنان و خروج نیرو‌های اشغالگر از خاک یمن را فراهم کند.

البخیتی اظهار کرد: دشمن سعودی هیچ گزینه دیگری نداشته و راه گریزی جز تحقق مطالبات ملت ما وجود ندارد.

منبع: فارس


۹ ساعت قبل / سایت عصر خبر

ادعای فواد ایزدی: اگر ۲۰ درصد نفت دنیا را از بازار خارج کنید، قیمت نفت به ۲۰۰ دلار می‌رسد

فواد ایزدی می‌گوید ایران باید نفت را به ۲۰۰ دلار برساند.

به گزارش انتخاب، فواد ایزدی در برنامه‌ای در صداوسیما گفت: نمی‌شود مملکت ۹۰ میلیون نفری را اینگونه اداره کرد که هر وقت چند یک بار آمریکایی‌ها بیایند و به شما حمله کنند. ما در ایران باید تصمیم بگیریم که پاسخ جدی بدهیم. نوشته های مشابه سی‌ان‌ان: نفت در میان ابهام در مورد جدول زمانی حل اختلاف با ایران، دوباره به ۱۰۱.۲ دلار افزایش یافت 1405/02/04 قیمت مصوب میوه و سبزیجات اعلام شد/ قیمت این میوه‌ها همچنان نجومی است + جدول 1403/09/19

وی افزود: ترامپ باید به جایی برسد که بگوید می‌خواستم نفت ایران را بگیریم و نشد؛ این کار جمهوری اسلامی است که ترامپ را به این یقین برساند. اگر به این یقین نرسید، هدف ترامپ پایین ماندن قیمت نفت طی سه ماه آینده می‌شود.

ایزدی عنوان کرد: اگر ما ۲۰ درصد نفت دنیا را بیرون بیاوریم، نفت به ۲۰۰ دلار می‌رسد و اقتصاد دنیا نابود می‌شود. این وضعیت خوبی نیست. برچسب هابازار قیمت نفت کپی لینک لینک کپی شد




 نیویورک تایمز: جنگ ترامپ علیه ایران یک نمایش مضحک است
۱۳ ساعت قبل / سایت اکوایران

نیویورک تایمز: جنگ ترامپ علیه ایران یک نمایش مضحک است

نیویورک تایمز در گزارشی، سیاست دولت ترامپ در قبال جنگ علیه ایران را فاقد چشم‌انداز روشن و گرفتار خطاهای راهبردی توصیف کرد.

 ببینید| پشت‌پرده ترور شهید خرازی به روایت دبیر شورای راهبردی روابط خارجی: خرازی درحال تبادل پیام با آمریکایی‌ها بود که ترور شد
۱۷ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

ببینید| پشت‌پرده ترور شهید خرازی به روایت دبیر شورای راهبردی روابط خارجی: خرازی درحال تبادل پیام با آمریکایی‌ها بود که ترور شد

جلال دهقانی، دبیر شورای راهبردی روابط خارجی گفت: شهید خرازی درحال تبادل پیام با آمریکایی‌ها بود که توسط اسرائیل ترور شد.

 وزارت دفاع: صنعت دفاعی ایران از دل تهدید متولد شد اما در تهدید متوقف نماند
۱۴ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

وزارت دفاع: صنعت دفاعی ایران از دل تهدید متولد شد اما در تهدید متوقف نماند

وزارت دفاع در بیانیه‌ای بیانیه به مناسبت ۳۱ مردادماه روز صنعت دفاعی تصریح کرد: ۳۱ مرداد، روز صنعت دفاعی، یادآور مسیر پرافتخاری است که ملت ایران برای دستیابی به استقلال، خودکفایی و ساخت قدرت دفاعی کشور پیموده است؛ امروز با هدایت رهبر عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی با تکیه بر دانش بومی، مشارکت ملی و تجربه میدان‌های اخیر، برای ساخت ایرانی مقتدر و برخوردار از قدرت دفاعی روزآمد ادامه دارد.

 عکس: فرزندان رهبر شهید انقلاب در مراسم چهلم ایشان
۱۰ ساعت قبل / سایت تابناک

عکس: فرزندان رهبر شهید انقلاب در مراسم چهلم ایشان

حضور فرزندان رهبر شهید انقلاب در مراسم بزرگداشت چهلم ایشان

 تغییر آرایش نظامی آمریکا؛ ورود ناو هواپیمابر جورج واشنگتن به خاورمیانه
۱۴ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

تغییر آرایش نظامی آمریکا؛ ورود ناو هواپیمابر جورج واشنگتن به خاورمیانه

ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا از ورود ناو هواپیمابر جروج واشنگتن به منطقه عملیاتی خاورمیانه پس از ناکامی ناو آبراهام لینکلن در انجام مأموریت‌های رزمی خبر داد.

 قالیباف: ملت ایران و عراق نگذاشتند سرنوشت‌شان توسط غربی‌ها تعیین شود
۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

قالیباف: ملت ایران و عراق نگذاشتند سرنوشت‌شان توسط غربی‌ها تعیین شود

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در تاریخ درباره ما خواهند نوشت که ما دو ملت ایران و عراق نپذیرفتیم پاورقی روایت‌های دیگران شویم و سرنوشت مان را در پایتخت‌های دولت‌های غربی ننوشتند.