قیمت طلا امروز




 سایت اعتماد آنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۲۷

بیانیه مشترک سران قوای سه‌گانه برای دعوت از عموم مردم جهت حضور در آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب اسلامی

دولت، مجلس شورای اسلامی و قوه قضائیه با صدور بیانیه‌ای مشترک، از مردم دعوت کردند روز یکشنبه ۲۸ تیرماه، ساعت ۱۰ صبح در آیین بزرگداشت در مصلای امام خمینی(ره) تهران، حضور یابند.
 بیانیه مشترک سران قوای سه‌گانه برای دعوت از عموم مردم جهت حضور در آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب اسلامی



۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

کاظم جلالی: آمریکا مسئول حمله به مدرسه میناب است

ایران آنلاین:

  «کاظم جلالی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در فدراسیون روسیه گفت که دولت تروریست آمریکا به ریاست «دونالد ترامپ» سعی دارد از بار مسئولیت حمله جنایتکارانه به مدرسه میناب شانه خالی کند.

به گزارش فارس؛ شبکه «ریانووستی» روز جمعه به نقل از جلالی گزارش داد: «نیازی نیست آمریکا این موضوع را تأیید یا تکذیب کند، بقایای موشک‌های هدایت‌شونده تاماهاک در محل حادثه و همچنین شواهد و گزارش‌های مختلف، تأیید می‌کنند که هدف حمله مدرسه ابتدایی دخترانه فعال بوده است».

وی با بیان اینکه انکار این واقعیت آشکار، توهین به افکار عمومی بین‌المللی است؛ توضیح داد: «آمریکا در تلاش است تا این فاجعه انسانی را پشت بیانیه‌های سیاسی پنهان کند».

این دیپلمات ایرانی ضمن اشاره به شهادت ۱۶۸ دانش‌آموز در حمله وحشیانه آمریکا به مدرسه میناب، افزود: «مسئولان این واقعه باید مؤاخذه شوند».

در اواسط ماه جولای بود که کاخ سفید با وقاحت تمام، هرگونه مسئولیتی در قبال حمله به این مدرسه را رد کرده و مدعی شد که آمریکا هرگز کودکان را هدف قرار نمی‌دهد.

انتهای پیام/




 زن مرموز کنار ترامپ کیست؟/ این زن مسئول پوشک ترامپ است! + عکس و فیلم
۲ ساعت قبل / سایت اکوایران

زن مرموز کنار ترامپ کیست؟/ این زن مسئول پوشک ترامپ است! + عکس و فیلم

خسرو معتضد، تاریخ‌نگار و پژوهشگر، در اظهاراتی درباره نتالی هارپ یکی از زنان نزدیک به دونالد ترامپ، گفت که او مسئول رسیدگی به امور شخصی رئیس‌جمهور آمریکا از جمله پوشک اوست.

 قالیباف: روابط اقتصادی ایران و عراق نیازمند نقشه راه است
۷ ساعت قبل / سایت تابناک

قالیباف: روابط اقتصادی ایران و عراق نیازمند نقشه راه است

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: توسعه روابط دوجانبه ایران و عراق با نقشه راه دقیق می‌تواند در منطقه و بر کشور‌های اسلامی به ویژه عربی اثر بگذارد.

 تجلیل از ۱۲ نام‌آور پزشکی ایران در آستانه روز پزشک
۵۵ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

تجلیل از ۱۲ نام‌آور پزشکی ایران در آستانه روز پزشک

رئیس جمهور در آستانه روز پزشک، با اهدای لوح‌های جداگانه به ۱۲ تن از نام‌آوران پزشکی ایران، از خدمات، فداکاری‌ها و دستاوردهای علمی و پژوهشی آنان در مسیر اعتلای دانش پزشکی و ارتقای سلامت جامعه قدردانی کرد.

 کاهش شدید تردد در تنگه هرمز؛ داده‌های کپلر چه چیزی را نشان می‌دهد؟
۷ ساعت قبل / سایت اکوایران

کاهش شدید تردد در تنگه هرمز؛ داده‌های کپلر چه چیزی را نشان می‌دهد؟

«کپلر» اعلام کرد که طی روز گذشته تنها ۷ شناور از تنگه هرمز عبور کرده اند.

 ادعای جنجالی معاون ترامپ؛ آمریکا وارد مرحله جدید فشار علیه ایران شد
۸ ساعت قبل / سایت اکوایران

ادعای جنجالی معاون ترامپ؛ آمریکا وارد مرحله جدید فشار علیه ایران شد

معاون رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد که اکنون موثرترین ابزار آمریکا برای فشار بر ایران، «فشار اقتصادی» است.

 پزشکیان: بهتر است امروز که در قدرت و عزت هستیم جنگ را پایان دهیم
۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

پزشکیان: بهتر است امروز که در قدرت و عزت هستیم جنگ را پایان دهیم

رئیس جمهور گفت: بهتر است امروز که در قدرت و عزت هستیم و تمام دنیا به پیروزی ما اذعان دارند و تأکید می‌کنند که آمریکا برخلاف تمام مقررات، به مدارس، بیمارستان‌ها و زیرساخت‌های ما حمله کرده و در دنیا منفور است، جنگ را پایان دهیم.