قیمت طلا امروز




 سایت اعتماد آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۰۱

۹ کشتی از عبور از باب المندب در پی محاصره بنادر عربستان انصراف دادند

خبرگزاری فرانسه گزارش داد که پس از اعلام محاصره عربستان، دست‌کم ۹ کشتی از عبور از تنگه باب‌المندب صرف‌نظر کرده و مسیر عبوری خود را تغییر دادند.
 ۹ کشتی از عبور از باب المندب در پی محاصره بنادر عربستان انصراف دادند



۱ ساعت قبل / سایت جماران

الجزیره: کشتی‌ها در تنگه هرمز از دستورات آمریکا سرپیچی می‌کنند نه ایران

به گزارش جماران، بخش انگلیسی‌زبان شبکه خبری الجزیره در گزارشی با بررسی آمارها به بررسی این پرداخته که کشتی‌ها هنگام عبور از تنگه هرمز بیشتر فرامین کدام کشور (ایران یا آمریکا) را رعایت می‌کنند.   

طبق این گزارش، داده‌های شرکت تحلیل اطلاعات دریانوردی «کِپلِر» نشان می‌دهد که بین ۱ تا ۱۹ اوت، ۱۱۲ فروند شناور حامل نفت خام، گاز مایع و گاز طبیعی مایع از تنگه هرمز عبور کرده‌اند. 

از میان این نفت‌کش‌ها و شناورها، ۲۱ فروند به طور آشکار از مسیر ایرانی در تنگه هرمز عبور کرده‌اند و تنها دو فروند به طور رسمی از مسیر عمانی استفاده کرده‌اند.

همچنین داده‌های شرکت کپلر نشان می‌دهد که در مجموع ۲۳۶ فروند کشتی بین ۱ تا ۱۹ اوت از تنگه هرمز عبور کرده‌اند. این آمار علاوه بر شناورهای نفتی و گازی، شامل کشتی‌های حامل کالاهای فله و مواد شیمیایی نیز می‌شود.

از این تعداد، ۸۳ فروند به طور آشکار از مسیر ایرانی، تنها ۳ فروند از مسیر عمانی و ۲ فروند از مسیر پیش از جنگ (از مرکز تنگه) استفاده کرده‌اند.

با وجود محاصره دریایی آمریکا که توسط قدرتمندترین نیروی دریایی جهان پشتیبانی می‌شود، یک پنجم تمام کشتی‌های حامل انرژی با بی‌توجهی به تهدیدات ترامپ، به طور آشکار از مسیر ایرانی از هرمز عبور کرده‌اند. این رقم با احتساب کشتی‌های حامل کالاهای فله و مواد شیمیایی، به ۳۵ درصد از کل شناورها می‌رسد.

در مقابل، تنها دو کشتی نفتی و گازی، و در مجموع چهار شناور، به طور علنی از مسیری غیر از مسیر تعیین‌شده توسط ایران استفاده کرده‌اند.

الجزیره نوشته این داده‌ها  و واقعیت‌ها به ما نشان می‌دهند که شناورها بیشتر تمایل به سرپیچی از دستورات کدام قدرت دارند و از خشم کدام طرف بیشتر می‌ترسند.

  فضاسازی آکسیوس و سی‌ان‌ان

با وجود این، بعد از انتشار آمارهای جدید شرکت کپلر در هفته گذشته دو رسانه جریان اصلی آمریکا تلاش کردند با استناد به آمارهای مبهم شکست دولت ایالات متحده مقابل ایران در تنگه هرمز را پنهان کنند. 

 آکسیوس که از رسانه‌های نزدیک به منابع اطلاعاتی و نظامی آمریکا و اسرائیل است روز گذشته در گزارشی مدعی شده بود که ارتش آمریکا با ایجاد یک کریدور جنوبی مخفی در تنگه هرمز روزانه حدود 10 میلیون بشکه نفت خام از این آبراه صادر می‌کند.

سی‌ان‌ان هم در مجموعه گزارش‌هایی ادعا کرد ایران «کنترل تنگه را از دست داده» و بیش از ۸۰ درصد کشتی‌ها مسیر عمان را انتخاب می‌کنند اما در همان گزارش پذیرفت که روزانه تنها ۲ تا ۳ فروند نفتکش فوق‌سنگین (VLCC) از این مسیر عبور می‌کند. 

خبرگزاری فارس در گزارشی به بررسی ادعای این دو رسانه پرداخته و نوشته که آمارهای ارائه‌شده توسط سی‌ان‌ان و آکسیوس با یکدیگر تناقض دارند.

اکسیوس می‌گوید هر شب ۱۵ تا ۲۰ نفتکش از کریدور جنوبی عبور می‌کنند، اما سی‌ان‌ان در همان بازه زمانی می‌گوید روزانه فقط ۲ تا ۳ فروند VLCC تردد دارند.

این اختلاف ۵ تا ۱۰ برابری در یک بازه زمانی و یک منطقه جغرافیایی، نشان از تناقض جدی دارد. اگر آمار اکسیوس درست باشد، گزارش سی‌ان‌ان قابل قبول نیست و برعکس.

این در‌حالیست که تصاویر ماهواره‌ای سار هیچ‌گاه عبور کشتی بزرگ از مریدور عمانی در سه هفته گذشته را تایید نمی‌کند.

فارس در بخش دیگری از این گزارش نوشته که طبق داده‌های مورد اشاره، هم‌اکنون مجموع عبور نفت از هر دو مسیر شمالی (ایران) و جنوبی (عمان) حدود ۵ میلیون بشکه در روز است اما اکسیوس ادعا می‌کند تنها کریدور جنوبی روزانه ۱۰ میلیون بشکه صادرات دارد.

این رقم یعنی کریدور جنوبی به تنهایی معادل ۵۰ تا ۱۰۰ درصد کل صادرات نفت منطقه در دوران پیش از تنش است.

این ادعا با داده‌های شرکت رهگیری کشتی‌ها نظیر Kpler که خود سی‌ان‌ان نیز به آن استناد کرده، همخوانی ندارد.

 


۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

پژمان درستکار درباره حضور تیم ملی در آمریکا: به یک نفر هم ویزا ندهد تیم اعزام نمی‌شود

کد خبر: 787372 | ۱۴۰۵/۰۵/۳۰ ۰۹:۵۷:۰۰ اعتمادآنلاین |

پژمان درستکار درباره دخالت علیرضا دبیر در تمرینات کشتی‌گیران گفت: او رئیس فدراسیون است و قهرمان المپیک اما هیچ دخالتی در طراحی برنامه‌های ما ندارد اما نظارت چرا. او مشغله زیادی دارد و حتی نمی‌رسد به تمرینات ما بیاید اما با او تماس می‌گیرم و می‌گویم که حتما بیاید چون به او اعتقاد دارم.

به گزارش مهر، سرمربی تیم ملی کشتی آزاد کشورمان درباره اینکه آیا به تمرینات جوانان نظارت دارد، عنوان کرد: من دخالتی در جوانان ندارم اما هر کاری از دستم بربیاید انجام می‌دهم. تعدادی از بچه‌های جوانان در تمرینات بزرگسالان هستند و این چرخه متصل بهم است. دبیر در مورد نوجوانان اعتقادی به نتیجه ندارد و حتی اگر دستش باز باشد تیم هم اعزام نمی‌کند چون می‌گوید الان نباید به آنها فشار روانی و جسمی بیاید اما در جوانان داستان فرق می‌کند.

درستکار گفت: زمانی به واسطه ورود علم به کشتی بچه‌ها از آن ور بوم می‌افتادند. قدیم فقط کشتی بود بعد دیدند دنیا وزنه می‌زند و بدنسازی می‌کند و این موضوع به وجود بچه‌ها رخنه کرده بود اما امروزه فشار اصلی یعنی ۸۰ درصد کشتی است و ۲۰ درصد بدنسازی. ما یک نفر را آوردیم تا در خاک به ما کمک کند.

وی در ادامه یادآور شد: هدف فدراسیون کشتی طلای المپیک است و بیشتر بچه‌ها مانند علیرضا دبیر و ساروی در جوانان جهان طلا گرفتند و در المپیک هم طلایی شدند در حالی که در نوجوانان نبودند.

درستکار همچنین درباره چرخه انتخابی، خاطرنشان کرد: در چند سال گذشته کشتی‌گیرانی بودند که با طلای جهان برنامه خود را داشتند اما حالا حسن یزدانی با ۱۰ مدال و امیرحسین زارع با چند مدال در چرخه انتخابی شرکت می‌کنند. به نظرم چرخه انتخابی عدالت‌محور و امن بوده است‌.

وی درباره همزمانی بازی‌های آسیایی ناگویا و مسابقات جهانی، تصریح کرد: سال سختی داریم و این فاصله نزدیک مشکل اساسی است. کشتی‌گیرانی مانند حمید سوریان و دبیر باختند و حتی دبیر کتفش آسیب دید. این موضوع باید ریشه‌ای از سوی کمیته ملی المپیک و با رایزنی با مقامات بین‌المللی حل و حداقل فاصله تنظیم شود.

سرمربی تیم ملی کشتی آزاد افزود: از بدشانسی امسال اول بازی‌های آسیایی است‌ اما این بازی‌ها برای کمیته و وزارت مهم بوده و ما هم خودمان را جدا نمی‌دانیم. رحمان عموزاد و کامران قاسم‌پور چون وزن کم کن هستند در بازی‌های آسیایی شرکت نمی‌کنند. اولویت با قهرمانی جهان است اما در آسیایی ما زارع، نخودی و آذرپیرا را خواهیم داشت. یونس امامی هم دوره قبل طلا گرفته بود و که امسال در ترکیب هست. امیدواریم نتیجه‌ای که برای دستگاه ورزش مهم است کسب شود.

وی درباره ویزای لاس‌وگاس برای شرکت در مسابقات امیدهای جهان، یادآور شد: احساس می‌کنم ویزا را بدهند اما حتی اگر به یک کشتی‌گیر ویزا ندهند تیم را اعزام نمی‌کنیم چون ما یک تیم هستیم.

سرمربی تیم ملی درباره حریف آمریکایی اهورا خاطری که به فینال رفت و این شانس برای خاطری فراهم شده تا در شانس مجدد کشتی بگیرد، گفت: دیگر جای اشتباه نیست و خاطری باید حتما مدال برنز را کسب کند.

  اخبار مرتبط تحلیل سرمربی تیم ملی کشتی آزاد از عملکرد ملی‌پوشان و شکست حسن یزدانی تغییر سرمربی تیم ملی کشتی آزاد بزرگسالان؛ آری یا خیر؟




 چطور بدون شنبه یک‌شنبه شدن سه رنگ را در استایلمان به کار ببریم؟ - چی بپوشم
۱ ساعت قبل / سایت چی بپوشم

چطور بدون شنبه یک‌شنبه شدن سه رنگ را در استایلمان به کار ببریم؟ - چی بپوشم

گاهی یک استایل شیک فقط به انتخاب لباس‌های زیبا نیاز ندارد. قانون سه رنگ، یکی از ساده‌ترین ترفندها برای رسیدن به تعادل است.

 دوستعلی، نماینده مجلس: مشکل بازار کمبود کالا نیست، بلکه گرانی است
۱ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

دوستعلی، نماینده مجلس: مشکل بازار کمبود کالا نیست، بلکه گرانی است

مجید دوستعلی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: در حال حاضر مشکل اصلی بازار، کمبود کالا نیست بلکه گرانی و فشار معیشتی است.

 فال حافظ امروز ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ برای متولدین هر ماه
۱ ساعت قبل / سایت رکنا

فال حافظ امروز ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ برای متولدین هر ماه

رکنا: فال حافظ از فال های معتبر و محبوب در فرهنگ ایرانی است.

 ۲۴ نماد بورسی و ۱۲ نماد فرابورسی در لیست هشدار؛ کدام نماد‌ها در آستانه تعلیق‌اند؟
۱ ساعت قبل / سايت نبض بورس

۲۴ نماد بورسی و ۱۲ نماد فرابورسی در لیست هشدار؛ کدام نماد‌ها در آستانه تعلیق‌اند؟

بررسی‌های «نبض بورس» از آخرین اطلاعیه‌های رسمی بورس و فرابورس نشان می‌دهد که ۳۶ نماد بورسی و فرابورسی به دلایل مختلفی مشمول «فرآیند تعلیق» شده‌اند. این وضعیت...

 هشدار ویرانگر به فنلاند | ضرب‌الاجل قاطع مسکو در واکنش به افشای اسناد یک توطئه تسلیحاتی پنهان
۴۱ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هشدار ویرانگر به فنلاند | ضرب‌الاجل قاطع مسکو در واکنش به افشای اسناد یک توطئه تسلیحاتی پنهان

مسکو با اعلام رسمی پایان تاریخ مصرف اوکراین برای غرب، آب پاکی را روی دست اروپا ریخت. سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: به‌جز روسیه هیچ کشور دیگری وجود ندارد که بتواند حاکمیت و تمامیت ارضی اوکراین را تضمین کند.

 اسم جدید مدل موهای کوپ و فارا که برای دهه شصتی‌ها هنوز هم عجیب است! - چی بپوشم
۱ ساعت قبل / سایت چی بپوشم

اسم جدید مدل موهای کوپ و فارا که برای دهه شصتی‌ها هنوز هم عجیب است! - چی بپوشم

مدل موهای دهه شصت حالا با نام‌هایی تازه دوباره به سالن‌های زیبایی برگشته‌اند. همین بازگشت دوباره، جذابیت خاصی به ترندهای مو داده است.