قیمت طلا امروز




 سایت اعتماد آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۰۳

ببینید| حقوق نیروهای شرکتی در صورت تبدیل وضعیت کاهش می‌یابد

رئیس سازمان اداری و استخدامی گفت: تا زمانیکه مجلس قوانین موجود را اصلاح نکند، امکان تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی وجود ندارد.
 ببینید| حقوق نیروهای شرکتی در صورت تبدیل وضعیت کاهش می‌یابد



۲۷ دقیقه قبل / سایت افکارنیوز

پاسخ فوری چین به درخواست آمریکا برای همکاری با تحریم ایران

به نقل از گلوبال تایمز، پکن در واکنش به تشدید فشارهای واشنگتن علیه تهران، مخالفت خود را با تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران اعلام کرد و خواستار حل اختلافات از طریق گفت‌وگو و سازوکارهای سیاسی و دیپلماتیک شد.

«لین جیان»، سخنگوی وزارت امور خارجه چین، روز جمعه در نشست خبری این وزارتخانه گفت: پکن با تحریم‌های یکجانبه و غیرقانونی که فاقد مبنای حقوق بین‌الملل بوده و از سوی شورای امنیت سازمان ملل متحد مجاز نشده‌اند، مخالف است.

این موضع پس از آن مطرح شد که «اسکات بسنت»، وزیر خزانه‌داری آمریکا، از تدابیر اقتصادی خصمانه جدید واشنگتن علیه ایران خبر داد و از چین خواست در این زمینه با واشنگتن همکاری کند.

لین در واکنش به این درخواست گفت: چین همواره تاکید کرده که توسل به اقدامات نظامی، تحریم و اعمال فشار، راه‌حل مسائل نیست و چنین اقداماتی صرفاً موجب افزایش تنش‌ها و تشدید شرایط خواهد شد.

سخنگوی وزارت خارجه چین افزود: تشدید تنش‌ها «به نفع هیچ طرفی نیست». وی همچنین از طرف‌های درگیر خواست مسئولانه رفتار کنند و برای حل اختلافات از مسیر سیاسی و دیپلماتیک تلاش کنند.

لین همچنین گفت: «ما خواستار آن هستیم که اختلافات و مناقشات از طریق گفت‌وگو و رایزنی حل‌وفصل شود.»


۳۶ دقیقه قبل / سایت صفحه سیاست

ترکیه برای نتانیاهو اعلان قرمز اینترپل خواست؛ فشار حقوقی بر اسرائیل وارد مرحله تازه‌ای شد

صفحه سیاست-

وزیر دادگستری ترکیه اعلام کرد آنکارا در چارچوب پیگرد قضایی جاری علیه بنیامین نتانیاهو به اتهام نسل‌کشی، از پلیس بین‌الملل (اینترپل) درخواست کرده است برای نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اعلان قرمز صادر کند.

«آکین گورلک» وزیر دادگستری ترکیه با اعلام این خبر تأکید کرد که درخواست آنکارا در ارتباط با پرونده قضایی تشکیل‌شده علیه نتانیاهو مطرح شده است.

بر اساس این گزارش، ترکیه همچنین درخواست مشابهی را درباره یکی دیگر از مقام‌های رژیم صهیونیستی به دلیل اتهامات مرتبط با جنایات علیه فعالان «ناوگان جهانی صمود» مطرح کرده است. پرونده نتانیاهو؛ از دادگاه بین‌المللی تا پیگیری ترکیه

اقدام جدید ترکیه را باید در چارچوب روندی گسترده‌تر برای پیگیری حقوقی عملکرد مقام‌های رژیم صهیونیستی در جنگ غزه ارزیابی کرد. دیوان کیفری بین‌المللی در نوامبر ۲۰۲۴ حکم بازداشت بین‌المللی بنیامین نتانیاهو و یوآو گالانت، وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی، را به اتهام ارتکاب جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت در ارتباط با جنگ غزه صادر کرده بود.

صدور این حکم اگرچه با واکنش شدید مقام‌های اسرائیلی و متحدان این رژیم روبه‌رو شد، اما از منظر حقوقی نشان داد که پیگیری مسئولیت مقام‌های ارشد اسرائیلی از سطح مواضع سیاسی فراتر رفته و وارد مسیرهای قضایی بین‌المللی شده است. اعلان قرمز اینترپل برای نتانیاهو چه معنایی دارد؟

اعلان قرمز اینترپل به معنای درخواست برای شناسایی و بازداشت موقت یک فرد تحت تعقیب با هدف استرداد یا اقدام قضایی بر اساس قوانین کشور عضو است و به‌خودی‌خود حکم بازداشت جهانی محسوب نمی‌شود.

با این حال، طرح چنین درخواستی علیه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از سوی ترکیه دارای اهمیت سیاسی و حقوقی قابل توجهی است. آنکارا با این اقدام تلاش می‌کند پرونده جنایات منتسب به مقام‌های اسرائیلی را در سطح نهادهای بین‌المللی و سازوکارهای حقوقی کشورهای مختلف برجسته‌تر کند. چرا اقدام ترکیه علیه نتانیاهو مهم است؟

اهمیت این اقدام صرفاً به سرنوشت درخواست ترکیه از اینترپل محدود نمی‌شود. این پرونده می‌تواند به افزایش فشار حقوقی بر مقام‌های اسرائیلی در سفرهای خارجی و همچنین تشدید بحث‌ها درباره اجرای احکام و درخواست‌های قضایی بین‌المللی منجر شود.

ترکیه در سال‌های اخیر مواضع تندی علیه عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در غزه اتخاذ کرده و بارها خواستار پاسخگویی مقام‌های اسرائیلی در قبال وضعیت انسانی و تلفات غیرنظامیان شده است. بنابراین، درخواست اعلان قرمز را می‌توان بخشی از سیاست گسترده‌تر آنکارا برای تبدیل اعتراض سیاسی به پیگیری حقوقی دانست. فشار حقوقی بر اسرائیل در حال گسترش است

در شرایطی که جنگ غزه همچنان یکی از اصلی‌ترین کانون‌های بحران در غرب آسیا محسوب می‌شود، پرونده‌های قضایی علیه مقام‌های اسرائیلی می‌تواند به یکی از ابزارهای مهم فشار بین‌المللی تبدیل شود.

در این میان، اقدام ترکیه علیه نتانیاهو بیش از آنکه صرفاً یک درخواست قضایی باشد، حامل پیامی سیاسی نیز هست؛ اینکه برخی دولت‌ها تلاش دارند موضوع مسئولیت مقام‌های اسرائیلی را از سطح محکومیت‌های دیپلماتیک به مسیرهای حقوقی و قضایی بین‌المللی منتقل کنند.

اگرچه نتیجه درخواست ترکیه از اینترپل و نحوه برخورد نهادهای بین‌المللی با آن هنوز مشخص نیست، اما نفس طرح چنین درخواستی نشان می‌دهد که فشار حقوقی علیه مقام‌های ارشد رژیم صهیونیستی همچنان در حال افزایش است و پرونده جنگ غزه می‌تواند پیامدهایی فراتر از میدان نظامی و عرصه دیپلماتیک برای تل‌آویو ایجاد کند.

 




 اجرای مصوبه مجلس برای واردات خودروهای کارکرده | تعدیل قیمت بازار هدف اصلی واردات
۴۷ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

اجرای مصوبه مجلس برای واردات خودروهای کارکرده | تعدیل قیمت بازار هدف اصلی واردات

اقتصادنیوز: رییس فراکسیون صنعت، معدن، ایمنی و استاندارد مجلس، گفت: به دنبال پیگیری های صورت گرفته، واردات خودروهای کارکرده با عمر ۳ تا ۵ سال آزاد شد.

 فروپاشی اقتصادی چیست و چه شرایطی آن را می‌سازد؟
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

فروپاشی اقتصادی چیست و چه شرایطی آن را می‌سازد؟

اکوایران: این روزها کم نمی‌شنویم که اقتصاد ایران در آستانه فروپاشی قرار دارد. این جمله در گفت‌وگوهای روزمره، در تحلیل‌های کارشناسی و گاهی حتی در اظهارنظرهای رسمی تکرار می‌شود، اما پیش از قضاوت درباره درست یا نادرست بودنش باید دید فروپاشی اقتصادی در ادبیات اقتصادی دقیقا به چه معناست و چه شرایطی باید کنار هم جمع شوند تا بشود این برچسب را روی یک اقتصاد گذاشت.

 نماینده مجلس: دارو، خودرو نیست که بگویند مردم فعلا نخرند
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

نماینده مجلس: دارو، خودرو نیست که بگویند مردم فعلا نخرند

نایب‌ رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه توجیه علت کمبود دارو، درد مردم را درمان نمی‌کند، گفت: مجلس و به ویژه کمیسیون بهداشت موضوع تحقیق و تفحص از سازمان غذا و دارو را با جدیت دنبال می‌کنند و منتظر پاسخ مسئولان سازمان غذا و دارو هستیم اما در کنار بررسی و تحقیق و شنیدن توضیحات مسئولان، باید یک اقدام عملی و فوری برای رفع کمبود داروهای خاص و کنترل قیمت دارو انجام شود؛ چرا که توجیه کردن، مشکل مردم را حل نمی‌کند.

 هدف از طرح های بنزینی، افزایش درآمد دولت است/ اول جلو قاچاق بنزین را بگیرید/ چرا خودرو کم مصرف تولید یا وارد نمی شود؟!
۵۳ دقیقه قبل / سایت الف

هدف از طرح های بنزینی، افزایش درآمد دولت است/ اول جلو قاچاق بنزین را بگیرید/ چرا خودرو کم مصرف تولید یا وارد نمی شود؟!

بینندگان «الف» هر روز با ارائه نظرات خود در تکمیل و تعمیق محتوای ارائه‌شده مشارکت می‌کنند. بسیاری از این نظرات، گویای دقت و توجه مخاطبان و داوری عمومی آن‌ها نسبت به وقایع روز است. گزیده‌ای از نظرات مخاطبان را ذیل سه مطلب پر بحث هفته به انتخاب تحریریه «الف» بخوانید.

 جوانان ایران؛ ۲برد، ۲شکست
۴۵ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جوانان ایران؛ ۲برد، ۲شکست

روز دوم مسابقات کشتی آزاد جوانان جهان با ثبت ۲پیروزی و ۲شکست برای نمایندگان ایران همراه بود و تات و رحمانی به مرحله یک‌چهارم نهایی راه یافتند.

 هشدار جی‌پی‌مورگان نسبت به سقوط بازارها در پائیز | هوش مصنوعی یادآور سال ۲۰۰۰ است؟
۱۵ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

هشدار جی‌پی‌مورگان نسبت به سقوط بازارها در پائیز | هوش مصنوعی یادآور سال ۲۰۰۰ است؟

اقتصادنیوز: با وجود اینکه شاخص‌های اصلی در روند صعودی باقی مانده‌اند، جی‌پی‌مورگان خطرات فزاینده‌ای را برای رکود بازار در اواخر تابستان یا اوایل پاییز پیش‌بینی می‌کند.