قیمت طلا امروز




 سایت اعتماد آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۰۹

دختر ۳۲ ساله‌ای که پس از خروج از خانه ناپدید شده بود، در حالی پیدا شد که بررسی‌های پلیسی مشخص کرد؛ سناریوی آدم‌ربایی را خودش طراحی کرده تا با دریافت ۵ میلیارد تومان و دلار از خانواده‌اش، به پسر مورد علاقه‌اش برسد.

دختر ۳۲ساله‌ای که پس از خروج از خانه ناپدید شده بود، در حالی پیدا شد که بررسی‌های پلیسی مشخص کرد سناریوی آدم‌ربایی را خودش طراحی کرده تا با دریافت پنج میلیارد تومان و دلار از خانواده‌اش، به پسر مورد علاقه‌اش برسد.
 دختر ۳۲ ساله‌ای که پس از خروج از خانه ناپدید شده بود، در حالی پیدا شد که بررسی‌های پلیسی مشخص کرد؛ سناریوی آدم‌ربایی را خودش طراحی کرده تا با دریافت ۵ میلیارد تومان و دلار از خانواده‌اش، به پسر مورد علاقه‌اش برسد.

کد خبر: 784793 | ۱۴۰۵/۰۵/۰۹ ۲۰:۰۵:۲۱ اعتمادآنلاین |

 

دختر ۳۲ساله‌ای که پس از خروج از خانه ناپدید شده بود، در حالی پیدا شد که بررسی‌های پلیسی مشخص کرد سناریوی آدم‌ربایی را خودش طراحی کرده تا با دریافت پنج میلیارد تومان و دلار از خانواده‌اش، به پسر مورد علاقه‌اش برسد.

به گزارش سایت جنایی، پرونده ناپدید شدن مرموز دختر ۳۲ساله‌ای که خانواده‌اش تصور می‌کردند قربانی آدم‌ربایی شده است، با مشخص شدن حقیقت وارد مرحله تازه‌ای شد؛ چون تحقیقات پلیس تهران باعث شد پرونده مفقودی او مختومه شود. این دختر جوان که از رفتار خانواده‌اش ناراضی بود برای رسیدن به خواسته خود، نقشه یک آدم‌ربایی ساختگی و اخاذی از خانواده‌اش را طراحی کرده بود.

رسیدگی به این پرونده از اوایل تیرماه سال جاری آغاز شد؛ زمانی که خانواده دختر جوان با مراجعه به پلیس اعلام کردند دخترشان پس از خروج از خانه دیگر بازنگشته و هیچ اطلاعی از سرنوشت او ندارند و حتی تلفنش را هم جواب نمی‌دهد.

با ثبت گزارش مفقودی، تحقیقات پلیسی برای پیدا کردن ردی از دختر جوان آغاز شد. کارآگاهان در حالی بررسی‌های خود را ادامه می‌دادند که چند روز بعد خانواده دختر دوباره به پلیس مراجعه کردند و این بار از دریافت پیام‌ها و تماس‌های تهدیدآمیز خبر دادند.

آنها در اظهارات خود گفتند: «دو نفر با دو شماره تلفن مختلف با اعضای خانواده تماس گرفتند و مدعی شدند دخترمان را ربوده‌اند. آنها برای آزادی او درخواست پنج میلیارد تومان پول و دلار کردند و تهدید کردند اگر مبلغ مورد نظر پرداخت نشود، دخترمان را خواهند کشت.»

با مطرح شدن فرضیه آدم‌ربایی، تحقیقات تخصصی برای شناسایی عاملان این تماس‌ها آغاز شد. خانواده دختر جوان در جریان تحقیقات مدعی شدند احتمال می‌دهند خواستگار دخترشان پشت این ماجرا باشد، چراکه او به دخترشان علاقه داشته و پس از مخالفت خانواده با ازدواج آنها، ممکن است دست به این اقدام زده باشد.

با توجه به این ادعا، خواستگار دختر جوان تحت بررسی قرار گرفت و بازداشت شد. اما تحقیقات نشان داد این پسر جوان نقشی در ناپدید شدن دختر ندارد.

خواستگار ناکام در تحقیقات گفت: «من به این دختر علاقه داشتم و از او خواستگاری کرده بودم، اما خانواده‌اش با ازدواج ما مخالفت کردند. بعد از مدتی متوجه شدم قصد دارند او را به‌اجبار و برخلاف خواسته خودش به ازدواج فرد دیگری درآورند. قرار بود با دختر مورد علاقه‌ام در یکی از بوستان‌های محله صحبت کنیم، اما او سر قرار نیامد. بعد از آن ماجرای ناپدید شدن او را از خانواده‌اش شنیدم و الآن هم اینجا هستم.»

با ادامه بررسی‌ها و مشخص شدن بی‌گناهی این پسر جوان، او آزاد شد و کارآگاهان تحقیقات خود را برای شناسایی فردی که پشت تماس‌های تهدیدآمیز بود ادامه دادند.

در مرحله بعد، ماموران با بررسی سیم‌کارت‌هایی که برای تماس با خانواده دختر استفاده شده بود، متوجه شدند این خطوط تلفن متعلق به دو مرد معتاد است.

این دو مرد پس از احضار به پلیس در تحقیقات گفتند: «فردی که چهره‌اش را پوشانده بود، نزد ما آمد و چند میلیون تومان پول داد و از ما خواست سیم‌کارتی تهیه کنیم. ما هم این کار را انجام دادیم و سیم‌کارت‌ها را در اختیار او قرار دادیم و مبلغ پیشنهادی را گرفتیم. از ماجرای آدم‌ربایی بی‌خبریم.»

با این اطلاعات، بررسی‌های تخصصی برای شناسایی عامل اصلی تماس‌ها ادامه پیدا کرد تا اینکه یکی از سیم‌کارت‌ها خاموش شد و سیم‌کارت دیگر در خانه‌ای روستایی در غرب تهران فعال شد.

ماموران با حضور در این محل متوجه شدند دختر جوان آنجا حضور دارد و با یک زوج سالخورده زندگی می‌کند. بررسی‌ها نشان داد او مدتی به عنوان پرستار از این زوج مراقبت می‌کرده است.

با پیدا شدن دختر جوان، تحقیقات از او آغاز شد و حقیقت ماجرا فاش شد. دختر ۳۲ساله اعتراف کرد ماجرای آدم‌ربایی واقعی نبوده و خودش این سناریو را طراحی کرده است.

او در تحقیقات گفت: «خانواده‌ام قصد داشتند مرا مجبور به ازدواج با فردی کنند که علاقه‌ای به او نداشتم. به همین دلیل تصمیم گرفتم با اجرای نقشه آدم‌ربایی ساختگی، از خانواده‌ام پول و دلار بگیرم و بعد با پسر مورد علاقه‌ام ازدواج کنم و به شهر دیگری برویم.»

به این ترتیب نقشه دختر جوان برای دریافت پنج میلیارد تومان و فرار با پول خانواده عملی نشد و قبل از رسیدن به هدفش، پلیس ماجرا را کشف کرد.

در حال حاضر تحقیقات درباره جزئیات این پرونده، بررسی ابعاد دیگر ماجرا و اقدامات قانونی درباره دختر جوان ادامه دارد.

  اخبار مرتبط پایان آدم ربایی به خاطر اختلاف مالی پایان دلهره در رشت ؛ نوجوان گمشده خانه دوستش بود





 هیفا وهبی با استایل لاکچری در عربستان + عکس
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

هیفا وهبی با استایل لاکچری در عربستان + عکس

هیفا وهبی با یک استایل لاکچری و چشمگیر در جده ظاهر شد و توجه‌ها را به خود جلب کرد.

 ولیعهد عربستان روز یکشنبه به پاریس می‌رود
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

ولیعهد عربستان روز یکشنبه به پاریس می‌رود

امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه روزهای یکشنبه و دوشنبه در پاریس از محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان در چارچوب سفر رسمی وی استقبال خواهد کرد.

 خاتمی؛ صلح‌خواهی یا خوش‌بینی به آمریکا؟
۱ ساعت قبل / روزنامه هفت صبح

خاتمی؛ صلح‌خواهی یا خوش‌بینی به آمریکا؟

مذاکره می‌تواند راه پایان تنش باشد اما وقتی طرف مقابل سابقه نقض توافق دارد، بالا بردن انتظار مردم از مذاکرات هم می‌تواند پرهزینه باشد.

 دوقلوهای افسانه‌ای پس از کلک مارک زاکربرگ، دنیا را فتح کردند!
۲ ساعت قبل / سایت برترینها

دوقلوهای افسانه‌ای پس از کلک مارک زاکربرگ، دنیا را فتح کردند!

کمرون و تایلر وینکلووس، همان دوقلوهایی که نامشان با یکی از جنجالی‌ترین پرونده‌های تاریخ شبکه‌های اجتماعی گره خورده، بعد از دریافت میلیون‌ها دلار از زاکربرگ، سراغ دارایی‌ای رفتند که در آن روزها کمتر کسی جدی‌اش می‌گرفت: بیت‌کوین.

 بازی تراکتور و پرسپولیس 100 درصد بدون تماشاگر است
۷ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

بازی تراکتور و پرسپولیس 100 درصد بدون تماشاگر است

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: بازی تراکتور پرسپولیس این فصل هم رفت هم برگشت بدون تماشاگر برگزار خواهد شد

 رشفورد مطرود هنوز حرف آخرش را نزده!
۳۹ دقیقه قبل / سایت ورزش ۳

رشفورد مطرود هنوز حرف آخرش را نزده!

بارسلونا ناامیدش کرد، اما کریک به او فرصت دوباره داد؛ مارکوس رشفورد می‌خواهد بازگشتی که شبیه یک شکست بزرگ بود را به فرصتی برای فتح دوباره اولدترافورد تبدیل کند.