
برگزاری اولین جلسه مجازی مجلس/ کارآمدی سامانه رأیگیری مجازی بررسی شد

قالیباف به زیارت حرم امام حسین (ع) مشرف شد
به گزارش برنا، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس به همراه هیأت پارلمانی همراه، هنگامه غروب روز گذشته (پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵) پس از شرکت در مراسم اربعین تدفین پیکر رهبر شهید انقلاب در مسجد امام حسن عسگری (ع) در شهر کربلای معلی، به حرم حضرت سیدالشهدا علیهالسلام مشرف شد و مضجع شریف امام حسین (ع) را زیارت کرد.
قالیباف همچنین ضمن دیدار با شیخ مهدی کربلایی نماینده آیتالله العظمی سیستانی در کربلا و اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء، دفتر یادبود عتبه حسینی را امضا کرد.
بدرقه رئیس مجلس از حرم امام حسین (ع) با شعار «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل»
پس از زیارت قالیباف از حرم امام حسین (ع)، جمع کثیری از زائران و مجاوران با سر دادن شعارهای «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسرائیل»، «لبیک یا خمینی»، «لبیک یا خامنهای»، «دست علی به همراهت» به ابراز احساسات پرداخته و رئیس مجلس را مشایعت کردند.
بر اساس این گزارش محمدتقی نقدعلی رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و عراق، مهدی فلاح نایب رئیس و شهین جهانگیری عضو این گروه و همچنین سارا فلاحی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، رئیس قوه مقننه را در این سفر همراهی میکنند.
انتهای پیام/
تشرف رئیس مجلس و هیأت پارلمانی ایران به زیارت امام حسین(ع)
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی و هیأت پارلمانی ایران در جریان سفر به عراق، با حضور در حرم مطهر امام حسین(ع) به زیارت پرداختند.
کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی
تصویری از اشک ریختن قالیباف در کنار ضریح امام حسین (ع)
رئیس مجلس شورای اسلامی در بدو ورود به کربلا در دومین روز از سفر هیأت پارلمانی ایران به عراق، به زیارت حرم امام حسین(ع) مشرف شد.

ترامپ: کوبندهترین عملیات اقتصادی را علیه ایران اجرا میکنم/ هر کشوری که به ایران کمک کند، خود نیز با پیامدهای اقتصادی سنگین مواجه خواهند شد

نامیرا| اربعین؛ چهل روز زودتر - تسنیم

عارف خواستار اصلاح روند جذب هیأت علمی شد

پایان یک شرط ۴۳ ساله؟ | بحرانهای امنیتی، وزارت اطلاعات را به بازنگری کشاند

انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی

